ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  31 Μαρτίου  2013  :

Το  ποντικάκι  μας πόντα κοντά στην ενημέρωση : !!***   ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :
***  Αλλάζει η ώρα!
 Σε ισχύ τίθεται από τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Μαρτίου  η θερινή ώρα. Στις 03.00 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να γυρίσουν μία ώρα μπροστά και να δείχνουν 04.00.
Η θερινή ώρα διαρκεί ως την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου.-

  ***  Ανασφάλεια και τρόμος από την εγκληματικότητα στην Τριφυλία...   :
  Του Ηλία Γιαννόπουλου
 Με την ανασφάλεια, το φόβο και τον τρόμο ζουν καθημερινά οι πολίτες Τριφυλίας, αφού τα κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή είναι (και) τον τελευταίο καιρό επαναλαμβανόμενα. Την ίδια, δε, στιγμή η Πολιτεία, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, όπως και το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, δεν κάνουν τίποτα για την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων της περιοχής. Αντίθετα, έχουμε μείωση του προσωπικού και συρρίκνωση των αστυνομικών δυνάμεων, ενώ, παρά τις κατ’ επανάληψη άνωθεν διαβεβαιώσεις, συνεχίζεται η μετακίνηση αστυνομικών υπαλλήλων από την Τριφυλία στην Κόρινθο για υπηρεσία φύλαξης στο Κλειστό Κέντρο Φιλοξενίας Αλλοδαπών! Παραβιάσεις σπιτιών και καταστημάτων, κλοπές, απόπειρες διαρρήξεων, ακόμη και ένοπλες ληστείες σημειώνονται διαρκώς και οι πολίτες αισθάνονται πως έχουν αφεθεί στο έλεος των κακοποιών, χωρίς η Πολιτεία να τους παρέχει, όπως οφείλει, στοιχειώδη προστασία.
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι κλειδαμπαρωμένοι μέρα και νύχτα στα σπίτια και τα καταστήματά τους, ενώ, όπως λένε, αφού η Πολιτεία δεν τους προστατεύει, παίρνουν πλέον οι ίδιοι το νόμο στα χέρια τους, για να προστατεύσουν τη ζωή και την περιουσία τους! Μόνο το μήνα Μάρτιο σημειώθηκε ένοπλη ληστεία σε σπίτι στην Ελαία, παραβιάσεις και κλοπές σπιτιού και μίνι μάρκετ στα Φιλιατρά, παραβίαση σπιτιού σε Τοπική Κοινότητα, παραβίαση και κλοπή σε σπίτι στους Μύλους Κυπαρισσίας, παραβίαση και κλοπή καφενείου – ψησταριάς (για δεύτερη φορά) στην Κυπαρισσία, παραβίαση και κλοπή σε φωτογραφείο και αναψυκτήριο στην Κυπαρισσία, παραβίαση και κλοπή σε καφενείο – ψησταριά στο Καλό Νερό. Οι δράστες «χτυπούν» μέρα – νύχτα, χωρίς ενδοιασμούς ή αναστολές, και τον τελευταίο καιρό, εκτός από χρήματα, ψάχνουν ή απαιτούν από τα θύματά τους κοσμήματα και χρυσαφικά, ενώ άλλες φορές έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και άλλες όχι.
Η κατάσταση στην Τριφυλία είναι τραγική και, δυστυχώς, από την έλλειψη επαρκούς αστυνομικής δύναμης και αστυνόμευσης έχει καταστεί ανεξέλεγκτη. Το πρόβλημα έχει τεράστιες κοινωνικές διαστάσεις, αφού εξαιτίας της ανασφάλειας που αισθάνονται οι πολίτες έχει διαρραγεί η κοινωνική συνοχή και ηρεμία στην περιοχή, ενώ ιδιαίτερα τρομακτική είναι η καθημερινότητα των κατοίκων – ηλικιωμένων σχεδόν στο σύνολό τους – Τοπικών Κοινοτήτων, όπου δεν υπάρχει ούτε στοιχειώδης αστυνόμευση.
Οι αστυνομικές δυνάμεις καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, αλλά αυτή, εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα επαρκούς αστυνόμευσης και εμπέδωσης αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, αφού υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό αλλά και μέσα στα Αστυνομικά Τμήματα της περιοχής.
Σημειώνουμε πως οι οργανικές θέσεις των Αστυνομικών Υπηρεσιών της περιοχής ξεπερνούν τις 100, με την παρούσα δύναμη (μαζί με την ΟΠΚΕ), ωστόσο, να περιορίζεται στους 70 αστυνομικούς υπαλλήλους περίπου και τα κενά να είναι γύρω στα 30!
Απαιτείται άμεσα, λοιπόν, ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων με προσωπικό, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν ικανοποιητικά στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και, βεβαίως, να υπάρχει πιο συστηματική αστυνόμευση. 

***  Καλαμάτα όπως Μπουένος Άιρες…  :
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΤΑΝΓΚΟ  ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ DANCE FLAME
Την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο 
 Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου
 Στους ρυθμούς του αργεντίνικου τάνγκο, μιας διαφορετικής φιλοσοφίας κι ενός διαφορετικού τρόπου ζωής, θα λικνίζεται η Καλαμάτα την  ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο, μετά την πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου Χορού Dance Flame να διοργανώσει μια διαπολιτισμική βραδιά προς τιμή των Αργεντίνων που ζουν και εργάζονται στην Καλαμάτα. Η συγκεκριμένη εκδήλωση που, εκτός από τις πολιτιστικές παρουσιάσεις, περιλαμβάνει tango show από ένα ζευγάρι χορευτών από την Αργεντινή, πολύ γνωστό στο χώρο του τάνγκο, τους Facundo Pinero και Vanesa Villalba, αλλά και αντίστοιχο σόου από μαθητές του Συλλόγου, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕΚ, στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Όσον αφορά στην ιδέα για τη βραδιά, προέκυψε από το γεγονός ότι το τάνγκο είναι μια ολόκληρη κουλτούρα και τρόπος ζωής και τι καλύτερο να μιλήσουν για αυτό οι Αργεντίνοι που κατοικούν στην Καλαμάτα. Έτσι, θα προκύψει μια ροή πληροφόρησης, που θα επιτρέψει σε όλους να κατανοήσουν βαθύτερα το συγκεκριμένο χορό και τι αυτός σημαίνει για τους Αργεντίνους.    
Και ο Σύλλογος θα «εκμεταλλευτεί» στο έπακρο την παρουσία των δύο Αργεντίνων χορευτών, αφού, σύμφωνα με όσα μας είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου και δάσκαλος του αργεντίνικου τάνγκο Θωμάς Παλλάντζας, στις 10.00 το βράδυ της Παρασκευής θα γίνει στον πολυχώρο της Σχολής (Μητροπολίτου Μελετίου 6) μια μιλόνγκα υποδοχής και γνωριμίας, υπό αργεντίνικες συνθήκες, με τσάι και κρασί, αλλά και εδέσματα από την Αργεντινή.
Το Σάββατο, στις 11.00, αμέσως μετά τη λήξη της διαπολιτισμικής βραδιάς, θα πραγματοποιηθεί εορταστική μιλόνγκα στο ξενοδοχείο «Ρεξ».
Για το διάστημα από την Παρασκευή έως και τη Δευτέρα 8 Απριλίου θα διεξαχθεί σεμινάριο στην Καλαμάτα, για την εξέλιξη και βελτίωση των ντόπιων χορευτών.
Συνάντηση με το δήμαρχο
Για τις εκδηλώσεις αυτές εκπρόσωποι του Συλλόγου συναντήθηκαν πρόσφατα με το δήμαρχο Καλαμάτας Παν. Νίκα, παρουσία του πρόεδρου της Κ.Ε. «Φάρις», Νικ. Μπασακίδη. Εκεί, αφού μετέφεραν τη φιλοσοφία τους να βγει το τάνγκο έξω από τη σχολή, άκουσαν έκπληκτοι, όπως μας μετέφερε ο κ. Παλλάντζας, το δήμαρχο Καλαμάτας να προτείνει τη διενέργεια ανοιχτής εκδήλωσης αργεντίνικου τάνγκο, σε κατάλληλη ημερομηνία μέσα στην άνοιξη, με τη συμμετοχή σχολών χορού από την Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, μια εκδήλωση που είναι δυνατόν να διοργανωθεί στην κεντρική πλατεία.
Η δεύτερη θα είναι στα Ανθεστήρια και η τρίτη το καλοκαίρι, στην παραλία, με τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλων των σχολών.
«Δεν περιμέναμε τόσο θετικό πνεύμα. Μας εξέπληξε ο δήμαρχος με τις προτάσεις του», σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, ο οποίος πρόσθεσε πως στόχος του Δήμου είναι να  στηρίξει οτιδήποτε κάνει την Καλαμάτα πιο ελκυστική από τουριστικής πλευράς και «ανοικτή» διεθνώς.
'
***  Ο νέος διοικητής του 9ου Συντάγματος Πεζικού στο μητροπολίτη Μεσσηνίας :
 Εθιμοτυπική συνάντηση στο μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο πραγματοποίησε ο νέος διοικητής του επαναλειτουργούντος 9ου Συντάγματος Πεζικού Καλαμάτας, αντισυνταγματάρχης Ιωάννης Τζανετάκης.
Ο διοικητής ενημέρωσε το μητροπολίτη για την επαναλειτουργία του στρατοπέδου και τις προοπτικές εξέλιξής του, ενώ ζήτησε την ευχή του για τα νέα καθήκοντα.
Ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο διοικητή, τονίζοντας ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο του και σε ό,τι χρειαστεί το στρατόπεδο, επισημαίνοντας τις θετικές προοπτικές της επαναλειτουργίας του για την τοπική κοινωνία.
Τέλος, προσέφερε δώρα στον κ. Τζανετάκη σε ανάμνηση της πρώτης συνάντησής τους.

*** "Persona Non Grata" του Δημήτρη Γιατράκου               Καταπολέμηση της παχυσαρκίας, λέει, με ένα «έξυπνο» τσιπάκι που εμφυτεύεται στο σώμα και κόβει την όρεξη. Δεν το έχουμε ανάγκη, τώρα, στην εποχή του ΔΝΤ. Σου κόβεται η όρεξη, θες δε θες. Αν έχεις χρήματα για φαγητό...
2.548.071 φυσικά πρόσωπα είχαν στα τέλη του 2012 συσσωρευμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 20,4 δισ. ευρώ. Άντε του χρόνου διπλός (αριθμός) που λένε και σε εκείνους που θέλουν να παντρευτούν!
Μιας και πιάσαμε τους αριθμούς, το συνολικό χρέος του χρηματοπιστωτικού συστήματος των Ηνωμένων Πολιτειών είναι περίπου 56.280.790.000.000 δολάρια, αλλά σε τραπεζικούς λογαριασμούς υπάρχουν μόνο 9.283.000.000.000 δολάρια. Μιλάμε για ΤΟ ΧΑΟΣ.
Και σταύρωσαν την Κύπρο για 10 δισ. ευρώ, τη στιγμή που το συνολικό χρέος στον πλανήτη φτάνει περίπου τα 190.000.000.000.000 δολάρια (190 τρισεκατομμύρια)!!!
Υπέρ της διχοτόμησης της Κύπρου έπειτα από 30 χρόνια, σε περίπτωση που δε γίνει δεκτός ο διαμοιρασμός των εσόδων από το φυσικό αέριο, τάσσεται η Τουρκία, σύμφωνα με τον Αχμέτ Νταβούτογλου. Τυχαίο;
Στην καμία. Το Iσραήλ επιδιώκει συνεργασία με την Άγκυρα για τη μεταφορά φυσικού αερίου, με την Κύπρο να έχει γίνει λιγότερο ελκυστικός ως εταίρος. Το γεωπολιτικό παιχνίδι παίζεται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Κι εμείς… φωτογραφιζόμαστε.
Και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, έθεσε εμμέσως το ζήτημα της αρμοδιότητας και της ακεραιότητας του ομοφυλόφιλου (φωτογράφισε τον νυν υπουργό Οικονομικών της Κύπρου), Μιχάλη Μακρή.
Ο άνθρωπος που διέλυσε τον Παναθηναϊκό κι ένα μεγάλο κομμάτι του κυπριακού τραπεζικού συστήματος, το παίζει σερνικός. Να του πει κάποιος να βγάλει το πούρο απ’ το στόμα…
Δεν τελειώσαμε με τη φαιδρότητά μας.Έχει κι άλλα. Σε μέντιουμ τηλεφωνούσαν με τις ώρες υπάλληλοι του Νοσοκομείου Ρίου, με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να φτάσει στο ποσό των 67.000 ευρώ!
Απορώ, πραγματικά, φταίμε δε φταίμε όλοι για την οικονομική κατάσταση της χώρας, πώς μας δίνουν ακόμη χρήματα οι Ευρωπαίοι, με αυτά που εξακολουθούν να γίνονται. Πάρε κεφάλια, Παναγιώτη…


***

*** ΑΘΛΗΤΙΚΗ   ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΧΘΕΣ  ΚΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ :
~* Για  την Σούπερ Λίγκα  στο  Ελληνικό ποδόσφαιρο :
27η Αγωνιστική
30/03/2013ΟΦΗΠΑΣ Γιάννινα2-1 .- ^
30/03/2013ΑρηςΠανθρακικός0-0 .- ^
30/03/2013ΠαναθηναϊκόςΠλατανιάς Χανίων  0-1  .-^
31/03/2013ΞάνθηΑτρόμητος0-0 .-^
31/03/2013ΒέροιαΚέρκυρα2-o .-^
31/03/2013ΛεβαδειακόςΑΕΚ0-0 .- ^
31/03/2013ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ0-0 .-^
01/04/2013ΠανιώνιοςΑστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ  -  ΠΑΣ  Γιάννινα   2-1 , (1-0) .- ^
Τα  γκόλ : 17΄ Παπάζογλου , 65΄Κουτσιανικούλης , 85΄ Γιάκου ,.-
 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Μακρής

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Γουναρίδης, Βερόν, Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (88' Περογαμβράκης), Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος (92' Κουρδάκης), Σόουζα, Μπούρμπος, Μακρής, Βιτώρος (56' Ιωαννίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος (85' Κεϊτά), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γεωργίου, Λίλα, Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος (72' Γιάκος), Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (83' Νικλητσιώτης).
ΟΦΗ ΠΑΣ 1-0  α΄ ημηχρ. γκόλ Παπάζογλου: http://youtu.be/GOrq7l5a--M  ,
 
ΟΦΗ-ΠΑΣ 2-1   δηλώσεις  γκόλ  :   http://youtu.be/EGi_0xX1d-w  ,
 
ΟΦΗ -ΠΑΣ  2-1  2ο  γκόλ ΟΦΗ : http://youtu.be/n7mn9SGGRxA 
 
*** ΟΦΗ -ΠΑΣ 2-1  γκόλ ΠΑΣ  :   http://youtu.be/gzrFnkK6Z2A  ,
    


 
 ΑΡΗΣ  Θεσσαλονίκης -  ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ   0-0 ,.(0-0).- ^  Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)

Κίτρινες : Παπαστεριανός, Κοέλιο, Ζαραδούκας, Αγκάνθο - Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Τζάνης, Μακρυδημήτρης, Κουτσόπουλος

Κόκκινες : Ζαραδούκας (2η κίτρινη στο 87΄), Παπαστεριανός (2η κίτρινη στο 90+3)

ΆΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος):
Διούδης, Καζναφέρης, Παπαζαχαρίας (51΄ Τριανταφυλλάκος), Πουλίδο, Ζαραδούκας, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (82΄ Σούνας), Τάτος, Διαμαντάκος (72΄ Αγγελούδης), Αγκάνθο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Παύλος Δερμιτζάκης):
Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Καστσελάν, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (86΄ Μακρυδημήτρης), Λουσέρο (+90 Μελίσσης), Τζάνης (67΄ Μίνγκα).-

*** ARHS -PANTHRAK  0-0  δηλώσεις : http://youtu.be/LjHZ2Cq5oMM  ,

 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ   0-1 , (0-1) .- ^
Τα  γκόλ : 4΄ Ναζλίδης ,
 Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Κίτρινες : Μαρίνος, Ζέκα - Κανακούδης, Μαραγκουδάκης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάμπρι): Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Μαυρίας (69` Ντίνας), Εσπάρθα (46` Κουίνσι), Καζιγιάμα, Τοτσέ (46` Φιγκερόα).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Αγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Ποτουρίδης, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μπέλιτς (40` Δέντσας), Ναζλίδης, Αγκιλέρα, Τετέ (60` Μαραγκουδάκης), Στόλερ, Γιάννου (72` Γιακουμάκης).
* ΠΑΟ  - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0-1 α΄ημίχρ. γκόλ 4΄:

~** ΠΑΟ  - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ πέναλτι δεν δόθηκε από Τριτσώνη  : http://youtu.be/debCjrnUNeg  ,

Το  ίδιο  είχε  επαναλειφθεί από τον Διαιτητή Αραιτόπουλο  στον αγώνα του πρώτου γύρου .,...εις βάρος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ !!!  λΈΤΕ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΌΛΑ ΤΥΧΑΊΑ ...ΑΠΌ ΔΙΑΙΤΗΤΈς ; ???? 

***   Ο  ΒΟΝΟΡΤΑΣ νέος προπονητής  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ :
** ΠΑΟ- ΒΟΝΟΡΤΑΣ  προπονητής  : Video    ακολουθεί ......:
http://youtu.be/8U2jKlaTE5w ,
 
  

ΞΑΝΘΗ  -  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ    0-0 , (0-0) .- ^
Τα  γκόλ : -
Κάρτες :
Διαιτητής :  Θάνος ,
Ξάνθη: Λοντίγκιν, Παΐτο, Γούτας, Βάλλας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Ντιέ, Μάνταλος, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (Πλατέλας) , Σολτάνι (Ράνος) ,Ντάνιμ  .-
Ατρόμητος: Ράντμαν, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Σκόνδρας, Ιγκλέσιας, Μπρίτο (Πίτο Γκαρσία ) , Σουμπίνιο (Καραγκούνης) , Ναπολεόνι, Ουντότζι(Δημούτσος), Μάντζιος , .-  ** ΞΑΝΘΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0 : http://youtu.be/q_YzoP_YoY4 
    
 
Ξάνθη-Ατρόμητος  0-0  δηλώσεις : http://youtu.be/Bjqk3MlMxFg ,
 ΒΕΡΟΙΑ  -  ΚΕΡΚΥΡΑ   2-0   , (0-0) .- ^
Tα  γκόλ : 78΄ πεν. Κόστλι , 92΄Ολαϊτάν  ,
Κάρτες : Γεωργέας(κόκκινη)  , Στάμου , Τσουμάνης(κόκκινη)   ,  Αγρίτης , Βενέτης  (κόκκινη)  , Γεωργιάδης , , Τζημογιάνης ,
Διαιτητές : Δημητρόπουλος ,
Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Τζημογιάννης, Καλογέρης(Καλτσάς) , Γεωργέας, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Κόστλι, (Φούντας) ,
Κέρκυρα (Γιάννης Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Έντερ, Τσουμάνης, Τσοκάνης(Κυβελίδης) , Αθανασίου, Αγρίτης, Στάμου, Λεόν, Γκέσιος (

~** ΒΕΡΟΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ 2-0 α΄γκόλ : http://youtu.be/KWyHlwysEtQ   ,
 
~** ΒΕΡΟΙΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ 2-0  β΄γκόλ  : http://youtu.be/fJrWJvUZA2I  ,
 
ΒΕΡΟΙΑ –ΚΕΡΚΥΡΑ  0-0  στο  ημίχρονο http://youtu.be/kWnXPb_XzgU  ,

ΒΕΡΟΙΑ -ΚΕΡΚΥΡΑ ημίχρ. : http://youtu.be/mtkdmA0UzGs

Βέροια - Κέρυρα  α΄ημίχρ : http://youtu.be/Am4MCjnwcHs
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  -  ΑΕΚ    0-0 , (0-0) .- ^
Τα  γκόλ :
Κάρτες :  Κορδέρο , Βασιλείου , Τσουκαλάς , Φούντας(κόκκινη),Χοσέμι (κόκκινη) , 
Διαιτητές : Βοσκάκης , Αναστόπουλος
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Κυριακίδης, Μεντί, Λισγάρας, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ακόστα, Ροτζέριο, Πόι, Βασιλείου
ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς, Μητρόπουλος, Ρίκκα, Κορδέρο, Ανάκογλου, Φούντας, Πετρόπουλους

Λεδαδειακός ΑΕΚ  ημίχρονο : http://youtu.be/scNKsloBTtc ,

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 0-0 στο  ημίχρονο  http://youtu.be/ghuyoTVjHUw  ,
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  -  ΠΑΟΚ  0-0   , (0-0) .-
Τα γκόλ :
Κάρτες : Καμαρά , Βούκιτς ,
Διαιτητής : Σιδηρόπουλος , ( Μιά  λέξη ΝΤΡΟΠΗ καί πάλι στην Διαιτησία Σιδηρόπουλου ) Αυτό  ο διαιτητής δεν πρέπει να έχει σφυρίχτρα ,,...κύριοι!!!!! )
Ολυμπιακός: Μέγιερι, Παπάζογλου, Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μανιάτης, Φέισα, Μασάντο(Φουστέρ) , Βλαχοδήμος(Φετφατζίδης) , Αμπντούν( Μήτρογλου) , Τζεμπούρ
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Λίνο(Μπούκιτς) , Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Ολίσε, Κάτσε, Λόρενς, Καμαρά(Ρομπέρ) , Σαλπιγγίδης( Φωτάκης) , Αθανασιάδης

*** ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ  ημίχρ.  0-0 : http://youtu.be/cf5wdCIwS-E ,

ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ  http://youtu.be/elUL3zgZm0k  ,

~** ΠΑΟ  - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ πέναλτι δεν δόθηκε από διαιτητή Τριτσώνη υπέρ του  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ !!!  : http://youtu.be/debCjrnUNeg  ,

~*** ΟΣΦΠ -ΠΑΟΚ  0-0  τελικό : : http://youtu.be/MeKze2KObYk ,

~*** ΟΛΥΜΠ - ΠΑΟΚ  0-0  : http://youtu.be/7uF0wRWOd3o ,


~*** ΟΛΥΜΠΙΑΚ - ΠΑΟΚ  0-0  δηλώσεις : http://youtu.be/fmVLVz4zxP4   

 
*** Tο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι NOVA):

ΣΑΒΒΑΤΟ

16:30 (Ηράκλειο) ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα  2-1 .- ^
17:15 (Βικελίδης) Αρης-Πανθρακικός  0-0 .- ^
19:30 (ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός-Πλατανιάς   0-1 .- ^

ΚΥΡΙΑΚΗ
15:00 (Ξάνθη) Ξάνθη-Ατρόμητος  0-0 .- ^
17:15 (Βέροια) Βέροια-Κέρκυρα  2-0 .- ^
17:15 (Λιβαδειά) Λεβαδειακός-AEK  0-0 .- ^
19:30 (Καραϊσκάκη) Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ  0-0 .- ^

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30 (Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης

~*  Για  την Β΄ Εθνική  στο  Ελληνικό ποδόσφαιρο :

31η Αγωνιστική
31/03/2013 Παναιτωλικός Ολυμπιακός Βόλου 3 - 2
31/03/2013 Καλλονή Πιερικός 5 - 2
31/03/2013 Καβάλα Απόλλων Σμύρνης 1 - 3
31/03/2013 Παναχαϊκή Αναγέννηση Επανωμής 1 - 0
31/03/2013 Βύζας Μεγάρων Ηρακλής Ψαχνών 2 - 1
31/03/2013 Φωκικός Εργοτέλης 2 - 1
31/03/2013 Νίκη Βόλου Καλλιθέα 3 - 1
31/03/2013 Εθνικός Γαζώρου Αναγέννηση Γιαννιτσών 0 - 1
31/03/2013 Δόξα Δράμας Ηρακλής 0 - 2
01/04/2013 Θρασύβουλος Πανσερραϊκός -

***  Για  την Γ΄ Εθνική  στο  Ελληνικό ποδόσφαιρο :

19η Αγωνιστική
31/03/2013 Προοδευτική ΑΟ Γλυφάδα 0 - 0
31/03/2013 Χανιά Αστέρας Μαγούλας 0 - 2
31/03/2013 Κόρινθος Πανηλειακός 2 - 2
31/03/2013 Φωστήρας Επισκοπή 2 - 0
31/03/2013 Παναιγιάλειος Ρούβας 0 - 1
31/03/2013 Αχαρναϊκός Εθνικός Αστέρας 3 - 0


*** Για   την Α1  στο  Ελληνικό  Μπάσκετ  :


Τα δεκάλεπτα: 7-17, 19-28, 39-43, 63-56
Διαιτητές: Αναστόπουλος Π., Πουρσανίδης Γ., Ταρενίδης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Μπόγρης 2, Πέιν 6 (2), Αθηναίου 3 (1), Κιζ 3 (1), Μίλμπουρν 7, Αθανασούλας, Μπατής 5 (1), Γιάνκοβιτς 17 (2), Καββαδάς, Παππάς 8, Αγραβάνης, Μπούκερ 12.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αργύρης Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης, Μπράμος 12 (3), Ματσιούλις 15 (4), Ούκιτς 5, Λάσμε 13, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 4, Γκιστ 2, Μπανκς, Ξανθόπουλος 3 (1).
22η Αγωνιστική
30/03/2013Ικαρος ΚαλλιθέαςΑρης79-67 .-^
30/03/2013ΚΑΟ ΔράμαςΚολοσσός74-66 .-^
30/03/2013Απόλλων ΠατρώνΠανελευσινιακός68-65 .-^
31/03/2013ΠεριστέριΚαβάλα81-72 .-^
31/03/2013ΠΑΟΚΗλυσιακός73-69 .-^
31/03/2013ΠανιώνιοςΠαναθηναϊκός63-56 .-^
01/04/2013ΟλυμπιακόςΑΓΟΡ-
Τα δεκάλεπτα: 13-18, 35-40, 51-54, 73-69
ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Χάτσερ 15(2), Κασελάκης 4, Χαραλαμπίδης 8 (1), Τσαϊρέλης 18, Δέδας 5 (1), Μαργαρίτης 13 (1), Καλλές 8, Χρυσικόπουλος 2
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζευγώλης): Καυκής 2, Αράπης, Αναγκόνιε 1, Χατζής 20 (3), Σπανός 4, Δορκοφίκης 14 (3), Μόρισον, Γκάρισον 2, Παραγιός 2, Στόγκλιν 21 (3), Αντωνάκης

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 31-39, 53-54, 81-72
Διαιτητές: Χριστοδούλου, Σώμος, Γκούμας
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Τζίμης Κουστένης): Παπαντωνίου 5, Κομποδιέτας 8 (1), Πάρκερ 21 (4), Κανονίδης, Μάντζαρης 23 (5), Μίτσελ 16 (1), Χάινς 2, Πέτρουλας 2, Γαλιώτος 4.
ΚΑΒΑΛΑ (Βαγγέλης Αλεξανδρής): Πάνος 2, Άρμπετ 18 (3), Καλαμπάκας, Στυλιανού, Σταφανίδης 12 (3), Δεμερτζής 1, Βελισσαρίου, Ταϊρού 6, Κρστέφσκι 2, Κόλεμαν 16, Ατσάρα 15 (2).

*** Για  το  Τοπικό  ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣΜεσσηνίας :
ΕΠΣΜΕΣΣΗΝΙΑΣ = www.epsmes.gr  ,
~* Α΄  Τοπικό : Το πρόγραμμα και οι διαιτητές , Σάββατο 30/3/2013 :
Μεσσηνιακός - Αίαντας  4-0  .-^
Ολυμπιακός Καλαμάτας - Μεθώνη  3-0 ,-^
Α.Ο. Φαραί - Δώριο      1-0 .- ^
Ασπρόχωμα - Ομόνοια      0-1 .- ^
Κυριακή 31/3/2013 :
Σπερχογεία - Τέλλος Αγρας  2-0 .- ^
 Διαβολίτσι - Αστέρας Αρφαρών  0-1 .-^
 Κυπαρισσία - Α.Ε. Αβίας  0-0 .- ^
 Απόλλων Καλαμάτας - Πεταλίδι  3-2  .- ^
 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 25 αγώνες) - σε 26  αγώνες
1. Μεσσηνιακός    83-20    66
2. Κυπαρισσία    39-21    53
3. Ολυμπιακός Καλαμάτας    37-29    48
4. Σπερχογεία    49-37    46
5 Δώριο    38-32    37
6. Α.Ο. Φαραί30-35 36
7. Ομόνοια 40-44 36
8. Απόλλωνας Καλαμάτας 33-35 35
9.Τέλλος Αγρας 32-36 34 
10. Αστέρας Αρφαρών    34-41    34
11.Α.Ο. Διαβολιτσίου    29-34    31
12. Μεθώνη    36-46    28   
13. Ασπρόχωμα    33-43    26+3
14. Αίαντας    27-36    25 
15. Α.Ε. Αβίας    28-46    25
16. Απόλλωνας Πεταλιδίου    25-58    14 
* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Ασπρόχωμα και Αστέρας Αρφαρών.

ΟμάδαΒαθμοίΑγώνεςΝίκεςΙσοπαλίεςΉττεςΥπέρΚατά
1. ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Γ.Σ.662621328720
2. Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ532615833921
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 482614664029
4. Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ462614485137
5. Α.Ο. ΔΩΡΙΟΥ 372691073833
6. Α.Ο. ΟΜΟΝΟΙΑ 3626113124144
7. Α.Ο. ΦΑΡΑΙ3626106103135
8. ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 35269893637
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ3425104113541
10. ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3426104123238
11. Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 312671092935
12. Α.Ο. ΜΕΘΩΝΗΣ 282684143649
13. Α.Ο. ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ262568113344
14. ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛ/ΤΑΣ252667132740
15. Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 252674152846
16. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 142635182761
~* Β΄ Τοπικό ΕΠΣΜεσσηνίας : Σάββατο 30/03/2013 :
Κεραυνός Καλάμάτας  - Α.Σ. Ανδρούσας  2-4 .- ^
Αστέρας Βαλύρας - Α.Ο. Πατίστας   3-3 .- ^
Ατρόμητος Πλατύ - Νίκη Πλάτης   0-3 .- ^
Α.Σ. Πανθουριακός - Παναθηναϊκός Καλαμάτας   3-1 .- ^
Νέος  Άρις - Α.Σ. Μάνεσι   1-1 .- ^
Α.Ο. Χατζή - Παπαφλέσσας Χώρας  1-7 .- ^
Κυριακή  31/03/2013 :
Πανιώνιος Καλαμάτας - Αστέρας Μικρομάνης   5-2 .- ^
Ακρίτας Κορώνης - Α.Ε.. Λογγά   2-2 .- ^
 ΑΠΣ Δήμου Παπαφλέσσας - Δόξα Καλαμάτας  1-3 .- ^
Χανδριναϊκός Π.Σ. - Ολυμπιακός Ανάληψης  0-0 .-^
Τσικλητήρας Πύλου - Α.Ο. Στενωσιάς  1-1 .- ^
Α.Ο. Μιλτιάδης -ΠΑΟ Καλλιθέας  1-2 .- ^
Ηρακλής Καλαμάτας - Θύελλα Χαροκοπιού  2-2 .- ^
Δευτέρα 01-04-2013 . αγώνας Μπαράζ : Γ΄ Τοπικό :
ΑΠΣ Αρις - Θησέας Καλαμάτας
** ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ 3ος  Όμιλος , 7η  αγωνιστική Κυριακή 31-03-2013:
Α.Ο. Διαβιολιτσίου - Αστέρας  Αρφαρών   4 - 1 .-^

*** Μια νίκη μακριά από την άνοδο στην Α'2 η Καλαμάτα '80  :

*  Η ΕΑ Πατρών παραιτήθηκε από το αδιάφορο και χωρίς ελπίδα γι’ αυτήν αγώνα με την Καλαμάτα ’80 κι έτσι η Καλαμάτα ’80 ξεπέρασε άκοπα το πρώτο εμπόδιο των πλέι οφ του περιφερειακού πρωταθλήματος. Θα χρειαστεί να περιμένει την έκβαση των αναμετρήσεων του Κόροιβου με τον Απόλλωνα. Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1 με βάση τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας, θα συναντηθούν αύριο στις 6.30 στην Αμαλιάδα, θα ξαναπαίξουν 6/4 στην Πάτρα κι αν χρειαστεί για τελευταία φορά στις 10/4.
Η Καλαμάτα ’80 θέλει μια νίκη απέναντι στην ομάδα που θα περάσει για να σφραγίσει την άνοδό της στην Α2 βόλεϊ των ανδρών.
***

***  AΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΗΝΟΣ  ΜΑΡΤΙΟΥ  2013  :
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/01-2013.html ,
Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 01 Μαρτίου 2013 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/2-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σαββάτο 2 Φεβρουαρίου 2013  .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/03/04-2013.html  , , Θέατρο από ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013.-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/03/04-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/03/05-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 05 Μαρτίου 2013 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/03/06-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 06 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/03/to-07-2013.html , To αγιάζι της ενημέρωσης Τσικνοπέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013 .-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/08-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρεωσης Παρασκευή 08 Μαρτίου 2013 .-
 ~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/03/to-09-2013.html  , To αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 09 Μαρτίου 2013.-
 ~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html , Σαββατο κύριακο στο αγιάζι της ενημέρωσης 09καί 10 Μαρτίου 2013 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/03/11-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 11 Μαρτίου 2013 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/03/11-3-2013.html , ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 11-3-2013 .-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/12-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/03/13-2013.html , Η καθημερινή μας ενημέρωση Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013.-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/03/13-03-2013.html , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 13-03-2013 .-
~**  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/03/14-2013.html  , Η καθημερινή μας ενημέρωση Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/16-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 15  Μαρτίου 2013 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/16-2013.html , Ένα Σάββατο στο αγιάζι της ενημέρωσης 16 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/17-2013.html      , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/18-2013.html  ,  Άρωμα Ελλάδα στο αγιάζι της καθαροδευτέρας 18 Μαρτίου 2013.-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/03/2013-18.html , ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2013 Δευτέρα 18 Μαρτίου.-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/03/19-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/03/to-19-2013.html , TO ΜΕΓΑΛΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/03/20-2013.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 .-
~**    http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/21-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013.-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/03/22-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/03/22-2013.html  , Υγεία γιά όλους μας , Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013 , ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ  .-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/22-23-2013.html  , Εορτασμός Αγίων Θεοδώρων στο Αρφαρά καί Α΄ χαιρετισμοί 22 καί 23 Μαρτίου 2013.-
~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/03/23-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο 23  Μαρτίου  2013.-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/22-23-2013.html  , Εορτασμός Αγίων Θεοδώρων στο Αρφαρά καί Α΄ χαιρετισμοί 22 καί 23 Μαρτίου 2013.-
~**  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/03/24-2013.html , Κυριακή Ορθοδοξίας Αρφαρά 24 Μαρτίου 2013 ενημέρωση  .-
~** http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/03/25-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013  .-
~**   http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/03/26-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 26 Μαρτίου 2013  .-
~**** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ  ΖΟΥΜΕ  ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ  :
Τετάρτη 27 Μαρτίου  2013 .-

~**   http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html  , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Θέματα υγείας Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες 28 Μαρτίου 2013 .-
~** http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/03/29-2013.html , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή 29  Μαρτίου  2013 .-
~**  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/30-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  30  Μαρτίου  2013 .-
~**
** ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ …..


 ~* * http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html , Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html , Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html , Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html , Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html , Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.html ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10 Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html ,  ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις .....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή , Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~**  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ  ΖΟΥΜΕ  ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΕΛΛΑΔΑ  :
Τετάρτη 27 Μαρτίου  2013 .-  (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~* http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες 28 Μαρτίου 2013 .-


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου