ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη *

Aπό το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη Q:
· ** Καληνύχτα σας, με νυχτερινή μουσική από τον Σοπέν, την ψυχή του πιάνου

· Ήταν μια φορά ένα κοριτσάκι...

· Μωρό πέθανε από την πείνα επειδή οι γονείς του ζούσαν "εικονικά"

Καληνύχτα σας, με νυχτερινή μουσική από τον Σοπέν, την ψυχή του πιάνου

Posted: 05 Mar 2010 12:09 PM PST
Ο Σοπέν έχει μείνει γνωστός ως "Η ψυχή του πιάνου".
Υιοθέτησε μια νέα προσέγγιση της σπουδής, ανέπτυξε την nocturne και ήταν από τους πρώτους που πρόσθεσαν στοιχεία εθνικισμού με τις μαζούρκες και τις πολωνέζες τους (πολωνικοί χοροί).
Το έργο του διακρίνονταν κυρίως για την ποίηση που το διακατείχε και το λυρισμό.
Η σύγχρονη κριτική τον τοποθετεί ανάμεσα στους αθάνατους της μουσικής. Διέθετε το σπάνιο χάρισμα να συνθέτει μελωδίες με πολύ προσωπικό χαρακτήρα που εξέφραζαν ψυχικά συναισθήματα, χωρίς ωστόσο να καταφεύγει στο συναισθηματισμό.


"Ρομαντική" στην ουσία της η μουσική του, δεν περιέχει εντούτοις τα αναμενόμενα διακριτικά στοιχεία του ρομαντισμού, αλλά χαρακτηρίζεται από μια κλασσική καθαρότητα.
περισσότερα...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now


Ήταν μια φορά ένα κοριτσάκι...

Posted: 05 Mar 2010 11:36 AM PST
Κάποτε ήταν ένα παιδάκι 10 χρονών. Πανέμορφο κοριτσάκι και οι γονείς του καμάρωναν για τον καρπό τους.
Καμάρωναν όμως πολύ, πάρα πολύ και άρχισαν να επαίρονται και μετά την έπαρση άρχισε η επίδειξη. Άρχισαν να επιδεικνύουν το κοριτσάκι, αριστερά και δεξιά.
Μετά σκέφτηκαν ότι μπορούσαν να βγάλουν λεφτά από αυτό το δώρο που τους χαρίστηκε.
Σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν το δώρο και άρχισαν να πουλάνε την επίδειξη. Έτρεχαν και έσερναν το κοριτσάκι από show σε show. Και βγάζανε λεφτά αλλά το αίσθημα της έπαρσης ήταν ακόρεστο.

Το κοριτσάκι, μεγάλωσε, έγινε όμορφη κοπέλα, αλλά δεν είχε αγάπη, δεν ένιωθε αγάπη, επειδή ποτέ δεν είχε πάρει αγάπη. Ένας ψυχρός άνθρωπος ήταν, τώρα βίωνε την μοναξιά ακόμα περισσότερο.
Ήταν η σειρά της Show-biz.
Την θέση των γονιών της, την πήρε η Show-biz. Υιοθέτησε την κοπελίτσα, την κράτησε ένα διάστημα εσωτερική, όσο χρειαζόταν για να την στρώσει. Να την ετοιμάσει. Την εκμεταλλεύτηκε, την απομύζησε, αλλά της έμαθε καλά, ότι δεν χρειάζεται να έχει συναισθήματα, δεν χρειάζεται να αγαπάει. Της έμαθε ότι μόνο τα χρήματα έχουν αξία. Της έμαθε, ότι η δημοσιότητα είναι τρόπος να βγάλεις χρήματα. Και έτοιμη πλέον την παρέδωσε στην κοινωνία, εφοδιασμένη πλήρως με όλα τα απαραίτητα.

Η κοπελίτσα έγινε γυναίκα πια. Μόνη της, όπως ήταν πάντα άλλωστε, ρίχτηκε με τα μούτρα στη δουλειά. Αφού ντύθηκε με ό,τι ρούχο υπήρχε, άρχισε να ξεντύνεται. Μετά, άρχισε να "τραγουδάει", πήγαιναν να την δουν, αλλά κουράστηκαν να την ακούν και, επειδή τα μάτια εύκολα χορταίνουν, την άφησαν πάλι στην μοναξιά της.

Όλον αυτό τον καιρό, η τηλεόραση, τα ανθρωποφάγα media, καιροφυλακτούσαν. Της έδειχναν τα δώρα τους, της έταζαν μια άλλη ακόμη καλύτερη ζωή. Περισσότερη δημοσιότητα. Αυτά τα μέσα, που "έφαγαν" μια άλλη Τζούλια και μια άλλη Έφη και τόσα άλλα κορίτσια και τόσα άλλα αγόρια, καραδοκούσαν.
Η τηλεόραση, η show-biz άρχισαν να γυρίζουν την πλάτη στο κορίτσι. Και το κορίτσι, επηρμένο από τότε που ήταν παιδάκι, είπε: "τώρα θα σας δείξω εγώ".

Και μας έδειξε, και είδαμε και εμείς και "ευτυχήσαμε" μ' αυτά που είδαμε και το κορίτσι της ιστορίας μας έβγαλε πολλά λεφτά και ένιωσε περήφανη που τα κατάφερε.

Αλλά μετά, έσβησαν τα φώτα και έμεινε μόνη της στο μεγάλο, αλλά άδειο σπίτι της.
Ήταν μια φορά ένα κοριτσάκι...


Μωρό πέθανε από την πείνα επειδή οι γονείς του ζούσαν "εικονικά"

Posted: 05 Mar 2010 10:40 AM PST
Στη Νότια Κορέα ένα ζευγάρι εθίστηκε τόσο πολύ με ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας στο Διαδίκτυο, καθώς μεγάλωνε την «ψηφιακή» κόρη του, ενώ άφησε το δικό του παιδί να πεθάνει από την πείνα.

Το νεαρό ζευγάρι τάιζε το νεογέννητο μωρό τους μία μόνο φορά την ημέρα, ενώ τις υπόλοιπες ώρες τους τις περνούσαν σε internet cafe, «ανατρέφοντας» την Anima, την ψεύτικη κόρη τους στο παιχνίδι Prius.

Σύμφωνα με όσα είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας, «έχασαν τη θέλησή τους για την κανονική ζωή», από τη στιγμή που έχασαν τις δουλειές τους.

Η σύλληψη του 41χρονου πατέρα και της 25χρονης μητέρας έγινε στην πόλη Suweon, νότια της Seoul αυτή την εβδομάδα. Δηλαδή αφού πέρασαν πέντε μήνες από τον θάνατο του παιδιού τους. Το αποτέλεσμα της νεκροψίας φανέρωσε ότι η αιτία θανάτου ήταν η στέρηση τροφής.

Δημοσίευση από Sportime.gr στις 05/03/2010 16:07
Μωρό πέθανε από την πείνα επειδή οι γονείς τους ζούσαν "εικονικά"


~** Spend your Oscar® evening with Rotten Tomatoes!
Join Rotten Tomatoes this Sunday night as we host our first ever Facebook event! Throw in your predictions, see the fans react, and interact with Oscar® watchers from all over the world. You'll also get exclusive, live Twitter updates from our Editor in Chief, Matt Atchity.http://www.rottentomatoes.com/awards/ , The action starts here, on the Oscars® page on RT, with red carpet arrivals starting at 4pm PST. Don't miss out! .-

**http://www.e-club.gr/ , Τεχνικό φορουμ.

~* http://www.myspace.com/nektariakarantzi .-


~**ΒΙΝΤΕΟ Για όσους καπνίζουν !!!!

~* Παρακαλώ ας γελάσουμε και λίγο.-

~** ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ :
(Α) ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ {Ανορεξία} .- { 12 Θέματα }.-(Β).-ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ και ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ(1) Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
~ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ .-(2) ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νο 1 , για όλους μας .-(3) ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ για όλους μας (Νο 2) .-( 4) Υγεία για όλους , Ιανουάριος- Φεβρουάριος , 2009 .- (63- Θέματα)(5) Υγεία για όλους ΄Μάρτιος- Απρίλιος 2009.- { 56&- 43 Θέματα } .-
8) ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑς .-(9) Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ σήμερα sns Arfara Dentist .-(10) Φωτογραφίες για Οδοντιατρική Ενημέρωση .-(11) stamos: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ και ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ .-(12) ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - DENTIST .-
18).- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ~ ΥΓΕΙΑ ~~(19).- ΒΙΝΤΕΟ Για όσους καπνίζουν !!!!(20).- Υγεία για όλους Μάϊος - Ιούνιος 09 -- ( 60 ΘΕΜΑΤΑ ).-(21) .- TA ANEKDOTA ~** 2009 .-(22) .- ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ *** { 40 - ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ }.-(23).- Θέματα Υγείας για όλους μας * (Νο 4)(25).- Θέματα Υγείας για όλους μας * (Νο 3).-(26).- Υγεία για όλους Αύγουστος - Σεπτέμβριος 2009 .(27).-Υγεία για όλους Οκτώβρης - Νοέμβρης 2009 *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου