ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ενημερώσεις - παράδοξα- αυτοί που γράφουν - Αθλητικά και άλλα 17 , 18 -07-2010 *

Ενημερώσεις - παράδοξα- αυτοί που γράφουν - Αθλητικά και άλλα 17 , 18 -07-2010 :

NEWS

Αντιπρόταση για τετραπλή!!συγχώνευση από Πανταλάκη

Την πρόταση τετραπλής συγχώνευσης του Τ.Τ., της ΑΤΕ, του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και της Τράπεζας Αττικής επανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο διοικητής της ΑΤΕ, κ. Θ. Πανταλάκης, στη ...

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ

Συλλήψεις για κύκλωμα επαιτείας

Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010,

Ανήλικα παιδιά από τη Βουλγαρία εκμεταλλεύονταν κυκλώματα στα Ιωάννινα.

Τα μέλη του κυκλώματος έστελναν τα παιδιά σε φανάρια κεντρικών δρόμων της πρωτεύουσας της Ηπείρου.

Σε επιχείρηση της αστυνομίας συνελήφθησαν έξι ανήλικα παιδιά που ζητούσαν χρήματα από διερχόμενους οδηγούς.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Πηγή: epiruschannel.gr .-

****

Είχε αρχεία παιδικής πορνογραφίας


Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010,

Έναν 27χρονο συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Παρασκευής.

Είχε προηγηθεί έρευνα στο Διαδίκτυο και ανάλυση ηλεκτρονικών ιχνών για παιδική πορνογραφία που «έδειξαν» τον υπολογιστή του 27χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με 9 αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Ανάμεσά τους εντοπίστηκε και διεθνώς αναγνωρισμένο αρχείο, το οποίο ο 27χρονος «μοίραζε» μέσω ειδικού λογισμικού ανταλλαγής και σε άλλους χρήστες του Διαδικτύου.-

****

Νέος σεισμός 4,4R στο Αιγαίο


Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010,

Νέα σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στις 05:30 στον θαλάσσιο χώρο βορειανατολικά της Αλοννήσου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Το επίκεντρο του σεισμού υπολογίστηκε στα 24χλμ βορειοανατολικά του Πατητηρίου της Αλοννήσου και 95 χλμ ανατολικά του Βόλου Μαγνησίας. Το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 2 χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο του Γεωδυναμικού ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στο ίδιο ακριβώς σημείο με τον σεισμό των 5,1R που σημειώθηκε χθες στις 21:53 το βράδυ. Η νέα δόνηση χαρακτηρίζεται ασθενής. -

****

Πουλούσαν λαχνούς για σύλλογο-«φάντασμα»


Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010,

Νεαρές φοιτήτριες που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο του Ρεθύμνου «στρατολογούσε» μία 42χρονη, στο πλαίσιο μιας υποτιθέμενης φιλανθρωπικής εκστρατείας για τα παιδιά με νεοπλασία και μεσογειακή αναιμία.

Η 42χρονη προσέγγιζε νεαρές φοιτήτριες που αναζητούσαν ένα «χαρτζιλίκι». Τις έπειθε ότι εκπροσωπεί μία σοβαρή εταιρεία που συγκέντρωνε χρήματα για τον σύλλογο «Άγγελος των παιδιών» και τους ανέθετε να πωλούν λαχειοφόρους λαχνούς, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν στα παιδιά που έχουν ανάγκη. -

****

Σύμφωνα με την Αστυνομία, με τη βοήθεια των φοιτητριών, οι οποίες φυσικά δεν γνώριζαν ότι επρόκειτο για απάτη, η 42χρονη είχε καταφέρει να πουλήσει πολύ μεγάλο αριθμό λαχνών. Οι διωκτικές Αρχές όταν βεβαιώθηκαν για την απάτη που είχε στήσει, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην σύλληψη της.

Αστυνομικός εμφανίστηκε ως φιλεύσπλαχνος πολίτης που ενδιαφερόταν να αγοράσει ένα μεγάλο αριθμό λαχνών. Τα χρήματα που έδωσε στην 42χρονη ήταν προσημειωμένα.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της βρέθηκαν μεταξύ άλλων το χρηματικό ποσό των 965 ευρώ, 193 λαχνοί με την ένδειξη « υπέρ του συλλόγου Άγγελος, παιδιών με νεοπλασίες» καθώς και διάφορες χειρόγραφες σημειώσεις με τα στοιχεία των αγοραστών.

ΠΗΓΗ:patris

****

Εξώδικο… για το πανό διαμαρτυρίας


Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010,

Εξώδικο απέστειλε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής προς την ιδιοκτήτρια της καφετέριας, για το πανό διαμαρτυρίας που είχε αναρτηθεί έξω από το κατάστημά της,μετά από την απόφαση του Δήμου να προχωρήσει στο σφράγισμα του καταστήματος για δέκα ημέρες.

Ο Δήμαρχος αναφέρει τα εξής:

Όπως γνωρίζετε, προ ημερών, σε εκτέλεση των κειμένων διατάξεων νόμων εξέδωσα απόφαση προσωρινής σφράγισης, με την ελάχιστη ποινή, του καταστήματος σας λόγω συνεχών παραβάσεων των διατάξεων που αφορούν τα μουσικά όργανα και την κοινή ησυχία.

Στον χρόνο εκτέλεσης της ανωτέρω απόφασής μου αναρτήθηκε στην πρόσοψη του καταστήματος σας πινακίδα που ανέφερε επί λέξει «ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ» δημιουργώντας μ΄ αυτό τον τρόπο την ψευδή εντύπωση ότι ο Δήμαρχος ευθύνεται για την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του καταστήματος σας.

Η εν λόγω πινακίδα παρέμεινε σε κοινή θέα όλων των περαστικών δυσφημίζοντας τον θεσμό του Δημάρχου Ηρακλείου Αττικής .

Η ανωτέρω προσβλητική και δυσφημιστική συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου, κυρίως όμως στον θεσμό του Δημάρχου της πόλης πρέπει να αποκατασταθεί, με το δεδομένο, ότι αφενός εφαρμόστηκε η κείμενη νομοθεσία, αφετέρου ότι εξαντλήθηκαν όλα τα όρια ανοχής στην παραβατική συμπεριφορά σας.

Προς τούτο σας καλώ εντός πέντε ημερών από την νόμιμη επίδοση της παρούσας όπως προβείτε σε δημόσια αποκατάσταση του προσώπου και της ιδιότητάς μου με την έκφραση δημόσιας συγνώμης για την ανωτέρω προσβλητική συμπεριφορά σας, άλλως θα προβώ σε κάθε νόμιμο μέσο προάσπισης των δικαιωμάτων μου.

ΠΗΓΗ:xtypos

&****

Απήχθη «κυνηγός θησαυρού» στις Φιλιππίνες


Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010,

Θύμα απαγωγής ενδέχεται να έχει πέσει ένας Ιάπωνας υπήκοος, ο οποίος αγνοείται σε απομακρυσμένη περιοχή σε νησί στις Νότιες Φιλιππίνες.

Ο άνδρας, ο οποίος κατά την τοπική αστυνομία ονομάζεται Άμερ Καταγιάμα Μαμάιτο, εθεάθη για τελευταία φορά στο νησί Πανγκουαταράν, στο αρχιπέλαγος Σούλου, το οποίο θεωρείται προπύργιο της οργάνωσης Άμπου Σαγιάφ, που έχει επιδοθεί σε απαγωγές ξένων τουριστών και ευαγγελιστών στο παρελθόν.

Η αστυνομία και ο στρατός ερευνούν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ότι περίπου 10 ένοπλοι τον πήραν μαζί τους την Παρασκευή. «Κατά τις πρώτες πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, αναζητούσε κάποιο θησαυρό και ζούσε εκεί τα τελευταία πέντε χρόνια» είπε ο ταξίαρχος Μπεν Ντολόρφινο, επικεφαλής του στρατού στην περιοχή.

«Οι Αρχές αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως πιθανή απαγωγή» δήλωσε ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας.

Η Άμπου Σαγιάφ είναι η μικρότερη, αλλά βιαιότερη ισλαμιστική οργάνωση στις Νότιες Φιλιππίνες. Θεωρείται ότι έχει σχέσεις με την αλ Κάιντα και βρίσκεται στη λίστα των τρομοκρατικών οργανώσεων που καταρτίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Το 2008 απήγαγε τρία στελέχη του Ερυθρού Σταυρού, δύο από την Ευρώπη. Το τρίο αφέθηκε ελεύθερο αρκετούς μήνες μετά και αφού, σύμφωνα με φήμες, καταβλήθηκαν λύτρα. Μια από τις πιο διαβόητες ενέργειες της οργάνωσης ήταν ο αποκεφαλισμός ενός από τους τρεις Αμερικανούς ομήρους που κρατούσαν το 2001. Ένας ακόμα είχε σκοτωθεί σε επιχείρηση διάσωσης έναν χρόνο αργότερα. -

****


Αιματοχυσία στο βωμό των ναρκωτικών


Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010,

Δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες, κατά τη διάρκεια μάχης, ανάμεσα σε άνδρες των ενόπλων δυνάμεων και φερόμενους ως λαθρέμπορους ναρκωτικών, στο Νουέβο Λαρέδο, του Μεξικού.

Το υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι 21 άνθρωποι τραυματίστηκαν -ανάμεσά τους τρία παιδιά. Στους νεκρούς συμπεριλαμβάνονται εννιά ύποπτοι, δύο άμαχοι κι ένας στρατιωτικός.

Χθες, η κυβέρνηση του συντηρητικού προέδρου, Felipe Calderon, ανακοίνωσε ότι περίπου 7.048 άνθρωποι σκοτώθηκαν φέτος, στο πλαίσιο του λεγόμενου «πολέμου των ναρκωτικών».
Από τον Δεκέμβριο του 2006, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων εκτιμάται πως κυμαίνεται από σχεδόν 25.000 ως 27.000 νεκρούς.

****Λιγόλογη Ενημέρωση , Σάββατο 17 Ιουλίου 2010 και πολλά άλλα ενδιαφέροντα :

"Αλήθεια στη Σκέψη , Αλήθεια στα Λόγια , Αλήθεια στα Έργα"

4 βουλευτές στον τοίχο από τον Δ. Κυριτσάκη

Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010,


Στην επίθεση που δέχεται από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δίνει απαντήσεις ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Δημήτρης Κυριτσάκης. Θεωρεί την ερώτηση που κατατέθηκε προς τη Λούκα Κατσέλη «αστήρικτη», καθώς τα στοιχεία που παρουσίασαν οι τέσσερις βουλευτές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. -

**** http://www.newsbeast.gr/?gclid=CLeBgPSC8qICFQaVzAodSh5n3Q , TA KALYTERA NEA ! OI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΕΣ - ΔΥΝΑΜΗΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΑΥΡΙΟ !

Συμπλοκή αστυνομικών-ιδιοκτητών καφετέριας


Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010,

Στα χέρια πιάστηκαν, χθες τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί με τους ιδιοκτήτες και τους θαμώνες μιας καφετέριας που βρίσκεται στην Αμαλιάπολη του Αλμυρού Βόλου.-

****

Συνεδριάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ


Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010,

Στο κτίριο της ΑΣΟΕΕ θα ξεκινήσει το μεσημέρι του Σαββάτου η συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ.-

~*** ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ :

****

Γονιμότητα: Περίοδος και εγκυμοσύνη… Απίθανο;


Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010,

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.

Περίοδος και εγκυμοσύνη… Απίθανο;

Μαρία: Καλησπέρα σας. Περίοδος και εγκυμοσύνη. Αυτά τα δύο πάνε μαζί; Δηλαδή μπορεί μια γυναίκα να έχει περίοδο και να διανύει τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης; Ακούγεται απίθανο... Είναι όμως;

Αγαπητή,

Ναι, πάνε μαζί. Μπορεί μια γυναίκα να είναι έγκυος και να έχει περιόδους τους δύο - τέσσερις πρώτους μήνες. Η εξήγηση είναι περίπλοκη. Είναι σπάνιο, αλλά συμβαίνει.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία

****

Γονιμότητα: Το σπέρμα μου είναι ικανό να τεκνοποιήσει;



Το σπέρμα μου είναι ικανό να τεκνοποιήσει;

Φίλιππος: Καλησπέρα, γιατρέ. Δείτε σας παρακαλώ τις συνημμένες εικόνες στις οποίες φαίνεται το σπερμοδιάγραμμα αναλυτικά και πείτε μου αν το σπέρμα αυτό είναι ικανό να τεκνοποιήσει.
Επιδέχεται βελτίωση; Να επισκεφθώ ουρολόγο να με καθοδηγήσει; Να ληφθεί υπ' όψιν ότι είμαι 46 ετών και έχω ήδη δύο παιδιά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αγαπητέ,

Αν και πάσχει από ολιγοσπερμία με χαρακτηριστικά βλέννης και πυοσφαιρίων (λοίμωξη;) παραμένει γόνιμο με ελαττωμένα ποσοστά επιτυχίας.

****

Γονιμότητα: Πώς μπορώ να ελέγξω τη γονιμότητά μου;



Πώς μπορώ να ελέγξω τη γονιμότητά μου;

Στάθης: Γιατρέ, καλησπέρα. Τι εξετάσεις θα πρέπει να κάνω για να ελέγξω τη γονιμότητά μου;

Αγαπητέ,

Ο ανδρικός έλεγχος γονιμότητος περιλαμβάνει ντόπλερ, υπέρηχο οσχέου, έλεγχο συγκεκριμένων ορμονών και σπερμοδιάγραμμα.

****

Γονιμότητα: Χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων



Χαμηλός αριθμός σπερματοζωαρίων


Νίκος: Γεια σας. Πριν από 5 χρόνια έκανα εγχείρηση κυρσοκήλης με την ελπίδα να βελτιωθεί η ποσότητα των σπερματοζωαρίων. Παρόλα αυτά παρέμεινε σχεδόν ο ίδιος αριθμός. 2 εκατομμύρια στο ml περίπου και με κινητικότητα μέτρια. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να κάνω παιδί με φυσιολογική σύλληψη; Υπάρχει θεραπεία για να αυξηθούν τα σπερματοζωάρια; Με ανησυχεί έντονα. Ευχαριστώ πολύ.

Αγαπητέ,

Πιθανότητες να τεκνοποιήσετε έχετε και τώρα απλά μικρότερες σε σχέση με κάποιον που έχει φυσιολογικές παραμέτρους στο σπερμοδιαγραμμά του. Η εικόνα στο σπερμοδιάγραμμα μπορεί να οφείλεται τόσο σε υποτροπή της κιρσοκήλης όσο και σε ορμονικούς ή φλεγμονώδεις παραμέτρους.-

****

Γονιμότητα: Είναι δυνατή η εγκυμοσύνη την τελευταία ημέρα της περιόδου;



Είναι δυνατή η εγκυμοσύνη την τελευταία ημέρα της περιόδου;

Μ...: Καλησπέρα σας. Υπάρχει ενδεχόμενο γυναίκα να μείνει έγκυος όταν προβεί σε σεξουαλική πράξη ενώ βρίσκεται στην τελευταία ημέρα της περιόδου; Ευχαριστώ.

Αγαπητή,

Ναι, υπάρχει. Δεν είναι πιθανό, αλλά δεν είναι και αδύνατο.-

****

Γονιμότητα: Το σπέρμα που βρίσκεται πάνω σε ύφασμα, μπορεί να γονιμοποιήσει μια γυναίκα;



Το σπέρμα που βρίσκεται πάνω σε ύφασμα, μπορεί να γονιμοποιήσει μια γυναίκα;


Παύλος: Όταν το σπέρμα βρίσκεται σε ύφασμα μπορεί να γονιμοποιήσει μια γυναίκα αν έρθει σε επαφή με το ύφασμα;

Αγαπητέ,

Ναι, αν είναι ακόμη ζωντανό και πρόσφατο. Βέβαια οι πιθανότητες είναι μικρές, αλλά είναι δυνατόν.-

****

Γονιμότητα: Μπορώ να κάνω επέμβαση;



Μπορώ να κάνω επέμβαση;

Νίκος: Καλησπέρα γιατρέ, ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Είχα πάθει επιδιδυμίτιδα πριν από τέσσερα χρόνια και μου είχε αφήσει κάτι σαν καρουμπαλάκι στο κάτω μέρος στου όρχι. Μερικές φορές με πονάει, όταν για παράδειγμα κουράζομαι στην δουλειά. Μπορώ να κάνω επέμβαση;

Αγαπητέ,

Υπάρχει πάντα αυτή η επιλογή αλλά σχετίζεται με την βλάβη και την ηλικία σας, διότι τίθεται και ζήτημα γονιμότητος.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.-

****

Γονιμότητα: Οι βιταμίνες επηρεάζουν τη γονιμότητα;



Οι βιταμίνες επηρεάζουν τη γονιμότητα;

Κωνσταντίνος: Γιατρέ, χαίρεται! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν επηρεάζει αρνητικά τη γονιμοποίηση και στη συνέχεια το έμβρυο το γεγονός ότι παίρνω βιταμίνες, μέταλλα και Q10 σε μορφή χαπιών (Vital +Q10). Να προσθέσω ότι προσπαθούμε με τη γυναίκα μου τον τελευταίο εξάμηνο να κάνουμε παιδί συν το γεγονός ότι είχαμε μία αποβολή.

Ευχαριστώ!

Αγαπητέ,

Ναι, μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητα και την ανάπτυξη ενός εμβρύου η λήψη βιταμινών και ουσιών. Η καθεμία όμως κρίνεται διαφορετικά. Πρέπει να επισκεφθείτε τον γυναικολόγο σας, ο οποίος και θα ελέγξει υπεύθυνα την επίδραση των ουσιών αυτών.-

****

Γονιμότητα: Η συστροφή όρχεως επηρεάζει τη γονιμότητα;


Η συστροφή όρχεως επηρεάζει τη γονιμότητα;

Βούλα: Γεια σας. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Ο σύντροφός μου σε ηλικία 13 ετών μετά από ατύχημα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση συστροφής όρχεως. Η ερώτηση που θα ήθελα να σας κάνω είναι κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει τη γονιμότητά του και αν υπάρχει θέμα στειρότητας. Το θέμα είναι λεπτό και διστάζω να του το θίξω, μια και μου έχει πει ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά δυστυχώς εγώ, διαβάζοντας διάφορα από το Internet, έχω μπερδευτεί πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αγαπητή,

Η συστροφή όρχεως αποτελεί επείγουσα νόσος που πρέπει να αντιμετωπισθεί τάχιστα για την αποφυγή νέκρωσης του αντίστοιχου όρχι. Δεν μπορούμε, λοιπόν, να ξέρουμε σε τι κατάσταση ήταν ο όρχις τότε, αλλά τώρα μπορεί να ελεγχθεί με ένα ντόπλερ υπερηχογράφημα όρχεως. Το τελευταίο μαζί με ένα σπερμοδιάγραμμα θα σας δώσει την απάντηση σε σχέση με τη γονιμότητα.-

****

Γονιμότητα: Έχει επιπτώσεις στη γονιμότητα το cialis;

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.

Έχει επιπτώσεις στη γονιμότητα το cialis;

Άγγελος: Καλησπέρα... Διάβασα ότι όποιος δεν έχει πρόβλημα και πάρει χάπι για τη στύση (cialis κ.λπ.) το μόνο που θα επιτύχει είναι να μειωθεί ο χρόνος της πρώτης με τη δεύτερη φορά... Το πήρα μια φορά και ευχαριστήθηκα το sex πάρα πολύ... Αν παίρνω μισό χάπι την εβδομάδα θα έχει επιπτώσεις κάπου; Γονιμότητα κ.λπ.; Ευχαριστώ πολύ.

Αγαπητέ,

Έχουν καταγράφει αλλοιώσεις στο σπέρμα μετά από μακρά χρήση αυτών των φαρμάκων. Για την δοσολογία που αναφέρετε, δεν υπάρχουν δεδομένα.-

****

Γονιμότητα: Απογοητευόμαστε που δεν μπορούμε να κάνουμε παιδί


Απογοητευόμαστε που δεν μπορούμε να κάνουμε παιδί

Ντέμης: Είμαι 36 ετών και η γυναίκα μου 35. Προσπαθούμε εδώ και 1,5 χρόνο για παιδάκι και ακόμη τίποτα. Η σύζυγός μου έκανε κι αυτή τις αντίστοιχες εξετάσεις (θυροειδούς, προλακτίνης & προγεστερόνης), όπου ο γιατρός της τις βρήκε καλές. Μας συμβούλευσε φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου να αυξηθεί λίγο ακόμη το επίπεδο της προλακτίνης και να προσπαθήσουμε πιο εντατικά τις γόνιμες μέρες, όσο αυτές μπορούν να προβλεφθούν. Αντίστοιχα έκανα κι εγώ σπερμοδιάγραμμα. Από πλευράς μου πώς το βλέπετε; Γιατί ομολογουμένως έχω αρχίσει να απογοητεύομαι και να ανησυχώ... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σπερμοδιάγραμμα


Λήψη: εκτός εργαστηρίου Όψη: Θολή Χροιά: Κρεμώδης Γλοιότης: φυσιολογική Συγκολλήσεις: Αρνητική (-) ΡΗ 7,6 Όγκος 3,3ML Πήξη εκτός εργαστηρίου Σύσταση: Φυσιολογική Αιμοσφαιρίνη: Ίχνη Ρευστοποίηση: Πλήρης εκτός εργαστηρίου Αριθμ. Σπερματοζωαρίων: 72.820.000 ML Συνολικός αριθμός: 240.306.000 Κινητικότητα: 1η ώρα Ζωηρή 35% Μέτρια 18% Νωθρή 7% Ολική 60% Νεκρά ή ακίνητα 40% 2η ώρα Ζωηρή 34% Μέτρια 17% Νωθρή 6% Ολική 57% Νεκρά ή ακίνητα 43% 6η ώρα Ζωηρή 26% Μέτρια 14% Νωθρή 5% Ολική 45% Νεκρά ή ακίνητα 55% 24η ώρα Ζωηρή 5% Μέτρια 9% Νωθρή 4% Ολική 18% Νεκρά ή ακίνητα 82% Μέση προωθητική ικανότητα: 19,3 μ/Sec Ολικός αριθμός κινητών (την 1η ώρα) 43.7 εκατομ./ML Πυοσφαίρια: Σπάνια Σπερματοκύτταρα: Σπάνια Σπερματίδες: Σπάνιες Ερυθρά: Σπάνια Μορφολογία Φυσιολογικά 17% Ανώμαλα 83% Ανωμαλίες Κεφαλής: 81 Σχήματος: 73 Πεπλατυσμένα: 4 Στρογγυλά: 10 Άμορφα: 59 Μεγέθους:33 Μικρά:31 Μεγάλα:2 Ακροσώματος:2 Ανωμαλίες Αυχένα: 10 Θέση Έκφυσης: 4 Παχύς: 6 Ανωμαλίες Ουράς: 0% Ανωμαλίες Κυτταροπλάσματος: 0% Η ανάλυση του σπέρματος γίνεται στον αυτόματο αναλυτή σπέρματος CRISMAS CLINICAL 4.5. Για τη μορφολογία ακολουθούνται τα κριτήρια ΗΟΡΤΕ.

Αγαπητέ,

Το προφίλ του σπερμοδιαγράμματος είναι καλό. Εάν πράγματι έχει γίνει ένας ολοκληρωμένος ανδρολογικός και γυναικολογικός έλεγχος υπογονιμότητας, τότε είναι θέμα χρόνου.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.-

snsam@gmail.com http://snsarfara.blogspot.com stamos arfara dentist , 2010 .-


**** Μπορούμε να ελέγξουμε τον προσδιορισμό του φύλου προ της εγκυμοσύνης σαν ένα νέο ζευγάρι που θα ήθελα ένα αγόρι κι΄ ένα κοριτσάκι ;?


~ Η γυναίκα πάντα κάνει κορίτσια . Ο άνδρας είναι αυτός του προσδίδει το αν γίνει άρρεν ή θήλυ προ της επαφής , προ της εγκυμοσύνης .-

** Έχει αναφερθεί ότι αν η γυναίκα έρθει σε επαφή με τον άντρα της , τις τρεις μέρες μέχρι και την ωορρηξία κατά 99% το παιδί που θα φέρει στον κόσμο θα είναι άρρεν . - Αν τώρα έρθει σε σεξουαλική επαφή 3-4 μέρες μετά την ωορρηξία το κύημα θα είναι θήλυ ( κορίτσι).-

** Έχει επίσης ερευνητικά καταγραφή , ότι αν την επομένη της σεξουαλικής επαφής η γυναίκα έχει γεύματα πλούσια σε λίπη (λιπαρά) , το παιδί που θα ρθει στον κόσμο θα είναι κατά 70-80% θήλυ (κοριτσόπουλο) . Το αντίθετο θα συμβεί αν η διατροφή της την επόμενη μέρα(ες) είναι φτωχή σε λιπαρά .-

*** snsarfara.blogspot.com , stamos arfara messinias 2010 Φιλικότατα πάντα και με ανθρωπιά για όλους και για όλα .-

~** ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ :

~* **
http://snsarfara.blogspot.com/2010/03/blog-post.html , Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010
ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΑΝΑΦΟΡΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

&&
http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/e-25052010.html , Τρίτη, 25 Μαΐου 2010
Eδήσεις τα Νέα μας σήμαρα 25/05/2010 και άλλα

&&
http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/22-23052010.html , Κυριακή, 23 Μαΐου 2010
Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα - χθές 22, 23/05/2010

&&
http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/21052010.html , Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010
Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθές 21/05/2010

&&
http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/262728052010.html , Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 Τα νέα μας οι ειδήσεις μας , σήμερα χθες 26,27,28/05/2010

&&
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/05/blog-post_29.html , Σάββατο, 29 Μαΐου 2010 Αυτοί που μας γράφουν και πολλά άλλα ενδιαφέροντα
&&
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/05/27-28-05-2010.html , Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010 ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ σημερα και χθες κ.π. άλλα 27 ,28 -05-2010

&&
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010Καταγγελίας συνέχεια και Αυτοί που μας γράφουν σήμερα - χθές
&&
http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/blog-post_26.html , Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010 Από την Ιστορία του τόπου μας Δ.Δ.Αγίου Φλώρου

&&
http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/blog-post_24.html . Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010
ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ και άλλα

&&
http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Πέμπτη, 20 Μαΐου 2010
Η ελευθερία του λόγου και άλλα

&&
http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010 ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ και άλλα

&&
http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/05/m-23052010.html , Κυριακή, 23 Μαΐου 2010Mας γράφουν και γράφουμε 23/05/2010


&&
http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/05/23052010.html , Κυριακή, 23 Μαΐου 2010
Από όσα μας γράφουν και γράφουμε σήμερα 23/05/2010

&&
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/2223052010.html , Κυριακή, 23 Μαΐου 2010 Αυτοί που μας γράφουν και τα ξαναλέμε 22,23/05/2010


~**
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/2010.html , Σάββατο, 29 Μαΐου 2010 Από το χθες αυτοί που μας γραφουν 2010
~**
http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , Σάββατο, 29 Μαΐου 2010
Αυτοί που μας γράφουν και τα γράφουμε * Αυτοί που μας γράφουν και τα γράφουμε 2010

~**
http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/05/blog-post.html . Κυριακή, 30 Μαΐου 2010 Τα Νέα μας σήμερα Ειδήσεις Ενημέρωση

~**
http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/05/30052010.html . Κυριακή, 30 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα 30/05/2010 κα άλλα

~**
http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/05/ta-blogs.html . Σάββατο, 29 Μαΐου 2010 TA BLOGS Τι είναι

~**
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/06/07-06-2010.html , Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2010Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες 07-06-2010

~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/06/03-06-2010.html , Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010Ειδήσεις τα Νέα μας και άλλα 03-06-2010

~**
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/06/bloggers.html , Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2010
Αυτοί που μας γράφουν bloggers

~**
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/06/02-03-06-2010.html , Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010 ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ σημερα και χθες κ.π.α 02 , 03 -06-2010

~**
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/bloggers.html , . Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2010 ΟΙ BLOGGERS ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ
~**
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/02-06-2010.html , Τετάρτη, 02 Ιουνίου 2010 Τα Νέα μας - Ειδήσεις , Τετάρτη 02-06-2010 και άλλα
~**
http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/1-06-2010.html , Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010 Τα Νέα μας Εδήσεις ο1-06-2010 και άλλα

~**
http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/blog-post_05.html Σάββατο, 05 Ιουνίου 2010 Ξένες Δημοσιεύσεις του σήμερα και του χθες

~**
http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/blog-post_1324.html , Σάββατο, 05 Ιουνίου 2010 Ξένες Δημοσιεύσεις του σήμερα και του χθες

~**
http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/blog-post_5565.html , Σάββατο, 05 Ιουνίου 2010 Ξένες Δημοσιεύσεις του σήμερα και του χθες

~**
http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/06/blog-post_7196.html , Σάββατο, 05 Ιουνίου 2010 Ξένες Δημοσιεύσεις του σήμερα και του χθες

~**
http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/06/05-06-06-2010.html , Σάββατο, 05 Ιουνίου 2010 Τα Νέα - οι ειδήσεις του Σ/Κ 05 , 06 -06 -2010
~**
http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/06/2010.html , Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2010
Αυτοί που μας γράφουν 2010

~**
http://snsarfara.blogspot.com/2010/06/y-2010.html , Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2010
Yγεία για όλους Ιούνιος 2010

~**
http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/08-09-06-2010.html , Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2010
Μας γράφουν σήμερα - χθες 08 και 09-06-2010

~**
http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/06/e.html , Τετάρτη, 09 Ιουνίου 2010
Eιδήσεις σήμερα , χθες και αυτοί που μας γράφουν

~**
http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post.html , Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010 ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ


~**
ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΣΗΜΕΡΑ :

http://www.sync.gr/stamos1 , Σταμάτιος .-
http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Stamatios Skoulikas .-
http://snsarfara.blogspot.com/ , STAMOS-ARFARA—GREECE .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ , stamos- dynami.-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra-Messinias .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Arfra – Messinias 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Arfara – Messinias 1 – FOTOS .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , STAMOs
http://www.youtube.com/stamos01 ,

Εύρεση Γιατρών
Δες πόσο εύκολο είναι να βρεις αυτό που ψάχνεις χάρη στο νέο Vrisko.gr!
www.Vrisko.gr

***

~**



~** 'Create


~** ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 :


**** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/01-07-2010.html , Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 01-07-2010 .-

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/02-07-2010.html , Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 02-07-2010 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/m-03-07-2010.html , Σάββατο , 03 Ιουλίου 2010 Mας γράφουν σήμερα - χθές και τα γράφουμε Σάββατο 03/07/2010

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/07/m-03-07-2010.html , Σάββατο, 03 Ιουλίου 2010 Mας γράφουν σήμερα - χθές και τα γράφουμε Σάββατο 03-07-2010

~*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/arfara-messinias-04-07-2010.html , Κυριακή, 04 Ιουλίου 2010 ARFARA MESSINIAS * Μας φράγουν και σας τα γράφουμε 04-07-2010

~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/ , Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010
Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα Δευ.05-07-2010

~*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/05-07-2010.html , Δευτέρα , 05 Ιουλίου 2010 , Νέα - Παράξενα , Υγεία , μας γράγουν και τα γράφουμε * 05/07/2010 ,

*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/httparfara-messinias-stamos-2010.html , Δευτέρα, 05 Ιουλίου 2010

*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/05-07-2010.html?spref=bl *** Νέα - Παράξενα, Υγεία , μας γράγουν και τα γρά...

**** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/341989.html , Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010 Η λειτουργία του Κ.Υ.Μελιγαλά από 3/4/1989 έως και σήμερα

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/07-07-2010.html , Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 07-07-2010 .-

**** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/07/enh-08-07-2010.html , Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2010 ENHΜΕΡΩΣΕΙΣ - ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ 08-07-2010

*** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/341989.html , Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΑΠΟ 03-04-1989 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ...2010 :ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .... ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

~*** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010 Διαβάζοντας μαθαίνουμε

*** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/11-12-07-2010.html , Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες - Αθλητικά 11 και 12-07-2010 ,υγεία και άλλα .-

**** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/07/13-14-07-2010.html , Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα Τρίτη , 13 και 14 - 07-2010

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/11-12-07-2010.html , Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα χθες - Αθλητικά 11 και 12-07-2010 ,υγεία και άλλα .-

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/httparfara-messinias-stamos-2010-341989.html , Τρίτη, 13 Ιουλίου 2010

**** http://arfara-messinias-stamos-2010:

**** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/07/14-15-07-2010.html , Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα , 14 και 15 -07-2010.-

~*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/15-07-2010.html , Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010 , Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα 15 - 07-2010 .-

**** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/07/15-2010.html , Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010
Ο Οδοντίατρος σας ενημερώνει , 15 Ιουλίου 2010

**** http://snsarfara.blogspot.com/2010/07/ygeia-gia-olous-2010.html , Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010 YGEIA GIA OLOUS -Υγεία για όλους Ιούλιος 2010

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/07/19-2010.html , Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010 Ενημέρωση Δευτέρα , 19 Ιουλίου 2010

**** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010 Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ Αρφαρά Μεσσηνίας .-

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/07/18-07-2010.html , Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010 Ενημέρωση -ειδήσεις - αθλητικά και άλλα Κυριακή 18-07-2010 ,

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/blog-post_7713.html , Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010Ειδήσεις-παράξενα-θέματα υγείας-αυτοί που μας γράφουν κ.α.

**** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/07/blog-post_1388.html , Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010 Ειδήσεις-Αθλητικά - παράξενα-θέματα υγείας-αυτοί που μας γράφουν κ.α.

**** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/07/17-18-07-2010.html , Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010 Ενημερώσεις - παράδοξα- αυτοί που γράφουν - Αθλητικά και άλλα 17 , 18 -07-2010

***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου