ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ *

~** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ :




· Καληνύχτα σας με τη "Δραπετσώνα" του Τάσου, του Μίκη και του Γρηγόρη...

· Πολλαπλασιάστηκαν οι ομάδες μίσους Southern Poverty Law Center Map of Hate Groups

· Όταν πίνει γάλα το χαμομηλάκι σας πονάει η κοιλίτσα του; Όταν το γάλα φέρνει κοιλόπονο... δυσανεξία στη λακτόζη



Καληνύχτα σας με τη "Δραπετσώνα" του Τάσου, του Μίκη και του Γρηγόρη...
Posted: 07 Apr 2010 01:27 PM PDT

Στίχοι: Τάσος Λειβαδίτης
Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης
Πρώτη εκτέλεση: Γρηγόρης Μπιθικώτσης


Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης ήταν σημαντικός Έλληνας τραγουδοποιός και ερμηνευτής.
Γεννήθηκε στο Περιστέρι , στις 11 Δεκεμβρίου 1922 στην Αθήνα και πέθανε στις 7 Απριλίου 2005. Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες λαϊκούς τραγουδιστές του 20ού αιώνα.

Μ' αίμα χτισμένο, κάθε πέτρα και καημόςκάθε καρφί του πίκρα και λυγμόςΜα όταν γυρίζαμε το βράδυ απ' τη δουλειάεγώ και εκείνη όνειρα, φιλιάΤο 'δερνε αγέρας κι η βροχήμα ήταν λιμάνι κι αγκαλιά και γλυκιά απαντοχήΑχ, το σπιτάκι μας, κι αυτό είχε ψυχή.Πάρ' το στεφάνι μας, πάρ' το γεράνι μαςστη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωήΚράτα το χέρι μου και πάμε αστέρι μουεμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοίΈνα κρεβάτι και μια κούνια στη γωνιάστην τρύπια στέγη του άστρα και πουλιάΚάθε του πόρτα ιδρώτας κι αναστεναγμόςκάθε παράθυρό του κι ουρανόςΜα όταν ερχόταν η βραδιάμες στο στενό σοκάκι ξεφαντώναν τα παιδιάΑχ, το σπιτάκι μας, κι αυτό είχε καρδιάΠάρ' το στεφάνι μας, πάρ' το γεράνι μαςστη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωήΚράτα το χέρι μου και πάμε αστέρι μουεμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί
http://www.hamomilaki.gr/

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Πολλαπλασιάστηκαν οι ομάδες μίσους Southern Poverty Law Center Map of Hate Groups
Posted: 07 Apr 2010 12:49 PM PDT

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «Intelligence Service», το περιοδικό του SPLC (Νομικό Κέντρο Φτώχειας του Νότου), στο διάστημα 2000-2008, οι ομάδες που κηρύσσουν το μίσος στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 54% με κύριο στόχο της δράσης τους τις επιθέσεις κατά των έγχρωμων μεταναστών.

Το 2009 ο συνολικός αριθμός τους ξεπέρασε τις 932.
Οι «nativists» ή ομάδες εξτρεμιστικής εντοπιότητας και οι ομάδες των «επαγρυπνούντων φρουρών» γνώρισαν και αυτές ραγδαία αύξηση φτάνοντας τις 309 το 2009, από 173 το 2008.
Η πλέον δραματική αύξηση είναι αυτή που παρατηρήθηκε στο πρόσφατα αναγεννημένο «πατριωτικό» κίνημα.

Πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, γνώρισε μεγάλη άνθιση μετά την πολιορκία του ράντσου του Ντέιβιντ Κορές που στοίχισε τη ζωή σε 76 οπαδούς του το 1993 και είχε σχεδόν εξαφανιστεί κατά το 2000, για να γνωρίσει δυναμική άνθιση και πάλι από πέρσι.
Το 2009 εμφανίστηκαν 363 νέες πατριωτικές ομάδες με το σύνολο να έχει ανέβει από 149 ομάδες (περιλαμβανομένων 42 πολιτοφυλακών) στις 512 (οι 127 είναι πολιτοφυλακές), αριθμός που υποδηλώνει μια αύξηση κατά 244%.
Η ανησυχία δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, καθώς το πατριωτικό κίνημα έχει συνδεθεί με εγκληματικές επιθέσεις όπως η τρομοκρατική επίθεση του Τίμοθι Μακ Βι στην Οκλαχόμα το 1995 που στοίχισε τη ζωή σε 168 άτομα και η βομβιστική επίθεση του Ερικ Ρούντολφ στο Ολυμπιακό Πάρκο της Ατλάντα το 1996, όπου έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν 150.
enet
Emily K. sent in a link to the Southern Poverty Law Center’s 2009 report on hate groups in the U.S. Here’s a map (larger, not-stretched-out version available as a pdf here):


more...
http://www.hamomilaki.gr/

Όταν πίνει γάλα το χαμομηλάκι σας πονάει η κοιλίτσα του; Όταν το γάλα φέρνει κοιλόπονο... δυσανεξία στη λακτόζη
Posted: 07 Apr 2010 11:11 AM PDT




Πολλά μωράκια υποφέρουν συχνά από πόνους στην κοιλίτσα, διάρροια και φουσκώματα, που οφείλονται στην αδυναμία του οργανισμού τους να ανεχθεί τη λακτόζη.
Η λακτόζη είναι ένας υδατάνθρακας που περιλαμβάνεται στο μητρικό γάλα, αλλά συνήθως και στις βρεφικές τροφές, ο οποίος σε μερικές περιπτώσεις δεν γίνεται ανεκτός από το βρεφικό εντεράκι. Αυτό συμβαίνει όταν στον οργανισμό του μωρού δεν παράγεται επαρκώς η λακτάση, το ένζυμο που είναι υπεύθυνο για τη διάσπαση της λακτόζης και τη χρησιμοποίησή της από τον οργανισμό.
Η έλλειψη των ζωτικής σημασίας αυτών ενζύμων από τον βρεφικό οργανισμό συνήθως οφείλεται σε άλλους εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι η οξεία γαστρεντερίτιδα, ενώ κάποιες χρόνιες ή οξείες λοιμώξεις και ορισμένα φάρμακα μπορεί να προκαλέσουν επίσης παροδικά αυτή την έλλειψη.
Η λακτόζη είναι ο σημαντικότερος υδατάνθρακας του γάλακτος και αποτελεί συστατικό όλων των γαλακτοκομικών προϊόντων.
Συμβαίνει μερικές φορές στα μικρά βρέφη, μετά από μία ιογενή γαστρεντερίτιδα, το τμήμα των κυττάρων του εντέρου που περιέχει το ένζυμο λακτάση που είναι υπεύθυνο για την αφομοίωση της λακτόζης να χάσει για λίγο καιρό την ακεραιότητά του και να μην παράγει την ποσότητα λακτάσης που είναι απαραίτητη για την αφομοίωση της λακτόζης, με αποτέλεσμα το μωρό να παρουσιάζει πόνο στην κοιλιά μετά το γάλα και διάρροιες.
Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να απευθυνθείτε στον παιδογαστρεντερολόγο ο οποίος θα υποβάλλει το μωρό σε μία απλή εξέταση (Test λακτόζης), και εάν πιστοποιήσει πρόβλημα στην αφομοίωση της λακτόζης θα συστήσει ειδικό γάλα, που μπορεί να περιέχει κάποιον άλλο υδατάνθρακα (σύνθετους πολυσακχαρίτες, άμυλο καλαμποκιού, πολυμερή γλυκόζης) για κάποιο χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από 2 εβδομάδες μέχρι 1 μήνα.
Υπάρχουν, ακόμη, και σοβαρές περιπτώσεις έλλειψης του ενζύμου που μπορεί να οφείλονται σε κάποια γενετική ανωμαλία.
Σε αυτή την περίπτωση, τα συμπτώματα εκδηλώνονται αμέσως μετά τη γέννηση, μετά την πρώτη σίτιση του μωρού με γάλα και είναι πολύ σοβαρά. Ευτυχώς αυτή η περίπτωση είναι σπανιότατη και όταν υπάρξει, η διάγνωση μπαίνει αμέσως. Τα συμπτώματα από τη δυσανεξία της λακτόζης συνήθως είναι τα εξής: ναυτία, κοιλιακός πόνος, έντονη κινητικότητα του εντέρου, φούσκωμα και υδαρείς κενώσεις.
Αντιμετώπιση Τα μικρά που παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα δεν πρέπει να λαμβάνουν με την τροφή τους λακτόζη. Πρέπει, λοιπόν, να αποφεύγετε να δίνετε στο μωράκι σας όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα παράγωγά τους, όπως και τις βρεφικές τροφές που φτιάχνονται από γάλα αγελάδας. Σήμερα κυκλοφορούν βρεφικές τροφές χωρίς λακτόζη, που περιέχουν ειδικούς υδατάνθρακες από σιρόπι καλαμποκιού σε στερεά μορφή. Αυτοί είναι σύνθετοι πολυσακχαρίτες μορίων γλυκόζης που θα απαλλάξουν το μωρό σας από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες της λακτόζης.
Ο παιδογαστρεντερολόγος θα σας συστήσει για πόσο διάστημα θα χρειαστεί να δώσετε στο μωρό σας την ειδική αυτή δίαιτα.
iatronet

Η δυσανεξία στη λακτόζη είναι μια διατροφική διαταραχή που σχετίζεται με την αδυναμία του οργανισμού να διασπάσει σωστά ένα σάκχαρο που λέγεται λακτόζη, το οποίο υπάρχει στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Η αδυναμία αυτή εκδηλώνεται όταν ο οργανισμός δεν παράγει σε επαρκείς ποσότητες το απαραίτητο για τη διάσπαση της λακτόζης ένζυμο, το οποίο λέγεται λακτάση. Όπως εξηγεί η Εθνική Υπηρεσία Πληροφόρησης για τις Πεπτικές Νόσους (ΝDDΙC) των ΗΠΑ, μερικοί άνθρωποι έχουν προδιάθεση στην ανάπτυξη της δυσανεξίας αυτής λόγω οικογενειακού ιστορικού, ενώ άλλοι την εκδηλώνουν εξαιτίας κάποιου ιατρικού προβλήματος, όπως η νόσος κοιλιοκάκη και η νόσος του Crohn.
Η δυσανεξία στη λακτόζη είναι συχνή, καθώς προσβάλλει έναν στους εννέα ανθρώπους έως την ηλικία των 20 ετών. Πώς μπορεί κανείς να καταλάβει εάν πάσχει από αυτήν;
Σύμφωνα με την ΝDDΙC, έπειτα από την κατανάλωση γάλακτος ή γαλακτοκομικών προϊόντων οι πάσχοντες μπορεί να παρουσιάσουν μία σειρά από πιθανά προειδοποιητικά συμπτώματα, όπως τυμπανισμό, κοιλιακές κράμπες, ναυτία ή διάρροια και πόνο στην κοιλιά.
Γενικότερα μπορεί να εκδηλώσουν προβλήματα όπως υποσιτισμό, αργή ανάπτυξη και απώλεια βάρους.

ygeia.tanea
http://www.hamomilaki.gr/



~** Ανάχωμα στην ανεργία με τρία νέα προγράμματα από τον ΟΑΕΔ :

Τρία νέα προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης, που αφορούν 120 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, τίθενται σε εφαρμογή από την Παρασκευή. Τα προγράμματα αυτά, καθώς επίσης και εκείνο που αφορά 4.000 νέους ελεύθερους επαγγελματίες, θα χρηματοδοτηθούν από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους. Εκτός από τους ανέργους, οφέλη από την εφαρμογή των προγραμμάτων, θα έχουν και οι επιχειρήσεις γιατί θα επιδοτούνται οι ασφαλιστικές εισφορές.
Έκκληση στις επιχειρήσεις να ενταχθούν στα προγράμματα του ΟΑΕΔ, απευθύνει το υπ. Εργασίας σε μια προσπάθεια να ανασχεθούν οι απολύσεις.
Η επιδότηση των ασφαλιστικών εισφορών μειώνει το μη μισθολογικό κόστος και δημιουργεί ελπίδες για 119.000 νέες θέσεις εργασίας.
Από την Παρασκευή οι επιχειρήσεις θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά αιτήσεις στον ΟΑΕΔ:
· για το 4ετες πρόγραμμα επιχορήγησης ασφαλιστικών εισφορών με επιδότηση από 100% το πρώτο χρόνο έως 25% το 4ο, αλλά και το αντίστοιχο 2ετες στο οποίο θα επιδοτούνται οι εισφορές από 80-60% το δεύτερο χρόνο.
· Προϋπόθεση είναι οι επιχειρήσεις να μην έχουν προχωρήσει σε απολύσεις ένα 6μηνο πριν ενώ, η επιδότηση των εισφορών θα είναι μεγαλύτερη εάν οι προσλήψεις αφορούν νέους κάτω των 30 μακροχρόνια ανέργους άνω των 45 ετών, ανέργους που θέλουν έως και 5 χρόνια για τη συνταξιοδότηση και γυναίκες 50 ετών.
· 4000 γυναίκες που θέλουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση θα μπορούν επίσης από αύριο να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους για να λάβουν 24.000 ευρώ επιχορήγηση.
· Η επαναπρόσληψη 50.000 ανέργων σε εποχικές τουριστικές μονάδες με επιδότηση 100% των εισφορών για ένα δίμηνο θα αρχίσει να υλοποιείται από τις 15 Απριλίου.Πηγή: ΝΕΤ



~** Από Μάιο η ρύθμιση για τους ημιυπαιθρίους :

Από τις αρχές Μαΐου θα ισχύσουν οι νέες ρυθμίσεις για τους ημιυπαιθρίους και σε αυτές εντάσσονται όλοι οι βοηθητικοί χώροι που έχουν αλλάξει χρήση έως το τέλος Απριλίου. Από τον επόμενο μήνα αλλάζει και ο τρόπος κατασκευής των νέων ημιυπαιθρίων. Με τη ρύθμιση "ξεμπλοκάρει" η ηλεκτροδότηση πολλών νέων οικοδομών, καθώς με την καταβολή της πρώτης δόσης του προστίμου θα εξασφαλίζεται η σύνδεση τους με την ΔΕΗ.
Αμέσως θα μπορούν πλέον να παίρνουν ρεύμα οικοδομές που είχαν ολοκληρωθεί, έχοντας κλεισμένους ημιυπαιθρίους. Προϋπόθεση είναι να ενταχθούν στη νέα ρύθμιση και να καταβληθεί η πρώτη δόση της πράσινης εισφοράς. Η ρύθμιση θα κατοχυρώνει και τις μεταβιβάσεις νέων διαμερισμάτων.
Οι αιτήσεις υπαγωγής στη νέα ρύθμιση θα υποβάλλονται από το Μάιο και θα συνοδεύονται από κάτοψη και φωτογραφίες του χώρου έχει αλλάξει χρήση, καθώς και από παράβολο 250 ευρώ αν πρόκειται για ημιυπαίθριο ή 350 για άλλους χώρους.
Στη ρύθμιση εντάσσονται όλοι οι ημιυπαίθριοι, οι πιλοτές, τα υπόγεια και οι σοφίτες με αλλαγή χρήσης έως το τέλος Απριλίου.
Αλλαγές προβλέπονται και στο τρόπο κατασκευής των νέων βοηθητικών χώρων. Oι ημιυπαίθριοι θα αντιστοιχούν στο 15% του συντελεστή δόμησης της οικοδομής, θα κατανέμονται ελεύθερα στο κτίριο και θα έχουν μέγιστο βάθος 2,5 μέτρα. Στα υπόγεια το ύψος επανέρχεται στο 1,5 μέτρο ενώ οι υπέργειες θέσεις στάθμευσης θα προσμετρώνται στο συντελεστή δόμησης μόνον όταν κλείνουν. Το σχετικό νομοσχέδιο θα κατατεθεί προς ψήφιση στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.
Περίπου 60 οικοδομές που κατασκευάζονταν στις καμένες περιοχές της βορειανατολικής Αττικής εντόπισε έως το Φεβρουάριο που ίσχυε η απαγόρευση, το σύστημα δορυφορικού ελέγχου του Κτηματολογίου. Όσες απ' αυτές τις οικοδομές διαπιστωθεί ότι δεν είχαν άδεια θα κατεδαφιστούν. Οι αεροφωτογραφίες στις καμένες περιοχές της βορειανατολικής Αττικής θα ανανεώνονται κάθε μήνα.



~** Υεμένη: ο γάμος σκότωσε 13χρονη :

Αιτία για να χάσει τη ζωή της μια 13χρονη από την Υεμένη στάθηκε η κολπική αιμορραγία που υπέστη μετά από σεξουαλική επαφή με τον 30χρονο σύζυγο της. Το 13χρονο κορίτσι πέθανε μόλις 5 μέρες μετά τον γάμο, στον οποίο υποχρεώθηκε από την οικογένεια της.
Ο γάμος της 13χρονης έγινε στο πλαίσιο του εθίμου της "ανταλλαγής νυφών" που υπάρχει στην Υεμένη, σύμφωνα με το οποίο η αδελφή του γαμπρού δίδεται από την οικογένειά της για να παντρευτεί έναν άνδρα από την οικογένεια της νύφης.
Υπενθυμίζεται ότι νόμος που ψηφίστηκε στη χώρα πρόσφατα, ορίζει τα 17 έτη ως την μικρότερη υποχρεωτική ηλικία για σύναψη γάμου, ο οποίος ψηφίστηκε μετά το πλήθος αντιδράσεων που ξεσήκωσε πέρυσι ο θάνατος μιας 12χρονης ενώ έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



~** "Φόρο παχυσαρκίας" στην πίτσα και τα αναψυκτικά προτείνουν οι επιστήμονες :

Την επιβολή φόρου στα προϊόντα που παχαίνουν υποστηρίζουν Αμερικανοί ερευνητές. Οι επιστήμονες σε εργασία τους στο ιατρικό περιοδικό "Archives of Internal Medicine" ανησυχούν για την επιδεινούμενη "επιδημία" παχυσαρκίας και εκτιμούν ότι μια αύξηση κατά 18% του φόρου σε προϊόντα όπως η πίτσα και τα αναψυκτικά, θα μειώσει σε σημαντικό βαθμό την καθημερινή λήψη θερμίδων από τους ενήλικες. Με αυτό τον τρόπο ένας ενήλικας θα μπορεί να χάσει μέχρι και δυο κιλά ετησίως.
Η πρόταση αυτή όμως, δεν θα λύσει πλήρως το πρόβλημα ενώ μπορεί να προκαλέσει και αντιδράσεις από τις βιομηχανίες τροφίμων και των καταστημάτων πώλησης τέτοιων προϊόντων.
Ωστόσο όπως σημειώνουν οι ερευνητές, η φορολόγηση έχει τη δυνατότητα να αποδειχτεί σημαντική στρατηγική για την καταπολέμηση της υπερκατανάλωσης, της υπερβολικής λήψης θερμίδων, της αύξησης του πάχους, αλλά και για την μείωση του διαβήτη.
Η φορολογία πρέπει πλέον να αποτελέσει "όπλο" για τηνκαταπολέμηση της παχυσαρκίας, θεωρούν οι επιστήμονες.
Οι ερευνητές μελέτησαν τις διατροφικές συνήθειες και την υγεία άνω των 5.100 νεαρών ενηλίκων ηλικίας 18 έως 30 ετών, επί μια 20ετία,μεταξύ των ετών1985-2006. Παράλληλα, σύγκριναν την εξέλιξη της πορείαςτων τιμών στα τρόφιμα και τα αναψυκτικά. Διαπίστωσαν ότι, στη διάρκεια της 20ετούς περιόδου, μια αύξηση κατά 10% στις τιμές συνδεόταν με μια μείωση κατά 7% στην ποσότητα θερμίδων από αναψυκτικά και σε μια μείωση κατά 12% στην κατανάλωση θερμίδων από πίτσα.
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι μια αύξηση του φόρου κατά 18% σε αυτά τα προϊόντα μπορεί να περιορίσει κατά 56 θερμίδες την ημερήσια λήψη θερμίδων ανά άτομο,έχοντας ως τελικό αποτέλεσμα την μείωση του βάρους κατά δύο κιλά μέσα σε ένα χρόνο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



~** Γεια σου Stamatios,Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα. Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης. To stop these emails, click here.Έχεις λάβει αυτό το μήνυμα στη διεύθυνση email: snstam@gmail.comCopyright © 2007-2010 Zoosk, 475 Sansome St, San Francisco, CA 94111 USA



~** "Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook...‏Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.
Milan PapasApril 7, 2010 at 5:57pm
Θέμα: Οι αγωνιστές της ΠΕΑΝ μιλούν για τη δράση τους
Οι αγωνιστές της ΠΕΑΝ (όσοι ήταν εν ζωή) περιγράφουν τη δράση της οργάνωσης τους με αρχηγό τον Κώστα Περρίκο από την αρχή ως το τέλος της, καθώς και όλες τις ενέργειες τους όπως η ανατίναξη των γραφείων της περιβόητης φιλοναζιστικής οργάνωσης ΕΣΠΟ.Ένα σπανιότατο ντοκουμέντο της εκπομπής “Μαρτυρίες” που γυρίστηκε πριν από σχεδόν 20 χρόνια! http://www.facebook.com/l/cf406;blackblogofcommunism.com/2010/04/08/%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b5%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%cf%81%ce%ac/
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1276713726448&mid=227278dG3dd6e022G12fc0a0G0&n_m=snstam@gmail.com



~**Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.
Milan PapasApril 7, 2010 at 5:57pm
Θέμα: Οι αγωνιστές της ΠΕΑΝ μιλούν για τη δράση τους
Οι αγωνιστές της ΠΕΑΝ (όσοι ήταν εν ζωή) περιγράφουν τη δράση της οργάνωσης τους με αρχηγό τον Κώστα Περρίκο από την αρχή ως το τέλος της, καθώς και όλες τις ενέργειες τους όπως η ανατίναξη των γραφείων της περιβόητης φιλοναζιστικής οργάνωσης ΕΣΠΟ.Ένα σπανιότατο ντοκουμέντο της εκπομπής “Μαρτυρίες” που γυρίστηκε πριν από σχεδόν 20 χρόνια! http://www.facebook.com/l/a1580;blackblogofcommunism.com/2010/04/08/%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b5%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%cf%81%ce%ac/
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1276713726448&mid=227276dG56358b7cG1b5e49aG0&n_m=stamoskal@windowslive.com



~** Γεια σου Stamatios,
Fenia Milioni σας πρόσθεσε σαν φίλο/φίλη στο Facebook. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι γνωρίζετε τον/την Fenia ώστε να μπορείτε να είστε φίλοι στο Facebook.
Fenia Milioni
Η Fenia λέει, Hello Stamatios, glad to find you!Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να επιβεβαιώσετε την Fenia ως φίλη σας :
Προσθήκη Φίλου
Για να επιβεβαιώσετε αυτό το αίτημα φιλίας, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?reqs.php&mid=2270a8eG56358b7cG1b5d377G2&n_m=stamoskal@windowslive.com



~**Γεια σου Stamatios,
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑΣ
Για να προτείνετε άτομα που γνωρίζει ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000303294777&mid=2280f88G3dd6e022G13021f5G1b&n_m=snstam%40gmail.com&suggestfriends
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ του ΓΙΩΡΓΟΣ:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ του ΓΙΩΡΓΟΣ ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000303294777&mid=2280f88G3dd6e022G13021f5G1b&n_m=snstam@gmail.com



~** Ο Aystralos σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Prowheels Event" την Κυριακή, 18 Απριλίου στις 12:00 π.μ. . Εκδήλωση: Prowheels EventΤύπος: Φεστιβάλ'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 18 Απριλίου στις 12:00 π.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 18 Απριλίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: N.Βρασνα Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=109007805798525&mid=226f95fG3dd6e022G12fac1aG7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook



~** Η Rafflezia σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Προβολή Ντοκιμανταίρ "Γάζα Ερχόμαστε 2008"" την Πέμπτη, 15 Απριλίου στις 9:20 μ.μ. . Εκδήλωση: Προβολή Ντοκιμανταίρ "Γάζα Ερχόμαστε 2008"'Ωρα Έναρξης: Πέμπτη, 15 Απριλίου στις 9:20 μ.μ. Ώρα Λήξης: Παρασκευή, 16 Απριλίου στις 1:20 π.μ. Τοποθεσία: Κινηματοθέατρο ΡΕΞ, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=107307502639126&mid=2270685G3dd6e022G12fb36dG7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook



~** Ο Λαγωνικός σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΤΟ http://www.facebook.com/l/ff8ab;ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΕΔΩΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ?". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=111771565514847&mid=226fcb0G3dd6e022G12fae27G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook




~**













~** ~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_05.html , Δευτέρα, 05 Απριλίου 2010 Όλα τα γράφουμε .-
~* http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_05.html , Δευτέρα, 05 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ .-

~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/2010.html , Δευτέρα, 05 Απριλίου 2010 ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ - ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2010

~ ** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Δευτέρα, 05 Απριλίου 2010
http://eu1.badoo.com/messages/?sold1=13pyR0XLjHE3dFLymgbgft2ypAXs5nHBp
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post_08.html , Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ .-

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_08.html , Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 Aτοί που μας γράφουν και δεν μας διαγράφουν .-
~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_08.html , Πέμπτη, 08 Απριλίου 2010 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_07.html , Τετάρτη, 07 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ .-

~** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_06.html , Τρίτη, 06 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ .-

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_07.html , Τετάρτη, 07 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Τετάρτη, 07 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/04/blog-post.html , Τετάρτη, 07 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου