ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2009

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

~ Tο επίσημο βίντεοκλιπ της κυπριακής συμμετοχής για την Eurovision 2009!! ,
Κορόιδο (άγνωστος συγγραφέας) Send Είμαι κορόιδο γιατί. - δέχομαι να πληρώνω το μικρό μπουκάλι νερό 50 λεπτά (τόσο κάνει και το μισό λίτρο βενζίνη) ενώ αγοράζεται 5-7 λεπτά (περίπου 1000% αισχροκέρδεια). Από 50 δραχμές (17 λεπτά) αυξήθηκε στις 170 δραχμές (50 λεπτά) με την αλλαγή του νομίσματος από δραχμή σε ευρώ και δεν πήρα χαμπάρι.-
Είμαι κορόιδο γιατί. ενώ οι χώροι άθλησης θα έπρεπε να μου παρέχονται δωρεάν από το δήμο, δέχομαι να πληρώνω από 6 έως 12 ευρώ για να παίξω μία ώρα ποδόσφαιρο (από 80 έως 120 ευρώ ανά ώρα) στα περίφημα 5Χ5 όπου δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για προθέρμανση και η κατάσταση του τάπητα είναι κατά κανόνα άθλια. Τουλάχιστον τα 5Χ5 έχουν κάνει πλούσιους και τους φυσιοθεραπευτές καθώς οι μισοί και πλέον πελάτες τους προέρχονται από εκεί (διαστρέμματα, ρήξη χιαστού, κάκωση μηνίσκου κλπ, εξαιτίας της ακαταλληλότητα ς του χλοοτάπητα).
Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω τον καφέ 3 και 4 ευρώ ενώ το κόστος του δεν υπερβαίνει τα 20 λεπτά (αισχροκέρδεια μέχρι και 2000 %). Κόβεται περίπου μία απόδειξη ανά τρεις καφέδες και σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι κακοπληρώνονται και είναι ανασφάλιστοι. Μάλιστα οι ιδιοκτήτες και οι υπάλληλοι θεωρούν αυτονόητη τη συναίνεσή μας στη μη παροχή αποδείξεων σαν να κερδίζουμε κι εμείς από αυτή την ιστορία.
Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω το ποτό 6, 7, 8 ευρώ και βάλε, όσο περίπου κάνει το μπουκάλι στη χονδρική (1 μπουκάλι = 10-12 ποτά, αισχροκέρδεια από 500 % και πάνω). Και φυσικά πολύ συχνά τα ποτά είναι μπόμπες, σχεδόν ποτέ δεν κόβονται αποδείξεις και σχεδόν πάντα οι υπάλληλοι κακοπληρώνονται και είναι ανασφάλιστοι. Σε όλη την Ευρώπη η μπύρα κοστίζει 1 με 1,5 ευρώ και το ποτό 3 με 4. Εδώ το σαπουνόνερο που μας πουλάνε για μπύρα κοστίζει 5 με 6 ευρώ και η μπόμπα 7 με 8 (στα 8 ευρώ πωλείται συνήθως η σπέσιαλ μπόμπα). Και τα ενοίκια; Και η προστασία; Τα πρόστιμα; Αν δεν έβγαζε τέτοιο υπερκέρδος δε θα ήταν τόσο ψηλά τα ενοίκια, δε θα έρχονταν οι μπράβοι για προστασία, δε θα τους έριχναν απανωτά πρόστιμα από τους δήμους για να πάρουν κι αυτοί τη μίζα τους. Αλλά εγώ το κορόιδο φταίω που τα πληρώνω...
Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι έτσι είναι τα πράγματα και τι να κάνουμε. (Ποιον βολεύει άραγε αυτή η νοοτροπία? ). Μέγεθος  γραμματοσειράς
Είμαι κορόιδο γιατί. δικαιούμαι δωρεάν παιδεία αλλά μετά το σχολείο αν δεν πάω στο φροντιστήριο δεν έχω ελπίδα να περάσω στο πανεπιστήμιο. Κοινώς, είμαι όλη την ημέρα στις αίθουσες για να μου διδάξουν αυτά που θα 'πρεπε να μου διδάσκουν σε μισή μέρα. Φυσικά με το αζημίωτο.
Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω διόδια για δρόμους που ευθύνονται για χιλιάδες ατυχήματα και εκατοντάδες νεκρούς.
Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω την ΕΡΤ υποχρεωτικά μέσω της ΔΕΗ. Αυτή η παράνομη εξαναγκαστική πληρωμή μιας προαιρετικής υπηρεσίας θα είχε μια βάση αν τα προγράμματα της ΕΡΤ δεν περιλάμβαναν διαφημίσεις. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα είμαι κορόιδο με κεφαλαία.
Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω τους φόρους μου κανονικά ενώ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ!!!. Μάλιστα μας έχουν πείσει ότι αυτός που φοροδιαφεύγει (δεν κόβει αποδείξεις, δεν πληρώνει φόρους με διάφορα λογιστικά κόλπα, κ.ο.κ.) είναι μάγκας, καθιστώντας μας συνένοχους σε μια πρακτική που ωφελεί μόνο τους πολύ (αλλά πολύ) πλούσιους.
Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να με βομβαρδίζουν με παραπλανητικά γκάλοπ του τύπου: Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον τάδε ή τον τάδε... Δηλαδή αν μας ρωτούσαν "Ποιον θεωρείτε καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Χίτλερ ή τον Μάο;", τα αποτελέσματα θα έδειχναν ότι οι μισοί Έλληνες είναι ναζιστές και οι άλλοι μισοί μαοϊστές.
Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι την πλύση εγκεφάλου από διάφορους βαλτούς (όπως Τράγκας, Πρετεντέρης, Χατζηνικολάου και λοιποί πανελίστες) οι οποίοι δήθεν παίρνουν το μέρος του κόσμου αλλά τελικά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο υπονομεύουν πάντα κάθε συλλογική κίνηση αντίδρασης (οι διαδηλωτές που κλείνουν τους δρόμους και ταλαιπωρούν τον κόσμο, οι σκουπιδιάρηδες που παίζουν με την υγεία μας, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές μας, κ.ο.κ.) και οι οποίοι σε όλα τα σκάνδαλα που γίνονται τόσα χρόνια είναι οι πρώτοι που βγαίνουν και λένε ότι "δε θα βγάλουμε άκρη". Αυτή είναι η δουλειά τους και την κάνουν πολύ καλά και όταν στήνουν φαγοπότια όλοι μαζί και γλεντάνε, μας χλευάζουν και μας αποκαλούν κορόιδα. Και έχουν δίκιο...

Είμαι κορόιδο γιατί. ενώ τόσα χρόνια το πρόβλημα με τα βιβλία του δημοτικού είναι ότι έχουν αντικατασταθεί με κακογραμμένα χαμηλότερου επιπέδου βιβλία, με παραπλανούσαν τόσο καιρό προκαλώντας σάλο με το βιβλίο ιστορίας της έκτης δημοτικού για να συγκαλύψουν την οργανωμένη υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Είμαι κορόιδο γιατί. στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου (όπου το σκάνδαλο ήταν ότι ο εκλεκτός του πρωθυπουργού και της γυναίκας του ήταν διεφθαρμένος) με έπεισαν ότι το σκάνδαλο ήταν τι ανωμαλία έκρυβε το περιβόητο DVD.

Είμαι κορόιδο γιατί. στο σκάνδαλο με τις παράνομες απαλλαγές με έπεισαν ότι η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι αυτή που έβαλε την υπόθεση στο αρχείο (για να μην αποκαλυφθούν τα ονόματα των γιων βουλευτών, υπουργών, εφοπλιστών, βιομηχάνων και λοιπών φραγκάτων που με ταρίφα περίπου 20.000 ευρώ εξαγόρασαν τη στρατιωτική τους θητεία). Κι εμείς τα κορόιδα στέλνουμε τα παιδιά μας στα σύνορα να ταλαιπωρούνται και να τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα για να προστατέψουμε τελικά τα συμφέροντα όλων αυτών που πατρίδα τους είναι μόνο το χρήμα.

Είμαι κορόιδο γιατί. με έπεισαν ότι για να γίνει το παιδί μου καλύτερος μαθητής πρέπει να δίνει περισσότερες εξετάσεις στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Φορτώνοντας με άγχος, πίεση και άσκοπη αποστήθιση τους μαθητές εναρμονίζουμε το σχολικό μας σύστημα με αυτό των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας όπου τα παιδιά όταν τελειώνουν το σχολείο δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα. (Στις ΗΠΑ μάλιστα αυξάνεται η τάση να μη στέλνουν οι γονείς τα παιδιά στο σχολείο και να τους κάνουν οι ίδιοι μάθημα στο σπίτι γιατί θεωρούν ότι το επίπεδο στα σχολεία είναι πολύ χαμηλό).

Είμαι κορόιδο γιατί. δίνω εξετάσεις στο Γυμνάσιο για να πάω στο Λύκειο (φροντιστήρια), στο Λύκειο για να περάσω στο Πανεπιστήμιο (εκεί να δεις φροντιστήρια), στο Πανεπιστήμιο για να πάρω πτυχίο (μέχρι πρότινος δωρεάν, με τον νόμο πλαίσιο θα τα σκάμε χοντρά), μετά δίνω εξετάσεις στον ΑΣΕΠ για να διοριστώ (άντε πάλι φροντιστήριο). Κοινώς προσπαθώ συνέχεια να αποδείξω στους δασκάλους μου κατά πόσον αυτοί είναι καλοί δάσκαλοι.

Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι οι αιώνιοι φοιτητές επιβαρύνουν τα πανεπιστήμια ενώ στην πραγματικότητα αυτοί χάνουν όλα τους τα προνόμια μετά από περίπου 6 χρόνια φοίτησης (δηλαδή δωρεάν σίτιση, στέγαση, συγγράμματα και πάσο) και δεν είναι παρά ένας αριθμός σε έναν κατάλογο. Στην ουσία θέλουν μελλοντικά να έχουν τη δυνατότητα να αποβάλλουν από τις σχολές φοιτητές που δεν είναι αρκετά υπάκουοι, που αντιδρούν απέναντι σε συμφέροντα, που ανήκουν σε παρατάξεις που δρουν αντίθετα προς τις βλέψεις καθηγητών κλπ, δηλαδή να καταργήσουν το πολιτικό και ιδεολογικό άσυλο των σπουδαστών και το δικαίωμά τους να εκφράζονται και να πολιτεύονται ελεύθερα. Κοινώς θέλουν να καταλύσουν το φοιτητικό κίνημα που στην Ελλάδα και παγκοσμίως φαίνεται να είναι το μοναδικό κίνημα ικανό να ανατρέψει δικτατορικά και ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Είμαι κορόιδο γιατί. οι εθνοπροδότες που με κυβερνούν τόσα χρόνια όχι μόνο υποβαθμίζουν συστηματικά το επίπεδο της παιδείας μου (ξεκινώντας με το νόμο Αρσένη, συνεχίζοντας με τα απαράδεκτα βιβλία του δημοτικού και ολοκληρώνοντας το σχέδιο με την αναθεώρηση του ’ρθρου 16) αλλά με έχουν πείσει κιόλας ότι όλα αυτά γίνονται για την αναβάθμιση της παιδείας. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά γίνονται για την υποβάθμιση της παιδείας και τη δημιουργία μιας άβουλης μάζας που ξέρει μόνο να αποστηθίζει και δεν προλαβαίνει να σκεφτεί και κατά συνέπεια να αντιδράσει όταν πλήττονται τα δικαιώματά της. Όλα αυτά γίνονται για την είσοδο των ιδιωτικών συμφερόντων στην παιδεία (αν πέσει το επίπεδο των δημόσιων πανεπιστημίων τότε θα γίνουν ανταγωνιστικά τα ιδιωτικά κολέγια). Και τέλος, όλα αυτά γίνονται για την κατάλυση του φοιτητικού κινήματος (πλήττοντας αιώνιους φοιτητές και άσυλο), του μόνου ικανού να ανατρέψει δικτατορίες όπως αυτή των συνταγματαρχών που καθώς φαίνεται μάλλον δεν έφυγε ποτέ...

Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει, μέσα από χρόνια προπαγάνδα, ότι ο συνδικαλισμός (δηλαδή το μοναδικό μέσο των εργαζομένων να προστατεύουν και να διεκδικούν τα δικαιώματά τους) είναι κακό πράγμα και ότι οι συνδικαλιστές (δηλαδή αυτοί που έχουν εκλεγεί από τους συναδέλφους τους για να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους) είναι όλοι διεφθαρμένοι και αναξιόπιστοι. Λογικό πάντως να μας παρουσιάζουν έτσι τα πράγματα αφού κανένα αφεντικό δε θέλει να βλέπει ενωμένους τους υπαλλήλους του γιατί αν του ζητήσουν τα αυτονόητα (δηλαδή ασφάλιση, επιδόματα, οκτάωρο, υπερωρίες) δε θα μπορέσει να κτίσει την αυθαίρετη βίλα του ούτε να πάρει το κότερο που έχει βάλει στο μάτι.

Είμαι κορόιδο γιατί. δέχομαι να πληρώνω πανάκριβα το Ίντερνετ τη στιγμή που εδώ και χρόνια σε όλη την Ευρώπη (ακόμη και σε χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ) το Ίντερνετ είναι δωρεάν για όλους και χρεώνονται μόνο οι συνδέσεις πολύ υψηλών ταχυτήτων.

Είμαι κορόιδο γιατί. με έχουν πείσει ότι υπάρχει συναίνεση του κόσμου για την παρούσα κατάσταση. Κανείς δε μου λέει ότι γίνονται τουλάχιστον τρεις με τέσσερις διαδηλώσεις την εβδομάδα στο κέντρο της Αθήνας και όταν γίνονται απεργίες κανείς σχεδόν δεν αναφέρει τις διεκδικήσεις των απεργών παρά μόνο την ταλαιπωρία που θα προκαλέσει η απεργία. Η αποσιώπηση των διαδηλώσεων και η συγκάλυψη των αιτημάτων των απεργών αποκαλύπτει τον ρόλο ΟΛΩΝ των ΜΜΕ στο πολιτικό παιχνίδι και το μερίδιο της ευθύνης τους για τα προβλήματα του κόσμου σε αυτό τον τόπο.

Είμαι κορόιδο γιατί.δέχομαι αδιαμαρτύρητα να αισχροκερδούν οι βενζινοπώλες και το κράτος εις βάρος μου. Όλο το 2008 που ανέβαινε η τιμή του πετρελαίου παγκοσμίως η Ευρωπαϊκή Ένωση ρύθμιζε το ευρώ ώστε να μην επηρεάζεται από την κρίση και η τιμή του πετρελαίου στα ευρωπαϊκά κράτη-μέλη παρέμενε σταθερή. Μόνο στην Ελλάδα αυξανόταν η τιμή του ενώ συνεχίζουμε να πληρώνουμε χρυσάφι το πετρέλαιο ακόμα και τώρα που η τιμή του βαρελιού έχει πέσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα (κι εμείς εξακολουθούμε να πληρώνουμε τη βενζίνη 1 ευρώ το λίτρο).

Είμαι κορόιδο γιατί. όταν καιγόταν όλη η Ελλάδα από τους συνήθεις θερινούς εμπρησμούς των καταπατητών δασικών εκτάσεων με έπεισαν ότι τις φωτιές τις έβαλαν κάποιοι άρρωστοι πυρομανείς, κάποιος ασύμμετρος εχθρός, μέχρι και οι γνωστοί-άγνωστοι των Εξαρχείων.. Ούτε ένα χρόνο μετά γίνεται καταπάτηση των καμένων εκτάσεων τόσο στην Πελοπόννησο όσο και στην Πάρνηθα από αυτούς που όλοι υποψιαζόμασταν ότι κρύβονται πίσω από τους εμπρησμούς. (Τουριστικές εγκαταστάσεις στην Πελοπόννησο, το εξ αρχής παράνομο καζίνο στην Πάρνηθα επεκτείνεται, βίλες κτίζονται στην Πάρνηθα στη μέση του δάσους). Οι επιτροπές κατοίκων για την προστασία της Πάρνηθας που ανέβηκαν να διανυκτερεύσου ν για να εμποδίσουν τις εργασίες σε εργοτάξια που χτίζουν βίλες σε προστατευμένες περιοχές βρήκαν απέναντί τους κλούβες των ΜΑΤ... Ποιος να 'στειλε άραγε τα ΜΑΤ; Ο άρρωστος πυρομανής, η ασύμμετρη απειλή, ή κάποιος μπαχαλάκιας των Εξαρχείων; Εγώ αν και κορόιδο θα υποθέσω ότι τους έστειλε ο ιδιοκτήτης της βίλας.

Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που μετακινούνται με ελικόπτερα και ιδιωτικά τζετ νοιάζονται για την κατάσταση που επικρατεί στους ελληνικούς δρόμους...

Είμαι κορόιδο γιατί. νομίζω ότι αυτοί που στέλνουν τα δικά τους παιδιά στα ιδιωτικά νοιάζονται για την κατάντια των δημόσιων σχολείων.

Είμαι κορόιδο γιατί. πιστεύω ότι θα τιμωρηθούν οι ένοχοι για τα ολιγοπώλια (καρτέλ) που μαστίζουν την οικονομία μας και πλήττουν κυρίως τα φτωχότερα στρώματα της κοινωνίας. Καρτέλ στο γάλα, καρτέλ στη βενζίνη, καρτέλ στα φρούτα, καρτέλ παντού. Τα αρχικά πρόστιμα μειώνονται συνήθως, οι τιμές παραμένουν υψηλές, ενώ στην πράξη δεν επιστρέφονται στους καταναλωτές τα χρήματα που έχουν χάσει (π.χ. με μια παρατεταμένη μείωση της τιμής του προϊόντος ώστε να αντισταθμιστού ν οι απώλειες που προκλήθηκαν).
Και ο κατάλογος αυτός μπορεί να συνεχίζεται για πάντα...

άστε μωρέ, μήπως είμαι κορόιδο γιατί.Μ0Υ ΑΞΙΖΕΙ?!?
Εαν προωθησετε αυτο το μήνυμα παρακαλω πολύ να σβήσετε τους προηγούμενους αποδέκτεςΚάντε κλικ για να παίξετε Fishticuffs με τους φίλους σας, τώρα! Κάντε κλικ εδώ!--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~Έχετε λάβει αυτό το μήνυμα γιατί έχετε εγγραφεί στο Ομάδες Google "EPANASTATO" ομάδα. Για να δημοσιεύσετε σε αυτήν την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.com Για να διαγραφείτε από αυτή την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato+unsubscribe@googlegroups.com Για περισσότερες επιλογές, επισκευθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/epanastato?hl=el
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Απάντηση Προώθηση
Dimitris προς epanastato προβολή λεπτομερειών 10:12 μμ (Πριν από 1 ώρα) Απάντηση
ΣΤΗΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ,ΓΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ,ΑΡΚΕΙ ! Λένε οι Πασόκοι.........''Εμείς σας βάλαμε στο ευρώ''........και τ'αφήσατε ανεξέλεγκτο και γίναμε ένα άθλιο χωριό !και θέλετε να ξαναπάρετε εξουσία,να σταματήσετε , δήθεν,την σημερινή ασυδοσία ! χα !Με φρέσκο 'πράσινο' αεράκι ,στο πρόσωπο του Γιωργάκη ! χα ! χα !Και ποιοί θα απαρτίζουν την εξουσία ;Παπουτσής και σία ;Εδώ γελάμε δυνατά ! ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ ! ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ! ΕΙΠΑΜΕ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ! ........................ Λένε οι ΝΔημοκράτες............(για σκεφτείτε το λίγο....'Νέα Δημοκρατία'....γιατί η παλιά -η αρχαία,δεν μιλούσε για ΛΑΘΡΑΙΑ)λένε λοιπόν αυτοί.....''Εμείς βρήκαμε το ευρώ, σε τιμές-εξωφρενικέςκαι για να πέσουν ,χρειάζονται χρονιές-πολλές !'' χα !''Εμείς θα σας βγάλουμε από την κρίση-λίγο πριν σας πιάσει ΚΡΙΣΗ !'' ΧΑ-ΧΑ ! ''Μην φοβάστε για την ανεργία-οι τράπεζες δεν είναι πια σφαγεία !'' χα ! χα ! χα ! ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ! ΕΔΩ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ! ....................... Λένε οι συνουσιατές...συνασπιστές.....'Ελάτε μ'εμάς,που ξέρουμε από φτώχεια ! χα !Πώς την λένε αλήθεια ,αυτήν την αρρώστεια; χα,χα ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΤΡΟΠΗ !ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ...ΣΟΒΑΡΟΙ ! ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ ! ....................Άφησα τελευταίους τους κουμουνιστές,γιατί ζουν σε άλλες εποχές !Αυτοί δεν θέλουν εξουσία !Αυτοί ζουν για την πορεία !Δεν τους νοιάζει αν χάνοντε ώρες σχολικές !Στην διαδήλωση θέλουν ,τις πιο πολλές φωνές ! ....................ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ 'ΛΑΟΣ' ΤΙΠΟΤΑ-ΑΛΛΑ Τί ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ; .................... ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ - ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΣΕΙ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ !!! ................... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ...........Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ
--- Στις Τρίτ., 17/03/09, ο/η Despina Mylona <de-paki@hotmail.com> έγραψε:
Από: Despina Mylona <de-paki@hotmail.com>Θέμα: FW: Είμαι κορόϊδο;Προς: "epanastato@googlegroups.com" <epanastato@googlegroups.com>Ημερομηνία: Τρίτη, 17 Μάρτιος 2009, 21:54- Προβολή αναφερόμενου κειμένου -

Kαλησπέρα σε όλους..! Πόσο κορόιδα θέλουν να μας κάνουν,και πόσο νομίζουμε εμείς ότι είμαστε?
Δέσποι

~ * 8 ~ *** ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ! :
ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
Μάνα! Χιονίζει σήμερα ,- έβγα να δεις το χιόνι , - έβγα να δεις το δειλινό … -
Που μοιάζει μες΄ τον ουρανό - κατάλευκο σεντόνι .-
~ Έλα να δούν τα μάτια σου - τον κόσμο που παγώνει , - τον ήλιο τον αδύναμο -
που τα σπαθιά , διπλώνει , - και χάνεται μες το χιονιά - σαν φοβισμένο αηδόνι , -
- που ψάχνει στέγη να κρυφτεί - και τρέμει μές ΄ το χιόνι .- Γλυκό μου Αηδόνι .!!
~ Οι πεταλούδες του χιονιά - στη γή άλλαξαν φορεσιά - την έντυσαν , στα άσπρα , -
και ζευγαρώνουν τα πουλιά - μες ΄του χιονιού την ομορφιά - στα χιονισμένα κάστρα, -
που ζητιανεύουν ζεστασιά - απ΄ του ουρανού τα άστρα .- Γλυκιά μου πεταλούδα .-
~ Έλα Μανούλα μου , να δεις , --λίγο κι΄εσύ για να χαρείς , - τη γή ντυμένη Νύφη!! -
έβγα ν΄ακούσεις ουρλιαχτά - από αγρίμια δυνατά - που ψαχνουνε να βρούνε κρύπτη ,- και ν΄αγναντέψεις μάνα μου τους αετούς - στων ουρανών τα ύψη -
~ Έλα Μανούλα μου γλυκιά , για να χαρείς ….- σε λίγο , θα ΄ρθεί η δύση -
κι΄ αυτή τη σπάνια ομορφιά , - η νύχτα μ΄άλλη φορεσιά - θα έρθει να την ντύσει.-
~ Μάνα! Χιονίζει σήμερα - έβγα να δεις το χιόνι . -Για να χαρείς λιγο κι εσύ ..-
το τέλος τούτης της ζωής , --που όλους κάπια στιγμή …μας προσμένει ..πάντα παραμονεύει ! Ζωή και θάνατος μαζί πάντα μαζί πηγαίνουν .!!!.-

~~ *

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ «ΠΑΥΛΟΣ
ΜΕΛΑΣ», ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.net», ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΜΑΚΕΔΝΟΣ», ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΝΑΔΑ, ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ,
ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΦΡΙΚΗΣ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΚΑΓΙΑΝΝΗ
ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2007

Αγαπητέ κύριε Καρκαγιάννη,
διαβάζοντας το εκτεταμένο άρθρο σας για το Σκοπιανικό ζήτημα, θελήσαμε να σας εκφράσουμε στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου και της πολυφωνίας των ΜΜΕ, τις αντιρρήσεις της Επιτροπής σύγχρονου Μακεδονικού Αγώνα, σε πολλά σημεία των σαφώς καλοπροαίρετων κατά τα άλλα απόψεών σας.

1. Τα Εθνικά Θέματα, τα ζητήματα Εξωτερικής Πολιτικής δεν τα χειρίζεται τυφλά και εγωκεντρικά μια Κυβέρνηση, όποια και εάν είναι αυτή, αλλά είναι υποχρεωμένη να διαχειριστεί τους τρόπους μόνο και τις μεθόδους της επιτυχούς κατάληξης του Θέματος, όχι βάση των κομματικών της σχεδίων ή ιδιοτελών συμφερόντων, αλλά βάση της εθνικής γραμμής! Οι Κυβερνήσεις δηλαδή είναι εκτελεστές της Λαϊκής και Εθνικής Βούλησης και δεν έχουν καμία εντολή να πράξουν εναντίον της θελήσεως των Πολιτών (82,3% ΒΕΤΟ στα Σκόπια GPO). Άρα δεν νομιμοποιείται καμία Κυβέρνηση να χειριστεί ένα θέμα – και μάλιστα Εθνικό – αντίθετα με τη λαϊκή εντολή και την εθνική θέληση! Αυτό και καλείται Δημοκρατία! Η πτώση της Κυβερνήσεως Μητσοτάκη για το «Σλαβομακεδονία» το 1993, του Σημίτη για τις «Ταυτότητες-Ιθαγένεια-Θρήσκευμα» το 2004 και το ζήτημα του Βιβλίου με την καθίζηση 3,5 μονάδων και την εκλογική συντριβή Γιαννάκου και τελική απόσυρση «Ρεπούση», είναι τρανά παραδείγματα, που θα έπρεπε να είναι καρφιτσωμένα στα γραφεία των εκάστοτε Πρωθυπουργών… Δηλαδή – μακριά από κάθε κομματίστικη ερμηνεία – ο λαός μας έχει αποδεδειγμένα αξίες και ιδανικά που δεν τα θυσιάζει για κανένα κόμμα και κανένα ηγέτη! Και αυτό είναι προς έπαινο!

2. Η ονομασία «Μακεδόνες» που καλή τη πίστη την αναγνωρίζετε σε όσους κατοικούν σε μέρος της γεωγραφικής Μακεδονίας, είναι υπεραπλουστευτική και επικίνδυνη, διότι με αυτή την έννοια και ο Κεμάλ Ατατούρκ θα ζητηθεί να ονομαστεί «Μακεδόνας»! Αλλά Μακεδόνες, Αθηναίοι, Θηβαίοι, Μυκηναίοι, Ηπειρώτες, δεν είναι οι τυχαίοι κάτοικοι, εισβολείς, ξένοι άποικοι ή κουβαλητοί της περιοχής, αλλά οι γηγενείς πάππου προς πάππο, οι συγγενείς και οι απόγονοι της ιδίας εθνικής συνειδήσεως και ταυτότητας… Ακόμα παραβλέπετε το γεγονός ότι στο «Μακεδόνες» έχουν βάλει εθνικό και όχι γεωγραφικό απλά περιεχόμενο. Μιλούν για «Μακεδονικό Έθνος»! Και διεκδικούν σαφώς ολόκληρη τη γεωγραφική «Μακεδονία», με τη Θεσσαλονίκη και το Άγιο Όρος, την Πέλλα και τη Βεργίνα! Το Ίλιντεντ, το θεωρούν Εθνική Εορτή, ως Επανάσταση «Εθνική» Απελευθέρωσης όλης της Μακεδονίας!!! Δείτε λάβαρο των Σκοπίων με το εθνόσημο του «Ήλιου» και τον Χάρτη…

3. Σχετικά με την απειλή των Σκοπίων, δεν είναι αυτή τώρα ποσοτική, αλλά ποιοτική! Δεν είναι τώρα Στρατιωτική, αλλά Πολιτική και Πολιτισμική! Και είναι διαρκώς εδαφικά διεκδικητική, αυτόματα, με τη χρήση ή επίκληση του ελληνικού ονόματος «Μακεδονία»! Σκοπιανικοί Κύκλοι, με Νομικές και Πολιτικές διασυνδέσεις στο Στέητ Ντιπάρτμεντ και το ΝΑΤΟ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 2012, το 2012 (!!!), σε 5 μόλις έτη, λήγει η επίσημη ισχύς της Συνθήκης Βουκουρεστίου που είχε πριν εκατό σχεδόν χρόνια καθορίσει τα σύνορα και τα κράτη της Χερσονήσου και έχει ήδη προγραμματιστεί μια Νέα Διεθνή Συνθήκη για τα Βαλκάνια, επ΄ ευκαιρία και της αλλαγής Συνόρων και δημιουργίας Νέων Κρατών!!! ΤΟΤΕ – ισχυρίζονται έχοντας πολύ υψηλές διαβεβαιώσεις – ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ η ολοκληρωμένη «μεγάλη» «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!!! Με υπογραφές και όχι με πολέμους… Γι΄ αυτό είναι ανένδοτοι στο θέμα του Ονόματος, επειδή «το όνομα είναι το ΚΛΕΙΔΙ της διεκδίκησης και της επιτυχίας»…

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ (!!!)
που δείχνει ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Ο Χάρτης μαρτυρά τα ξένα, εφιαλτικά σχέδια, των Νέων Βαλκανίων
και αποκαλύφθηκε από την Ελευθεροτυπία, πρωτοσέλιδα στις 30 Νοεμβρίου 2004

Αλλά και ο ίδιος ο έμπειρος και σοφός, αείμνηστος Μακεδόνας Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής υπολόγιζε με οξυδέρκεια τη μελλοντική, τροφοδοτούμενη Σκοπιανική απειλή με τούτα τα λόγια: «Το επιχείρημα ότι η Ελλάς υπερβάλλει διότι τα μικρά Σκόπια δεν αποτελούν απειλή για την Ελλάδα, μέλος του ΝΑΤΟ …. είναι αντιφατικό και επικίνδυνο για να μην πούμε παράλογο. Αν τα Σκόπια δεν αποτελούν απειλή αυτή τη στιγμή, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει και εγγυηθεί, ιδιαίτερα μέσα στις σημερινές συνθήκες ρευστότητας και αστάθειας, ποιοι συνδυασμοί δυνάμεων θα προκύψουν στο εγγύς ή στο απώτερο μέλλον στα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. Αν αυτές οι δυνάμεις θελήσουν να χρησιμοποιήσουν και πάλι το Μακεδονικό, όπως έκαναν στο παρελθόν, γιατί η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να τους έχει δώσει εκ των προτέρων ένα τίτλο νομιμότητας για να το πράξουν»;

4. Σχετικά με το γενικευμένο «δικαίωμα ενός λαού να ονομάσει τον εαυτό του όπως θέλει», υπενθυμίζουμε ότι δεν πρόκειται για έναν λαό, αλλά για τεχνητό κατασκεύασμα, επιβεβλημένο από Στάλιν και Τίτο, που περιλαμβάνει εντός της Σκοπιανικής Επικράτειας πανσπερμία εθνοτήτων: Σέρβους, Βούλγαρους, Έλληνες, Τούρκους, Αθίγγανους, Γύπ(φ)τους (=Αιγύπτιους) και βέβαια πάμπολλους συνειδητοποιημένους και αποφασιστικούς Αλβανούς!!! Κάθε μια από αυτές τις εθνότητες, επιθυμεί άλλο όνομα και άλλο ρόλο για το «κράτος» των Σκοπίων. Άλλωστε, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ» ΤΟΥΣ! Το «Μακεδονία» καταβάλλεται προσπάθεια να επιβληθεί στις υπόλοιπες εθνότητες από μια μόνο ομάδα και μάλιστα δια της βίας ή του φόβου πολλές φορές. Τα δε κίνητρα είναι διαφορετικά, ανάλογα με ποιο κόμμα κυβερνά. Έτσι άλλοι υποστηρίζουν το «Μακεδονία» με ενθάρρυνση του Σόρος, Στέητ Ντιπάρτμεντ- Τουρκίας-Πολυεθνικών και άλλοι με την ενθάρρυνση και την «δεύτερη καρδιά» της αγαπημένης τους Βουλγαρίας, για την οποία πριν την ένταξή της στην Ε.Ε. δεν ζητήσαμε -όπως μπορούσαμε- την άρση της αναγνώρισής της στα Σκόπια με το ελληνικό όνομα «Μακεδονία»…
Το δε απλουστευμένο δικαίωμα να «λέγονται όπως θέλουν» είναι επικίνδυνο, διότι τότε σύμφωνα με αυτή τη λογική «αναγνωρίζουμε» και το «δικαίωμα» των Τούρκων Εισβολέων να αυτοαποκαλούνται «Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου»!!! Ανοίγοντας μόνοι μας τους ασκούς του Αιόλου…
Αλλά εάν πάραυτα επιμένουν κάποιοι να ισχύσει ένα τέτοιο «δικαίωμα», δεν θα μπορούν άραγε κάποιοι «Σκοπιανοί» αύριο να αποκληθούν «Αλβανική Δημοκρατία του Τετόβου»; Και μάλιστα η Αθήνα να τους αναγνωρίσει άμεσα, ως τελείως δημοκρατική χώρα;

5. Τέλος, σχετικά με τις «εμμονές του ΄90» που τάχα μας οδήγησαν σε «διπλωματική ήττα», αφού συμφωνήσουμε για το δεύτερο, θα επισημάνουμε ότι η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των εκάστοτε Ελληνικών Κυβερνήσεων οδήγησε σε διπλωματικές ήττες, καθώς και η υποδειγματική αστοχία και ανεπάρκεια πολλών Υπουργών Εξωτερικών!
Αντίθετα, η σθεναρή και άκαμπτη στάση, αυτή που ακολουθούν πολλές φορές η Τουρκία και τα Σκόπια, είναι το μυστικό των διπλωματικών θριάμβων!
Θυμίζουμε ότι η παλαιά σθεναρή εθνική θέση του λαού, της Ομογένειας και των Πολιτικών Αρχηγών, επέτυχε από τότε να κρατηθεί έως τώρα, 15 ολόκληρα χρόνια, η ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» από την Ε.Ε. και τον ΟΗΕ!!!
Το δε συνεχές και υπονομευτικό και άνανδρο πριόνισμα εκείνης της Εθνικής Θέσης, οδηγεί όμως σε συνεχείς ενδιάμεσες ήττες και διπλωματικά Βατερλώ! Για τα οποία δεν είδαμε κανέναν να παραιτείται…


Κύριε Καρκαγιάννη, ευελπιστούμε ότι αυτές οι θέσεις μας θα δημοσιευθούν την ερχομένη Κυριακή, ως έχουν, στη «Δεύτερη Σελίδα» της Καθημερινής και πως από εδώ και πέρα θα δίδεται ισότιμα το αυτονόητο δικαίωμα της έκφρασης γνώμης και της φιλοξενίας των Ανακοινώσεων και Ενεργειών της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ σύγχρονου ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, ως ελάχιστο δείγμα της πολυφωνίας και δημοκρατικότητας μιας ιστορικής, ελληνικής Εφημερίδας. Πολύ περισσότερο όταν η Επιτροπή δεν εκπροσωπεί κανέναν απολύτως κομματικό χώρο, αλλά το σύνολο του Παγκόσμιου Μακεδονικού Ελληνισμού, τις καρδιές και τα αισθήματα 3.500.000 Ελλήνων, απογόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, των Αγίων Δημητρίου και Νέστορα, του Βασιλείου Β΄, της ιερής γης του Αγίου Όρους, του Ίωνα Δραγούμη, των γενναίων Μακεδονομάχων, του αθάνατου Καπετάν Κώττα, του ψυχωμένου Γερμανού Καραβαγγέλη και του ηρωικού Παύλου Μελά!


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ


Μακεδονία 30 Σεπτεμβρίου 2007 μ.Χ.

http://www.noiazomai.net/

~
* Η Showbitch έγινε διάσημη... και είναι έτοιμη να το καβαλήσει το καλάμι... Στο σημερινό φύλλο του το "Πρώτο Θέμα" και συγκεκριμμένα στις σελίδες 6-7 του ενθέτου "Όλα" αναδημοσιεύονται αποσπάσματα από το θέμα που είχα αναρτήσει την Τρίτη με τίτλο "Ιερά Πίστα Live": Οι ναοί γίνονται νυχτερινά κέντρα μετά την επιτυχημένη λειτουργία του πατέρα Γαϊτάνου! και αναφέρεται και η πηγή, η διεύθυνση του site μου και μπράβο τους . - {Ξένη Δημοίευση}.-

~ ~~ Κανένας μας δεν πρέπει , να αμφισβητεί τη θρησκευτική ελευθερία του οποιουδήποτε .- Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρχει άνθρωπος λογικός ή άλογος , που να θέλει να επιβάλλει στον άλλον τις δικές του θρησκευτικές ή άλλες απόψεις .- Η θρησκευτική ελευθερία είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα , απόλυτα σεβαστό σε μια δημοκρατική κοινωνία .- Η Πίστης , η ή απιστία , δεν παύει να είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση του καθενός .- Είναι όμως αδιανόητο να φτάνουμε στο άλλο άκρο κι έτσι να φαλκιδεύουμε αντιθέτως τη θρησκευτική ελευθερία των άλλων πολιτών .- Snsarfara,dentist,dynami,2009 .-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου