ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Απο όσα μας γράφουν και γράφουμε *

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ....: \






Εθελοντικό διήμερο αιμοδοσίας στην μνήμη του μικρού Γιωργάκη Καραγιώργη
" θεμέλιο κάθε αρετής είναι η νηστεία και η αγρυπνία .- Αυτές , όταν γίνονται με διάκριση , βοηθούν τον άνθρωπο σε κάθε καλό.- λέει ο Άγιος Ισαάκ ο Σύρος .- "



«Ωρα για Ελληνικό Σχολείο»: Τα Ελληνόπουλα της ξενιτιάς
" Αν ζούμεμαζί με ενάρετους , βλέποντας αυτούς , ας ζήσουμε και εμείς ενάρετα , έχοντας κοντά μας τα υποδείγματα της αρετής .- μας λέει ο Άγιος Εφραίμ ο Σύρος . "

Αιτή - Οι Έλληνες Γιατροί του Κόσμου
" Εξ αιτίας της απιστίας μας και της έλλειψης εμπιστοσύνης προς τον Θεό , δε μπορούμε ακόμη να επιτύχουμε την πνευματική θεραπεία καο σωτηρία μας .- μας λέει ο Άγιος Μακάριος ο αιγύπτιος .-"

** Εθελοντικό διήμερο αιμοδοσίας στην μνήμη του μικρού Γιωργάκη Καραγιώργη
Posted: 07 Feb 2010 01:02 PM PST
ΘΑ ΔΩΣΩ, ΜΙΚΡΕ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

Εθελοντικό διήμερο αιμοδοσίας στην μνήμη του μικρού Γιωργάκη Καραγιώργου.
.

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου,
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

ΟΤΑΝ ΔΩΣΕΤΕ ΑΙΜΑ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Ο μικρος Γιωργακης, δυστυχώς εχασε τη μαχη εναντια στον καρκινο.
Το "Ας μην μεινουμε στα λογια" αποφασισε την διοργανωση εθελοντικου διημερου αιμοδοσιας, τιμωντας την μνημη του μικρου ηρωα.
Παρακαλουμε βοηθηστε μας να τιμησουμε τη μνημη του Γιωργακη.
Οσοι μπορειτε να δωσετε αιμα, δηλωστε συμμετοχη και παραλληλα προωθήστε την αιμοδοσια μας.
Όσοι πάλι δεν μπορείτε να δώσετε, προωθήστε την αιμοδοσία παντού.
ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΑΝΤΟΥ! ΣΕ ΓΚΡΟΥΠ, ΣΑΙΤ, ΜΠΛΟΓΚ, ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!

Υπαρχουν 2 σοβαροι λογοι για να το κανετε (να δωσετε αιμα η να προωθησετε την αιμοδοσια):
1) Για να τιμήσουμε τη μνήμη του μικρού Γιωργάκη και
2) Για να βοηθησουμε τα παιδακια που εξακολουθουν να δινουν μαχη με τον καρκίνο.
anemos5



Αυτό το μήνυμα περιλαμβάνει ένα audio / video / photo media file: Download Now

«Ώρα για το Ελληνικό Σχολείο»: Τα Ελληνόπουλα της ξενιτιάς
Posted: 07 Feb 2010 08:21 AM PST
Στην ιστοσελίδα «Ώρα για το Ελληνικό Σχολείο», Συμμετέχετε στην περιπέτεια της εκμάθησης της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας στην Αμερική, μετά στο «Τα Ελληνόπουλα της ξενιτιάς», μεταξύ άλλων, αναγράφονται τα παρακάτω:
.....



Πήρα ένα όμορφο σχόλιο από τον συγγραφέα του blog «Το χαμομηλάκι», όπου, οι αναγνώστες του «Ώρα για το Ελληνικό Σχολείο» χαιρετίστηκαν ως τα Ελληνόπουλα της ξενιτιάς. Πόσο όμορφο είναι αυτό! Είναι ένας όρος που ενώνει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο που πηγαίνουν στο κανονικό σχολείο και στη συνέχεια πηγαίνουν μακριά στο απογευματινό σχολείο για να μάθουν για μια μακρινή γη και γλώσσα.
Ενώνει όλους εκείνους που έφυγαν από την Ελλάδα για να πάνε στην Αμερική και την Αυστραλία, τη Γερμανία και την Αγγλία, τη Νότια Αφρική και η Βραζιλία, το Χονγκ Κονγκ και τη Ρωσία ...
Είμαστε όλοι Ελληνόπουλα της ξενιτιάς ....
Ενωμένοι από την πίστη, τη γλώσσα και τον πολιτισμό.
Ας κρατήσουμε όλα αυτά τα Ελληνόπουλα στις προσευχές μας, αυτό το Σάββατο, καθώς θα παρακολουθούμε τη Λειτουργία προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών της εκκλησίας μας.
.....
Καλοί μας φίλοι, στείλτε παρακαλούμε, αυτά Τα Ελληνόπουλα της ένα χαιρετισμό σ 'ξενιτιάς.
Είναι τα δικά μας παιδιά και, εκεί στην ξενιτιά, θέλουμε να τους φερθούν καλά.
________________________________________
Φωτό:
Καλοκαίρι γεμάτο Ελλάδα για 700 ελληνόπουλα της διασποράς
Αθήνα, 26.08.2008
Ο Ευγένιος και ο Κύριλλος από το Ουζμπεκιστάν χορεύουν καταπληκτικό συρτάκι, ο Λευτέρης και ο Νικόλας από το Σουδάν τραγουδούν στη χορωδία, η Αθηνά από το Περού και η Γωγώ από το Κογκό παίζουν στην παράσταση της «Ειρήνης» του Αριστοφάνη.
Προσωπάκια παιδιών, σε διάφορες φυλετικές αποχρώσεις και χαρακτηριστικά, με μάτια λαμπερά από την ένταση να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, συνθέτουν μια μοναδική παράσταση: την αποχαιρετιστήρια μιας μοναδικής εμπειρίας. «Καλοκαίρι στην Ελλάδα», όπως γράφουν τα μπλουζάκια που φορούν, μαζί με την υπογραφή της Γενικής Γραμματείας απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ).
περισσότερα ...




Αιτή - Οι Έλληνες Γιατροί του Κόσμου
Posted: 07 Feb 2010 07:21 AM PST

Οι Έλληνες Γιατροί του Κόσμου, η μόνη Ελληνική Ιατρική Οργάνωση στο μαρτυρικό νησί της Αϊτής, συμπληρώνουν σήμερα τρεις εβδομάδες παρουσίας και παροχής Ιατρικής Ανθρωπιστικής βοήθειας στον σκληρά δοκιμαζόμενο πληθυσμό. Το Ιατρείο για εξωτερικούς ασθενείς δέχεται καθημερινά 200-300 ασθενείς κυρίως ακρωτηριασμένους, πληγωμένους με βαριά παραμελημένα και επιμολυσμένα τραύματα και παιδιά που πάσχουν τόσο από επίμονες διάρροιες και εμετούς, και όσο από λοιμώξεις του αναπνευστικού και δερματικά νοσήματα. Το Νοσοκομείο των Γιατρών του Κόσμου αύξησε τα κρεβάτια του από 30 σε 45 και δέχεται καθημερινά ασθενείς από άλλα Νοσοκομεία, θύματα ατυχημάτων, καθώς και περιστατικά από το εξωτερικό ιατρείο που χρειάζονται περαιτέρω παρακολούθηση και νοσηλεία. Μέσα στη ζοφερή πραγματικότητα που τα μέλη της ομάδας βιώνουν, αχτίδα ελπίδας και πηγή χαράς αποτέλεσαν τα τρία υγιέστατα παιδιά που γεννήθηκαν στα χέρια τους. Σήμερα φτάνει στο Πορτ-ο-Πρενς η τρίτη ομάδα των Γιατρών του Κόσμου, αποτελούμενη από τρεις γιατρούς, μία νοσηλεύτρια και δύο διοικητικούς. Η ομάδα αυτή θα εργασθεί στην Νοσηλευτική μονάδα που οι Γιατροί του Κόσμου δημιούργησαν για ένα μήνα. Μετά θα αντικατασταθεί από άλλη αντίστοιχη ομάδα. Στόχος της Οργάνωσης είναι να παραμείνει στην πολύπαθη περιοχή για τουλάχιστον 6 μήνες. Οι Γιατροί του Κόσμου ευχαριστούν όλους όσοι στήριξαν και στηρίζουν την ιδιαιτέρως δύσκολη αυτή αποστολή και καλούν και άλλους να ενωθούν μαζί τους σ 'αυτή την προσπάθεια διότι οι ανάγκες είναι τεράστιες και τα προβλήματα Υγείας και διατροφής του πληθυσμού συνεχώς επιδεινώνονται.




Η ομάδα της αποστολής «Αϊτή»
Στήν Ελληνική αποστολή τών Γιατρών του Κοσμου συμμετέχουν: Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ (ιατρός - χειρούργος) Ηρώ Βαρσαμή (ιατρός - βιοπαθαλόγος) Μηνάς Βουλγαρίδη (ιατρός - πνευμονολόγος,) Νίκη Βουλγαρίδη (ιατρός - αναισθησιολόγος) Μιλτιάδης Σερηγιαννίδη (ιατρός - πλαστικός χειρουργός) Σταυρούλα Πούλου (ιατρός - αναισθησιολόγος) Ανδρέας Θωμόπουλος (διοικητικό μέλος) Ασπασία Μιχαλάκη (ιατρός - παθαλόγος) Γιάννης Τορνικίδη (ιατρός - χειρούργος) Καλλιόπη Κατέ (ιατρός - παθολόγος) Πηνελόπη σελίδα (νοσηλεύτρια) Leo Doves (οικονομολόγος - διοικητικός) Γιώργος Μουτάφη (διοικητικός)

Για περισσότερες πληροφορίες:
Αποστολή στην Αιτή: κ. Ανδρέας Θωμόπουλος - 0030 6937440071 κα. Βαρσαμή Ηρώ - 0030 6937000559 κ. Κανάκης Νικήτας, Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου 6948504756, 210. 3213150 E-mail: info@mdmgreece.gr

Ελένη Παπαδοπούλου


**

Γεια σου Σταμάτιος
Ο Αναστάσιος ΠΑΝΟΥ σας πρόσθεσε ως φίλο στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε οτι γνωρίζετε τον Αναστάσιο για να γίνετε φίλοι στο Facebook.


Αναστάσιος ΠΑΝΟΥ


Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook Για να επιβεβαιώσετε τον Αναστάσιο ως φίλο σας:
Προσθήκη Φίλου


Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=1d95ffcG3dd6e022G103ad8dG2



**

Ο Σωτήρης Γεωργούντζο έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ (BEST TV - Καλαμάτα, Ελλάδα).
Θέμα: Σήμερα έχει (πάλι) εκπομπή!
"Κανονικά σήμερα (Δευτέρα) στις 11 (πάντα) το βράδυ και πάλι το" Όλα στη φόρα "! Με Χρήστο Παπαγεωργίου και δύο βίντεο φοβερά-από τα .... είκοσι περίπου που θα προβληθούν ξανά στην εκπομπή μας - με αποκλειστικές συνεντεύξεις Γρηγορόπουλου και Παπαδόπουλου, οι οποίες θα προκαλέσουν αίσθηση! (και βέβαια, στις 11 περίπου το πρωί, μη χάσετε με τίποτα και πάλι την φοβερή και μοναδική "Μ1 σπορ" - θα δείτε από εδώ το πρωτοσέλιδό της)! "
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox2Freadmessage.php%&t=349371661264&mid=1d93b30G3dd6e022G10396a7G0 .-




**
Γεια σου Σταμάτιος
Η Χαρά Βικτώρια σας πρόσθεσε ως φίλο στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε οτι γνωρίζετε τη Χαρά για να γίνετε φίλοι στο Facebook.


Xara Βικτώρια


Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook Για να επιβεβαιώσετε την Xara ως φίλη σας:
Προσθήκη Φίλου


Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=1d7f4eeG3dd6e022G102c424G2



** [Αθηναίους] ISLAMONAZISM
Από: hrh.david (hrh.david@yahoo.com )

Εστάλη: Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010 3:05:52 μμ
Προς: athenians@yahoogroups.com

Islamoterrorists προσπαθούν να μετατρέψουν Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ) σε μια Islamonazist Ράιχ. Βασίλης Venitis μούσες ότι Turcoterrorists σχέδιο για Islamize Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), εντός δύο αιώνες! Παράνομη μετανάστευση και οι στατιστικές δείχνουν ποσοστό γεννήσεων αυτό είναι δυνατό. Μουσουλμανικές οικογένειες έχουν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, σε σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο των δύο και ένα ελληνικό μέσο όρο του ενός. Υπάρχουν έξι εκατομμυρίων μουσουλμάνων στη Γαλλία, πέντε εκατομμύρια στη Γερμανία, τέσσερα εκατομμύρια στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένα εκατομμύριο στο Βέλγιο, ένα εκατομμύριο στην Ολλανδία, ένα εκατομμύριο, στην Ιταλία, μισό εκατομμύριο στην Ισπανία, το μισό εκατομμύριο στην Αυστρία, και το μισό εκατ. ευρώ στην Ελλάδα. 150.000 Turcoterrorists πούστη έχουν μετανάστευσαν παράνομα στη Βόρεια Κύπρος μετά την τουρκική εισβολή του 1974.



Robert Spencer επισημαίνει τα πρώην πρωθυπουργός της Μαλαισίας, Mahathir Mohamad, πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι οι Εβραίοι στην Ευρώπη ήταν πάντα ένα πρόβλημα. Mahathir ισχυρίστηκε ότι οι Εβραίοι έπρεπε να περιορίζεται σε γκέτο και περιοδικά σφαγιάστηκαν. Αλλά ακόμα και παρέμειναν, που άνθισε, που πραγματοποιήθηκε συνολικά κυβερνήσεις σε ομηρία. Ακόμη και μετά τη σφαγή τους από τους Ναζί, που επέζησε για να συνεχίσει να αποτελεί πηγή ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα για τον κόσμο.

Turcophile Mahathir κέρδισε τη φήμη του Οκτωβρίου 2003 για την επιβολή ότι οι Εβραίοι κανόνα αυτόν τον κόσμο μέσω πληρεξουσίου. Στην ίδια ομιλία, αυτός παραπονέθηκε ότι οι μουσουλμάνοι θα είναι για πάντα καταπιέζονται και κυριαρχείται από τους Ευρωπαίους και τους Εβραίους. Δεν μπορεί να είναι ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. 1,3 δισεκατομμύρια μουσουλμάνοι δεν μπορεί να νικηθεί από μερικά εκατομμύρια Εβραίοι. Πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος. Για πάνω από μισό αιώνα που πολέμησαν για την Παλαιστίνη. Τι πετύχαμε; Τίποτα δεν. Είμαστε σε χειρότερη θέση από πριν. Αν είχαμε παύση να σκέφτονται, τότε θα μπορούσαμε να έχουμε καταστρώσει ένα σχέδιο, μια στρατηγική που μπορεί να μας κερδίσει τελική νίκη. Τελική νίκη; Μια τελική λύση, ίσως; Μήπως Mahathir πιστεύουν ότι οι Εβραίοι πρόκειται για μία από αυτές τις περιοδικές σφαγές για την οποία μίλησε τόσο επιδοκιμασία;

Σε αυτό το Mahathir δεν είναι μόνος: αρκετές άλλες ισλαμικές ηγέτες έχουν μιλήσει με παρόμοιους τρόπους πρόσφατα. Στις 29 Ιανουαρίου Παλαιστινιακή Αρχή τηλεόραση, η οποία ελέγχεται από το φαινομενικά μέτρια Φάταχ του Προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς, μετέδωσαν την Παρασκευή τζαμί κήρυγμα που περιέχει αυτή η αναφορά στο περιβόητο Hadith γενοκτονίας κατά την οποία ο Μωάμεθ είπε ότι οι χρόνοι τέλος δεν θα έρθει μέχρι μουσουλμάνων άρχισε να δολοφονούν τους Εβραίους: "Ο Προφήτης λέει:« Θα πρέπει αγώνα τους Εβραίους και τους σκοτώνουν, μέχρι το δέντρο και η πέτρα θα μιλήσει και να πει: "Ω μουσουλμάνοι, Ω υπηρέτης του Αλλάχ» »- το δέντρο και η πέτρα δεν θα πω, «Ω Αραβικά,« θα πουν, «Ω μουσουλμάνοι. Και δεν θα πω, «Πού είναι τα εκατομμύρια; και δεν θα πει, «Πού είναι το αραβικό έθνος; Μάλλον, θα πουν, «Ω μουσουλμάνοι, Ω υπηρέτης του Αλλάχ - υπάρχει ένας Εβραίος πίσω μου, να έρθει και να τον σκοτώσει." Εκτός των Gharqad δέντρο, που είναι το δέντρο των Εβραίων. Έτσι, αυτή τη γη θα απελευθερωθεί μόνο με τη βοήθεια της Τζιχάντ. "

Ομοίως, στις 12 Ιανουαρίου, μια κορυφαία ιρανικές επίσημες, Mohammad Hassan Rahimian, δήλωσε στις Al-Manar TV: "Έχουμε κατασκευάζονται πυραύλους που μας επιτρέπει, όταν χρειάζεται, για να αντικαταστήσει το Ισραήλ στο σύνολό του με ένα μεγάλο ολοκαύτωμα."

Στις 29 Δεκεμβρίου ισλαμικό κληρικός, ο Μωάμεθ Χουσεΐν Yaaqub, είπε σχετικά με αυτό της Αιγύπτου Al-Νας τηλεόραση: «Οι Εβραίοι είναι εχθροί μας. Αλλάχ θα τους εξολεθρεύει στα χέρια μας. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε με βεβαιότητα. Γνωρίζουμε ότι αυτό για ορισμένα -- γιατί δεν το λέω εγώ, αλλά γιατί ο Αλλάχ είπε. "Θα πρέπει να βρείτε ότι οι άνθρωποι ισχυρότερη στον εχθρότητα προς τους πιστούς είναι οι Εβραίοι και οι polytheists." Αυτό είναι ένα απόσπασμα από το Κοράνι (5:82).

Ahmad Al-Barqawi, καθηγητής της φιλοσοφίας από το Πανεπιστήμιο της Δαμασκού, προσχώρησε στην γενοκτονίας χορωδίες για τη Συρία τηλεόραση στις 15 Δεκεμβρίου 2009: «Εάν ο εχθρός φτάσει σε ένα στάδιο στο οποίο θεωρεί ότι πληρώνει βαρύ τίμημα για την εργασία του - τόσο από άποψη ανθρώπινων ζωών και την άποψη των πόρων - θα παραιτηθεί. δεν γίνει αυτό, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα συμφιλίωση με τον εχθρό. Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι η εξόντωση του Ισραήλ είναι πιο εύκολη από τη συμφιλίωση με αυτό. εκμηδενίζοντας το Ισραήλ είναι ευκολότερη από ό, τι συνδυασμό με αυτό, επειδή εκμηδενίζοντας το Ισραήλ με μια μακροπρόθεσμη και συνεκτική προσπάθεια μπορεί να αποφέρει καρπούς σε μια κοινωνία που θεωρεί ότι είναι ξένη προς αυτό το αραβικό κόσμο, και δεν θέλει να παραμείνει σε έναν κόσμο που απορρίπτει με τη βία. "

Και στις 5 Ιανουαρίου, Γιουσούφ Αχμάντ, επικεφαλής της Αλ Γάζας-Faraeen τηλεόραση γραφείου, δήλωσε ότι το Ισραήλ ήταν «πιο αδύναμη από έναν ιστό αράχνης. Με Αλλάχ, αν το αραβικό έθνος αποφάσισε να ενώσει, το κράτος του Ισραήλ θα καταρρεύσει αυτόματα." Και αν αυτό συμβεί, φυσικά, χονδρικής σφαγές των Εβραίων θα είναι αναπόφευκτη. Ηγέτη της Χαμάς Χαλέντ Μεσάαλ προέβη σε παρόμοια δήλωση αυτή στο Αλ Τζαζίρα στις 15 Δεκεμβρίου: «Η αντίσταση στη γη της Παλαιστίνης θα είναι νικηφόρα και θα οδηγήσει τις Σιωνιστές από τη γη μας. Έχουμε να οδηγείται από τη Γάζα, ακόμη και αν αυτοί συνεχίζουν να να την πολιορκία. Εμείς θα τους οδηγούν έξω από τη Δυτική Όχθη και όλα τα παλαιστινιακά εδάφη μας, πρόθυμος Αλλάχ. "

Spencer μούσες ότι όλα αυτά δεν θα πρέπει να έρχονται ως οποιαδήποτε έκπληξη. Η γενοκτονική Hadith εισηγμένες για την παλαιστινιακή τηλεόραση είναι ένα μόνο στοιχείο ενός αντισημιτισμού που είναι βαθιά ριζωμένη στο Qur'an και Sunnah, και το οποίο διασχίζει ισλαμικής ιστορίας με αξιοθαύμαστη συνέπεια. Επιπλέον, όπως Pamela Geller πρόσφατα και διεξοδικά τεκμηριωμένες σε AtlasShrugs.com, την περιβόητη Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ, Hajj Amin Al-Husseini, συμμετείχε ενεργά στην σχεδιασμό και την εκτέλεση του Ολοκαυτώματος στην Ευρώπη. Ένας μεγάλος θαυμαστής και φίλος του Αδόλφου Χίτλερ, al-Husseini συμμετείχε στις σφαγές των Εβραίων στους Αγίους Τόπους κατά τη δεκαετία του 1930. Και σε Ιούλιο 1946 στη Δίκη της Νυρεμβέργης, Dieter Wisliczeny, ο αναπληρωτής της ναζιστικής γενοκτονίας δολοφόνου Άντολφ Άιχμαν, κατέθεσε ότι «ο Μουφτής, ήταν ένας από τους εμπνευστές της συστηματικής εξόντωσης του Ευρωπαϊκού Εβραϊσμού και υπήρξε συνεργάτης και σύμβουλος του Άιχμαν Χίμλερ και σε την εκτέλεση αυτού του σχεδίου ... Ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους Άιχμαν και είχε συνεχώς τον παρότρυναν να επιταχύνει τα μέτρα εξόντωσης. Τον άκουσα να πω, συνοδευόμενη από Άιχμαν, είχε επισκεφθεί ινκόγκνιτο τους θαλάμους αερίων του Άουσβιτς. "

Όλα Islamonazists ξοδεύουν πλέον δισεκατομμύρια ευρώ για pullpeddlers ανταποδόσεις και στην υποστήριξη της τρομοκρατίας Τουρκία να ενταχθεί Τέταρτον Ράιχ, προκειμένου να το μετατρέψει σε ένα Islamonazist Ράιχ. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Turcoterrorists σπέρνουν τον όλεθρο στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ), ιδιαίτερα η Κύπρος και πολλά νησιά του Αιγαίου, το ελληνικό αρχιπέλαγος. Επιπλέον, η Τουρκία έχει δηλώσει casus belli κατά Τέταρτη Ράιχ. Παρ 'όλα αυτά, τρομοκρατικών Τουρκία έχει το θάρρος να υποβάλει αίτηση για ένταξη τέταρτο Ράιχ! Αν αυτό δεν είναι αστείο, τι είναι; Venitis ισχυρίζεται ότι τέταρτο Ράιχ πρέπει εμπάργκο τρομοκρατικές Τουρκία. Εάν το ΝΑΤΟ θέλει να σώσει inegrity του, θα πρέπει να απομακρύνουν τρομοκρατικές δικαίωμα Τουρκία τώρα, και να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από τη Βόρεια Κύπρος τώρα. Il Αλλάχ Αλλάχ!

Η διαδικασία προσχώρησης στην τέταρτου Ράιχ απαιτεί την έγκριση της υποψήφιας χώρας και η εφαρμογή του νόμου Fourthreichian, κάλεσε το κοινοτικό κεκτημένο, η οποία είναι χωρισμένα σε 35 κεφάλαια. Το άνοιγμα κάθε κεφαλαίου των διαπραγματεύσεων πρέπει να εγκριθεί ομόφωνα από το Συμβούλιο Fourthreichian. Από τα 35 κεφάλαια, 12 έχουν ανοίξει, με μόνο μία από αυτές ως πλήρης από την άποψη της συμμόρφωσης της Τουρκίας. Έχουν άλλη 12 κεφάλαια μπλοκαριστεί στην Τουρκία, εκ των οποίων οι οκτώ ανασταλεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο το 2006, γιατί η Τουρκία αρνήθηκε να ανοίξει τα λιμάνια και τα αεροδρόμιά της σε πλοία και αεροπλάνα από Κύπρος, και πέντε είχαν αποκλειστεί από τη Γαλλία το 2007, σύμφωνα με τον πρόεδρο Σαρκοζί υπόσχεση εκλογή της διατήρησης της Τουρκίας από το Τέταρτο Ράιχ.

Διαπραγματεύσεις ηρωική Κύπρος είναι τώρα σε θέση να χρησιμοποιήσει το βέτο του τέταρτου Ράιχ να εμποδίσουν τις τρομοκρατικές της Τουρκίας και να μπλοκάρει Fourthreichian απευθείας εμπόριο και οικονομική βοήθεια για Turcoterrorist περιοχές. Η Αυστρία, η χώρα όπου η ένταξη της Τουρκίας είναι λιγότερο δημοφιλής, θα έχει αποφασιστικό δημοψήφισμα για την ένταξη της Τουρκίας, αν η Τουρκία κάνει τρομοκρατικές ποτέ να τη γραμμή του τερματισμού. Η καγκελάριος Μέρκελ και ο Ναπολέων Sarko επανέλαβε πολλές φορές την αντίθεσή τους στην τρομοκρατική Τουρκίας πλήρη ένταξη στην τέταρτη Ράιχ.

Turcokleptocrats συχνά επιστρέφουν από τα ταξίδια προς ισλαμικές χώρες με θερμά λόγια για τους ομολόγους τους, αίσθημα εκτίμησης και σεβασμού, και λαμπερό με αυτοπεποίθηση. Οι δηλώσεις και η γλώσσα του σώματος μετά βίας ως θετικά φορτισμένο κατόπιν επιστρέφει από το Τέταρτο Ράιχ. Όντας scolded για Turcoterrorism, η παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και ελλείψεις μεταρρύθμιση είναι κατανοητό δεν αισθάνεται τόσο καλά. Ωστόσο, οι δηλώσεις από architurcokleptocrats όπως Τέταρτο Ράιχ χρειάζεται την Τουρκία περισσότερο από ό, τι η Τουρκία πρέπει τέταρτο Ράιχ επιδεινώσει το πρόβλημα.

Quran ζητεί μίσος, μισογυνία, polygyny, της βίας, την υποβολή, δολοφονία, και η τρομοκρατία. Quran κλήσεις για τους μουσουλμάνους να σκοτώσουν άπιστους, να τρομοκρατήσουν άπιστους, και να εκπληρώσουν το καθήκον τους για πόλεμο, τη βίαιη τζιχάντ. Τζιχάντ είναι καθήκον για κάθε motherfucker μουσουλμανικές πίθηκο, το Ισλάμ είναι να κυβερνήσει τον κόσμο με το σπαθί. Quran είναι σαφώς αντισημιτικές, περιγράφοντας τους Εβραίους ως πιθήκους και χοίρους. Quran είναι παρόμοιο με το Mein Kampf του Χίτλερ, αλλά Βίβλος είναι παρόμοια με Fables Αισώπου ..

Μωάμεθ ήταν ένας τσαρλατάνος, μια διπολική μανιακός, ο πολέμαρχος, μια μάζα δολοφόνο, έναν παιδεραστή, και μισογύνης. Ισλαμική παράδοση μας λέει πώς Μωάμεθ είχε εχθρούς του, ακόμη και δολοφονούνται είχε αιχμαλώτων πολέμου εκτελέστηκαν. Μωάμεθ ο ίδιος σφάζονται την εβραϊκή φυλή των Banu Qurayza. Ποτέ δεν συνιστάται να ελευθερώσει σκλάβους. Το Ισλάμ δεν έχει καμία άλλη ηθική από την πρόοδο του Ισλάμ. Αν είναι καλό για το Ισλάμ, είναι καλό. Αν είναι κακό για το Ισλάμ, είναι κακό. Δεν υπάρχει γκρίζα ζώνη ή άλλη πλευρά. Εδώ είναι μια φατσούλα του Μωάμεθ με ένα αναμμένο βόμβα στο τουρμπάνι του *- O )):-{>

Venitis ισχυρίζεται ότι η σύγκρουση των πολιτισμών έχει ανατείλει. Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά μια σατανική τρομοκρατική cacoculture. Βέβαια, αυτό έχει μια μνησικακία συλλογής θεού, και μετά θάνατον ζωή με 72 παρθένες για κάθε μάρτυρα. Αλλά στην ουσία του, το Ισλάμ είναι μια πολιτική ιδεολογία και σαδομαζοχισμού. Είναι ένα σύστημα που θεσπίζει λεπτομερείς κανόνες για την κοινωνία και τη ζωή του κάθε ατόμου. Ισλάμ θέλει να υπαγορεύσει κάθε πτυχή της ζωής. Ισλάμ μέσα υποβολής. Το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με την ελευθερία και τη δημοκρατία, διότι αυτό που επιδιώκει είναι η αγένεια των τρομοκρατικών σαρία.

Σαρία νοείται η δουλική κυριαρχία των γυναικών, του κράτους από μουσουλμάνους, της μισαλλοδοξίας και των διακρίσεων σε βάρος των μη-μουσουλμάνων, και το τέλος της ελευθερίας. Κατά ειρωνικό τρόπο, οι στρατιώτες μας πολεμούν τώρα ξένους πολέμους, υποφέρουν και πεθαίνουν για τις κοινωνίες που έχουν δεσμευτεί για την επιβολή της σαρία, ενώ την ίδια στιγμή πρέπει να αγωνιστούμε ενάντια στις δυνάμεις της Σαρία στη χώρα αυτή. Ας τα πούστη αγώνα μουσουλμάνοι μεταξύ τους, δεν είναι μαζί μας. Ας τους αφήσουμε να σκοτώνουν κάθε άλλο μη, τα αγόρια μας. Απλή παρουσία μας στις ισλαμικές χώρες, καθιστά αυτομάτως μας στόχο, που συγκεντρώνει όλα αυτά τα motherfuckers εναντίον μας.

Πολλές χώρες έχουν ξεκινήσει προγράμματα για την έξοδο Islamoterrorists, κατασπατάληση των φορολογουμένων hard-earned χρήματα για rehabilitaring αυτά τα καθάρματα. Όμως προγράμματα εξόδου λειτουργούν καλύτερα όταν Islamoterrorists χάνουν. Στην Αίγυπτο, τα μέλη της Ισλαμικής Ομάδας και της Ισλαμικής Τζιχάντ εντάχθηκαν τα προγράμματα μετά την έξοδο μόνο ηγεσίες τους συνελήφθησαν και κατέστη προφανές ότι οι εκστρατείες τους πήγαιναν πουθενά. Ακόμη και στο Ιράκ, το πρόγραμμα εξόδου άρχισε να εργάζεται σωστά μόνο το 2007, όταν η εξέγερση των Σουνιτών ήταν πλησιάζουν στο τέλος τους και της Αλ Κάιντα νικήθηκε ουσιαστικά στο Ιράκ. Motherfucker Turcoterrorists αρνούνται να ενταχθούν προγράμματα έξοδο, επειδή εξακολουθεί να ληστέψει και Κυπρίων βιασμό.

Venitis ισχυρίζεται ότι πέπλο και η μαντίλα δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), επειδή είναι σύμβολα της υποταγής, καταπίεση των γυναικών, αγένεια, και όλο και διαιρείται τέταρτο Ράιχ. Πέπλο και μαντίλα κάνει τις γυναίκες αόρατο, transfoms γυναίκες με zombies, ακυρώνει δικαιώματα συμμετοχής των γυναικών, οι γυναίκες σημαία ως κακό temptresses, καταπιέζουν τις γυναίκες με τη βαρβαρότητα, είναι εμπορικά σήματα της μισογύνης Ισλάμ, και αποτελούν απειλή για την ασφάλεια.

Απαιτούμε της ΕΕ να κατανοήσουν και να κλειδώσετε κέρατα με μια τρομοκρατική ιδεολογία, που μετασχηματίζονται σε μια θρησκεία, και χαλιναγώγηση σε μουσουλμάνους που προσπαθούν να μετατρέψουν την Ευρώπη σε Ευραραβίας, ένα θεοκρατικό κράτος διοικείται από μουλάδων και όσοι ασκούν το σπαθί του Ισλάμ. Η Ευρώπη απειλείται επειδή η ευρωπαϊκή ανοχή και ευρωπαϊκή γενναιοδωρία προς εκείνες των άλλων χωρών και πολιτισμών που χρησιμοποιούνται από άτομα με δυσανεξία, με σκοπό την προώθηση της μισαλλοδοξίας. Αυτή είναι μια αδυναμία που μπορεί να αξιοποιηθεί από αυτούς μόνο για τόσο μεγάλο διάστημα.

Venitis επισημαίνει κοσμική κοινωνία έχει απορριφθεί από Religulous freaks. Απαιτούν μια ειδική θέση, επιμένοντας σε ειδική εξέταση των Religulous τα συναισθήματά τους. Αλλά αυτό είναι ασυμβίβαστη με την ελευθερία του λόγου, όταν ο ένας πρέπει να είναι έτοιμη να ανεχτούμε προσβολές, κοροϊδία, και γελοιοποίηση. Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να αντιμετωπίζουν Religulous φανατικών με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζουν τους άθεους, cultists, πνευματιστές, spirituals, πολιτικοί, φιλόσοφοι, επιστήμονες, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες, την ενσωμάτωσή τους στην παράδοση Ελληνορωμαϊκή της κριτικής και της σάτιρας, επειδή αποτελούν μέρος της κοινωνίας, δεν τους ξένους. Βλασφημία είναι συμπεριλαμβανομένων, και όχι εξαίρεση, Religulous freaks.

Τρομοκρατικές Ισλάμ αιτήματα μας για την παράδοση, αλλά θα φωνάξει την ηρωική MOLON-lave από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα και των ισχυρών λόγια του Ουίνστον Τσόρτσιλ:

Θα αγώνα για τις θάλασσες και ακτές.

Θα αγώνα με αυξανόμενη εμπιστοσύνη και την αυξανόμενη δύναμη στον αέρα.

Θα υπερασπιστούμε τη γη μας, ανεξάρτητα από το κόστος ίσως.

Θα αγώνας για τις παραλίες.

Θα αγώνα για λόγους προσγείωσης.

Θα αγώνα στα χωράφια και τους δρόμους.

Θα αγώνα στους λόφους. Αλλά ...

Ποτέ δεν θα ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!



**
Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία-ΜΕΤΩΠΟ Κ.Φ. Η.Β. - πείτε ΟΧΙ στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ διζωνικής δικοινοτικής.
Για άμεση κυκλοφορία: 6 Φεβρουαρίου 2010
http://www.youtube.com/watch?v=fcuVQDChURk
Παρακαλώ ανοίξτε παραπάνω σύνδεσμο, να ακούσετε και να δείτε το μικρό βίντεο που συνέταξε η φοιτητές ΜΕΤΩΠΟ στην Αγγλία, σχετικά με την Τουρκικής Ομοσπονδίας διζωνικής δικοινοτικής.
Αυτό το μικρό βίντεο παραδίδει το μήνυμα: Από πού και από ποιον αυτό το ρατσιστικό τουρκική λύση έρχεται από - πείτε ΟΧΙ στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ διζωνικής δικοινοτικής.
Αν συμφωνείτε ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ κυκλοφορούν ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, κλπ. Είναι μέρος του αγώνα μας για την εκπαίδευση του λαού μας, κυρίως ως προς το ποιος εισήγαγε και όταν αυτή η περίφημη τουρκική απαίτηση.
Σε ευχαριστώ,
Fanoulla Αργυρού

# # # # #
========================
Κύπρος Action Network of America (CANA)
2578 Broadway # 132
New York, NY 10025
Νέα Υόρκη: Tel. 917-699-9935
Email: cana@cyprusactionnetwork.org
http://www.cyprusactionnetwork.org/
========================

Η Κύπρος Action Network of America (CANA) είναι ένα λαϊκό, μη-για-κέρδους κίνημα που δημιουργήθηκε για να στηρίξει γνήσια αυτοδιάθεση και τα ανθρώπινα δικαιώματα για το λαό της Κύπρος.

Να προστεθεί στο δράσης CANA Προειδοποίησης λίστα διανομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή να εισαγάγει CANA σε ένα φίλο ή συνάδελφο, παρακαλούμε να διαβιβάσει το σχετικό όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με το θέμα τίτλο "Add e-mail στη λίστα διανομής CANA", για να cana@cyprusactionnetwork.org

Σας παροτρύνουμε να διαβιβάσει την παρούσα συναγερμού δράση σε πέντε ή περισσότερα άτομα που ενδέχεται να έχουν συμφέρον να e-διανομές μας ή στο CANA αποστολή του.

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το άρθρο CANA, δελτίο τύπου ή συναγερμού δράσης για το Διαδίκτυο όσο εσείς CANA πίστωσης και τον συγγραφέα (-ων).



** Ο Γιάννης σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Song of the day !!!!".
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=249403322168&mid=1d7cc4bG3dd6e022G102a243G6
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook

**
Γεια σου Σταμάτιος
Η Adriana franču σας πρόσθεσε ως φίλο στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε οτι γνωρίζετε τη Adriana για να γίνετε φίλοι στο Facebook.


Adriana franču


Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook Για να επιβεβαιώσετε την Adriana ως φίλη σας:
Προσθήκη Φίλου


Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=1d7c5bfG3dd6e022G1029db2G2


**


** Ο Σαββίδης σας προσκαλεί στην εκδήλωση "ΖΩΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 13-2-10 ΑΚΡΙΤΑΣ ΠΑΛΛΑΣ Live" την Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου στις 10:30 μ.μ.
Σαββίδης λέει, "ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΝΙΚΟ ΖΩΙΔΑΚΗ - ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 13/2/10 ......".
Εκδήλωση: ΖΩΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 13-2-10 ΑΚΡΙΤΑΣ ΠΑΛΛΑΣ Live
Τύπος: Συναυλία
'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου στις 10:30 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου στις 6:00 π.μ.
Τοποθεσία: ΠΑΤΡΙΔΑ - ΒΕΡΟΙΑΣ (3ο χιλιομ. ΒΕΡΟΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑΣ)
Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=291650268482&mid=1da04e3G56358b7cG17faafeG7&bcode=Gdw0K
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook



** [Eurofreedom] G7 Junket δημιουργήσει περισσότερες Angst
Από: eurofreedom@yahoogroups.com εκ μέρους anglograeco (anglograeco@yahoo.com)

Εστάλη: Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010 8:19:09 πμ
Προς: eurofreedom@yahoogroups.com

Globokleptocrats G7 ανησυχούν ότι τα προβλήματα του χρέους στην Ελλάδα μπορεί να προαναγγέλλουν το ντόμινο των κυρίαρχων προεπιλογές στη ζώνη του ευρώ που θα μπορούσε να εκτροχιάσει μια οικονομική ανάκαμψη. Βασίλης σημεία Venitis από PIGS (Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία) αντιπροσωπεύουν το ήμισυ του χρέους της ζώνης του ευρώ. ΧΟΙΡΟΙ είναι πράγματι piggy μέλη σκλάβος που δημιουργούν πολλά προβλήματα για το Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), απαιτούν υψηλό ποσοστό του Ταμείου Συνοχής, που παίζει βρώμικα παιχνίδια, ενθαρρύνοντας την πολιτική διαφθορά, και την εξάπλωση του καρκίνου του σοσιαλισμού. Τεμπέλης χοίρους απολαμβάνουν dolce vita και αναμένουν σκληρά εργαζόμενους Βρετανούς και τους Γερμανούς να τους στηρίξει!

Eurokleptocrats είπε globokleptocratss στο ηλιοβασίλεμα διασκεδάζω G7 τους στο κρατίδιο της Δεν Tomorrows ότι θα μεριμνήσουν Graecokleptocrats τηρήσουμε τον προϋπολογισμό τους-κοπή σχέδιο. Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis, επισημαίνει Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, και gigataxation, ιδιαίτερα του ΦΠΑ, είναι οι πραγματικές αιτίες της Ευρωπαϊκής κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η δημοκρατία στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ) έχει επιδεινωθεί σε kleptocracy, και Fourthreichians, γνωστός και ως Ευρωπαίοι, είναι τρελλός ως κόλαση. Λιμοκτονήσουν το θηρίο και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Φορολογικές Revolt, http://groups.yahoo.com/group/globaltaxrevolt

Eurokleptocrats ανάγκη να προχωρήσουμε πέρα από τα λόγια να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των επενδυτών ανησυχούν ότι οι χοίροι προβλήματα θα μπορούσε να διαταράξει ή να εκτροχιάσει την παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη. Eurokleptocracy αναπτύσσεται για τα απόβλητα, την απάτη, κατάχρηση, και ανταποδόσεις (WFAK), και wfakked Fourthreichians που δεν ξέρουν τι μιλάμε. Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), γνωστός και ως τέταρτο Ράιχ, παράνομη unvoted συνομοσπονδία, εμφανίζει ως αποδεκτή την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΕ), γνωστός και ως Eldorado της διαφθοράς, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), γνωστός και ως Eldorado της πουτάνες, και Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένη πολιτικούς στη Γη. Δεν Graecokleptocrat έχει πάει ποτέ στη φυλακή! Venitis ισχυρίζεται ότι η ατιμωρησία των Graecokleptocrats είναι η πιο αλλόκοτη δικαιοσύνη στον κόσμο!

Αυτό που χρειάζεται είναι μια συμφωνία εξ ονόματος της ΕΕ να παράσχει περαιτέρω υποστήριξη για την Ελλάδα για να διασφαλιστεί περαιτέρω ότι δεν προεπιλογή. Απαράβατο Graecokleptocrats, η πιο διεφθαρμένους πολιτικούς στη Γη, τα φρικιά που απολαμβάνουν απόλυτη ατιμωρησία και πλήρη κοινοβουλευτική ασυλία, ισχυρίζονται ότι hobgoblins και specualtors είναι οι ένοχοι των προβλημάτων στην Ελλάδα! Venitis σημειώνει το πιο κακόφημο σπίτι στη Γη είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο, γνωστός και ως το Μεγάλο Οίκος ανοχής της πλατείας Συντάγματος, το οποίο στεγάζει 300 άγρια πόρνες, Μινώταυρους που πιπιλίζουν το αίμα των Ελλήνων! Είναι πολύ μακριά από τους 300 Σπαρτιάτες του Λεωνίδα στις 300 Graecokleptocrats του Μεγάλου μπουρδέλο! Allons enfants de la Grece!
Το ευρώ υποχώρησε 0,3 τοις εκατό από τα τέλη των ΗΠΑ για τα επίπεδα της Παρασκευής 1,3636 δολάρια, μπορντούρα πίσω προς ένα 8-μηνών χαμηλό χτύπημα Παρασκευή. Το ενιαίο νόμισμα έχει ρίξει περίπου 10 τοις εκατό από 15 μηνών υψηλό των 1,5145 δολαρίων στα τέλη Νοεμβρίου.

Καλλιέργεια προβλήματα της ζώνης του ευρώ επίσης κλονίσει την όρεξη για νομισμάτων όπως το δολάριο Νέας Ζηλανδίας και το δολάριο Αυστραλίας, οι οποίες εξαρτώνται από την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη. Το ακτινίδιο υποχώρησε στο χαμηλό των 0,6857 δολαρίων, ακριβώς έξω από 0,6807 δολάρια χτύπησε σε υπεράκτια συναλλαγές της Παρασκευής, χαμηλότερα επίπεδα από το Σεπτέμβριο 4. Nikkei μέσο όρο της Ιαπωνίας μειώθηκε κάτω από το σήμα 10.000, αιωρείται πάνω από το κρίσιμο 200 ημέρες κινητός μέσος όρος, όπως και οι εξαγωγείς, όπως η Sony Corp clobbered από ένα ισχυρό γιέν, η οποία βρίσκεται σήμερα στην πολυ-κορυφές μηνών έναντι νομισμάτων όπως το δολάριο Αυστραλίας και της λίρας. Το γιέν, που παραδοσιακά θεωρείται ως ασφαλές καταφύγιο σε περιόδους αναταραχής στην αγορά, έχει κερδίσει 4 τοις εκατό έναντι του δολαρίου μέχρι στιγμής φέτος, καθώς οι επενδυτές fretted σχετικά με τη βιωσιμότητα της παγκόσμιας οικονομικής ανάκαμψης και εξέρχονται του κινδύνου εν συγκρίσει με περιουσιακά στοιχεία.

Sovereign κινδύνων στην Ευρώπη έρχονται στο προσκήνιο, και τα αποθέματα και τα προϊόντα που εμπίπτουν σχεδόν την ίδια κατεύθυνση. Αυτό δείχνει ότι υπάρχουν πολλά αμοιβαία κεφάλαια που έχουν ενθαρρυνθεί από την τρέχουσα ρευστότητα αλλά τώρα από όπου και αν φεύγουν λόγω της τοποθέτησης των κινδύνων όσον αφορά τη ρευστότητα. Venitis επισημαίνει δεν υπάρχει καμία εγγύηση για την από κοινού adopters ευρώ. Ευρωζώνη χρέος δεν υποστηρίζεται από ένα δανειστή εσχάτης ανάγκης. Δεν θα ήταν μόνο ένα διάσωσης της σε αναξιοπαθούντα budgetbuster να είναι ανεπιθύμητη για ηθικούς λόγους, θα ήταν επίσης να είναι παράνομο. Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Wolfgang Schaeuble σημειώνει ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα της Γης, ζει πάνω από τις δυνατότητές της για χρόνια, και δεν μπορούμε να περιμένουμε τη Γερμανία να πληρώσει για τα λάθη στην Ελλάδα. Frank Schaeffler, μέλος της οικονομικής επιτροπής του γερμανικού κοινοβουλίου, επισημαίνει ότι οποιαδήποτε προσπάθεια για την επίτευξη ενός κοινού πώληση ομολόγων από τις δύο χώρες θα είναι το πρώτο καρφί στο φέρετρο του ευρώ.

Την περασμένη εβδομάδα, το κόστος της ασφάλισης του χρέους από χοίρους πήδηξε ως θλίψεις χρέος στην Ελλάδα ήταν στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης των υπουργών οικονομικών της G7 και των κεντρικών τραπεζιτών στις αρκτικές Καναδά. Beware των Ελλήνων με δώρα και Graecokleptocrats φέρουν προϋπολογισμούς! Graecokleptocrats στείλετε δούρειους ίππους στις Βρυξέλλες σε consisent βάση!
Graecokleptocrats θα επίπεδο με Eurokleptocrats calendas διαφήμιση Graecas!

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα Πρόεδρος Jean-Claude Trichet, εξέδωσε μια δήλωση για να εκφράσω την εμπιστοσύνη του ελληνικού ελλείμματος-κοπή σχεδίου, ενώ αμερικανό υπουργό Timothy Geithner δήλωσε Eurokleptocrats καταστήσει σαφές ότι θα διαχειριστεί αυτό με μεγάλη προσοχή. Η Fourthreichian Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δεν έχει εντολή να λάβει υπόψη την κατάσταση μιας συγκεκριμένης χώρας. Επιπλέον, οι πιστωτικές αγορές, τέταρτο Ράιχ, και η ΕΚΤ δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ελληνικές υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, γιατί ήταν ένα εταιρικό διευθυντή του ΟΤΕ, ένα διαβόητο εταιρεία τηλεφωνίας στην cahoots με τη Siemens σε superscandals.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, βρίσκεται σε ένα οικονομικό και ηθικό χάος. Ελληνική προϋπολογισμός είναι οξύμωρο σχήμα! Είναι το 13% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος, πολύ χειρότερη από το όριο του 3% που προβλέπει για τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης σκλάβων. Παπακωνσταντίνου λέει ότι θα συρρικνωθεί το έλλειμμα στο 8% το προσεχές έτος, αλλά τα οικονομικά Graecokleptocrats πάντα να παραπλανήσει τους επενδυτές και τέταρτο Ράιχ σχετικά με τον τρόπο ακατάλληλο του έθνους είναι. Venitis εκτιμά ότι το έλλειμμα θα αυξηθεί σε 20% το επόμενο έτος!

Η ιδέα μιας ελληνικής διάσωσης από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ήταν ακύρωσε κατά τη συνάντηση της Ομάδας των 7 από τον Jean-Claude Juncker, πρόεδρος της Ομάδας του ευρώ Υπουργών Οικονομικών της ζώνης ». Ορισμένοι επενδυτές είδαν ότι ως ένδειξη ότι η Ευρώπη θα μπορούσε να προετοιμάζει χρηματοδοτική στήριξη για την Ελλάδα, αν και Eurokleptocrats θα πρέπει να λύσουν τις διαφορές σχετικά με τη ρύθμιση προηγούμενο για bailing από τα μέλη της ζώνης του ευρώ.

Το πρόβλημα στην Ευρώπη είναι ότι δεν υπάρχει ούτε μία γραμματέας Δημοσίου που θα συντονίζει αυτό. ΔΝΤ διάσωση της Ελλάδα θα μπορούσε να είναι η καλύτερη λύση. Μια διάσωσης της ΕΕ που είναι μισή καρδιά σε φορολογικά βοήθειά της θα έβλαπτε την αξιοπιστία της ευρωζώνης ακόμη περισσότερο. Σύμφωνα με το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα κράτη μέλη δεν μπορούν να αναλάβουν το χρέος των άλλων μελών. Επιλογές της ΕΕ περιλαμβάνουν ταχύτερη εκταμίευση των τακτικών βοήθειας προς την Ελλάδα, την έκδοση του χρέους που υποστηρίζεται από την πλήρη ευρωζώνης Ελλάδα να δώσει μερίδιο από τα έσοδα, καθώς και η αγορά από τις κυβερνήσεις της ΕΕ ή από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων του ελληνικού χρέους στις αγορές.

Ελλάδα μπορούν να αποδείξουν στους επενδυτές αυτή την εβδομάδα, αν μπορεί να ενισχύσει ζώνη του όταν η κυβέρνηση ανακοινώνει σχέδια για την αύξηση των φόρων και του ελέγχου για μισθούς του δημοσίου, βασικά στοιχεία του υποσχέθηκε οδήγησης της λιτότητας. Βασίλης Venitis επισημαίνει ότι για 35 χρόνια από τη δικτατορία, Pasokleptocrats και Neodemokleptocrats που πήραν μετατρέπει σε λειτουργία Ελλάδα, η πιο διεφθαρμένη χώρα στη Γη, δανείστηκε ως εάν δεν υπήρχε αύριο, και έλαβαν 200 δισεκατομμύρια ευρώ σε ανταποδόσεις από τη Siemens, JPMorgan, ΜΑΝ , αντιμονοπωλιακή πολιτική, στρατιωτική αγορές, μοναστήρια, και πολλά άλλα.

Μέσω της κακοδιαχείρισης, ληστεία, ανταποδόσεις, και νεποτισμού, Graecokleptocrats οδήγησε το λίκνο της δημοκρατίας στα πρόθυρα της πτώχευσης, με δημόσιο χρέος των 350 δισ. ευρώ. Σε μια πρόκληση για Graecokleptocrats, η ελληνική empoyees θα γίνει μία 24ωρη απεργία την Τετάρτη. Παπακωνσταντίνου είπε Graecokleptocrats θα παραμείνει σταθερό.

Globokleptocrats G7 τώρα πίσω ένα ηλίθιο παγκόσμιου φόρου για τις τράπεζες για να βοηθήσει να πληρώσει για την οικονομική bailouts, μια ηλίθια ιδέα πρώτο που συνήψε πέρυσι η οποία φαίνεται να επιταχύνονται, όπως η διοίκηση Ομπάμα παίρνει μια σκληρότερη γραμμή στη Wall Street. Αυτή η ηλίθια ιδέα φόρου τράπεζα θα μπορούσε να είναι μια άλλη αιτία ανησυχίας για τους επενδυτές στην κορυφή των προβλημάτων της ευρωζώνης. Έτσι, το καθαρό αποτέλεσμα από όλα αυτά δεν είναι μια αύξηση της εμπιστοσύνης στην αγορά κεφαλαίων. Μπορούμε να δούμε λίγο πιο αναταραχή να πάμε μπροστά. Συνολικά, το γλέντι G7, αντί να καθησυχάσει την αγορά, έχει δημιουργήσει περισσότερο άγχος.



** Ο Σωτήρης σας προσκαλεί στην εκδήλωση "stand-up comedy" την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ.
Εκδήλωση: stand-up comedy
"ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ"
Τύπος: Παράσταση
'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου στις 1:00 π.μ.
Τοποθεσία: ΟΔΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ
Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (Π.Α.), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=291293316639&mid=1d7c18aG3dd6e022G1029a7aG7
Ευχαριστώ,
Η Ομάδα του Facebook
7 Λύκων σας προσκάλεσε να παίξετε Ο Θρύλος του Spirehold.



** Έναρξη ενός στρατού με τους φίλους σας, κάνετε Αναζητήσεις για ρουπίες και σπάνια αντικείμενα, και η μάχη κατά των αντιπάλων Arena για Φήμη! Κάνε κλίκ εδώ για να παίξεις τώρα:
http://www.hi5.com/friend/games/displayGame.do?gameid=2465&sourceId=17&smid=T0xEX1NNSUQ9MjAxMDAyMDZfMTYwMDFfZ2RoeGsyRHBVU1lGYkJaNlpSeDAtMTUzMjQ3MTEzNSZWRVJTSU9OPTEmQ09OVEFJTlNfQUQ9ZmFsc2UmVE9fSUQ9MzU2MDM2NTE5JkRBVEVfU0VOVD0yMDEwMDIwNjExJlNVQlRZUEU9Jk1JRD1nZGh4azJEcFVTWUZiQlo2WlJ4MC0xNTMyNDcxMTM1JlRZUEU9MTYwMDE.&loginToken=2490930241795872330&email=stamoskal @ windowslive.com







** Fireflyflash] UNCLE KEN ΕΧΕΙ υπνοβασία!
Από: david_cameron_pm (david_cameron_pm@yahoo.com)

Εστάλη: Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010 6:28:06 μμ
Προς: fireflyflash@yahoogroups.com

Για περισσότερο από μια δεκαετία, Uncle Ken (UK) έχει υπνοβασία σε ένα μοντέλο όσον αφορά τη διατηρησιμότητα της ανάπτυξης. Η άνθηση αυτή δεν οδηγείται μόνο από παραφουσκωμένες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, αλλά από μαζική χρέος των νοικοκυριών και πρωτοφανή επίπεδα των δημοσίων δαπανών.

Οι Βρετανοί πολίτες οφείλουν τώρα ενάμισι τρισεκατομμύριο στο χρέος. Το μερίδιο του κράτους του ΑΕΠ έχει αυξηθεί από 37 τοις εκατό το 2000 σε 52 τοις εκατό σήμερα. Σε ορισμένα μέρη της χώρας τους λογαριασμούς κατάσταση για ένα μεγαλύτερο μερίδιο της οικονομίας από ό, τι στις κομμουνιστικές χώρες στο παλιό ανατολικό μπλοκ. Αυτό είναι σαφώς βιώσιμη.

Και όμως, υπάρχουν και εκείνοι των οποίων η ιδέα για την ανάπτυξη θα είναι η τόνωση της φούσκας πίσω, μέχρι νέου φούσκωμα όλα τα κενά των πηγών ανάπτυξης που έχουν σκάσει τόσο θεαματικά. Δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αντλία τις λέξεις «» ή «φούσκας» για να περιγράψει τη στρατηγική τους, αλλά όταν μιλούν για αύξηση των δημοσίων δαπανών απλά και την αναζωογόνηση της ζήτησης των καταναλωτών είναι ότι οι επιπτώσεις τους.

Βασίλης Venitis ισχυρίζεται ότι ρίχνουν χρήματα για δυστυχία φέρνει πιο δυστυχία. Η καταπολέμηση της άγριας μόχλευσης με περισσότερες μόχλευσης είναι ομοιοπαθητικά καταστολή της πραγματικότητας. Ο κατακλυσμός των χρημάτων Fiat φέρνει οικονομική μάστιγα και αιμορραγία της οικονομίας. Αληθινά χρήματα είναι συνδεδεμένη με πολύτιμα μέταλλα και στρατηγικά μέταλλα. Για κάθε τοις εκατό μείωση των φόρων, η οικονομία αναπτύσσεται με τουλάχιστον τέσσερα τοις εκατό περισσότερο, και η κυβέρνηση παίρνει περισσότερα έσοδα. Η αύξηση των φορολογικών συντελεστών είναι μαζοχισμό. Smart κίνητρο είναι η μείωση των φορολογικών συντελεστών. Stupidus κίνητρο είναι να αυξήσουν τις δαπάνες τους, η οποία διεγείρει τον καρκίνο του σοσιαλισμού!

Το δρόμο της μικρότερης αντίστασης, θα έχει καταστροφικές επιστροφής. Χρειαζόμαστε ένα νέο σχέδιο για την ανάπτυξη που μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος. Πρέπει να στρέψουμε την παλιά, απέτυχε, κοίλο οικονομικό μοντέλο ανάποδα για να δημιουργήσει ένα νέο οικονομικό μοντέλο, που πηγαίνει από μια οικονομία που τροφοδοτούνται από τις υπερβολικές δημόσιες δαπάνες και το δημόσιο χρέος των καταναλωτών σε μία βασίζεται στην εξοικονόμηση και τις επενδύσεις του ιδιωτικού τομέα. Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργέτες.

Να πάρει μέσα εκεί προώθηση διαφορετικά πράγματα και τη μέτρηση της επιτυχίας σε ένα διαφορετικό τρόπο. Έτσι, για παράδειγμα, δεν είμαστε μόνο εξετάζοντας πόσο οι άνθρωποι κερδίζουν χρήματα, αλλά αν είναι ιδιοκτησία ίδια τους τα σπίτια, τη δημιουργία συνταξιοδοτικών συστημάτων, την αποταμίευση και επένδυση για τις δύσκολες μέρες. Αυτό σημαίνει κυβέρνηση και τα άτομα που παίζουν το ρόλο τους από την εξοικονόμηση δαπανών και περισσότερη υπευθυνότητα. Και για να αντισταθμίσει ότι, απαιτεί περισσότερες επενδύσεις και περισσότερες επιχειρήσεις εξαγωγών. Αυτό είναι το μόνο βιώσιμο μοντέλο για την ανάπτυξη, και η επιχείρηση είναι η μόνη βιώσιμη οδηγό αυτής της ανάπτυξης.

Έτσι θέλω να είμαι πολύ σαφής μαζί σας για το τι μπορούν να αναμένουν τις επιχειρήσεις από μια συντηρητική κυβέρνηση. Σε μια σαρωτική φάσμα της πολιτικής της - μέσω της φορολογικής νομοθεσίας, την εκπαίδευση, τις υποδομές, τις τράπεζες - θα στείλουμε το πιο ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Βρετανία είναι πίσω έτοιμοι για δουλειά.

Φόρος θα απλουστευθεί, φόρο εισοδήματος νομικών προσώπων τη μείωση των ποσοστών απασχόλησης και των φόρων για τα πρώτα δέκα νέες θέσεις απασχόλησης που δημιουργούνται από τις νέες επιχειρήσεις απομακρύνονται κατά τα δύο πρώτα χρόνια της κυβέρνησής μας. Venitis ισχυρίζεται ότι η φορολογία είναι ένοπλη ληστεία που τροφοδοτεί την μαύρη τρύπα της πολιτικής διαφθοράς? Είναι ο ιδανικός δείκτης της διαφθοράς και της τυραννίας. Μόνο το κακό πολίτες φόρου κυβερνήσεις και εταιρείες.

Η αύξηση της γραφειοκρατίας θα πρέπει να σταματήσει, με το νέο κανονισμό μόλις δοθεί το πράσινο φως, όταν ένα υπάρχον κομμάτι του κανονισμού δίνεται το κόκκινο φως. Venitis ισχυρίζεται ότι η πολιτική διαφθορά είναι ανάλογη με το τετράγωνο του μεγέθους της κυβέρνησης. Οι κυβερνήσεις δεν θα πρέπει να ανήκει ή ελέγχεται από οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο, περιλαμβανομένων των κυμάτων. Το πρώτο άτομο που βελτιώνει ή καλλιεργεί κάθε αζήτητα ιδιοκτησίας δικαιούται να το ακίνητο. Οι κυβερνήσεις δεν μπορεί να κατέχει, να κατανείμει, ρύθμιση, ή να χειριστεί τα πεδία συχνότητας και των μέσων ενημέρωσης. Eminent τομέα είναι άκυρη.

Τα σχολεία θα υποστούν πιο ριζοσπαστικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων τους για δεκαετίες και 100.000 νέες θέσεις μαθητείας και προ-μαθητείας θα δημιουργηθεί, για να αποδειχθούν οι ειδικευμένοι εργαζόμενοι του μέλλοντος. Venitis ισχυρίζεται δεν υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης και της σχολικής εκπαίδευσης. Ίσως να εκπαιδεύονται αλλά αγράμματοι, και ίσως να είναι μορφωμένοι, αλλά unschooled. Τα σχολεία είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης για την drones της κοινωνίας. Unschool είναι πολύ καλύτερο από το σχολείο. Διαδίκτυο είναι η καλύτερη πηγή των γνώσεων και πληροφοριών, αντικαθιστώντας τα σχολεία, βιβλιοθήκες, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα κοινοβούλια, και Postoffice.

Η διαδικασία σύνδεσης μέχρι Βρετανία με σιδηροδρομικού δικτύου υψηλής ταχύτητας θα αρχίσουν και τα καλώδια υψηλής ευρυζωνικών ταχυτήτων που θα είναι. Νέες πηγές της πίστωσης θα πρέπει να ανοίξει για να βοηθήσει με τις ταμειακές ροές και να διατηρήσουν οι επιχειρήσεις στη ζωή.

Μια συντηρητική κυβέρνηση θα συνεργαστεί μαζί σας, διότι δεν είμαστε το κόμμα των επιχειρήσεων, είτε επειδή είμαστε κάπως tribally στο πλευρό σας, θα κάνουμε αυτά τα πράγματα λόγω της απλής πεποίθηση ότι η επιτυχία σας είναι η επιτυχία της Βρετανίας, ότι με την ανύψωση επιχειρηματίες θα βοηθήσουν στη δημιουργία πλούτου και ανυψώνει όλους.

Και πιστεύω ακράδαντα πιστεύω ότι ποτέ δεν ήταν πιο σημαντικό για τη Βρετανία να έχει φιλοκυβερνητικής ανάπτυξη. Θα πρέπει να είμαστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης νέας εποχής για το παγκόσμιο εμπόριο.

Για πολύ καιρό έχουμε δει την επιτυχία των χωρών όπως η Κίνα και η Ινδία ως μια απειλή, όταν στην πραγματικότητα είναι μια τεράστια ευκαιρία. Η Κίνα είναι ήδη η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο. Οι καταναλωτικές δαπάνες αυξήθηκαν υπάρχουν οκτώ τοις εκατό ετησίως κατά την τελευταία δεκαετία. Εκατομμύρια νέα μεσαία τάξη, οι καταναλωτές εισέρχονται στην αγορά. Βρετανία - και βρετανικές επιχειρήσεις - πρέπει να είναι έτοιμη για αυτές.

Μια νέα κυβέρνηση των Συντηρητικών θα είναι επίσης ένα ισχυρό πρωταθλητής για την ολοκλήρωση του γύρου εμπορικών διαπραγματεύσεων της Ντόχα. Στη συνέχεια, οι χώρες της Δύσης με μεγάλα ελλείμματα και τα μεγάλα διαρθρωτικά προβλήματα που ζητούν όπου η ανάπτυξη θα προέλθει από: θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η απελευθέρωση του εμπορίου είναι ένας από τους μεγαλύτερους τα συμφέροντά τους και αυτό είναι καλό για τις ΗΠΑ πάρα πολύ.

Πιστεύω ότι έχουμε μεγάλες αιτία να είναι αισιόδοξοι για το οικονομικό μέλλον της Βρετανίας. Έχουμε πάντα μια ανοιχτή, έθνος των συναλλαγών. Έχουμε μια ένδοξη ιστορία της να εφεύρει τα αγαθά και τις υπηρεσίες που ο κόσμος θέλει να αγοράσει. Μιλάμε πρώτη γλώσσα στον κόσμο. Διαθέτουμε κόσμο-βιομηχανίες δεν χτυπάει μόνο σε οικονομικά αλλά και στις τέχνες, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στα φαρμακευτικά προϊόντα, σε Αεροναυπηγών Μηχανικών, στην ιατρική επιστήμη.

Αλλά πρέπει να θυμόμαστε πάντα ότι η Βρετανία δεν έχει το δικαίωμα με κάποιο τρόπο στην καλή θέληση και τις επενδύσεις. Στο σύγχρονο, παγκοσμιοποιημένο κόσμο, κανείς δεν μας χρωστάει το ζην. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε μια υγιή επιχειρηματική προοπτική τώρα και για το μέλλον. Θα πάρει ένα τεράστιο ποσό της πολιτικής βούλησης και ικανότητας των επιχειρήσεων.

Αλλά αν θα αποφύγουμε τα μονοπάτια της ελάχιστης αντίστασης να επιδείξουν πειθαρχία όσον αφορά τη μείωση του ελλείμματος, για να φέρει χονδρικής μεταρρύθμιση σε τραπεζικές ρυθμίσεις και να κατασκευάσει ένα νέο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης υπό την ηγεσία των επιχειρήσεων και των εξαγωγών, τότε μπορούμε να αποκαταστήσουμε τη φήμη μας, μπορούμε να πάρουμε μας οικονομία και πάλι στα πόδια της.

Θα ήταν να κερδίσουμε τις εκλογές σε λίγους μήνες θα ήμουν υπερήφανος να αναλάβει το ρόλο της σημαίας αμφιταλαντεύομαι για τις βρετανικές επιχειρήσεις. Βρετανικές επιχειρήσεις είναι στο αίμα μου. Και για να βοηθήσει να οδηγήσει την οικονομική ανάκαμψη μας, αλλά και να κάνουμε ό, τι μπορώ για να βοηθήσει να ανακτήσει τη φήμη μας στο εξωτερικό - αυτές οι προκλήσεις μου ευχαρίστηση. Η Βρετανία έχει την κληρονομιά των επιχειρήσεων, τις ιδέες, το πνεύμα, το ταλέντο και την ενέργεια για να κατακτήσει τον κόσμο. Αν θα αποφύγουμε τα μονοπάτια της ελάχιστης αντίστασης μπορούμε να θέσουμε Βρετανία επιστροφή στην κορυφή, πίσω ανοικτή για τις επιχειρήσεις.



** Ο ΣΥΜΠΡΑΞΗ Μ.Κ.Ο. έστειλε μήνυμα στα μέλη του Αυτο-οργάνωση εθελοντισμού και δικτύωση.

--------------------


Θέμα: Υπενθύμιση

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να συμμετάσχετε στην εκδήλωση της http://www.facebook.com/l/946dd ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ?Μ.Κ.Ο.

Σας υπενθυμίζουμε τις λεπτομέρειες:

«Συνάντηση-παρουσίαση για τον προγραμματισμό
Και τις καλές πρακτικές της νέας χρονιάς »

Διοργανωτής: ΣΥΜΠΡΑΞΗ http://www.facebook.com/l/946dd?Μ.Κ.Ο.
Είδος: Συναντήσεις - Συγκέντρωση Ομάδας / Συλλόγου
Δίκτυο: Παγκόσμιες
Ημερομηνία: Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010
Ώρα: 5:00 μ.μ. - 7:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Πολιτιστικό Κέντρο «Καύκασος»
Οδός: Πατησίων 81 και Χέυδεν εντός στοάς 1ος όροφος
Στο ύψος της Πλατείας Βικτορίας (σταθμός ΗΣΑΠ)
Πόλη: Αθήνα, Ελλάδα



Στόχος την οριζόντια συνεργασία http://www.facebook.com/l/946ddτων?Μ.Κ.Ο. και τη συμμετοχή ενεργών πολιτών σε σχέδια δράσης για το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη.

Καλούνται όλοι οι φίλοι από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και από τις ομάδες στο Facebook, όλοι όσοι επικοινωνούμε σε θέματα πολιτισμού και περιβάλλοντος για να σχεδιάσουμε κοινές δράσεις και κοινές εκδηλώσεις. Να γνωριστούμε καλύτερα ως ενεργοί πολίτες και να αυτο-οργανωθούμε, όπου υπάρχει κοινό ενδιαφέρον και δημιουργική προοπτική.

Οι παρακάτω οργανώσεις θα μας παρουσιάσουν εν συντομία τον προγραμματισμό δράσης τους για το 2010:

• ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ
• ΟΙΚΟΡΑΜΑ
• ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
• ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ
• ΑΘΗΝΑ
• ΗΛΙΣ
• ΣΟΛΩΝ
• ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ & ΒΙΑ
http://www.facebook.com/l/946dd?ΚΟΙ.Ν.ΕΘΕΛ.-Κοινότητα Νέων Εθελοντών και
- AEGEE-Αθήνα
- Studenti

Θα ακολουθήσει συζήτηση αλληλογνωριμίας με καινούργιους φίλους.

Η λίστα είναι ανοικτή για κάθε οργάνωση, http://www.facebook.com/l/946dd?Μ.Κ.Ο. , σύλλογο, κλπ.

Παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο e-mail anadrash@hotmail.com.

Τηλ. επικοινωνίας: 210/8226562, ιστοσελίδα: http://www.facebook.com/l/946dd? http://www.edo-mko.gr/.
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox2Freadmessage.php%&t=1081603775725&mid=1d793caG3dd6e022G102715bG0 .-




** [Crystalclearforum] Wachstumsbeschleunigungsgesetz, Ανάπτυξης Επιτάχυνση Πράξη
Από: angela_merkel_chancellor (angela_merkel_chancellor@yahoo.com)

Εστάλη: Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010 5:37:03 μμ
Προς: crystalclearforum@yahoogroups.com

Οι διάφορες όψεις της παγκοσμιοποίησης είναι αναπτυσσόμενες σαφέστερη προφίλ .. Είμαστε ανίχνευση όλο και περισσότερο ότι αυτό που κάνουμε εδώ στη Γερμανία, για παράδειγμα, έχει επιπτώσεις σε ανθρώπους αλλού. Αυτό σημαίνει ότι όλοι είμαστε ολοένα και πιο κοντά. Το πιο αποτελεσματικό πολιτικό σύστημα είναι venitism, όπου όλα είναι ιδιωτικά, δεν υπάρχουν φόροι σε όλα, δεν υπάρχει κοινοβούλιο, και μια απειροελάχιστη αδύναμη κυβέρνηση που θα επιλεγεί και δεν υποστηρίζεται από λαουτζίκος, αλλά από τις πιο γενναιόδωρες ευεργέτες.

Υπάρχει ένα αρνητικό παράδειγμα αυτού που preyed σε όλα τα μυαλά μας τελευταία χρόνια - στην πραγματικότητα ένα σχεδόν θα μπορούσε να φθάσει μέχρι του σημείου να πει για τα δύο τελευταία χρόνια: μιλάω εδώ της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης στην αγορά. Επίσης, επέστησε την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας στη σοβαρότερη οικονομική κρίση από το 1949. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε με μια οικονομική ύφεση του μείον πέντε τοις εκατό. Αυτό ήταν το πρώτο στην εξήντα χρόνια της ιστορίας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Περιττό να πούμε ότι αυτό είχε αντίκτυπο στις τρέχουσες πολιτικές της νέας ομοσπονδιακής κυβέρνησης ¬ ΜΕΝΤ. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να ξεπεραστούν οι συνέπειες αυτής της σοβαρής κρίσης με την ενίσχυση όλων των παραγόντων της ανάπτυξης στη Γερμανία και πάνω από όλα, επενδύοντας στο μέλλον. Τον περασμένο μήνα στο γερμανικό κοινοβούλιο μίλησα για το πώς χρειαζόμαστε μια επανεξέταση η οποία εξαρτάται από το χρόνο και πάλι σε εισροές από άλλες χώρες.



Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis , ισχυρίζεται ότι όταν μια οικονομία πάσχει από στυτική δυσλειτουργία, μέσω-πιάσε δεν λειτουργεί, αλλά μόνο μέσω-cut. Η μέσω συνιστάται είναι να μειώσει τους φόρους, δεν τραβήξει περισσότερους φόρους. Υπάρχουν όρια στο πόσο η κυβέρνηση μπορεί φορολογική πριν σκοτώνει υποδοχής. Ακόμη χειρότερα, όταν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιδοτεί τις τιμές, έχει το καθαρό αποτέλεσμα να φουσκώνουν τα αντίθετα. Η οικονομική πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορείτε να νοθεύσει τον φυσικό πιέσεις της αγοράς δεν ακούσιες συνέπειες. Οι δυνάμεις της αγοράς θα προκύπτει μείωση των τιμών. Κυβέρνηση αρνείται ανάμιξη αυτών των πιέσεων, προσθέτει το κόστος κανονιστικής συμμόρφωσης και της γραφειοκρατίας, και στο τέλος, οδηγεί τις τιμές.

Ένα από τα πρώτα πολιτικά βήματα ότι η νέα Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση εφάρμοσε από την πρώτη εκατό ημέρες της θητείας της ήταν - και για εκείνους από εσάς που καταλαβαίνουν γερμανική εγώ θα χρησιμοποιήσετε μόνο το τερατώδες γερμανική λέξη: Wachstumsbeschleunigungsgesetz (Growth Acceleration Act). Τώρα που σίγουρα δεν είναι το ευκολότερο των λέξεων για ένα γερμανικό μάθημα, αλλά αυτό σημαίνει να επικοινωνήσει ότι έχουμε συντάξει ένα νομοσχέδιο, έτσι ώστε η ανάπτυξη μπορεί να συμβεί ταχύτερα. Είμαστε ελάφρυνση των bur ¬ den για τους πολίτες μας, πάνω απ 'όλα για τις οικογένειες, και είμαστε μείωση της επιβάρυνσης των επιχειρήσεων. Μαζί με τις αποφάσεις που έλαβε η προηγούμενη κυβέρνηση, ελπίζουμε να παράσχει περαιτέρω ώθηση για μια γρήγορη διαδρομή κομμάτι από το κάτω μέρος της κρίσης.

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, είναι σημαντικό πάνω απ 'όλα να εξασφαλίσει την απασχόληση, να κρατήσει τόσες θέσεις εργασίας όσες το δυνατόν πρόληψη και πάρα πολλοί άνθρωποι να μείνουν άνεργοι. Έχουμε την αίσθηση, ωστόσο, ότι η μέτρια ποσοστά ανάπτυξης που βλέπουμε αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμη σε σταθερή βάση, αλλά ότι η ανάκαμψη - χρησιμοποιώντας μια εποχιακή μεταφορά - είναι πάνω σε λεπτό πάγο, αν και στο λεπτό ο πάγος γίνεται όλο και παχύτερη μέρα με τη μέρα.

Εμείς βεβαίως πρέπει να εξετάσουμε το πλήρες φάσμα των παραγόντων που προκάλεσαν τη διεθνή οικο ¬ σιευθεί και οικονομική κρίση. Πρέπει να αναπτύξουμε το δικαίωμα στρατηγικές για να εξασφαλιστεί μια τέτοια κρίση δεν θα ξανασυμβεί. Έχουμε αισθάνθηκε ότι μια διεθνώς συντονισμένη προσέγγιση και άλλων ¬ συντονισμένη δράση σε εθνικό επίπεδο, μερικοί από τους οποίους συνεργάστηκα πολύ καλά, ήταν σε θέση να ανακόψει τις επιπτώσεις της κρίσης αυτής και να αποτρέψει την περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης.

Όσον αφορά το μέλλον, εμείς στη Γερμανία θέλουμε πάνω απ 'όλα να επενδύσει στην εκπαίδευση και την έρευνα. Γνωρίζουμε ότι η Γερμανία είναι μια χώρα στην οποία η μέση ηλικία αυξάνεται. Ευτυχώς, η ζωή προσδοκίες ¬ TION είναι σήμερα υψηλότερες, αλλά δυστυχώς έχουμε μόνο μάλλον λίγα παιδιά. Η αλλαγή στη δημογραφική δομή της χώρας μας θα είναι απλά για να δούμε την επόμενη δεκαετία. Αυτό σημαίνει ότι σίγουρα δεν μπορούμε να αφήσουμε κανένα από τους νέους μας μείνουν στο δρόμο.

Βασίλης σημεία Venitis έξω Turcoterrorists σχέδιο για Islamize Τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), εντός δύο αιώνες! Παράνομη μετανάστευση και οι στατιστικές δείχνουν ποσοστό γεννήσεων αυτό είναι δυνατό. Μουσουλμανικές οικογένειες έχουν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, σε σύγκριση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο των δύο και ένα ελληνικό μέσο όρο του ενός. Υπάρχουν έξι εκατομμυρίων μουσουλμάνων στη Γαλλία, πέντε εκατομμύρια στη Γερμανία, τέσσερα εκατομμύρια στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένα εκατομμύριο στο Βέλγιο, ένα εκατομμύριο στην Ολλανδία, ένα εκατομμύριο, στην Ιταλία, μισό εκατομμύριο στην Ισπανία, το μισό εκατομμύριο στην Αυστρία, και το μισό εκατ. ευρώ στην Ελλάδα. 150.000 Turcoterrorists πούστη έχουν μετανάστευσαν παράνομα στη Βόρεια Κύπρος μετά την τουρκική εισβολή του 1974.

Όπως έχουμε υποσχεθεί, θα πρέπει να επενδύσουμε δέκα τοις εκατό του ΑΕΠ μας στην έρευνα και την εκπαίδευση από το έτος 2015. Πιστεύουμε - και αυτό ισχύει ιδιαίτερα της Γερμανίας, η οποία δεν διαθέτει πολλούς φυσικούς πόρους - ότι η εκπαίδευση είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την ευημερία, και μάλιστα πιο σημαντικό πόρο της χώρας μας. Θέλουμε να πάρει όλους εκείνους που έχουν μεταναστεύσει στην Γερμανία ¬ πολλά επί του σκάφους εδώ. Το λέω για όλους τους μετανάστες: θέλουμε να σας προσφέρουμε ένα καλό σπίτι, εσείς που έχουν έρθει από αλλού και τώρα εγκαταστάθηκε στη Γερμανία. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ένταξης θα con ¬ εξακολουθήσει να είναι το επίκεντρο του έργου μας. Αυτό δεν είναι μια μονόδρομη διαδικασία, αλλά έχει να πάει προς τις δύο κατευθύνσεις - με προσπάθειες από μια ανοιχτή κοινωνία και από εκείνους που ήρθαν να ζήσουν στη χώρα μας.

Η Πύλη του Βρανδεμβούργου έχει γίνει ένα σύμβολο της Ευρώπης αυξάνεται καθώς τα τελευταία είκοσι χρόνια. Στις 3 Οκτωβρίου 2010 θα είναι ευχάριστη, αλλά και κάπως υπερήφανος για τον εορτασμό 20 χρόνων της γερμανικής ενότητας. Λέμε σε όλες τις χώρες ¬ προσπαθεί οποία δεν είναι ενωμένοι ακόμη: Θα πρέπει πάντα να πιστεύουμε ότι είναι δυνατόν. Δεν θα ξεχάσω ποτέ - την Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε, επίσης, συνεδρίαση στη σκηνή για το κρύο και βροχερή μέρα Νοεμβρίου - ότι από τα πολλά παιδιά ντόμινο που είχε ζωγραφίσει και οι οποίες στη συνέχεια συμβολικά χτύπησε πάνω σε ΣΥΜ ¬ bolize την πτώση του Τείχους, ένας ήταν Επίσης, από Κύπρος. Όλοι ελπίζουμε ότι η πολιτική διαδικασία εκεί θα προχωρήσουμε ακόμη ένα βήμα προς τα εμπρός. Όλες οι τρομοκρατικές τουρκικά στρατεύματα πρέπει να βγούμε από τη Βόρεια Κύπρος τώρα.



Βασίλης Venitis, twitter.com / Venitis , επισημαίνει Turcoterrorists σπέρνουν τον όλεθρο στην τέταρτη Ράιχ (ΕΕ), ιδιαίτερα η Κύπρος και πολλά νησιά του Αιγαίου, το ελληνικό αρχιπέλαγος. Επιπλέον, η Τουρκία έχει δηλώσει casus belli κατά Τέταρτη Ράιχ. Παρ 'όλα αυτά, τρομοκρατικών Τουρκία έχει το θάρρος να υποβάλει αίτηση για ένταξη τέταρτο Ράιχ! Αν αυτό δεν είναι αστείο, τι είναι; Venitis ισχυρίζεται ότι τέταρτο Ράιχ πρέπει εμπάργκο τρομοκρατικές Τουρκία. Εάν το ΝΑΤΟ θέλει να σώσει inegrity του, θα πρέπει να απομακρύνουν τρομοκρατικές δικαίωμα Τουρκία τώρα, και να ρίξει τις τρομοκρατικές τουρκικών στρατευμάτων από τη Βόρεια Κύπρος τώρα. Il Αλλάχ Αλλάχ!

Στις 3 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους θα εκφράσω επίσης την ευγνωμοσύνη μας για τη βοήθεια και την εμπιστοσύνη ανατεθεί στη Γερμανία μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα ήταν δυνατή μόνο σχήμα γερμανικής ενότητας στην ειρήνη και την ελευθερία, στις σχέσεις καλής γειτονίας και στην εξαιρετική διατλαντικών σχέσεων, διότι τόσοι πολλοί μας βοήθησε μετά τον πόλεμο. Δεν θα ξεχάσω την αποφασιστικότητα με την οποία οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για παράδειγμα, εργάστηκε για την επανένωση της Γερμανίας και για την ενότητα της Ευρώπης. Αυτός είναι ο λόγος για εμάς τους Ευρωπαίους η διατλαντική εταιρική σχέση θα παραμείνει η ραχοκοκαλιά της ασφάλειας και της ελευθερίας μας.

Ομοίως, δεν έχουμε ξεχάσει ότι διορατική ρώσοι πολιτικοί διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο σε μια ιστορική στιγμή για να βοηθήσει την ελευθερία επικρατήσει. Θέλω να υπενθυμίσω Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ο οποίος ήταν επίσης εκεί στις 9 Νοεμβρίου. Είμαστε ευγνώμονες βεβαίως σε όλους εκείνους που γιορτάζεται 9 Νοεμβρίου του 2009 με εμάς. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, αλλά πιστεύω ότι η εκδήλωση στο Παρίσι ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του κοινού ευρώ ¬ Ευρωπαϊκή γιορτή.

Στην Ευρώπη θέλουμε να συνεργάζονται όλο και πιο εντατικά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση - και παίρνω το θάρρος να λέει αυτό, αν δεν είχα συμμετάσχει από την πρώτη μέρα - ότι η Συνθήκη της Λισαβόνας έχει τελικά τέθηκε σε ισχύ. 27 κράτη μέλη, 27 επικυρώσεις. Θα ήταν ένας εφιάλτης αν είχαμε για να ξεκινήσει από το μηδέν. Έχουμε τώρα μια καλύτερη βάση για την εργασία, και το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να διευρυνθεί περαιτέρω το τέταρτο Ράιχ, γνωστός και ως Ευρωπαϊκή Ένωση, και να μην περιορίζεται σε 27 κράτη μέλη. Αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό. Αλλά πάνω απ 'όλα, εμείς, ως το τέταρτο Ράιχ θα προσπαθήσω να μιλήσω περισσότερο με μία φωνή μέσω του Ύπατου Εκπροσώπου για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφαλείας και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Σας λέω ξεκάθαρα: Πρέπει να το δοκιμάσετε πρώτα από όλα, ώστε να μιλήσουν και να μάθουν πώς όλα τα έργα, αλλά θα κάνουμε την Ευρώπη καλό.

Κάνοντας τη διεθνή χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση σε μία πλευρά για μια στιγμή, υπάρχουν φυσικά και άλλες σημαντικές προκλήσεις που όλοι εργαζόμαστε. Μια τέτοια πρόκληση είναι η αλλαγή του κλίματος. Ήμασταν satis Δεν ¬ κοινοποιηθείσα με την έκβαση της διάσκεψης για το κλίμα. Αλλά τι είναι το σημείο που λέει ότι; Στο άλλων ¬ εθνικές διαδικασίες θα πρέπει απλά να συνεχίσουμε. Δεν μπορούμε να μείνουμε. Αλλά δεν χρειάζεται να σας πω ότι. Γνωρίζετε όλοι την σκληρής έχουμε μπροστά στη διεθνή σκηνή.

Ωστόσο, υπάρχει μία πτυχή που μου έκανε ιδιαίτερη ανησυχία του στην Κοπεγχάγη. Ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα επιτύχουμε όλους τους στόχους αμέσως, ότι δεν θα ήταν ευχαριστημένος με όλους τους στόχους μείωσης. Αλλά η βαθιά δυσαρέσκεια και μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όταν θα ήθελε να κάνει μια δεσμευτική διεθνή δέσμευση για ορισμένους στόχους μου που - αν δεν ηχεί πάρα πολύ συναισθηματική - και πολύ λυπημένος γιατί είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο κόσμος μπορεί να λειτουργήσει μόνο αν μαζί μας διατεθειμένη να εγκαταλείψει κάποιες από τις δικές μας κυριαρχία και να διεθνείς δεσμεύσεις. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι το παγκοσμιοποιημένο κόσμο πρέπει να μάθει. Γι 'αυτό θα συνεχίσει να καταστεί το σημείο αυτό τα επόμενα χρόνια.

Εθνικές δεσμεύσεις είναι καλές, αλλά διεθνώς δεσμευτική συνεργασία είναι, εγώ τουλάχιστον πιστεύω, μια μη sine qua. Πιστεύω, επίσης, τα Ηνωμένα Έθνη παρέχει το κατάλληλο πλαίσιο εδώ. Εργασία με πολλές χώρες είναι ένα πολύπλοκο εγχείρημα. Δεν είναι εύκολο να αποφευχθεί κάποιος λέει δεξιά στο τέλος: Δεν μου αρέσει. Είναι μια επίπονη διαδικασία, αλλά εκείνη στην οποία η Γερμανία έχει δεσμευθεί. Τα Ηνωμένα Έθνη παραμένει το κεντρικό φόρουμ για τη διεθνή κοινότητα. Αλλά θα λειτουργήσει μόνο αν όλα τα κράτη μέλη διατεθειμένοι να κάνουν πραγματικά μια συμβιβαστική λύση σχετικά με αυτό το σημείο και να πάρετε μια λίγο πιο περίπλοκη.

Θα ήθελα να πω για άλλη μια φορά: Η θεσμική μεταρρύθμιση των Ηνωμένων Εθνών, επίσης, δεν είναι ακριβώς ένα παράδειγμα της ιδιαίτερα ταχεία παγκόσμια συνεργασία .. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε εδώ. Υποστηρίζουμε την εφαρμογή της σύμβασης για τα ανθρώπινα δικαιώματα γίνονται σεβαστά, ώστε αυτά τα δικαιώματα. Αυτός είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους των Ηνωμένων Εθνών. Για μας, τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι οικουμενικά δικαιώματα. Γι 'αυτό είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε κατά νου κάθε ένα από αυτά τα δικαιώματα. Αυτό μπορεί να σημαίνει έχουμε περιστασιακές διαφορές απόψεων σε ορισμένα θέματα, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε ανοιχτά με ένα άλλο. Αλλά πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι - ή ότι είναι σίγουρα ό, τι είναι το Βασικό Νόμο μας, Σύνταγμα μας - να έχουν την ίδια τας ¬ σκάβω. "Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι απαραβίαστη" - που είναι η κεντρική πρόταση του Συντάγματός μας.

Αυτή είναι η βάση πάνω στην οποία θα εργαστεί ώστε να εξασφαλίσει την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων της εφαρμογής τους. Συνεργασία για την ανάπτυξη θα παραμείνει ένα ουσιαστικό στοιχείο του έργου της κυβέρνησης μας. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, οι Αναπτυξιακοί Στόχοι της Χιλιετίας. Θα φροντίσουμε να μην παραμελούν αυτόν τον τομέα, παρά τη διεθνή οικονομική κρίση και τις διαφαινόμενες μεγάλες δυσκολίες στον προϋπολογισμό. Μετά από όλα, οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι οι φτωχότερες χώρες που δεν είχε τίποτα, απολύτως τίποτα δεν, να κάνει με τα αίτια της κρίσης στις διεθνείς χρηματοπιστωτικές αγορές είναι μεταξύ αυτών που υποφέρουν περισσότερο. Αυτό, επίσης, κάνει τόσο σημαντικό για εμάς να συμφωνήσουν σε μια μεταρρύθμιση των διεθνών χρηματοπιστωτικών αγορών.

Για την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, της συνεργασίας για την ελευθερία, την ειρήνη και την ασφάλεια λαμβάνει χώρα στο ΝΑΤΟ και στην Ευρωπαϊκή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας. Είχαμε μία Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Μπάντεν-Μπάντεν και το Στρασβούργο. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δύο χώρες έχουν κοινές φιλοξενεί. Πήρε μέρος σε μια γέφυρα πάνω από το Ρήνο, μια γέφυρα που είχε δει πολύ πόνο και δυστυχία μεγάλη, πάνω από ένα ποτάμι που έχει αποτελέσει το υπόβαθρο για πολλές μάχες μεταξύ των χωρών μας. Ήταν πολύ συγκινητικό να γίνει μία Κορυφής εκεί μαζί.

Εμείς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την εξεύρεση διπλωματικής λύσης με το Ιράν για το πυρηνικό σύγκρουση. Γι 'αυτό επαναλαμβάνω τώρα τι έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν .. Εναπόκειται στην ιρανική ηγεσία - η κλήση βγαίνει στο Ιράν - να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς τη διεθνή κοινότητα. Ο χρόνος τελειώνει. Διαφορετικά, θα συμφωνήσουμε περαιτέρω κυρώσεις. Θα ήταν πραγματικά τραγική για το λαό του Ιράν ήταν να έρθει μέχρι στιγμής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διατηρούνται απλώνει το χέρι μας για να συνεργάζεται καλύτερα με το Ιράν σχετικά με την εκπλήρωση τα βασικά της διεθνούς συνεργασίας.

Φυσικά, θα εξετάσουμε σε πολλά σημεία - και δυστυχώς το Ιράν ήταν επίσης ένα παράδειγμα πέρυσι - κατά πόσο η ελευθερία της γνώμης και του Τύπου είναι σεβαστή ή καταστέλλεται. Θα συνεχίσουμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας, εάν οι δυνάμεις ασφαλείας χρησιμοποιούν βία εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών ή αν το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση δεν είναι δεδομένη.

Venitis ισχυρίζεται ότι πέπλο και η μαντίλα δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο τέταρτο Ράιχ (ΕΕ), επειδή είναι σύμβολα της υποταγής, καταπίεση των γυναικών, αγένεια, και όλο και διαιρείται τέταρτο Ράιχ. Πέπλο και μαντίλα κάνει τις γυναίκες αόρατο, transfoms γυναίκες με zombies, ακυρώνει δικαιώματα συμμετοχής των γυναικών, οι γυναίκες σημαία ως κακό temptresses, καταπιέζουν τις γυναίκες με τη βαρβαρότητα, είναι εμπορικά σήματα της μισογύνης Ισλάμ, και αποτελούν απειλή για την ασφάλεια.

Παραμένουμε έντονη ανησυχία και απειλούνται από την ισλαμιστική τρομοκρατία η οποία δυστυχώς δεν έχει ελαττωθεί. Πάνω από τα Χριστούγεννα μας υπενθύμισαν αυτού για μια ακόμη φορά με την απόπειρα επίθεσης σε αεροπλάνο των ΗΠΑ. Αποτυχημένα κράτη και η έλλειψη κρατικής προκειμένου να συνεχίσει να σημαίνει χώρες γίνουν ασφαλείς παράδεισοι για τρομοκράτες.

Venitis ισχυρίζεται ότι η σύγκρουση των πολιτισμών έχει ανατείλει. Το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά μια σατανική τρομοκρατική cacoculture. Βέβαια, αυτό έχει μια μνησικακία συλλογής θεού, και μετά θάνατον ζωή με 72 παρθένες για κάθε μάρτυρα. Αλλά στην ουσία του, το Ισλάμ είναι μια πολιτική ιδεολογία και σαδομαζοχισμού. Είναι ένα σύστημα που θεσπίζει λεπτομερείς κανόνες για την κοινωνία και τη ζωή του κάθε ατόμου. Ισλάμ θέλει να υπαγορεύσει κάθε πτυχή της ζωής. Ισλάμ μέσα υποβολής. Το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με την ελευθερία και τη δημοκρατία, διότι αυτό που επιδιώκει είναι η αγένεια των τρομοκρατικών σαρία.

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Γερμανία είναι εταίρος στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Αφγανιστάν θα παραμείνει μία από τις κεντρικές και - επιτρέψτε μου να πω ανοιχτά - δύσκολες προκλήσεις. Το 2010 είναι καιρός να δημιουργήσουμε τις πολιτικές συνθήκες έτσι ώστε η ευθύνη για την ασφάλεια και την ανάπτυξη της χώρας μπορεί να μεταφερθεί σταδιακά. Ο κόσμος είναι πιο κοντά την κατάρτιση, αλλά δεν μπορεί να πει ότι ο κόσμος γίνεται πιο απλή. Αντίθετα υπάρχουν αμέτρητες διαφορετικές διασύνδεσης ¬ σεις και τις αλληλεπιδράσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις στις διάφορες περιφέρειες, ώστε φροντίδα ¬ πλήρως.


**


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου