ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ *

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :





ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ:

*** Ο / Η Δημήτρης Χίλιος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Δημήτρης Χίλιος - Συγγραφέας

Δημήτρης Χίλιος
22 Απριλίου, 2010 στις 11:53 π.μ.
(Χωρίς θέμα)
Οδηγίες προς ναυτιλομένους !

Κουμπωθείτε και τα μάτια σας τέσσερα. Έρχονται τα εκκαθαριστικά της εφορίας. Ένα Της Αναλήψεως, που ξέρατε σαράντα μέρες από το Πάσχα, ξεχάστε το. Της Καταβολής (και της καταστολής) εορτάζεται πλέον καθημερινά. Καινούργια ήθη και έθιμα καθιερώνονται. Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν πικρό καφέ και βουτήματα στο κυλικείο "Το βάλσαμον". Ό, τι περισσέψει από κονιάκ και παξιμάδι, λέω να το κρατήσουμε για τις ημέρες που θα βγουν οι καινούργιες δημοσκοπήσεις.
Ευχές για περαστικά σε όποιον χτυπιέται με το ταλέντο του, καταγινόμενος με το "Ποιος ταράτσα την πήγε κι άρπαξε τα ρούχα απ '"!
Ε, ύστερα είναι και το ποιος πήρε το μεγάλο πακέτο, άλλος καημός αυτός. Βλέπεις, το αίνιγμα είναι για δυνατούς λύτες. Το πόσο το γλεντάω, το πόσο το γλεντάω.
Γύρω μας απειλές και μέσα τους φαγούρες.
Επίσης κυκλοφορεί η φήμη πως τα φύκια πλασσάρονται για μεταξωτές κορδέλλες, αλλά μην μασάτε. Στα όρη, στα άγρια βουνά!
Να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός, να σταθεροποιηθεί ό, τι τέλος πάντων βρίσκεται εν κινήσει, μήπως και φάμε ψάρι.
Δ. Χ.

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox2Freadmessage.php%&t=1404930572913&=23a0c28G56358b7cG1c0760dG0&n_m=stamoskal%40windowslive.com



**** Ο / Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Diadiktio έστειλε μήνυμα στα μέλη του να LINK για το Δευτερο DVD .

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ DiadiktioApril 22, 2010 σε 11:01 π.μ.
Θέμα: Προσοχη αν ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ
Μ. Σφακιανάκης "ζήτημα χρόνου την ποινική δίωξη όσων« κατεβάζουν »δωρεάν από το διαδίκτυο αρχεία μουσικής ή βίντεο"

http://www.facebook..com/l/d7289;news24gr.blogspot.com/2009/09/m.html

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox2Freadmessage.php%&t=113832222018&έσα=23a0212G3dd6e022G138236eG0&n_m=40gmail.comsnstam%



** Η Έννοια της ελευθερίς για μάνα και για άλλους :
Η έννοια ελευθερία αναφέρεται στην δυνατότητα του ανθρώπου να δρα χωρίς περιορισμούς. Η έννοια έχει διαφορετικές πτυχές ανάλογα με τον τομέα εφαρμογής της.

Ζούμε σε μια «Δημοκρατία» η οποία μας επιβλήθηκε και μας επιβάλλεται με το Φόβο . Που από ιδρύσεώς της μας τρομοκρατεί με διαφόρους μπαμπούλες που θέλει να πιστέψουμε ότι την απειλούν, επομένως απειλούν και το λαό.

Φοβούνται την ελευθερία, φοβούνται την καρδιά μας φοβούνται τα όνειρα μας
φοβούνται που τίποτα τίποτα εμάς δεν μας φοβίζει .. Φοβούνται την ελευθερία,

φοβούνται την αλήθεια μας, φοβούνται την οργη μας.

Τζιμ Μόρισον
Η πιο σημαντική ελευθερία είναι να είσαι αυτό που είσαι πραγματικά. Ανταλλάσσεις την αλήθεια σου για ένα ρόλο. Εγκαταλείπεις την ικανότητα σου να νιώθεις και αντί αυτού, φοράς μια μάσκα.

Θα ήθελα να προσθέσω πως η ελευθερία ειναι ενας όρος που μεταβαλλεται από κοινωνία σε κοινωνία. Απλά στο δυτικό κόσμο είναι μαλλον αυτός που προαναφέρθηκε.

Πάντα κατά την προσωπική μου άποψη .
Γειά σου stamos1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ο Hayate σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://ramnousia.blogspot/ ...
Στο ιστολόγιό μας θα βρείτε σημαντικά νέα και όμορφα άρθρα τόπων από άλλα τα οποία δεν λαμβάνουν τη προσοχή που τους αρμόζει από τα πανελλαδικά Μ.Μ.Ε. Επίσης μπορείτε να διαβάσετε τις απόψεις των συντακτών μας πάνω σε διάφορα θέματα. Ακόμη εάν το επιθυμείτε μπορείτε να μας στείλετε το δικό σας ποστ και να το δείτε δημοσιευμένο στο blog.Τέλος μπορείτε να δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα να διαβάσετε τις τελευταίες ειδήσεις από το google news και sport24 να δείτε βίντεο ή να ακούσετε μουσική.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο:
http://www.sync.gr/hayate/ .-




~ ** [Fireflyflash] ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Από: εκ μέρους fireflyflash@yahoogroups.com eurofirefly (eurofirefly@yahoo.com)
Εστάλη: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 10:58:29 πμ
Προς: fireflyflash@yahoogroups.com


Βασίλειος Venitis ισχυρίζεται ο μοναδικός σκοπός του Συντάγματος είναι να προστατευθούν οι πολίτες από την κατάχρηση της κυβέρνησης. Μεταρρύθμιση συνθήκες μιας συνομοσπονδίας που δεν ψηφίστηκαν από τους πολίτες είναι άκυρη. Ο μόνος σκοπός της κυβέρνησης είναι να προστατεύσει τους πολίτες από τους εγκληματίες. Οι δημόσιες υπηρεσίες, κεντρικές τράπεζες, και η Fiat τα χρήματα θα πρέπει να καταργηθεί.

Venitis, twitter.com / Venitis, σημειώνει ακύρωση αποτελεί το νόμιμο δικαίωμα ενός κράτους για να αποτρέψουν τον ομοσπονδιακό νόμο που το κράτος αυτό θεωρείται αντισυνταγματική. Τα κυρίαρχα κράτη έχουν συσταθεί στην Ένωση, όσο και ως δημιουργοί του συμπαγούς κατέχουν τελική αρχή σχετικά με τα όρια της εξουσίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Τα κράτη μέλη και όχι στην Bench Ομοσπονδιακή είναι οι τελικοί διερμηνείς της εκτάσεως της εξουσίας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Ακύρωση δίνει ένα μέλος δούλος του τέταρτου Ράιχ το δικαίωμα να κηρύξει άκυρη κάθε νόμο που ψήφισε η Eldorado του Πόρνες (EP), γνωστός και ως Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την οποία το κράτος θεωρεί απαράδεκτη και αντισυνταγματική.

Σύμφωνα με την Thomas Jefferson, αν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επρόκειτο να μονοπωλήσει συνταγματική ερμηνεία, θα ήταν ασφαλώς ερμηνεύουν το Σύνταγμα προς όφελός του και με συνέπεια την αποκάλυψη άγνωστων ταμιευτήρων επιπλέον ομοσπονδιακής εξουσίας. Μόνο ένας ανόητος θα δέχεται ένα τέτοιο σύστημα, καθώς και των λαών των κρατών δεν ήταν ανόητοι. Τζέφερσον θεωρεί ότι το θεμέλιο του Συντάγματος που για το λόγο ότι δεν είναι όλα αρμοδιοτήτων που έχουν εκχωρηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, από το Σύνταγμα, ούτε απαγορεύονται από το να το δηλώνει, παραμένει στην αρμοδιότητα των κρατών ή των πολιτών. Για να πάρουμε ένα ενιαίο βήμα πέρα από τα όρια που έτσι ειδικά γύρω από τις εξουσίες του Κογκρέσου είναι να πάρει στην κατοχή του μια απέραντη τομέα της ενέργειας, δεν είναι πλέον ευπαθή οποιουδήποτε ορισμού.

Venitis υποστηρίζει ότι ένα κράτος σκλάβων πρέπει να κάνει ένα νόμο που και πάλι δεν θα ήταν ποτέ μια κυβέρνηση να είναι σε θέση να συμφωνήσουν σε μια Συνθήκη που τα χέρια πάνω στους τομείς της ηλεκτρικής ενέργειας από το κράτος σκλάβος τέταρτο Ράιχ χωρίς δημοψήφισμα. Ένα κράτος σκλάβων πρέπει να θεσπίσει έναν νέο νόμο, με τη μορφή μιας Κυριαρχίας νομοσχέδιο, ώστε να καταστεί σαφές ότι απώτερος μένει αρχή στο κοινοβούλιο ο σκλάβος κράτους. Εξάλλου, όπως η Συνθήκη της Λισαβόνας περιέχει μια ρήτρα Rachet να καταργήσει βέτο και την ισχύ μεταβίβαση χωρίς την ανάγκη για μια νέα Συνθήκη, ένα σκλάβο μέλος πρέπει να κάνει ένα νόμο που οποιαδήποτε χρήση της ρήτρας θα καστάνια να απαιτήσουν την πλήρη την έγκριση του Κοινοβουλίου κράτος σκλάβων.

«Εμείς οι Άνθρωποι» αναφέρεται στο προοίμιο του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών και αφορά όλους όσους είναι τώρα στην ηγεσία μέλος ή τρέχει για την εκπροσώπηση μέλος σε όλα τα πενήντα των αντίστοιχων κρατών.

Venitist Shane Μασγκρόουβ πρόσφατα έτρεξε σε μια βαθιά παράθεση που γράφτηκε ως απάντηση σε άρθρο που έγραψε. Jonathan Scottsdale του Linscott, Αριζόνα έγραψε, "Δεν μπορείτε να περιμένετε το πρόβλημα να επιλύεται το πρόβλημα," σε σχέση με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Έξω από τη φιλοσοφική πρόκληση αυτής της δήλωσης, θα μας αναγκάζει να θέσουμε το ερώτημα: Ποιο είναι το πρόβλημα?

Μασγκρόουβ είναι σαφές αναφέρεται τι θα πρέπει να είναι διαφανής για όλους, μια διογκωμένη ομοσπονδιακή κυβέρνηση, αυτός που επιβάλλει τη θέλησή της εναντίον του λαού ωστόσο να παραβιάζεται η ίδια η συνταγματικό έρεισμα είχε σκοπό να προστατεύσει, μια μεγάλη ποικιλία από ελλείψει κοινωνικών προγραμμάτων, χαμένη δολάρια φόρο, και ανυπέρβλητο χρέους. Αυτό το ποσό σε δολάρια είναι κάτι που λίγοι μπορούν να καταλάβω αν όμως ειδίκευσης σε επιστημονική σημειογραφία και μεγεθών των δέκα είστε. Ακόμη και τότε ο αριθμός του χρέους έχει γίνει όλο και περισσότερο την απευαισθητοποίηση όπως έχει μετακινηθεί από εκατομμύρια, δισεκατομμύρια σε, σε τρισεκατομμύρια.

"Εμείς οι Άνθρωποι" καθίσει κάτω από μια διοίκηση και το Κογκρέσο ότι οι αμείλικτη στην προσπάθειά τους να επιβάλουν τη θέλησή τους εις βάρος του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών. Επιπλέον, το τελικό βήμα για την ψευδο-έλεγχος-και-ισορροπία μας σύστημα είναι το Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο τους κανόνες με μια χαλαρή ερμηνεία του Συντάγματος, σαν ιερό έγγραφο μας είναι δυναμική. Κατά συνέπεια, για τη διάλυση των κρατών, αποφάσεις τους εφαρμόζονται σε όλες. Όσον αφορά τις αθέατες και άγνωστες προβλήματα που λαμβάνουν χώρα κεκλεισμένων των θυρών, όποιος προσπαθεί να αναλάβει το καθήκον της και να τους εκθέτουν τον ορισμό, θα χρειαστεί μια λογοτεχνική πράκτορα, μαζί με μια σύμβαση βιβλίο να λογοδοτήσουν για τις εκατοντάδες των σελίδων της διαφθοράς, της εξαπάτησης, δωροδοκίες, και ψέματα.

Ως εκ τούτου, αυτό είναι το «πρόβλημα» ορίζεται: λόγια προπάτορας μας και τους γενναίους άνδρες και γυναίκες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία και την ελευθερία μας αργά και σίγουρα πέσει ως μάρτυρες. Ιστορικά, έχουν τώρα κατέβηκε μια θέση περιγράφεται καλύτερα από τα λόγια του Albert Camus: "Μαρτύρων, ο φίλος μου, πρέπει να επιλέξουν μεταξύ του να ξεχαστεί, χλεύασε ή χρησιμοποιούνται; Ως προς την προϋπόθεση, ποτέ."

Μασγκρόουβ επισημαίνει η αμερικανική κυβέρνηση εμπαίζει τους τα λόγια με τις πράξεις τους και επιθυμούν να τους τοποθετεί σε ένα υπόγειο, ενώ το κλείδωμα της πόρτας κελάρι πίσω τους, θλιβερά και ασεβείς, στην καλύτερη περίπτωση και μια αποστροφή στη χειρότερη περίπτωση. Φαίνεται ότι θέλουν να μας κάνουν να ξεχνάμε τα λόγια τους. Γιατί? Διότι όλα αυτά που πολέμησαν και ευθυγραμμίστηκαν με το πόδι σε αντίθεση με τις δράσεις, φιλοσοφία σημερινή ομοσπονδιακή κυβέρνηση μας, και αδιάκοπη έλξη στην εξουσία.

Είναι τα μέλη και τους εκπροσώπους τους οποιαδήποτε καλύτερα? Μασγκρόουβ υπόθεση είναι ότι ορισμένοι, αν όχι πολλές, εντάσσονται στο ίδιο πολιτικό παγίδες, όχι όμως τόσο βαθιά ούτε να του ιδίου άκρου. Μασγκρόουβ πιστεύει ότι με την μεγάλη ελπίδα μαζί με πολλούς άλλους ότι υπάρχουν αντιπρόσωποι σε κρατικό επίπεδο που θα λάβουν αυτά τα θέματα τόσο πραγματικά που αφορούν και θέα ως ευθύνη τους να προστατεύσουν τους πολίτες τους από ό, τι μπορούμε τώρα να ορίσουμε ως "ομοσπονδιακό ανομία." Μασγκρόουβ τους συγχαίρει για το θάρρος τους, θα, την ακεραιότητα, και η δύναμή τους.

Τώρα, όπως είπε Linscott, "Δεν μπορείτε να περιμένετε το πρόβλημα να λυθεί το πρόβλημα», αναφερόμενη στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, αυτό γι 'εμφατικά την ελπίδα ότι τα προβλήματα αυτά θα απαντηθούν σε κρατικό επίπεδο. Έτσι, η απάντηση στην αμηχανία φιλοσοφική δήλωση δεν είναι άλλος από τα κράτη, τους εκπροσώπους τους, και οι άνθρωποι που τους ψήφο στο γραφείο.

Ως εκ τούτου, ουσίαν αυτό που ακολουθεί είναι κατ ', «Μια κλήση από« Εμείς, οι Άνθρωποι »σε όλους και μέλος αντιπροσώπων". Ως πρόλογο, είναι ευθύνη των κρατών να ασκήσουν τα δικαιώματά τους, ειδικά σε εποχές όπως αυτές. Μασγκρόουβ ισχυρίζεται ότι είναι απολύτως απαραίτητο να αναγνωριστεί ότι η ευθύνη και η λογοδοσία υπάρχει μεταξύ των αντιπροσώπων των κρατών και όχι αορίστου χρόνου, ακίνητος γνωμοδοτήσεις που θα βασίζονται στην πολιτική φιλοσοφία και τις φιλελεύθερες απόψεις του Συντάγματος. Όρκο λαμβάνεται σε όλα τα κράτη μέλη σε κάποια μορφή ένα διάταγμα για την διατήρηση, προστασία και υπεράσπιση του Συντάγματος και των νόμων των Ηνωμένων Πολιτειών και του κράτους αυτού. Επιπλέον, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εν λόγω πρόσκληση για την ευθύνη είναι άκυρη οποιαδήποτε μορφή βίας ή στάσης, μήπως οι αριστερές κατηγορίες "υποκίνησης βίας" και "μίσους" να προοδεύουν με μεγάλη δύναμη.

Ως εκ τούτου, πρέπει να αναφέρω: Για νομοθέτες που είναι ασθενή ή ήπια που ασχολούνται με αυτά τα προβλήματα και να δείτε το καθήκον σας ως εκπρόσωπος ενός δεύτερου καρδιά, να παραιτηθεί. Για τους διοικητές που δεν έχουν το θάρρος να σταθούν και να αγωνιστούν για τα δικαιώματα μέλους, σύμφωνα με τις ακόλουθες λέξεις από τον James Madison, παραιτηθεί. "Είμαστε δικαίωμα να λάβει ειδοποίηση κατά το πρώτο πείραμα κατά των ελευθεριών μας." - Τζέιμς Μάντισον

Για τις κρατικές Εισαγγελέα Στρατηγοί που δεν θεωρούν ότι μια αδικία εις βάρος του λαού και τα οποία είναι πολύ αδύναμη και πολύ πολιτικά ανίκανη να υπερασπιστεί τους ανθρώπους στη χώρα σας, με τα πόδια προς την πόρτα και να θυμόμαστε αυτά τα λόγια: «Όταν η αδικία γίνεται νόμος, εξέγερση γίνεται καθήκον. "- Thomas Jefferson

Παραιτηθούν απροθυμία σας για να δείτε την ανομία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης μας αποδεικνύει την ανικανότητα σας.

Για όλους αυτούς τους τρέχει για το γραφείο για πολιτικό κέρδος και την εξουσία και οι οποίοι δεν διαθέτουν τη βούληση να αντιμετωπίσει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση για το καλό του μέλους σας, πάρτε το τόξο σας και να αφήσετε το στάδιο.

Και τέλος και πιο σημαντικό, για όλους εκείνους που δεν θεωρούν ότι το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών ως δεσμευτικό, αμετάβλητο έγγραφο που περιορίζει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση από την άνω φθάνει τα όρια της και να παρέχει τα μέλη των δικαιωμάτων στο πλαίσιο της δέκατης τροπολογία, κάνε στην άκρη.

Μασγκρόουβ σημειώνει ότι η Κρατική Κυριαρχία είναι επακόλουθο αξία αν και η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα σας έπειθαν για το αντίθετο, δεδομένου ότι πέλματος στους τάφους και τα λόγια αυτών που ήρθαν πριν από εμάς. Ως εκ τούτου, μεγάλη προσμονή Μασγκρόουβ είναι ότι όλοι όσοι διαβάσουν αυτό θα είναι εκ των προτέρων για τις αντίστοιχες κρατικές διοικητές, τους νομοθέτες, Δικηγόρος στρατηγοί και όλους όσους εκπροσωπούν μέλος τους, περιλαμβανομένων και εκείνων που επιδιώκουν πολιτικά αξιώματα.

Αφήστε αυτό να είναι ένα ηχηρό κλήση από τους ανθρώπους στους αιρετούς αξιωματούχους μέλος μας να σταθούν μαζί μας όπου κι αν δεν έχουν ή γη του πολιτικού φάσματος. Αφήστε το μάντρα από το παλιό δαχτυλίδι με σαφήνεια και αποφασιστικότητα "Να μην πατήσει μένα", και ας μην διατηρούν πλέον αισιοδοξία ότι «το πρόβλημά μας θα λυθεί το πρόβλημα." Καθώς η ομοσπονδιακή κυβέρνηση μεγαλώνει, πρέπει αναπόφευκτα συρρικνώνεται και η απόφασή μας βασίζεται στην "Εμείς οι άνθρωποι" ως ψηφοφόροι και μια πρόσκληση σε όλα τα μέλη Αντιπροσώπων να τιμήσουν τον όρκο τους με σθένος, την ακεραιότητα, θα, σοφία, και μια σταθερή θέση σχετικά με την κυριολεκτική έννοια του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών και της δέκατης τροπολογία, όπως αναφέρεται:

«Οι εξουσίες δεν έχουν ανατεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Σύνταγμα, ούτε απαγορεύονται από αυτό στις ΗΠΑ, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για μέλη αντίστοιχα, ή για το λαό." - Οι Ηνωμένες Πολιτείες Σύνταγμα, τη δέκατη τροπολογία, η οποία επικυρώθηκε 12/15/1791

Ως εκ τούτου, "Εμείς οι άνθρωποι" έχουν ένα απλό όμως ισχυρό μήνυμα: Δεν μπορούμε πλέον να την ομοσπονδιακή κυβέρνηση πέλματος σχετικά με την τροποποίηση προαναφέρθηκε, δεδομένου ότι δεν έχουν ούτε το δικαίωμα ούτε την εξουσία δεν είναι, για το λόγο αυτό ούτε αυτή την ημέρα.
__._,_.___
Απάντηση στον αποστολέα Απάντηση Απάντηση μέσω του ομάδα το μετά web Ξεκίνησε ένα Νέο Θέμα
Μηνύματα σε αυτό το θέμα (1)
Πρόσφατη δραστηριότητα: Νέα Μέλη 75
Επισκεφτείτε την ομάδα σας







~ ** Γειά σου stamos1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ο enosis64 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΦΡΟΥΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ
http://enosis64.blogspot.com/
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο:
http://www.sync.gr/enosis64/ .-

~ **




~**Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.

Milan PapasApril 21, 2010 at 11:27pm
Θέμα: Δεκεμβριανά: οι επιθέσεις των κομμουνιστών, μέρος Α
I. Επίθεσις κατά του Αρχηγείου Χωροφυλακής. http://www.facebook.com/l/5ba32;blackblogofcommunism.com/2010/04/21/%ce%b4%ce%b5%ce%ba%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%ac-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd/
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1120624193670&mid=2395d6dG3dd6e022G137e135G0&n_m=snstam@gmail.com ,-



~** Visita o meu perfil Netlog

stamatiosmasculino - 63
Hey!
Eu criei um perfil na Netlog para partilhar as minhas imagens, vídeos, blogs e eventos com os meus amigos.

Dá uma vista de olhos
Cumprimentos,stamatios
Algumas das imagens do(a) stamatios
Membros que podes conhecer
Se não queres receber mais e-mails da Netlog, clica aqui. If you no longer want to receive these e-mails from Netlog, click here


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ " ΓΗΣ " .-

~**Ο Λαγωνικός σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΓΡΗΓΟΡΗ.". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=115308195156322&mid=2396432G3dd6e022G137e5c5G6&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-


~** Γεια σου Stamatios,
Η Fay σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Fay Forada
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Fay που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Elena PistikopoulouΠροσθέστε ως Φίλο

Dimitris AthanasiouΠροσθέστε ως Φίλο

Dimitris ArnisΠροσθέστε ως Φίλο

ΕΛΙΝΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥΠροσθέστε ως Φίλο

Theodoros D. GiannarosΠροσθέστε ως Φίλο

Eleni Siba AΠροσθέστε ως Φίλο

Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Fay:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Fay ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000374169772&mid=2396bcbG3dd6e022G137ea44G1b&n_m=snstam@gmail.com .-



~** Ο/Η Vangelis Tsaoussis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Άγρια Κύματα (Agria Kymata).

Vangelis TsaoussisApril 21, 2010 at 11:57pm
(χωρίς θέμα)
http://www.facebook.com/profile.php?id=1009899466&ref=profile#!/event.php?eid=110731175632009&ref=mf
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=395774272568&mid=23964a4G3dd6e022G137e5f9G0&n_m=snstam@gmail.com .-



~** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο enosis64 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝΦΡΟΥΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣhttp://enosis64.blogspot.com/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/enosis64/ .-



~** Γεια σου Stamatios,
Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα.
Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης. -

~** ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ :


Ημερίδα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό

«Λάμψη και καθημερινή ζωή στο Βυζάντιο»

Οι “Καλλιτέχνες σε δράση” ξεκινάνε... Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας...

Ημερίδα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό
Posted: 21 Apr 2010 12:09 PM PDT
Σάββατο, Απρίλιος 24, 2010
5:00μμ - 9:30μμ
Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η Πλατυτέρα» στην ΚέρκυραΗ Διοικούσα Επιτροπή Περιφερειακού Τμήματος Ιονίων Νήσων της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων και ο Σύλλογος Ελλήνων Ενηλίκων Αυτιστικών Asperger και ΥΛΑ, σας προσκαλούν στην Ημερίδα που θα γίνει στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων «Η Πλατυτέρα» στην Κέρκυρα. Με τη βοήθεια της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας.
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.
Το Πρόγραμμα της Ημερίδας:
5.00 - 5.15μμ 'Εναρξη της Ημερίδας και παρουσίαση των
ομιλητών απο την κα Αναστασία Λίβερη
5.15 - 6.00μμ "Ο Αυτισμός, το Σύνδρομο Asperger και ο Υψηλής
Λειτουργικότητας Αυτισμός: Μιά Ματιά από Μέσα"
Μέρος Α': ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ
- Το Αυτιστικό Μυαλό και ο Τρόπος Λειτουργίας του
- Ανακεφαλαίωση
Ομιλητής: Πέρλα Μεσσίνα, Πρόεδρος του Συλλόγου και ενήλικας με Αυτισμό/Σύνδρομο Asperger.
6.00 - 6.15μμ Διάλειμμα
6.15 - 7.15μμ Μέρος Β': ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ
- Η Αίσθηση της Αφής και η Αισθητηριακή Αμυντικότητα
- Ανακεφαλαίωση
Ομιλητής: Πέρλα Μεσσίνα
"Εργοθεραπεία και Αυτισμός: Προσωπικές Εμπειρίες"
Ομιλητής: Κυριάκος Καραμπατζιάκης, Εργοθεραπευτής και
Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου.
7.15 - 7.30μμ Διάλειμμα
7.30 - 8.15μμ Μέρος Γ': Η ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ
- Στερεοτυπίες και Ηχολαλίες, γιατί μας χρειάζονται;
- Ανακεφαλαίωση
Ομιλητής: Πέρλα Μεσσίνα
"Εμπειρίες Λογοθεραπείας με Αυτιστικά Παιδιά"
Ομιλητής: Ειρήνη Παπαλιού, Λογοθεραπεύτρια.
8.15 - 8.30μμ Διάλειμμα
8.30 - 9.00μμ Μέρος Δ': ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ
- Τι Εικόνα έχει ενα Συναίσθημα και πως το Βλέπεις με την Αφή;
- Ανακεφαλαίωση
Ομιλητής: Πέρλα Μεσσίνα
Μέρος Ε': ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Πάνελ με την Πέρλα Μεσσίνα, την Ειρήνη Παπαλιού και τον
Κυριάκο Καραμπατζιάκη
Φόρμα Εγγραφής και Τηλέφωνο Επικοινωνίας
Αν σας ενδιαφέρει να παρευρεθείτε στην Ημερίδα, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε την φόρμα που σας παρέχουμε στο http://www.aspergerhellas.org/lecture24-4-10.html
με τα στοιχεία σας, για να μπορέσουμε να σας κρατήσουμε θέση.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948079564 begin_of_the_skype_highlighting 6948079564 end_of_the_skype_highlighting
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ!
Σας ευχαριστούμε!
Πηγή
-----------
Πέρλα ΜεσσίναΠρόεδρος του Συλλόγου"Ο Αυτισμός, το Σύνδρομο Asperger και ο Υψηλής Λειτουργικότητας Αυτισμός: Μια Ματιά από Μέσα"
Η Πέρλα Μεσσίνα είναι ενήλικας με Αυτισμό/Σύνδρομο Asperger, ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ενηλίκων Αυτιστικών Asperger και ΥΛΑ.Προωθεί με τις ομιλίες της την εικόνα του Αυτισμού όπως την βιώνουν οι ίδιοι οι Αυτιστικοί.Υποστηρίζει το Κίνημα Δικαιωμάτων των Αυτιστικών (Autistic Rights Movement) και την Αυτιστική Κουλτούρα (Autistic Culture).Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 1961, και ζει μόνιμα στην Ολλανδία από το 1987. Τα τελευταία τρία χρόνια, μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ελλάδος και Ολλανδίας υπηρετώντας έτσι τις ανάγκες του Συλλόγου. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία και Κοινωνιολογία (Bachelor of Arts) στο Saginaw Valley State University του Michigan, Η.Π.Α. και αποφοίτησε με τιμητική διάκριση Magna Cum Laude.Είναι μέλος του Psy Chi - The International Honor Society in Psychology από το 2003.http://www.aspergermindspeaks.blogspot.com/http://www.aspergerhellas.blogspot.com/
http://www.hamomilaki.gr/

«Λάμψη και καθημερινή ζωή στο Βυζάντιο»
Posted: 21 Apr 2010 12:07 PM PDT
Μεγάλη έκθεση με θέμα το Βυζάντιο στη Βόννη. Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 20 Ιουνίου 2010.

Περιδέραιο με τον Αγ. Θεόδωρο (1100-1150 μ.Χ.)
© Museum of Historical Treasures of Ukraine, Kiev (Klochko Dmytro)
Έργα από πολλά μουσεία του κόσμου.Εικόνες, γλυπτά, ψηφιδωτά, τοιχογραφίες, αρχιτεκτονικά μέλη, κοσμήματα, νομίσματα και κεραμικά από την περιοδεία του Βυζαντίου θα παρουσιαστούν στην έκθεση.
Ο εκθεσιακός χώρος εκτείνεται σε 5.600 τ.μ. Τα έργα έρχονται από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου όπως το Βρετανικό Μουσείο, το Λούβρο, η Βιβλιοθήκη του Βατικανού.
Η Ελλάδα συμμετέχει αντικείμενα βυζαντινής τέχνης από το Βυζαντινό και Χριστιανικό μουσείο, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης και το Μουσείο Μπενάκη.
Η έκθεση «Λάμψη και καθημερινή ζωή στο Βυζάντιο» περιγράφει τον πολιτισμό και την ιστορία του Βυζαντίου από την ίδρυσή του το 324 μ.Χ. ως την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453. Επίσης θέματα της έκθεση είναι: η τέχνη και ο πολιτισμός του βυζαντινού κράτος, η κοινωνία, η οικονομία και η θρησκεία.
Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 20 Ιουνίου 2010 στην Κunst und Αustellungshalle der Βundesrepublik Deutschland στη Βόννη. 21.04.2010 SWR.de

Necklace, Constantinople (?), ~600, RGZM, Mainz, © RGZM, Mainz
Ομιλία Υπ. Πολιτισμού της Ελλάδας, στα εγκαίνια της έκθεσης
...
Το Βυζάντιο δεν ήταν μία ένωση αγορών. Ήταν μια βαθιά πολιτική ένωση λαών, των αναγκών και των πηγών έμπνευσής τους: μια ένωση, κάτω από ένα νόμο, μια παράδοση και ένα Θεό.
Μια ένωση που ενδυναμώθηκε από την πολυπολιτισμικότητα και τον κοσμοπολιτισμό της ανεκτικότητας. Οι Βυζαντινοί ενώθηκαν και παρέμειναν ενωμένοι, όχι τόσο εξαιτίας της ανάγκης για ανταλλαγή αγαθών, αλλά εξαιτίας της κοινής αίσθησης ότι μαζί μπορούν να καταφέρουν πολλά περισσότερα. Προκειμένου να πετύχουν αυτό το στόχο διαμόρφωσαν τους νόμους και τον πολιτισμό τους. ... news.exnet.gr

"Η φιλοξενία του Αβραάμ", 14ος αι., Μουσείο Μπενάκη
Περιδιαβάζοντας τα δέκα αυτά κέντρα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την εξέλιξη της βυζαντινής τέχνης, από την εξωστρεφή Οσία Πελαγία με τα αμυγδαλωτά μάτια σε εικόνα του 7ου αιώνα από τη Μονή του Σινά ως τις εξαιρετικές εικόνες του 15ου αιώνα που έστειλε στην έκθεση το Βυζαντινό Μουσείο της Αθήνας, με τους εσωστρεφείς αγίους, με τα λεπτά και ωχρά χαρακτηριστικά. «Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία», μας είπε η καλλιτεχνική επιμελήτρια της έκθεσης Καταρίνα Κρούμπαζικ, «δεν εξέλιπε με την άλωση της Πόλης.Οι παραδόσεις της επιβιώνουνκαι στη σημερινή Ευρώπη μέσω όχι μόνο των ορθόδοξων εκκλησιών, αλλά και του νομικού συστήματος που στηρίχθηκε στο βυζαντινό».
Το Βήμα
http://www.hamomilaki.gr/

Οι “Καλλιτέχνες σε δράση” ξεκινάνε... Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας...
Posted: 21 Apr 2010 10:44 AM PDT

Η εθελοντική δράση “Καλλιτέχνες σε δράση” ξεκινάει τη δράση με δύο συνεργασίες. Πρώτα με την “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” κι αργότερα σε συνεργασία με τον σύλλογο «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» των φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής , που δραστηριοποιείται σε νοσοκομεία παίδων, παιδικούς σταθμούς κ.ά.
περισσότερα εδώ
http://www.hamomilaki.gr/

~** Ο/Η Jimmy Jimbabway έστειλε μήνυμα στα μέλη του Greek Concerts In North America.

Jimmy JimbabwayApril 22, 2010 at 4:06am
Θέμα: Upcoming Concerts in North America Spring 2010 & Summer 2010
Antonis RemosFriday April 30 - Vancouver @ Hellenic Community CentreFor tickets/info call: 604-831-5535 begin_of_the_skype_highlighting 604-831-5535 end_of_the_skype_highlightinghttp://www.facebook.com/l/d7289;www.econproductions.comSaturday May 2 -Los Angeles @ Club NokiaHost: Goodtime ProductionsFor tickets/info call: 1-877-674-7335 begin_of_the_skype_highlighting 1-877-674-7335 end_of_the_skype_highlightingDate: Friday May 7 - Montreal @ Embassy PlazaHost: Disco Omega (http://www.facebook.com/l/d7289;www.discoomega.com)For tickets/info call: 514-272-2634 begin_of_the_skype_highlighting 514-272-2634 end_of_the_skype_highlighting Saturday May 8 - Washington, DC @ The SheratonHost: Asteria Productions (http://www.facebook.com/l/d7289;www.asteriaproductions.com)For tickets/info call: 1-877-878-4404 begin_of_the_skype_highlighting 1-877-878-4404 end_of_the_skype_highlighting / 703-371-9898 begin_of_the_skype_highlighting 703-371-9898 end_of_the_skype_highlightingThursday May 13 - Toronto @ Crystal Fountain Banquet Hall Host: Platinum ProductionsFor tickets/info call: 416-462-0808 begin_of_the_skype_highlighting 416-462-0808 end_of_the_skype_highlightingSaturday May 15 - Chicago @ Horseshoe CasinoHost: Greek Music Live (http://www.facebook.com/l/d7289;www.greekmusiclive.com)For tickets/info call: 312-593-2136 begin_of_the_skype_highlighting 312-593-2136 end_of_the_skype_highlightingMarios FrangoulisJazz At LincolnApril 30th & May 1st,2010Show time: 7:00pmWith special guests, George Perris and Mighty Sam McClainTickets Sold @ GMV 718 932-8400 begin_of_the_skype_highlighting 718 932-8400 end_of_the_skype_highlighting @ 25-50 31streetKeti Garbi Live Saturday May 8th 2010New York Only Show with Dinner 8pmPurchase Tickets Here: http://www.facebook.com/l/d7289;www.htsfund.org/reservations.htmlMelina Aslanidou Live In Concert:Friday May 14th,2010 Don’t miss Melina Aslanidou live in concert with her orchestra led by bouzouki maestro/soloist Manolis Karantinis. Friday, May 14th at 9pm at New York’s landmark theater The Town Hall, 123 West 43rd Street, between 6th and 7th Avenues in Manhattan.Tickets on sale at the Greek Music and Video located at 25-50 31st Street in Astoria, NY (718-932-8400 begin_of_the_skype_highlighting 718-932-8400 end_of_the_skype_highlighting)Katerina Topazi-TourSaturday May 1st - Cleveland @ Annunciation Party CenterFor tickets/info call: http://www.facebook.com/l/d7289;216.832.0472 / http://www.facebook.com/l/d7289;440.341.7676 Friday May 28th - Vancouver @ Hellenic Community CenterFor tickets/info call: http://www.facebook.com/l/d7289;604.307.7524/425-444-4584begin_of_the_skype_highlighting 425-444-4584 end_of_the_skype_highlighting http://www.facebook.com/event.php? eid=340346074758Sunday May 30th - Seattle @ St. Demetrios HallFor tickets/info call: 425-444-4584 begin_of_the_skype_highlighting 425-444-4584 end_of_the_skype_highlightinghttp://www.facebook.com/event.php?eid=32562971352Dimitris Mitropanos Tour July 2010SATURDAY, JULY 3, 2010 - TORONTOMassey Hall178 Victoria Street, Toronto, ONDoors Open: 7PM, Show Starts: 8PM*For Tickets & Info:Greek City Video: (416) 461-6244 begin_of_the_skype_highlighting (416) 461-6244 end_of_the_skype_highlightingParamount: (905) 326-3000 begin_of_the_skype_highlighting (905) 326-3000 end_of_the_skype_highlightingMassey Hall Box Office: (416) 872-4255 begin_of_the_skype_highlighting (416) 872-4255 end_of_the_skype_highlightingTHURSDAY, JULY 8, 2010 - MontrealPlace Des Arts (Salle Wilfrid-Pelletier)175 Rue Sainte-Catherine Ouest, Montreal QCDoors Open: 7PM, Show Starts: 8PM*For Tickets & Info: (514) 969-7375 begin_of_the_skype_highlighting (514) 969-7375 end_of_the_skype_highlightingvisit http://www.facebook.com/l/d7289;www.opaproductions.comSATURDAY, JULY 10, 2010 - CHICAGOThe Horseshoe Casino777 Casino Center Drive, Hammond INDoors Open: 7PM, Show Starts: 8PMFor tickets & information call:Nikos: 630-234-2183 begin_of_the_skype_highlighting 630-234-2183 end_of_the_skype_highlighting or Fani: 630-205-1403 begin_of_the_skype_highlighting 630-205-1403 end_of_the_skype_highlightingEmail: nikos@greekpromotionslive.com
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1417923537091&mid=2399f31G3dd6e022G138021dG0&n_m=snstam@gmail.com .-

~** Ο/Η Enimerosi Diadiktio έστειλε μήνυμα στα μέλη του Διαβάζω και εγώ... http://www.facebook.com/l/d7289;News24.gr.

Enimerosi DiadiktioApril 22, 2010 at 3:33am
Θέμα: 9 χρονο αγγελουδι: Έζησε το όνειρο του και πέταξε μακρι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ μια συγκινητικη Ιστορια με τον 9 χρονο Ανδρεα που....ΔΕΝ ειναι πια μαζι μας http://www.facebook.com/l/d7289;news24.gr http://www.facebook.com/l/d7289;news24gr.blogspot.com/2010/04/9.html
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1430875977875&mid=2399a10G3dd6e022G137ffe9G0&n_m=snstam@gmail.com .-

~** Ο Vangelis σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Άγρια Κύματα Live at Mike's Irish Bar" την Σάββατο, 24 Απριλίου στις 10:30 π.μ. . Εκδήλωση: Άγρια Κύματα Live at Mike's Irish BarΤύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 24 Απριλίου στις 10:30 π.μ. Ώρα Λήξης: Σάββατο, 24 Απριλίου στις 11:30 π.μ. Τοποθεσία: Mike's Irish Bar Σινώπης 6 Πύργος Αθηνών Αμπελόκηποι Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=116737688343880&mid=23979c0G3dd6e022G137f1aaG7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~**ΔΙΑΛΟΓΟΙ ....ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ :


Stamatis Skoulikas — Τετάρτη, 07 Απρίλιος 2010 19:24
KALHSPERA GLYKIA MOY APO KALAMATA . XRONIA SOY POLLA KAI PANTA YGEIA KAI XARA . FILIKOTATA STAMATHS ARFARA MESSHNIAS ODONTIATROS
STAYRIANA - SEMELH — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 18:53
Hliovasilema... Mas thymizei oti zoume s ena cosmo opou akomh ginontai thaymata. Ena tetoi thayma einai pou se gnwrisa estw ki edw... s e y x a r i s t w
Stamatis Skoulikas — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:11
kalhspera stayriana , θα τα πουμε αργότερα διότι έχω επισκέψεις
STAYRIANA - SEMELH — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:16
mes ths nyxtias th sigalia , stwn asteriwn thn aggalia tha vgw na perpathsw stwn louloudiwn thn evwdia kai stwn aggelwn ta ftera ekei tha sergianisw kai tha xorepsw sth vroxh san tha me louzei h mousikh diamantia na sou kopsw...! :-)
Stamatis Skoulikas — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:17
Ένας άνθρωπος με πολύπλευρο ταλέντο είναι: δάσκαλος , μαθητής , συγγραφέας, αναγνώστης , ομιλητής , ακροατής . χωρίς να παραμερίζει την διδασκαλία .- Ξέρεται , πως δεν πιστεύω ότι έχει καταφέρει ποτέ κανείς να διδάξει τίποτε σε κανέναν .-Αμφισβητώ την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας .- Το μόνο που ξέρω είναι ότι όποιος θέλει να μάθει θα μάθει .- Και ίσως ο δάσκαλος είναι ένας διευκολυντής , κάποιος που απλώνει τα πράγματα μπροστά στους άλλους και τους λέει πόσο ενδιαφέρον και υπέροχο είναι αυτό και τους προσκαλεί να φάνε .-
STAYRIANA - SEMELH — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:18
daskalos.... Vary fortio s adynames plates
Stamatis Skoulikas — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:23
TA POIHMATA KIA SOY EKPLHKTIKA MARESOYN POLY . EISAI STIXOYRGOS?
Stamatis Skoulikas — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:24
Όποιος αγαπάει λίγο , δίνει λίγο . Όποιος αγαπάει περισσότερο δίνει περισσότερο , κι όποιος αγαπάει , πάρα πολύ , τι έχει αντάξιο να δώσει; Δίνει τον εαυτόν του .- Για να σε αγαπούν οι άλλοι , πρέπει πρώτα εσύ να αγαπάς .-Το στεφάνι της αγάπης προς τους φίλους μας ,έχει ξένα σώματα (υπολογισμό , ανταπόδοση , ματαιοδοξία , συναισθηματική αδυναμία , εμπαθή συμπάθεια ),ενώ το στεφάνι της αγάπης μας προς τους εχθρούς , είναι καθαρό .- Οι αληθινοί χριστιανοί , που στην ψυχή τους κατοικεί ο Χριστός , δεν μπορούν πλέον να κάνουν τίποτε άλλο , παρά να αγαπούν όλους τους ανθρώπους , ακόμα και τους εχθρούς .
STAYRIANA - SEMELH — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:25
Σε χρώμα Βιολετί,έτσι φαντάζεις στο μυαλό μουεκεί που τρέχουν τα σύννεφα και η μορφή σου ανατέλειενός κινέζικου καρέ στο χρυσαφί του χρώμαήλιος θαρείς, να ξεπροβάλεις στης ψυχής μου τη συνήθειαμένεις για να ταράξεις τα νερά που η πικρή μου νηνεμία βάλτωσεπνεύμα, ψυχή και γοητευτική πνοή, μένει στο πέρασμα σουσαν να ΄σουν από παλιά εδώ, δίπλα, κοντά, συνάμαγελάω, κοιτώ στο Νότο και ξαναγελώεκεί που οι νεράϊδες κατοικούν όμορφες, λαμπερές , να νιώθουνε τη σκέψητα θέλω σου επιθυμώ, παλεύω να σου δώσωόνειρο, μέσα στα βάθη της καρδιάς, ρίζωσες άξαφνα σε μια μέραδυό λέξεις, μια αναπνοή, να ακούω σ΄ένα ακουστικό που δίπλα μου σε φέρνειεκεί σε έχω, σου μιλώκι όμως την ίδια στιγμή μου λείπεις στο φόβο της μοναξιάς του πλήθους πάλι θα βρεθώ
STAYRIANA - SEMELH — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:26
ksereis sthn agaph dineis den zhtas na pareis ki osa perissotera dineis tosa pio polla pairneis...
Stamatis Skoulikas — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:26
Οι άνθρωποι που δεν μπορούν να ζήσουν μια ψυχική αναμόρφωση , ούτε να βρίσκονται σε αγώνα κατά της αμαρτίας , και να ζουν πνευματική ζωή , διότι περιορίζουν όλες τους τις φροντίδες , στο φυσικό πεδίο .- Μπορεί να πει κάποιος σε αυτούς , ότι αυτοί μόνον δέχονται μια βιολογική ανάπτυξη. Είναι η σαρκική στάση των ανθρώπων. Το πνευματικό περιβάλλον του αναγεννηθέντα χριστιανού , στον οποίο ζει και κινείται , είναι ο Θεός .- Και επειδή εις τον θεό , δεν υπάρχει κανένας θάνατος , ο άνθρωπος αυτός δεν γνωρίζει πνευματικό θάνατο .- Το πνευματικό όμως περιβάλλον το μη χριστιανού , στο οποίο ζει και κινείται , και ευρίσκεται , είναι μόνο η ορατή φύση της ύλης , τα φυτά , τα ζώα , και οι άλλοι άνθρωποι .- Επειδή αυτός ο σαρκικός άνθρωπος δεν θέλει να εξελιχθεί προς τα εμπρός , και τα άνω , περιορίζεται στην υλική πλευρά των φυσικών και βιολογικών φαινομένων. Είναι σε μεγάλο βαθμό μαραμένος , χαλασμένος .- Τελικά η ψυχή του δεν φτάνει στη λύτρωση, αλλά καταλήγει στον πνευματικό θάνατο .-
Stamatis Skoulikas — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:30
ΤΟΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ
Stamatis Skoulikas — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:32
Ο πνευματικός αγώνας είναι ένας κήπος χωρισμένος σε δύο μέρη . Στον μισό φυτρώνουν αγκάθια , και στον άλλο μισό λουλούδια . Κι΄έχουμε και μια δεξαμενή με νερό , με δύο βρύσες και δύο αυλάκια . Η μία πηγαίνει το νερό στα αγκάθια , και η άλλη στα λουλούδια . Κάθε φορά μία βρύση μπορώ να ανοίξω. Αφήνω τα αγκάθια απότιστα και μαραίνονται, ποτίζω τα λουλούδια και ανθίζουν
STAYRIANA - SEMELH — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 19:33
o xristos einai apeksw ap thn porta mas. An ton afhsoume tha mpei sth zwh mas. Diaforetika tha meinei apeksw apo thn zwh mas
Stamatis Skoulikas — Κυριακή, 11 Απρίλιος 2010 20:01
EXV EPISKEPTES TA LEME PALI
Stamatis Skoulikas — Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2010 19:39
~* STAYRIANA , καλησπέρα ! απουσίαζα στην ΑΘΉΝΑ ! και επέστρεψα πριν από λίγα . ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ
** Stamatis Skoulikas

~* STARIANA , πέρασα για μια καλησπέρα να σας πω ! ΣΤΑΜΑΤΗΣ από ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ ΠΑΝΤΑ
~* STAYRIANA - SEMELH

kalhspera
~* STAYRIANA - SEMELH

xairomai npou se ksanasynantaw
~* STAYRIANA - SEMELH

mh apousia sou fanhke sta sxolia

** Stamatis Skoulikas
Φεύγοντας από τούτη τη ζωή , το μοναδικό πράγμα που έχουμε να πάρουμε , είναι μονάχα ο εαυτός μας .- Οι άνθρωποι, μαθαίνουν και παθαίνουν μόνοι τους .- Είμαστε κάτι πολύ περισσότερο από ότι είμαστε .-Όποιος θέλει να μάθει θα μάθει .- Δεν μπορώ να σε διδάξω , κάτι που δεν ξέρω .- Ας γυρίσουμε στον εαυτόν μας , να νοιώσουμε , να αγγίξουμε , να μυρίσουμε , να αγαπήσουμε , να πορευτούμε …- ( Στάμος ) .-

**Stamatis Skoulikas Σκεφτόμαστε πολύ λιγότερο , από όσα ξέρουμε .- Ξέρουμε πολύ λιγότερα , από όσα αγαπάμε .- Αγαπάμε πολύ λιγότερο από όσο μπορούμε Και σε αυτό ακριβώς το βαθμό , πολλοί λιγότεροι από όσο είμαστε .-

~** Η Evi σας προσκάλεσε στην εκδήλωση "Εκλογες ΤΕΕ, Κυριακή 25 Απριλίου 2010" αύριο. Εκδήλωση: Εκλογες ΤΕΕ, Κυριακή 25 Απριλίου 2010Τύπος: Συγκέντρωση Ομάδας/Συλλόγου'Ωρα Έναρξης: Αύριο, 23 Απριλίου στις 12:05 π.μ.Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 26 Απριλίου στις 3:05 π.μ. Τοποθεσία: Αθήνα, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=111228635581709&mid=23a7c54G3dd6e022G1385ea1G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

~** Ενώνουμε τα χέρια για τη Γη!‏
Από:
Greenpeace Greece (gpgreece@mailing.greenpeace.org)
Εστάλη:
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 7:40:37 μμ
Προς:
snstam@gmail.com

** Αγαπητέ φίλε,Σήμερα είναι μια μέρα – γιορτή για τη Γη μας. Ελπίζω να την γιορτάσεις βλέποντας το καινούριο μας βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, προσκαλώντας τους αγαπημένους σου ανθρώπους να το απολαύσουν μαζί σου και να βοηθήσουν την Greenpeace.Σήμερα, περισσότερο απο ποτέ, ο πλανήτης μας περνάει τις μεγαλύτερες δοκιμασίες. Τα αρχέγονα δάση καταστρέφονται και οι θάλασσές μας ρυπαίνονται με τους πιο γρήγορους ρυθμούς και “αδειάζουν” από ζωή. Η φαλαινοθηρία, η ρύπανση απο τοξικά, η επικίνδυνη πυρηνική ενέργεια και οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες απειλούν την ποιότητα ζωής αλλά και το μέλλον του πλανήτη. Οι καταστροφικές κλιματικές αλλαγές επιταχύνονται απειλητικά, όσο οι κυβερνήσεις και οι βιομηχανίες αποφεύγουν τις απαραίτητες αλλαγές για την συγκράτηση των εκπομπών του άνθρακα.Μέσα στα χρόνια, μπορέσαμε να φέρουμε θετικές αλλαγές μέσα από τη δράση μας σε όλο τον κόσμο, πείθοντας πολιτικούς και βιομηχανίες να αλλάξουν πολλές από τις καταστροφικές πρακτικές τους. Καταφέραμε να προστατέψουμε τεράστιες εκτάσεις γης, πιέσαμε και πολλές φορές εμπνεύσαμε επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και επιστήμονες να βάλουν σε προτεραιότητα το καλό του πλανήτη και όχι το οικονομικό κέρδος.Αλλά αν πιστεύεις ότι η δύναμη της Greenpeace βρίσκεται στα πλοία μας, στις ειρηνικές άμεσες δράσεις μας ή στις εκστρατείες μας, σκέψου το ξανά: στην πραγματικότητα, η δύναμή μας είσαι εσύ.Η Γη μας χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους σαν εσένα! Ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα περιβαλλοντικά ζητήματα, που ενώνουν τις φωνές τους για να υπερασπιστούν τον πλανήτη και ακόμα περισσότερους ανθρώπους που θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον προστατεύσουν. Ο πλανήτης χρειάζεται την προσοχή μας όχι μόνο την μέρα της Γης αλλά κάθε μέρα. Σήμερα όμως είναι μια ευκαιρία να δείξουμε σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η προστασία του πλανήτη περνάει από το δικό μας χέρι.-Με τις καλύτερες ευχές μου,Kumi Naidoo,Γενικός Διευθυντής της διεθνούς Greenpeace
Υ.Γ. Παρακαλώ άφησέ μας τα σχόλιά σου στο YouTube και πρόσθεσέ το βίντεο στα “αγαπημένα” σου. Επίσης, μπορείς να το προωθήσεις μέσω του λογαριασμού σου στο Facebook

~** ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡΑΚΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΥΠΟΥΡΓΙΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΝΑ ΜΕ ΥΙΟαΘΕΤΗΣΕΙ‏ Q :

ΕΠΙΣΗΜΑ, ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΧΘΕΣ 21-4-2010==========================================
ΤΟΥ ΑΞΙΖΑΝ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΩΣΗ ΒΑΨΙΜΟ, ΚΙ ΟΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Με αυγά επιτέθηκαν στο γραφείο του βουλευτή Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ Γ. Δριβελέγκα==========================================
ΟΤΑΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΙΝΑΣ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ E-MAIL - ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΜΠΑΤΖΕΛΩ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ, ΤΑ...... .....ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ...ΧΑ - ΧΑΧΑ - ΧΑΧΑΧΑ -ΧΑΈλαβα κι εγώ, όπως ένας ολόκληρος στρατός αφηρημένων bloggers, το παρακάτω ξεφτιλισμένο<ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ>> και τις δύο βλακωδέστατες υπουργικές φωτογραφίες της ξεχειλίζουσας από ανοησία υπουργίνας Μπατζελή με τους κολλητούς κολαούζους της.Όπως βλέπετε, μας δίνει φωτογραφίες με το ...πολυτελές λαμπραντοράκι και μας λέει, ότι υιοθετεί κάποιο ....δυστυχισμένο αδέσποτο!!!!!Στο τέλος, όλους τους εμπνευστές, τους έχει συνεπάρει η ομαδική μαλακία τους,..........

Η ΜΠΑΤΖΕΛΗ, ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΠΡΟΩΡΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΕΡΩΤΕΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟ!!!

ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΤΗ ΜΑΔΗΜΕΝΗ ΚΟΤΑ - Η ΤΡΟΪΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

Εξερράγη πριν από λίγο με πορδοβολικό μηχανισμό του κλανιάρη το προ πολλού αναμενόμενο πραξικόπημα της 4ης Οκτωβρίου.Όπως κάθε φασιστικό πραξικόπημα που σέβεται τον εαυτό του, έχει στη κορυφή του και πίσω του και μπρος του, τη τρόϊκα. Τα τρία δηλαδής ρεμάλια που αναλαμβάνουν την καθοδήγηση των υπόλοιπων ρεταλιών στα πανέρια της πλατείας συντάγματος.Οι ηγήτορες της τρόϊκας, σύμφωνα με τις από μέσα ρουφιανιές των φιλοδοξούντων να αρχηγέψουν σε λίγο, είναι:Ο Αμερικανός επιχειρηματίας και αντιπρόσωπος της GOLDMAN SACHS και του ΔΝΤ, Τζέφρι Παπανδρέου.Ο στρατηγός Πάγκαλος του πορδοβολικού.Ο σεσημασμένος ταγματασφαλίτης και κατασκευαστής τρομοκρατίας, Χρυσοτρίφτης

ΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΟΙ??? ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ??? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ??? ΕΝΩ Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ... ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ "ΞΑΝΑ-ΒΟΛΕΨΕ" Ο ΜΠΕΖΑΣ!!!

Σ' ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ? ΣΤ' ΑΡΠΑΖΕΙ ΟΛΑ? ΣΕ ΤΥΡΑΝΑΕΙ? ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ? --- Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΟΥ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΕΙΣ!!!

Η ποίηση δεν ανήκει σ’ όσους τη γράφουν… Η ποίηση ανήκει σ’ όσους την έχουν ανάγκη…
Επειδή αρνιόμαστε την αμνησία, για τη σημερινή μαύρη επέτειο, επιλέξαμε το “Παράπονο κολίγου στον Εσταυρωμένο”, γραμμένο πριν από αιώνες από τον Σικελό Lionardo Vigo Calanna (1799-1879), εκπρόσωπο του σικελικού πολιτισμού και που μας φαίνεται ότι αρμόζει στις μέρες μας........ Η ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗ ΚΟΥΦΗ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣhttp://avragioz.blogspot.com/ .-

~**Ο/Η Kostas All έστειλε μήνυμα στα μέλη του TROJAN WOMEN.

Kostas All

april 22, 2010 at 7:31am
Θέμα: Group Honorarium of $1,650 for each performance in the host city.
HOW YOU CAN HOST AESCHYLUS' ORESTEIAand raise funds for your organization, tooThe theatrical group Loizides Leonidas, in its interest to further Hellenic culture makes itself available to all appropriate organizations, institutions and community groups that wish to host one or more performances of Oresteia, by ancient playwright Aeschylus, to raise funds or just to enjoy an exciting, deeply moving performance of classical theater. Performances are presented in English or in Greek with projected English supertitles. The second option is considered preferable as the audience can appreciate the lyricism and poetry of the Greek language even if the audience does not understand Greek.The 2010 U.S. performances of Oresteia are expected to be staged over a two-month period beginning in mid-September. To sponsor one or more performances, hosts are requested to provide the following:Five (5) double hotel rooms (to accommodate 10 actors and production staff) Two (2) meals daily to actors and staff: Full (American) breakfast or brunch and dinner for the day or days in the host city. The two meals are scheduled as necessitated by the group's program at various host cities.Transportation expenses for the group to travel from the immediately past city to the host city, including luggage fees if required by the airline. Transportation to and from the airport or station to the hotel, and to and from the venue of performance.Group Honorarium of $1,650 for each performance in the host city.Free: Members of the theatrical group are willing to speak on classical theater at local universities without any charge. Many teach theater, and are therefore qualified to do so. As university and organization sponsors decide to host the theater, the schedule of Loizides Leonidas theatrical group changes, so interested parties are encouraged to choose a performance date as soon as possible. To contact the group for further details, please send an Email to info@leoloi.gr , or oresteia@hotmail.gr http://www.facebook.com/l/1ea86;,www.loizidis.com
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox/readmessage.php&t=1118447897247&mid=239d3b7G56358b7cG1c066c1G0&n_m=stamoskal@windowslive.com .-

~** Ο Robert σας προσκαλεί στην εκδήλωση "Ένα καράβι για την Γάζα-Εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους στα Χανιά" την Σάββατο, 24 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. Εκδήλωση: Ένα καράβι για την Γάζα-Εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους στα ΧανιάΤύπος: Έρανος'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 24 Απριλίου στις 6:30 μ.μ. Ώρα Λήξης: Σάββατο, 24 Απριλίου στις 11:30 μ.μ. Τοποθεσία: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ, Χανιά, Κρήτη Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=112929375407326&mid=239cb72G3dd6e022G1381513G7&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook .-

~** Γεια σου Stamatios,
Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα.
Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης.

~** ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ..που δεν εκφραζει απαραίτητα την ιστοσελίδα μας !
Οι 170 προδότες που ψήφισαν το λαθρονόμο - Συμμετοχή στην Καταγγελία Ελλήνων Νομικών προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το Νόμο περί Ιθαγένειας‏
Από:
x x (therapeiaomofylofilias@gmail.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 5:06:39 πμ
Προς:
http://youtube.com/watch?v=d9BQiAwtD0s
Το βίντεο αυτό είναι από την σημερινή (Παρασκευή 11-12-09) συνέντευξη Τύπου του ΤζέφρυΠαπανδρέου στις Βρυξέλλες & την πήραμε από την ΝΕΤ που την έδειχνε ζωντανά στις 3 το απόγευμα. Προσέξτε (στο 1:27 του βίντεο) τί απαντά ο προδότης Τζέφρυ στην ερώτηση του υπέργηρου απεσταλμένου του «Βήματος» Στάθη Ευσταθιάδη (είναι ο γεράκος που εμφανίζεται στην αρχή του βίντεο), ο οποίος το ρωτάει πόσο θα μας κοστίσει η περίφημη «Πράσινη Ανάπτυξη» της Τίνας της Μπιρμπίλη. Απομαγνητοφωνούμε επί λέξει την απάντηση του ανθέλληνα Τζέφρυ: «ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!.. Ή, τουλάχιστον, μέχρι τώρα δεν έχουν βρει παρά ελάχιστα»!!.. ΔΕΝΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Η Ελλάδα είναι γεμάτη από πετρέλαιο & ο Πρωθυπουργός Τζέφρυ δηλώνει επισήμως πως δεν έχουν βρει (σ.σ.: ποιοι, άραγε; Προφανώς, οι Εβραίοι ιδιοκτήτες των Πετρελαϊκών Εταιρειών!) παρά ελάχιστο! Προφανώς, ο προδότης Τζέφρυ προορίζει το Πετρέλαιο της Ελλάδος για τα παιδιά των Ξένων Μεταναστών που θα κατοικούν στην Ελλάδα σε 20 χρόνια & δεν το χαλαλίζει για τους μαλάκες τους Έλληνες. Κατά την γνώμη μας, αυτή η δήλωση του Πρωθυπουργού Τζέφρυ πως δεν υπάρχει παρά ελάχιστο Πετρέλαιο στην Ελλάδα, θα έπρεπε να είναι Πρώτη Είδηση σε όλα τα Δελτία Ειδήσεων. Αλλά, δυστυχώς, οι δημοσιογράφοι πουκουμαντάρουν αυτά τα Δελτία, είναι όλοι ακροαριστεροί & συμφωνούν με τον Προδότη Τζέφρυ: Το Πετρέλαιο της Ελλάδος ανήκει στα Παιδιά των Ξένων Μεταναστών!..
http://youtube.com/user/MrGYLIPPOShttp://makelio.blogspot.com/2010/04/blog-post_1267.html
Η ψηφοφορία του αντισυνταγματικού λαθρονόμου
http://makelio.blogspot.com/2010/03/3838-4924032010_30.html που καταλύει τη συνταγματική τάξη της χώρας 2 αιώνων από την Επανάσταση του 1821 έως τη σήμερον με την εισαγωγή σε όλα τα διοικητικά συμβούλια των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) δηλαδή των Δήμων & Κοινοτήτων, καθώς & των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων (ΝΑ) της χώρας αλλοδαπών τρίτων χωρών πλην Ευρωπαϊκής Ένωσης, έλαβε χώρα σε 3 ημέρες. Την Τετάρτη 10.03.2010 επί της αρχής με ονομαστική ψηφοφορία ύστερα από πρόταση των 15 βουλευτών του ΛΑΟΣ όπου υπερψηφίστηκε με ψήφους 170 υπέρ σε σύνολο 300 βουλευτών. Τον υπερψήφισαν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πλην των βουλευτών Θωμά Ρομπόπουλου Α' Θεσσαλονίκης & Ελπίδας Τσουρή Χίου, οι οποίοι δεν παρέστησαν, δηλαδή τον υπερψήφισαν 158 προδότες σε σύνολο 160 βουλευτών της κυβέρνησης. Συμπαραστάτες τους είχαν 12 προδότες του ΣΥΡΙΖΑ εκ των 13 βουλευτών του, αφού ο βουλευτής Ηρακλείου Μιχαήλ Κριτσωτάκης δεν παρέστη. Πρακτικά της 10.03.2010 διαβάζετε στο http://www.parliament.gr/ergasies/praktika/pdf/es20100310.pdfενώ την Πέμπτη 11.03.2010 υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία επί των άρθρων
με ονομαστική ψηφοφορία άρθρων ύστερα από πρόταση των 15 βουλευτών του ΛΑΟΣ & βουλευτών της ΝΔ. Πρακτικά της 11.03.2010 διαβάζετε στο http://www.parliament.gr/ergasies/praktika/pdf/es20100311.pdf ενώ την Τρίτη 16.03.2010υπερψηφίστηκε στο σύνολο διά βοής. Πρακτικά της 16.03.2010 διαβάζετε στο http://www.parliament.gr/ergasies/praktika/pdf/es20100316.pdf
Οι 170 προδότες βουλευτές που ψήφισαν επί της αρχής τον αντισυνταγματικό λαθρονόμο κατ' αλφαβητική τάξη:
1 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Αγάτσα Αριάδνη ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας
2 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Αθανασιάδης Αλέξανδρος ΠΑΣΟΚ Κοζάνης
3 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Αηδόνης Χρήστος ΠΑΣΟΚ Δράμας & Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων
4 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Αλευράς Αθανάσιος (Θάνος) ΠΑΣΟΚ Αʼ Αθηνών
5 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Αμμανατίδου Πασχαλίδου Ευαγγελία (Λίτσα) ΣΥΡΙΖΑ Βʼ Θεσσαλονίκης
6 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Αμοιρίδης Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Πιερίας
7 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ανδρουλάκης Δημήτριος (Μίμης) ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών
8 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Αντωνακόπουλος Παναγιώτης ΠΑΣΟΚ Ηλείας
9 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Αντωνίου Αντωνία (Τόνια) ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδος
10 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Αποστολάκη Ελένη Μαρία (Μιλένα) ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών (Επί χρόνια ζητάει η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών την άσκηση ποινικών διώξεων εναντίον της για παραβίαση των όρων άσκησης της γονικής μέριμνας του 6χρονου γιου της από κοινού με τον πρώην σύζυγο της επιχειρηματία Πολυχρόνη Συγγελίδη που έχουν οριστεί με τις υπʼ αριθμούς 528/2005 & 9599/2005 αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών. Η ίδια συνεχίζει να κάνει το μάγκα πίσω από την ασυλία της βουλευτικής της ιδιότητας από το 2000 & μάλιστα τον τζάμπα μάγκα, διότι καλούμαστε οι φορολογούμενοι να πληρώσουμε τις ιδιοτροπίες της με το ποσό των 19.000 ευρώ συν λοιπούς φόρους & τόκους εντός 3 μηνών από τις 11.02.2010 που εκδόθηκε η καταδικαστική απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) στο Στρασβούργο κατά της Ελλάδος ύστερα από την υπʼ αριθμόν 24895/2007 αίτηση του πρώην συζύγου της, που έκρινε για 2η φορά την ποινική ασυλία των βουλευτών αντίθετη με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ)
11 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Αράπογλου Χρυσή ΠΑΣΟΚ Αʼ Θεσσαλονίκης
12 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Αρβανιτίδης Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Βʼ Θεσσαλονίκης
13 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Αργύρης Ευάγγελος ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων & Γʼ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
14 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Αρναουτάκης Σταύρος ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου & Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας
15 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ασπραδάκης Παντελεήμων (Παντελής) ΠΑΣΟΚ Αττικής
16 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Βαλυράκης Ιωσήφ ΠΑΣΟΚ Χανίων
17 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Βαρβαρίγος Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου
18 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Βαρδίκος Πυθαγόρας ΠΑΣΟΚ Σάμου
19 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Βενιζέλος Ευάγγελος ΠΑΣΟΚ Αʼ Θεσσαλονίκης & Υπουργός Εθνικής Άμυνας
20 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Βλατής Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Κοζάνης
21 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Βούγιας Σπυρίδων ΠΑΣΟΚ Αʼ Θεσσαλονίκης & Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη
22 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Βουδούρης Οδυσσέας ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας
23 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Βούρος Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών
24 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Βρεττός Κωνσταντίνος (Ντίνος) ΠΑΣΟΚ Αττικής
25 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Γείτονας Κωνσταντίνος ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών
26 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Γερανίδης Βασίλειος ΠΑΣΟΚ Βʼ Θεσσαλονίκης
27 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Γερουλάνος Παύλος ΠΑΣΟΚ Επικρατείας & Υπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού
28 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Γιαννακά Σοφία ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας
29 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Γιαννακοπούλου Κωνσταντίνα (Νάντια) ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας & Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων
30 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Γικόνογλου Αθανάσιος ΠΑΣΟΚ Ημαθίας
31 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Γιουματζίδης Βασίλειος ΠΑΣΟΚ Πέλλης
32 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Γκερέκου Αγγελική (Άντζελα) ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας & Υφυπουργός Πολιτισμού & Τουρισμού
33 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Γρηγοράκος Λεωνίδας ΠΑΣΟΚ Λακωνίας
34 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Δαμιανάκης Ευτύχιος ΠΑΣΟΚ Χανίων
35 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Δημαράς Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών
36 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Δημητρουλόπουλος Παναγιώτης (Τάκης) ΠΑΣΟΚ Ηλείας
37 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Διαμαντίδης Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Βʼ Πειραιώς
38 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Διαμαντοπούλου Άννα ΠΑΣΟΚ Αʼ Αθηνών & Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων
39 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Διώτη Ηρώ ΣΥΡΙΖΑ Λαρίσης
40 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Δριβελέγκας Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής
41 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Δρίτσας Θεόδωρος ΣΥΡΙΖΑ Αʼ Πειραιώς
42 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Εμινίδης Σάββας ΠΑΣΟΚ Καβάλας
43 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Έξαρχος Βασίλειος ΠΑΣΟΚ Λαρίσης
44 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ευθυμίου Πέτρος ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών & Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ
45 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Ζήση Ροδούλα ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας & Βʼ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
46 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Ζούνη Παναγιώτα (Πέμη) ΠΑΣΟΚ Αʼ Αθηνών
47 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ζωίδης Νικόλαος ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου
48 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Θεοδωρίδης Ηλίας ΠΑΣΟΚ Πέλλης
49 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Θεοχάρη Μαρία ΠΑΣΟΚ Καρδίτσας
50 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Καϊλή Ευδοξία Εύα ΠΑΣΟΚ Αʼ Θεσσαλονίκης & Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων
51 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κακλαμάνης Απόστολος ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών
52 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καρανίκας Ηλίας ΠΑΣΟΚ Ευρυτανίας
53 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καρτάλης Κωνσταντίνος ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας
54 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καρύδης Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Αʼ Πειραιώς
55 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καρχιμάκης Μιχαήλ ΠΑΣΟΚ Λασιθίου & Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
56 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καστανίδης Χαράλαμπος ΠΑΣΟΚ Αʼ Θεσσαλονίκης & Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
57 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κατρίνης Μιχαήλ ΠΑΣΟΚ Ηλείας
58 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Κατσέλη Λουκία Ταρσίτσα (Λούκα) ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών & Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας
59 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κατσιφάρας Απόστολος ΠΑΣΟΚ Αχαΐας & Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
60 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κατσούρας Χρήστος ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας
61 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κεγκέρογλου Βασίλειος ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου & Κοσμήτορας της Βουλής των Ελλήνων
62 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κεδίκογλου Συμεών ΠΑΣΟΚ Εύβοιας
63 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Κεφαλίδου Χαρούλα (Χαρά) ΠΑΣΟΚ Δράμας
64 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κουβέλης Σπυρίδων ΠΑΣΟΚ Αʼ Αθηνών & Υφυπουργός Εξωτερικών
65 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κουβέλης Φώτιος Φανούριος ΣΥΡΙΖΑ Βʼ Αθηνών & Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ
66 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κουκουλόπουλος Παρασκευάς ΠΑΣΟΚ Κοζάνης
67 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κουράκης Αναστάσιος ΣΥΡΙΖΑ Αʼ Θεσσαλονίκης
68 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κουρουμπλής Παναγιώτης ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας
69 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κουσελάς Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας
70 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κουσουρνάς Ευστάθιος ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου
71 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κουτμερίδης Ευστάθιος ΠΑΣΟΚ Σερρών & Ταμίας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ
72 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κουτρουμάνης Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών & Υφυπουργός Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας
73 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κουτσούκος Γιάννης ΠΑΣΟΚ Ηλείας
74 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κρεμαστινός Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου
75 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας
76 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Λαφαζάνης Αργύριος ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής
77 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Λαφαζάνης Παναγιώτης ΣΥΡΙΖΑ Βʼ Πειραιώς
78 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Λεβέντης Αθανάσιος ΣΥΡΙΖΑ Αττικής & Ζʼ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
79 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Λιάνης Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Φλωρίνης
80 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Λιντζέρης Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Βʼ Πειραιώς
81 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Λοβέρδος Ανδρέας ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών & Υπουργός Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας
82 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μαγκούφης Χρήστος ΠΑΣΟΚ Τρικάλων
83 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μαγκριώτης Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Αʼ Θεσσαλονίκης & Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων
84 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μακρυπίδης Ανδρέας ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας
85 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μανιάτης Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Αργολίδος & Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικών Αλλαγών
86 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μάντατζη Τσετίν ΠΑΣΟΚ Ξάνθης
87 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μανωλάκης Άγγελος ΠΑΣΟΚ Κορινθίας
88 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μαργέλης Σπυροπάνος ΠΑΣΟΚ Λευκάδος
89 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Μερεντίτη Αθανασία (Σούλα) ΠΑΣΟΚ Τρικάλων
90 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μίχος Λάμπρος ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών
91 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Μίχου Μαρία ΠΑΣΟΚ Πιερίας
92 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μόσιαλος Ηλίας ΠΑΣΟΚ Επικρατείας
93 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μοσχόπουλος Σπυρίδωνας ΠΑΣΟΚ Κεφαλληνίας
94 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μουλόπουλος Βασίλειος ΣΥΡΙΖΑ Επικρατείας
95 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Μπατζελή Αικατερίνη ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδος & Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
96 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μπεγλίτης Παναγιώτης ΠΑΣΟΚ Κορινθίας & Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας
97 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μπεντενιώτης Εμμανουήλ ΠΑΣΟΚ Αʼ Πειραιώς
98 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μπόλαρης Μάρκος ΠΑΣΟΚ Σερρών & Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας
99 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Μωραΐτης Αθανάσιος (Θάνος) ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας & Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικών Αλλαγών
100 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Νασιώκας Έκτορας ΠΑΣΟΚ Λαρίσης
101 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Νικητιάδης Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου
102 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Νιώτης Γρηγόριος ΠΑΣΟΚ Βʼ Πειραιώς & Αʼ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
103 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Νταλάρα Άννα ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών
104 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ντόλιος Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Έβρου & Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
105 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Ξενογιαννακοπούλου Μαρία Ελίζα (Μαριλίζα) ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών & Υπουργός Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης
106 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ξυνίδης Σωκράτης ΠΑΣΟΚ Ξάνθης & Γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ
107 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Όθωνας Εμμανουήλ ΠΑΣΟΚ Ρεθύμνου
108 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Οικονόμου Αθανάσιος ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων
109 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Οικονόμου Βασίλειος ΠΑΣΟΚ Αττικής
110 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Οικονόμου Παντελής ΠΑΣΟΚ Αʼ Αθηνών
111 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Πάγκαλος Θεόδωρος ΠΑΣΟΚ Αττικής & Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης (Το Προεδρικό Διάταγμα (Π.Δ.) 187 Διορισμός Υπουργών& Υφυπουργών (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ) 214 τεύχος Αʼ της 07.10.2009 του αντιδημοκράτη Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια & το οποίο ουδόλως έκρινε αντισυνταγματικό το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) ήταν η πρώτη εκτελεστική πράξη κατάλυσης του Συντάγματος αυτής της κυβέρνησης με τη συγχορδία προεδρικής & δικαστικής εξουσίας. Με το Π.Δ. αυτό διοριζόταν Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης πρόσωπο που δεν έχει την υπουργική ιδιότητα κατά παράβαση του άρθρου 81 του Συντάγματος)
112 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Παναρίτη Ελένη (Έλενα) ΠΑΣΟΚ Επικρατείας
113 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παντούλας Μιχαήλ ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων
114 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παπαγεωργίου Αθανάσιος ΠΑΣΟΚ Πιερίας
115 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παπαδημούλης Δημήτριος ΣΥΡΙΖΑ Βʼ Αθηνών
116 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παπαδόπουλος Αθανάσιος ΠΑΣΟΚ Αχαΐας
117 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Παπαθανάση Αφροδίτη ΠΑΣΟΚ Φωκίδος
118 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παπαϊωάννου Μιλτιάδης ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών
119 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παπαμανώλης Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων
120 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Παπανδρέου Βασιλική (Βάσω) ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών
121 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παπανδρέου Γιώργος ΠΑΣΟΚ Αττικής & Πρωθυπουργός & Υπουργός Εξωτερικών
122 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παπαχρήστος Ευάγγελος ΠΑΣΟΚ Πρεβέζης
123 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παπουτσής Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Καβάλας
124 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παπουτσής Χρήστος ΠΑΣΟΚ Αʼ Αθηνών & Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ & Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ
125 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παραστατίδης Θεόδωρος ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
126 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Παρασύρης Φραγκίσκος ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου & Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων
127 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Περλεπέ Σηφουνάκη Αικατερίνη ΠΑΣΟΚ Εύβοιας & Αναπληρώτρια Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ
128 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Πεταλωτής Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Ροδόπης & Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό & Κυβερνητικός Εκπρόσωπος
129 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Πετσάλνικος Φίλιππος ΠΑΣΟΚ Καστοριάς & Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων
130 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Πρωτόπαπας Χρήστος ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών
131 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ραγκούσης Ιωάννης ΠΑΣΟΚ Επικρατείας & Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
132 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Ρενταρή Τέντε Όλγα ΠΑΣΟΚ Έβρου
133 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ρέππας Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας & Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων
134 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ρήγας Παναγιώτης ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων
135 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ρόβλιας Κωνσταντίνος ΠΑΣΟΚ Καρδίτσης
136 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Σακοράφα Σοφία ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών
137 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαλαγιάννης Νικόλαος ΠΑΣΟΚ Καρδίτσης
138 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαχινίδης Φίλιππος ΠΑΣΟΚ Λαρίσης & Υφυπουργός Οικονομικών
139 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σηφουνάκης Νικόλαος ΠΑΣΟΚ Λέσβου & Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων
140 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σιδηρόπουλος Αναστάσιος ΠΑΣΟΚ Ημαθίας
141 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σκανδαλίδης Κωνσταντίνος ΠΑΣΟΚ Αʼ Αθηνών
142 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σκουλάκης Εμμανουήλ ΠΑΣΟΚ Χανίων
143 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Σκραφνάκη Μαρία ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου
144 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Σπηλιόπουλος Κωνσταντίνος ΠΑΣΟΚ Αχαΐας
145 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Στασινός Παύλος ΠΑΣΟΚ Άρτης
146 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Στρατάκης Εμμανουήλ ΠΑΣΟΚ Ηρακλείου
147 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Τζάκρη Θεοδώρα ΠΑΣΟΚ Πέλλης & Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
148 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τζελέπης Μιχαήλ ΠΑΣΟΚ Σερρών
149 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τιμοσίδης Μιχαήλ ΠΑΣΟΚ Καβάλας
150 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τόγιας Βασίλειος ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας
151 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τόλκας Άγγελος ΠΑΣΟΚ Ημαθίας & Γραμματέας της Βουλής των Ελλήνων
152 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας ΠΑΣΟΚ Αχαΐας
153 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Τσιαούση Ελένη ΠΑΣΟΚ Έβρου
154 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τσίπρας Αλέξιος ΣΥΡΙΖΑ Αʼ Αθηνών & Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ
155 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τσιρώνης Δημήτριος ΠΑΣΟΚ Άρτης
156 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Τσόκλη Μαρία Γλυκερία (Μάγια) ΠΑΣΟΚ Επικρατείας
157 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Τσόνογλου Βυλλιώτη Βασιλική ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας
158 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τσούκαλης Νικόλαος ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας
159 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τσούρας Αθανάσιος ΠΑΣΟΚ Αʼ Αθηνών
160 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Τσώνης Νικόλαος ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδος
161 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Φαρμάκη Αικατερίνη ΠΑΣΟΚ Κορινθίας
162 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Φλωρίδης Γεώργιος ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
163 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Χάιδος Χρήστος ΠΑΣΟΚ Τρικάλων
164 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Χαντάβας Αθανάσιος ΠΑΣΟΚ Γρεβενών
165 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Χαραλαμπόπουλος Γεώργιος Ερνέστος ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών
166 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Χατζή Οσμάν Αχμέτ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης
167 ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ Χριστοφιλοπούλου Παρασκευή (Εύη) ΠΑΣΟΚ Αττικής & Υφυπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων (Χριστοφιλόπουλος ονομάζεται ο σύζυγος της, το πατρικό της είναι Κάλερ & είναι Εβραία & ενώ με την αναμόρφωση του οικογενειακού δικαίου το 1983 απαγορεύεται στις συζύγους να χρησιμοποιούν το επώνυμο του συζύγου παρά μόνο το πατρικό, αυτή παρανόμως εμφανίζεται παντού με το επώνυμο του συζύγου αποκρύπτοντας το εβραϊκό πατρικό της επώνυμο που πρέπει να φέρει από το νόμοhttp://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/10/bilderberg.html)
168 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Χρυσοχοΐδης Μιχαήλ ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών & Υπουργός Προστασίας του Πολίτη
169 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Χυτήρης Τηλέμαχος ΠΑΣΟΚ Βʼ Αθηνών
170 ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ψαριανός Γρηγόριος ΣΥΡΙΖΑ Βʼ Αθηνών
Συμμετοχή στην Καταγγελία Ελλήνων Νομικών προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το Νόμο περί Ιθαγένειας
http://olympia.gr/.../%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BD%CE%BF
http://dexter-dexter1.blogspot.com/2010/04/170.html &
http://therapeiaomofylofilias.blogspot.com/2010/04/170.html

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου