ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Στο αγιάζι της ενημέρωσης το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου 2012

Στο  αγιάζι της  ενημέρωσης  το  Σαββατοκύριακο 22 και  23  Δεκεμβρίου  2012 ¨:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !
ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑγεμάτα υγεία  , χαρά  , Αγάπη  και Ανθρωπιά  για  όλους μας !
To  ποντικάκι  όπως πάντα  κοντά μας ! 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  ΚΑΙ  ΑΛΛΑ  :
*** Διανομή τροφίμων σε 192 οικογένειες στην Καλαμάτα :

* Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και έχει ξεκινήσει η διανομή των τροφίμων στους δικαιούχους ορεινών τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Καλαμάτας. Παράλληλα, έφτασαν και οι ποσότητες που, σε συνεργασία με τη Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας, θα διανεμηθούν μέσω του Δημοτικού Παντοπωλείου.
 Στο «Πρόγραμμα Διανομής Τροφίμων για το έτος 2012», όπου φορέας υλοποίησης είναι η κοινωφελής επιχείρηση «Φάρις» και αναθέτουσα αρχή η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, έκαναν αίτηση 216 οικογένειες, από τις οποίες εγκρίθηκαν οι 192.
 Τα κριτήρια ήταν το οικογενειακό εισόδημα να είναι έως 12.000 ευρώ (για ένα άτομο) και έως 15.600 ευρώ για 2 άτομα, και να είναι μόνιμοι κάτοικοι των ορεινών περιοχών του Δήμου Καλαμάτας. Η επιλογή των δικαιούχων έγινε από την επιτροπή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Τα τρόφιμα είναι ζυμαρικά και ρύζι (1.384 κιλά και 1.876 κιλά αντίστοιχα) και δικαιούχοι είναι 192 οικογένειες (339 άτομα συνολικά). Αναλυτικά: Οικογένεια με 1 μέλος: 89, με 2 μέλη: 81, με 3 μέλη: 5, με 4 μέλη: 14, με 5 μέλη: 1, με 6 μέλη: 2.

*** Στη Βενετία βρέθηκε ο Καφαντάρης με στόχο την ανάπτυξη πολιτιστικής και αναπτυξιακής συνεργασίας
*  Στη Βενετία βρέθηκε ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, μαζί με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Πετρόπουλο, το δημοτικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Νικήτα, τη διευθύντρια του Μανιατάκειου Ιδρύματος Βίκυ Ιγγλέζου, τον Andrea Nanneti, σύμβουλο του Δήμου και μέλος του Δ.Σ. του Μανιατακείου Ιδρύματος, ύστερα από πρόσκληση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Marco Polo System. Σκοπός, να συζητήσουν το πλαίσιο συνεργασίας των Δήμων Πύλου-Νέστορος και Βενετίας στο πρόγραμμα με τίτλο «Ιστορική Μνήμη του Δήμου Πύλου-Νέστορος».
 Μαζί με την αντιπροσωπεία από το Δήμο Πύλου-Νέστορος, στη Βενετία ταξίδεψαν, επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Απόστολος Παπαφωτίου και ο Κυριάκος Βιρβιδάκης, εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ και του ελληνικού Κοινοβουλίου.
 Το περασμένο καλοκαίρι προηγήθηκαν συναντήσεις στην Πύλο, έδρα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, ανάμεσα στο δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη και το διαχειριστή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Marco Polo System, Pietrangello Petteno, όπου και τέθηκαν τα θεμέλια της μεταξύ τους συνεργασίας.
 Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου οι κ.κ. Καφαντάρης και Βιρβιδάκης, εκπροσωπώντας την ΚΕΔΕ, συμμετείχαν στο Διοικητικό Συμβούλιο των Εταίρων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Marco Polo System, με θέματα τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2012 και τον τριετή προγραμματισμό δράσεων έως το έτος 2015. Εκεί, ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος πρότεινε την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Πύλου-Νέστορος και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Marco Polo System. Επιπροσθέτως, ο Δήμος Πύλου-Νέστορος διεκδικεί την έδρα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ελλάδα στη Μεθώνη, στο κτήριο που έχει ήδη παραχωρηθεί για το σκοπό αυτό.

*** Βραβεύτηκε το κλιματικά ουδέτερο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της ΕΑΣ :
* Στο πλαίσιο των βραβείων Environmental Awards 2013
 Για το έργο του υπολογισμού ανθρακικού αποτυπώματος του εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου, ένα έργο που υλοποιεί από το 2009, βραβεύθηκε στις 18 Δεκεμβρίου η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, μαζί με την εταιρεία συμβούλων βιώσιμης ανάπτυξης Global Challenges, στο πλαίσιο των βραβείων Environmental Awards 2013.
 Τα βραβεία αυτά έχουν ως σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων πρακτικών οργανισμών και επιχειρήσεων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.
 Ειδικότερα, σε ΕΑΣ Μεσσηνιας/ Global Challenges απονεμήθηκε το βραβείο Climate Protection-Emissions Footprinting.
Βραβεία σε άλλους τομείς, όπως διαχείριση ενέργειας, διαχείριση νερού και αποβλήτων, έλαβαν πολλές από τις μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, όλων των παραγωγικών κλάδων.
 Η ΕΑΣ Μεσσηνιας ήταν ο μόνος συνεταιριστικός φορέας που βραβεύθηκε και θα μπορεί να χρησιμοποιεί το σήμα της σχετικής διάκρισης στις επικοινωνίες της. H διάκριση αυτή έρχεται να αναγνωρίσει τις προσπάθειες και πρωτοβουλίες που η ΕΑΣ Μεσσηνιας έχει αναπτύξει, προκειμένου, αφενός, να μειώσει τις επιπτώσεις που προκαλεί στο περιβάλλον η παραγωγή του ελαιολάδου και, αφετέρου, να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία στα ιδιαιτέρως ποιοτικά προϊόντα τα οποία παράγει και προωθεί, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

*** Ρεσιτάλ πιάνου της Ντόρας Μπακοπούλου  :
* Με το δικό της χαρακτηριστικό τρόπο η μεγαλύτερη Ελληνίδα πιανίστα, Ντόρα Μπακοπούλου, παρουσίασε προχθές σε συναυλία στο Πνευματικό Κέντρο το πρόγραμμα, λέγοντας λίγα πράγματα πριν από τα έργα για τις σκέψεις και τις προθέσεις των συνθετών, με ένα πρώτο μέρος νοσταλγικό, με δύο συνθέτες μετανάστες, μακριά από την πατρίδα τους, Shopin και Rahmaninof.
 Στη συνέχεια, παρουσίασε με ιδιαίτερα θερμά λόγια το έργο του μαθητή της (στο πιάνο) Στάθη Γυφτάκη και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες σε ένα έργο - κλειδί για το Μάνο Χατζηδάκι. Τη μουσική για το χορόδραμα «Το καταραμένο φίδι», καθώς πρόκειται για ένα έργο με το οποίο έχει συνδεθεί προσωπικά και η ίδια, με παρουσίασή του σε Ελλάδα και εξωτερικό, αρκετές φορές.
 Η Ντόρα Μπακοπούλου έκανε ειδική αναφορά στη σχέση της με την Καλαμάτα από προηγούμενες εμφανίσεις της, στο κοινό της πόλης, με το οποίο έχει αναπτύξει ιδιαίτερα σημεία επαφής, αλλά και στους ανθρώπους με τους οποίους διατηρεί συνεχή επικοινωνία.

*** Και τυπικά παρελθόν ο Καούνος… μαζί του ο Επιφάνης, ακολουθεί ο Μπράχο :
* Του Νίκου Μπαλόπουλου
Και τυπικά παρελθόν αποτελεί από σήμερα ο Βαγγέλης Καούνος, που έλυσε το συμβόλαιό του, κλείνοντας το κεφάλαιο Καλαμάτα, ύστερα από μια δύσκολη και όχι ιδιαίτερα παραγωγική πεντάμηνη παρουσία. Τόσο ο 35χρονος φορ, όσο και η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας, επιθυμούσαν τη συγκεκριμένη εξέλιξη, και αυτό πραγματώθηκε αφού βρέθηκε η χρυσή τομή σχετικά με το θέμα του συμβολαίου του.
Η αποχώρηση του Αρτινού επιθετικού, που θα συνεχίσει την καριέρα του πιθανότατα σε ομάδα της Β΄ Εθνικής, δεν ήταν όμως η μόνη σήμερα, αφού προέκυψε και η λύση του συμβολαίου του Επιφάνη. Ο νεαρός Ροδίτης αμυντικός μέσος δεν έπεισε τον Ζόραν Γέφτοβιτς, που εισηγήθηκε τη λύση της συνεργασίας, εισήγηση την οποία έκανε δεκτή και πραγματοποιήσιμη η διοίκηση της Καλαμάτας. Μαζί μ’ αυτόν το δρόμο της αποχώρησης θα ακολουθήσει την προσεχή εβδομάδα και ο Μπράχο που επίσης δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον 54χρονο Σέρβο τεχνικό. Με τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές, τον Μπαούρη, που έλυσε πριν από λίγο καιρό και τον Ψυχογιόπουλο, που άφησε την ομάδα, κλείνει λογικά ο κύκλος των αποχωρήσεων, αν και πληροφορίες θέλουν έναν ακόμη παίκτη να βρίσκεται κοντά στην έξοδο.
Συνεχίζει ο Πούτσι
Αντιθέτως, τη φανέλα της Μαύρης Θύελλας θα συνεχίσει να φορά ο Θόδωρος Πούτσι, που συμφώνησε με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός σήμερα το βράδυ έκανε μαγνητική, αναχωρεί σήμερα για την Αλβανία και με την επιστροφή του θα κλείσει και τυπικά το θέμα της υπογραφής του νέου του συμβολαίου.
Όσον αφορά τις προσθήκες που θα γίνουν, αυτές υπολογίζονται περίπου 5 με 6, με τις μισές να θεωρούνται πρωτοκλασάτες και να πρόκειται για ποδοσφαιριστές ενδεκαδάτους. Στο γκρουπ θα ενταχθούν και κάποιοι νεαροί, είτε αυτοί προέρχονται από τον Αστέρα Τρίπολης, είτε από ομάδες του Νομού μας.
Ρεπό από αύριο και επιστροφή την Πέμπτη
Με τους μακρινούς ν’ αναχωρούν από σήμερα, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, βλέποντας μάλιστα τους λογαριασμούς τους πιο «γεμάτους» και τους υπόλοιπους να δίνουν το παρών το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της εβδομάδας. Ακολουθεί το ρεπό μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι οπότε και έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στις προπονήσεις. Ταυτόχρονα στο μεσοδιάστημα θα καταβληθούν χρήματα και στους υπόλοιπους παίκτες.

*** Δώρα από καρδιάς  :
* Της Μαρίας Νίκα
Πριν από τρία χρόνια η φίλη μου η Σταυρούλα, που είναι εκπαιδευτικός, βρέθηκε από την Καλαμάτα στη Βιέννη, όπου δίδαξε για κάποιους μήνες σε αυστριακό σχολείο, στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος. Ζώντας, λοιπόν, εκεί, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους Βιεννέζους και τον τρόπο ζωής τους.
Μια μέρα, σε ένα μήνυμά μου, τη ρώτησα τι την είχε εντυπωσιάσει περισσότερο στη χώρα αυτή. Μου είπε για τα δώρα που έκαναν οι άνθρωποι μεταξύ τους. Καμία σχέση με ακριβά πράγματα και τις δικές μας υπερβολές (πριν από την κρίση βέβαια). «Εδώ, το ωραιότερο και πολυτιμότερο δώρο, όταν πηγαίνεις σε ένα σπίτι, είναι ένα μπουκάλι ελαιόλαδο ή ένα καλάθι με πορτοκάλια! Μάλιστα, οι Αυστριακοί γνωρίζουν τα ελληνικά προϊόντα και επειδή τα θεωρούν ποιοτικά, τα αναζητούν». Σημειωτέον ότι, όπως μου έλεγε τότε, την Αυστρία δεν την είχε αγγίξει καν η οικονομική κρίση. Τα συγκεκριμένα δώρα, δηλαδή, ήταν επιλογή τους και όχι ανάγκη.
Παραμονές Χριστουγέννων του 2010, η Σταυρούλα από τη Βιέννη έγραφε στο blog της: «Σήμερα πέρασα το πρωινό με τη Λένα, τη 12χρονη συγκάτοικό μου. Έφτιαξε τα χριστουγεννιάτικα δώρα για αγαπημένα πρόσωπα. Όλα χειροποίητα. Βοηθώντας την, έμαθα κι εγώ δυο τρία πραγματάκια. Πλέον, εκτός από βελόνες, πλέκω και με βελονάκι. Τα φυλλάδια από ένα σωρό εκθέσεις που είχα μαζέψει, γίνονται όμορφες ατζέντες (για βιβλιοδεσίες μπορείτε να κάνετε κλικ στο google) και τα καραμελωμένα αμύγδαλα, που τόσο ακριβά πουλάνε στις χριστουγεννιάτικες αγορές, εδώ έμαθα πως είναι κάτι που πολύ εύκολα και με λίγα χρήματα μπορεί να φτιάξει κάποιος στο σπίτι, σκορπίζοντας τη γλυκιά γεύση της κανέλας και της βανίλιας παντού…».
Θυμήθηκα τη Σταυρούλα, όταν πριν από λίγες μέρες η κα Γεωργία, άλλη καλή φίλη, με αιφνιδίασε προσφέροντάς μου μια τσάντα με υπέροχα αγροτικά προϊόντα του χωριού της. Ελιές, μέλι, τσίπουρο, ρίγανη, τσάι, μελισσόχορτο, βύσσινο γλυκό του κουταλιού… Και τι δεν είχε μέσα η τσάντα αυτή! Και μαζί μια όμορφη χριστουγεννιάτικη σύνθεση από πεύκο, κισσό και κυπαρίσσι, που είχε φτιάξει με τα χέρια της. «Όλα τα μαγαζιά της Καλαμάτας γύρισα για να βρω το κόκκινο κερί που έχω βάλει στη μέση» μου είπε και με συγκίνησε.
Τις προάλλες με είχε βρει τυχαία στην αγορά ο κ. Γιάννης, επίσης καλός φίλος. Δε με άφηνε να φύγω, αν δε μου έδινε και αυτός μια ολόκληρη τσάντα με πράγματα αγνά από το χωριό του. Γύρισα σπίτι φορτωμένη κάστανα, ντομάτες και μήλα.
Πράγματι, πολύτιμα δώρα είναι αυτά που προσφέρονται από καρδιάς. Μήπως η οικονομική κρίση, πέρα απ’ όλα τα κακά που έφερε, γίνει και η αφορμή να επιστρέψουμε σε αυτό που έχουμε ξεχάσει;

*** ΣΑΝ  ΣΗΜΕΡΑ ..... ...στις 22 Δεκεμβρίου 
* Πριν 94 χρόνια στη Μεσσηνία
ΔΥΝΑΜΕΙ τηλεγραφικής διαταγής του Υπουργείου των Οικονομικών εχορηγήθησαν πιστώσεις επί του προϋπολογισμού των διαφόρων Υπουργείων προς την ενταύθα Νομαρχίαν δια την πληρωμήν του προσθέτου επιδόματος των Δημοσίων υπαλλήλων και διετάχθη το Λογιστήριον της Νομαρχίας να προβή εις την έκδοσιν των σχετικών ενταλμάτων. Εκ παραλλήλου διετάχθησαν και οι Ταμίαι, όπως καταβάλλουν προ των εορτών το πρόσθετον επίδομα εις τους δημοσίους υπαλλήλους ισχύον αναδρομικώς από της 1ης Οκτωβρίου.
 -Ο εργατικός Διον. Θεοφιλόπουλος κάτοικος Ζαχάρως αφήρεσεν εκ του εν τη εκεί αγορά εμπορικού καταστήματος Αποσκίτου διάφορα υφάσματα αξίας 400 δραχμών.
 -Ο Γρηγόριος Παπαδόπουλος, υπογραμματεύς Πταισματοδικείου και η δις Αγγελική Δορβαντζή έδωσαν αμοιβαίαν υπόσχεσιν γάμου. Ευχόμεθα ταχείαν την στέψιν.
 -ΠΡΟΣ τον Αλέξανδρον Μερτίκαν ουλαμίτην υπαξιωματικόν του Μηχανικού ονομασθέντα εκ των πρώτων έφεδρον ανθυπολοχαγόν του όπλου τούτου απευθύνομεν τα συγχαρητήριά μας.
~* Γεγονότα
 1894: Αρχίζει η Δίκη Ντρέιφους. Ο γαλλοεβραίος αξιωματικός του πυροβολικού Άλφρεντ Ντρέιφους κατηγορείται -αδίκως όπως θα αποδειχθεί- για προδοσία. Τον υπερασπίστηκε με το γνωστό κείμενό του υπό τον τίτλο Κατηγορώ ο Εμίλ Ζολά.
 1900: Το εργοστάσιο Daimler, που διευθύνουν οι υιοί του Γκότλιμπ Ντάιμλερ, Πάουλ και Άντολφ, παράγει την πρώτη Mercedes. Το τριάκτινο αστέρι, που έχει εμπνευστεί ο ιδρυτής της και συμβολίζει τον εκσυγχρονισμό των μεταφορών σε στεριά, αέρα και θάλασσα, θα υιοθετηθεί το 1909.
 1917: Αρχίζουν συνομιλίες για την έξοδο της Ρωσίας από τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Θα οδηγήσουν στη Συνθήκη του Μπρεστ-Λιτόφσκ (3 Μαρτίου 1918).
 1939: Η 17χρονη Γκλόρια Τζέικομπς γίνεται η πρώτη γυναίκα που κάνει παγκόσμιο ρεκόρ στο πιστόλι, όταν κερδίζει 299 από τους 300 πιθανούς πόντους.
 1953: Ο πρωθυπουργός Αλέξανδρος Παπάγος συναντάται με τον βρετανό υπουργό Εξωτερικών Άντονι Ίντεν στη βρετανική πρεσβεία της Αθήνας για το Κυπριακό. Υπάρχει διάσταση απόψεων, ενώ αίσθηση προκαλεί η δήλωση του τελευταίου ότι για τη βρετανική κυβέρνηση «δεν υφίσταται Κυπριακό ζήτημα, ούτε εις το παρόν, ούτε εις το μέλλον».
 1994: Κατάληψη της κεντρικής πύλης του σταθμού της ΔΕΗ στο Κερατσίνι πραγματοποιούν οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για την επαναλειτουργία της μονάδας.
 Γεννήσεις
 1639: Ζαν Μπατίστ Ρασέν, γνωστότερος στην Ελλάδα ως Ρακίνας, γάλλος θεατρικός συγγραφέας. (Θαν. 21/4/1699)
 1858: Τζιάκομο Πουτσίνι, ιταλός συνθέτης. (Τόσκα) (Θαν. 29/11/1924)
 1915: Νίκος Μπελογιάννης, κομμουνιστής ηγέτης. (Θαν. 30/3/1952)
 Θάνατοι
 1646: Πέτρος Μογίλας, μητροπολίτης Κιέβου και σημαντικός θεολόγος της Ορθοδοξίας. (Γεν. 21/12/1596)
 1923: Γκέοργκ Λούγκερ, αυστριακός σχεδιαστής όπλων. (Γεν. 6/3/1849)
 2002: Τζο Στράμερ, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Τζον Γκρέιαμ Μέλορ, άγγλος ρόκερ, ιδρυτής των Clash και μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του βρετανικού πανκ.-  Πηγή: www.sansimera.gr

*** ΑΘΛΗΤΙΚΑ  ΓΙΑ  ΣΗΜΕΡΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12/2012  :
ΓΙΑ  ΤΟ  ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΜΠΑΣΚΕΤ : Συνεπής στο ραντεβού Vol.9! :  Ο Παναθηναϊκός ήταν κρύος όπως το ΟΑΚΑ, αλλά για 9η συνεχόμενη φορά θα είναι παρών σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδος (66-56 επί του Κ.Α.Ο.Δ.). Αγωνία για τον Δημήτρη Διαμαντίδη!Συνεπής στο ραντεβού Vol.9!
~  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΑΟΔ  Δράμας   66-56 .- ^
Tα δεκάλεπτα: 17-13, 37-23, 49-45, 66-56
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 14 (1/4τρίπ., 12ρ., 2κλ., 2κοψ., 2λ.), Ματσιούλις 7 (1/2τρίπ.), Καπόνο 10 (4/8δίπ., 0/1τρίπ., 2/2β.,2ασ., 2λ.), Ούκιτς 5 (1/2τρίπ., 2λ.), Λάσμε 14 (10ρ., 4κοψ., 2λ.), Τσαρτσαρής 4 (0/2τρίπ., 9ρ.,3ασ., 3λ.), Διαμαντίδης 5 (0/3δίπ., 1/1τρίπ.,2/2β., 2ασ.), Μπανκς 7 (0/1τρίπ., 2ασ., 3λ.),Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος (0/2τρίπ.),Σκορδίλης
Κ.Α.Ο.Δ. (Καλαφατάκης):Σλαφτσάκης, Καλαϊτζίδης 8 (2/3τρίπ., 2ασ.,2λ.), Ακεψιμαΐδης (0/1δίπ., 0/1τρίπ.),Μπορόβνιακ (0/1δίπ.), Μισέλ 4 (0/2δίπ., 4/8β.,7ρ.), Μπάβτσιτς 10 (1/3τρίπ.), Κακαρούδης 15 (2/10δίπ., 3/4τρίπ., 2/2β., 5λ.), Ντέιλ 2 (0/2δίπ.,2/2β.), Ζάρας 11 (1/1τρίπ.), Ιωάννου (0/2τρίπ.,6ρ., 2ασ., 2λ.), Πάλμερ (0/5δίπ., 0/2τρίπ., 7ρ.,2λ.)  .-


~** Στον τελικό με μπάσκετ φανταστικό  :  ΚΑΒΑΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  55-87 .- ^
Στον τελικό με μπάσκετ φανταστικό
Ο Ολυμπιακός παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ διέλυσε την Καβάλα 87-55 και προκρίθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Τα δεκάλεπτα: 6-23, 19-48, 36-65, 55-87  .- 
Καβάλα (Κορωνιός): Πάνος 11, Αράπης 4,Γκαγκαλούδης 9 (1), Καλαμπάκας 7 (1),Κρστέβσκι 6, Στυλιανού 1, Στεφανίδης 9 (1), Γκράντι 2, Πιεβάλιτσα, Βελισσαρίου 6,Μίτροβιτς.
Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας):Χάινς 14, Παπανικολάου 4, Άντιτς 8 (1τριπ,10ριμπ), Σπανούλης 10 (2),Περπέρογλου 5 (1)Μάντζαρης 5, Σλούκας 6 (1), Μαυροειδής 6,Πάουελ 8, Γκετσεβίτσιους 13 (3),Κατσίβελης 2, Πρίντεζης 6. .-
Τα πράσινα γκολ - δώρα... (© vids)
~** ΓΙΑ  ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ  ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ :



~**  Στους «16» του Κυπέλλου πέρασαν ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης , Ολυμπιακος .Βόλου, Απόλλων Σμύρνης και Αστέρας Τρίπολης 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΑΘΗΝΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΒΟΛΟΥ  2-2 .- ^
Ο πρώτος  αγώνας  1-1 .- ^
ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ  4-1  .- ^
Ο  πρώτος  αγώνας  2-1  υπέρ του ΠΑΟΚ .-

ΑΠΟΛΛΩΝ  ΣΜΥΡΝΗΣ  - ΟΦΗ  Ηρακλείου   2-0 .- ^

 στην παράταση, Ο κ.α. = 1-0 .- ^
Ο πρώτος αγώνας  1-0  υπέρ του  ΟΦΗ .-
ΤΑ ΓΚΟΛ :   2΄ ΚΑΙ  108΄ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΝΙΑΣ .-

«Ταξιαρχία» και στο Κύπελλο!

«Ταξιαρχία» και στο Κύπελλο!
 Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης):Αθανασίου, Χατζηζήσης, Χιντζίδης,Κύργιας, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης,Λεοντίου, Μανιάς, Τσιλιγκίρης,Διαμαντίδης, Καραμαλίκης.   -
ΟΦΗ(Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης,Κουρδάκης, Σαρ, Σόουζα, Μονιάκης,Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζορμπάς,Περογαμβράκης, Βιτώρος, Παπάζογλου.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΛΑΡΙΣΑ  4-1 .- ^
Ο  πρώτος  αγώνας  0-0 .- ^

~** ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ...Κυριακή 23 Δεκεμβρίου με  τα  αποτελέσματα  του πρώτου  αγώνα : Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (0-1)
Αρης - Καλλιθέα (1-3)
Αναγέννηση Καρδ. - Πλατανιάς (1-3)
Ξάνθη - Εθνικός Γαζώρου (1-1)

~** Το πανόραμα της 3ης Φάσης και το πρόγραμμα της 4ης:

1ος αγώνας

Τετάρτη (28/11)

34. Φωστήρας - Πανιώνιος 1-0
42. ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης 1-0
39. Λεβαδειακός - Πιερικός 2-0
38. Ολυμπιακός - Παναχαϊκή 2-0

Πέμπτη (29/11)
36. Τύρναβος - Κέρκυρα 0-2
31. Πανθρακικός - Νίκη Βόλου 2-0
46. Παναθηναϊκός - Προοδευτική 4-0
37. ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός 1-0

Τετάρτη (12/12)

35. Βέροια - Θρασύβουλος 0-0
43. Καλλιθέα - Άρης 3-1
41. Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος 1-1
45. ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Πέμπτη (13/12)

44. Πλατανιάς - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1
32. Καβάλα - ΑΕΚ 0-0
40. Αιγινιακός - ΠΑΟΚ 1-3
33. Εθνικός Γαζώρου - Skoda Ξάνθη 1-1

2ος αγώνας

Τετάρτη (19/12)

46. Προοδευτική - Παναθηναϊκός 1-2
31. Νίκη Βόλου - Πανθρακικός 1-1
34. Πανιώνιος - Φωστήρας 2-1
38. Παναχαϊκή - Ολυμπιακός 1-1

Πέμπτη (20/12)
35. Θρασύβουλος - Βέροια 0-2
36. Κέρκυρα - Τύρναβος 0-0
39. Πιερικός - Λεβαδειακός 0-5
32. ΑΕΚ - Καβάλα 0-1

Σάββατο (22/12)
42. Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 2-0 παρ. (1-0 κ.α.)
45. Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ 4-1
40. ΠΑΟΚ - Αιγινιακός 2-1
41. Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Κυριακή (23/12)

44. Αναγέννηση Καρδίτσας - Πλατανιάς (18.30) 0-1.- ^
33. Skoda Ξάνθη - Εθνικός Γαζώρου (18.30) κ.α.  1-1 .- ^ παραταση :1-1 ,Πέναλτι : 5-4.-^
37. Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (20.30)  0-2 .- ^
43. Άρης - Καλλιθέα (20.30)  2-1 .- ^

4η Φάση (09/01/2013)

47.  Καλλιθέα - ΠΑΟΚ
48. Λεβαδειακός - Κέρκυρα
49. Ολυμπιακός - Καβάλα
50. Παναθηναϊκός -   Πλατανιάς
51. Βέροια - Ξάνθη 
52. Απόλλων Σμύρνης - Πανθρακικός
53.   ΠΑΣ Γιάννινα - Φωστήρας
54. Ολυμπιακός Βόλου - Αστέρας Τρίπολης

~** EUROPA  LEAGUE :  
Τα ζευγάρια στους 32:
1. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Λευκορωσία) - Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)
2. Ίντερ (Ιταλία) - Κλουζ (Ρουμανία)
3. Λεβάντε (Ισπανία) - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ελλάδα)
4. Ζενίτ Αγ.Πετρούπολης (Ρωσία) - Λίβερπουλ (Αγγλία)
5. Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) - Μπορντό (Γαλλία)
6. Μπάγερν Λεβερκούζεν (Γερμανία) - Μπενφίκα (Πορτογαλία)
7. Νιούκαστλ (Αγγλία) - Μέταλιστ (Ουκρανία)
8. Στουτγάρδη (Γερμανία) - Γκενκ (Βέλγιο)
9. Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) - Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία)
10. Άγιαξ (Ολλανδία) - Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)
11. Βασιλεία (Ελβετία) - Ντνίπρο (Ουκρανλία)
12. Ανζί (Ρωσία) - Ανόβερο (Γερμανία)
13. Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) - Τσέλσι (Αγγλία)
14. Γκλάντμπαχ (Γερμανία) - Λάτσιο (Ιταλία)
15. Τότεναμ (Αγγλία) - Λιόν (Γαλλία)
16. Νάπολι (Ιταλία) - Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)
~** Η κλήρωση στους «16»:
Νικητής 16 - Νικητής 1
Νικητής 6 - Νικητής 5
Νικητής 12 - Νικητής 7
Νικητής 8 - Νικητής 14
Νικητής 15 - Νικητής 2
Νικητής 3 - Νικητής 9
Νικητής 11 - Νικητής 4
Νικητής 13 - Νικητής 10

***   ΑΘΛΗΤΙΚΑ  ΓΙΑ  ΣΗΜΕΡΑ  Κυριακή 23-12-2012    : ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 3Η  ΦΑΣΗ  2ος  αγώνας :
 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  ΧΑΝΙΩΝ  0-1 .- ^ Πρόκριση ΠΛΑΤΑΝΙΑ .- ^
~* Ο Αναστασάκος με πέναλτι στο 36' ήταν ο σκόρερ για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη
Διαιτητής: Καμπαξής (Εύβοιας)
Κίτρινες: Γκουγκούδης, Κοντοβάς - Ναζλίδης
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Αναστασίου, Χατζηρίζος (62΄ Μπιτέλης), Μπουντούρης, Υφαντής (70΄ Γεωργακόπουλος), Γκουγκούδης, Γκόλιας, Ρόβας, Κρανιώτης, Αθανασιάδης (84΄ Κοντοβάς), Τζάνης, Κουκούλης.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Αγκιλέρα (90΄ Μαρτσάκης), Αρότσα, Μαραγκουδάκης, Αναστασάκος, Κάλαϊτζιτς (70΄ Τσοντάκης), Ναζλίδης, Τζανής, Δημήτρης, Ντόε (84΄ Γιακουμάκης).-


~** ΞΑΝΘΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ   στον κ.α.  1-1.-   και στην παράταση  1-1 .- Στα πέναλτι :  5-4 .-  πρόκριση ΞΑΝΘΗΣ.-^
 ~** Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα   0-2   .- ^  

~** ΑΡΗΣ  Θεσσαλονίκης -  ΚΑΛΛΙΘΕΑ   2-1  σε  εξέληξη...

~** AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΠΣΜεσσηνίας:
Κυριακή 23/12/2012 ,
*** Α΄ τοπικό : 13η αγωνιστική ,
Ολυμπιακός Καλαμάτας –Α.Ο. Κυπαρισσίας 1-3 .- ^
Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ –ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμάτας  1-2 .- ^
ΑΙΑΣ  Καλαμάτας – Α.Ο. Διαβολιτσίου  1-1 .- ^
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ. – Α.Ο. ΦΑΡΡΑΙ 4-1 .- ^
Α.Ο.ΜΕΘΩΝΗΣ – Α.Ο.ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ  2-0 .- ^
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ 0-3 .- ^
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ –ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-1 .- ^
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ- Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑΣ  0-2 .- ^
*** Β΄ Τοπικό : 12η αγων. 1ος όμιλος,
Νίκη  Πλάτης – Ατρόμητος Πλατύ 3-1.-^
Σάββατο
Α.Σ. Μάνεσι – Νέος  Άρης Καλαμάτας  3-1 .- ^

Σάββατο

ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12/2012 ,
ΑΟΕΣΩΜ Καλαμάτας – Α.Ε. Κυπαρισσίας /Ηρακλής 1-3.-^
Α.Σ.Ανδρούσας – Κεραυνός Καλαμάτας  2-0 .- ^
Παναθηναϊκός Καλαμάτας –Α.Σ. Πανθουριακός  1-3 .- ^
Α.Ο. Πατίστας – Αστέρας Βαλύρας 6-0 .- ^
2ος  ΟΜΙΛΟΣ  Β΄ τοπικού  ΕΠΣΜεσσηνίας 12η  αγων.:
ΣΑΒΒΑΤΟ :
Ολυμπιακός Ανάληψης – Α.Σ. Χανδριναϊκός  2-2 .- ^
ΠΑΟ Καλλιθέας – Α.Ο. Μιλτιάδης  1-3 .-^
Θύελλα Χαροκοπιού – Ηρακλής Καλαμάτας  2-2 .- ^
Παπαφλέσσας Χώρας – Α.Ο. Χατζή  7-0 .- ^
ΚΥΡΙΑΚΗ :
Δόξα  Καλαμάτας – Α.Π.Σ. Δήμου Παπαφλέσσας 0-0 .-^
Α.Ο. Στενωσιάς – Τσικλητήρας Πύλου 0-3 .- ^
***ΓΙΑ ΤΗΝ Γ΄ΤΟΠΙΚΗ  ΕΠΣΜεσσηνίας 11η  αγωνιστική :
ΣΑΒΒΑΤΟ :
Α.Ο. Διοδίων – Α.Ε. Γαργαλιάνων  Αναβλήθηκε .-^
Θύελλα Παραλίας – Α.Ο. Πανευαϊκός 3-0 .- ^  
Νέδουσα Αλαγωνίας – Διαγόρας Κοπανακίου  4-1 .- ^
ΚΥΡΙΑΚΗ :
ΔΗΜΑΚ. ΕΑΟ Ταϋγέτου – Πράσινα Πουλιά 0-3 .- ^
Παπαφλέσσας  Άμφειας – Θησέας Καλαμάτας  2-1 .- ^
2ος  ΟΜΙΛΟΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ ,

Νέστωρ Πύλου – Α.Ε. Αιθαίας  2-5 .- ^
Αναγέννηση Παραλίας – Α.Σ. Αμφιθέας 2-1 .- ^
ΚΥΡΙΑΚΗ :
Α.Ο.Ερμής Καλαμάτας – Α.Π.Σ.Αρις  2-7 .- ^
Α.Σ. Δαναός Καλαμάτας – ΑΕΚ Καλαμάτας  0-3 .- ^
ΠΑΟΚ Καλαμάτας – ΑΠΟ Καλαμάτας Ίκαρος  3-1 .- ^
Α.Ο. Βέργας – Α.Ε. Μάνης  4-2 .- ^
~** Για  τον 5ο  Όμιλο στο Παιδικό της ΕΠΣΜεσσηνίας :

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ  1-1 .- ^
**
***


***  ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ …..


~* * http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html  , Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html  , Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html  , Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html  , Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html  , Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html  , Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (7).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.html  ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,

***   ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2012  :
~* http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/12/1-2012.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 .-
~* http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html  , Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012 , Ημερήσια εκδρομή στην Πάτρα εορτασμός Αγίου Ανδρέα 30/11/2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/01-02-2012.html  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 01 και 02 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html  , Όμορφα και ωραία γράφοντας Αντιγράφοντας , Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2012 , .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/12/03122012.html  , Το Δευτεριάτικο αγιάζι στην ενημέρωση 03/12/2012 .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/12/03-2012.html  , Το αγιάζι ενημέρωσης την Δευτέρα 03 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html  , Της Τρίτης το αγιάζι στην ενημέρωση 04/12/2012 .-
 ~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/12/04-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Τρίτη 04 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/12/05-2012.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 05 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) : Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου 2012 .-
~*** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2012/12/07-2012.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης μας Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2012 .-
 ~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/08-2012.html  , Στο αγιάζι της ενηγμέρωσης του Σαββάτου 08 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/08-09-2012.html?spref=fb  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 08 και 09 Δεκεμβρίου 2012
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2012/12/09-2012.html  , Στην ενημέρωση της Κυριακής 09 Δεκεμβρίου 2012 ,-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2012/12/to-10-2012.html  , To αγιάζι της Δευτέρας στην ενημέρωση 10 Δεκεμβρίου 2012
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2012/12/t-11-2012.html  , Tο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2012/12/12-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2012/12/13-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/14-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2012/12/15-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2012/12/15-16-2012.html  , Αθλητικό Σαββατοκύριακο 15 καί 16 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2012/12/16-2012.html  , Στο ασγιάζι της Κυριακάτικης ενημνέρωσης 16 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2012/12/17-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012.-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2012/12/18-2012.html  , ΣΤΟ αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2012/12/19-2012.html  , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.html  , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2012/12/20-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2012/12/21-2012.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2012/12/22-23-2012.html , Στο  αγιάζι της  ενημέρωσης  το  Σαββατοκύριακο 22 και  23  Δεκεμβρίου  2012  .-

~**
 *** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
 ~ http://www.youtube.com/stamos01  , = 2200 video.-
 ~ http://www.youtube.com/stamatios01  , = 476 video.-
 ~ http://www.youtube.com/vlasiskal  , = 457 video.-
ΣΥΝΟΛΟΝ : 3133 Βίντεο ν Αναρτημένα .-

 ~** Δημήτρης Σ. Κόκοτας 977 :

http://youtu.be/10FC40KeBrw ,



~**Stelios Str. Διονυσίου 973 :
http://youtu.be/0zCrxE93xUU .,



~** Στέλιος Διονυσίου 976 :
http://youtu.be/O-CXQzf0qdM ,



~** Χάρης Βαρθακούρης - Πάριος 975 :
http://youtu.be/ihbeEEMnOZg ,



~** Το 1936 Θεσσαλονίκη :
http://youtu.be/E9LBN8nQbkE ,



~** 19012 -2012 Θεσσαλονίκη 971 :
http://youtu.be/johnVlaRkh0 ,



~** Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Αρφαρών ιερέας Παπά-Μιχάλης Ευάγγελου Μπούρας 23-12-2012 995 :
http://youtu.be/M3vDXTFFTT4 ,



~** Άγιοι Θεόδωροι Αρφαρών ομιλία πρωτοπρεσφύτερου .. 23-12-012 994 :
http://youtu.be/CHCUkVSpBV0 ,



~*** Χάρης Βαρθακούρης Γιατί είσαι η Αλήθεια και Δημ. Σταμ. Κόκοτας Σ ΄ αγάπησα για μια φορά 978 :
http://youtu.be/5h1FMQNGO1k ,



~*** Το σημάδι ΜΕ ΤΟ Χάρη Βαρθακούρη (γιός Γιάννη Πάριου) 982 : http://youtu.be/n_y2oHNR0NI  ,



~*** Την αγαπούσα παραδέχομαι με το Χάρη Βαρθακούρη (γιός Γιάννη Πάριου ) και Πες πως μ΄ αντάμωσες με Δημ. Σταμ. Κόκοτας 984 : http://youtu.be/EwXetTLDOB0  ,



~*** Τα δύο άλογα Γρηγόρης Γρ. Μπιθικώτσης (Γιός Γρηγ. Μπιθικώτση ) , και Με σκώτωσε γιατί την αγαπούσα με Στέλιο Α. Διονυσίου 981 :
http://youtu.be/1rUFHXkZk8c ,



~*** Στου προφήτη Ηλία τα σοκάκια με Δημ. Σ. Κόκοτα 980 :
http://youtu.be/huDd4nCn1R4 ,



~*** Ο λαός τραγούδι θέλει με Γρηγόρη (γιός) Μπιθικώτση , Ν΄άχα τα χρόνια σου μονάχα Χάρης Βαρθακούρης(γιός Πάριου) , Δεν σ΄ αφήνω Δημήτρης Κόκοτας (γιός Σταμάτη …), , Ο Σαλονικιός , Στέλιος Διονυσίου (γιός Στράτου …) 987 :τραγουδούν –τραγούδια ..
http://youtu.be/y6D7_Xee1hs ,



~*** Ο τρελλός με το Δημ. Σ. Κόκοτα , Φταίμε και οι δύο με Χάρη Βαρθακούρη ,Αφιλότιμη με Στέλιο Διονυσίου , Πούνε τα χρόνια με Γρηγόρη Γρ. Μπιθικώτση 988 :
http://youtu.be/1zMnQ2rspNQ ,



~*** ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ Σ.Α. Διονυσίου 979 :
http://youtu.be/Q7Q4JowGsjQ ,



**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου