ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ....ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ *

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ …. ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ :


ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ :

Οι δέκα απάτες των Χριστουγέννων από τους κάθε λογής επιτήδειους στο Internet
Πείνα στον Κόσμο (greek version) Hunger in the World
Φαγάκι για χαμομηλάκια, μικρά και μεγάλα!!
Οι δέκα απάτες των Χριστουγέννων από τους κάθε λογής επιτήδειους στο Internet

Posted: 08 Dec 2009 11:10 AM PST
Οι έμποροι δεν είναι οι μόνοι που προετοιμάζονται για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, το ίδιο κάνουν και οι κάθε λογής επιτήδειοι στο Διαδίκτυο.
Θέλοντας να τονίσει την αυξημένη εγκληματικότητα στο Ίντερνετ την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η εταιρεία ασφαλείας McAfee συνέταξε ένα κατάλογο που περιλαμβάνει τις «10 απάτες των Χριστουγέννων», από ψεύτικες ηλεκτρονικές ευχετήριες κάρτες, μέχρι online φιλανθρωπίες που αδειάζουν τον τραπεζικό λογαριασμό των θυμάτων.
Η αυξημένη προσοχή πρέπει να θεωρείται δεδομένη αυτή την εποχή του χρόνου, τονίζουν οι αναλυτές της McAfee. «Οι επιτήδειο ξέρουν ότι οι χρήστες περνούν περισσότερο χρόνο online, πραγματοποιούν περισσότερες συναλλαγές, οπότε έχουν αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας», σχολίασε σχετικά ο Ντέιβιντ Μάρκους, στέλεχος της εταιρείας.
Οι δέκα απάτες των Χριστουγέννων, σύμφωνα με τη McAfee, συνοψίζονται στις εξής:
1.Απάτες φιλανθρωπιών: Οι χρήστες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με e-mails που φαίνεται να προέρχονται από φιλανθρωπικές οργανώσεις, αφού όχι μόνο τα χρήματα τους δε θα καταλήξουν εκεί που νομίζουν, αλλά θα χάσουν και τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών τους.
2.Ψεύτικα τιμολόγια: Τέτοια μηνύματα στέλνονται κατά κόρον, από εταιρείες παράδοσης εμπορευμάτων όπως η Federal Express και η UPS, που αναφέρουν ότι δεν μπορούν να παραδώσουν το εμπόρευμα που έχει παραγγελθεί και ζητούν στοιχεία κατοικίας και χρέωσης του προϊόντος προκειμένου να διευθετήσουν το πρόβλημα.
3.Προσκλήσεις από χρήστες κοινωνικών δικτύων: Αυτές οι προσκλήσεις φθάνουν στο e-mail του χρήστη, αναφέροντας ότι κάποιος άλλος χρήστης θέλει να τους καλέσει σε κάποιο από τα γνωστά κοινωνικά δίκτυα. Πατώντας το link που περιέχει το e-mail, ο χρήστης εγκαθιστά malware που ψάχνει τον υπολογιστή για προσωπικά δεδομένα και στοιχεία λογαριασμών.
4.Ηλεκτρονικές ευχετήριες κάρτες: Παρόμοια μέθοδος με την προηγούμενη, με τη διαφορά ότι το link υποτίθεται οδηγεί σε ηλεκτρονική ευχετήρια κάρτα που έστειλε κάποιος φίλος του χρήστη.
5.Φθηνά κοσμήματα: Αν δείτε μία προσφορά αγοράς κοσμημάτων από γνωστές εταιρείες όπως Cartier, Gucci ή Tag Heuer, σε τιμές που παραείναι χαμηλές για να είναι αληθινές, οι πιθανότητες λένε ότι όντως δεν είναι. Τα links εγκαθιστούν malware και το εμπόρευμα που θα αγοράσετε δε θα φτάσει ποτέ.
6.Εξαπάτηση μέσω αναζήτηση εργασίας: Με την ανεργία σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα στις περισσότερες χώρες του κόσμου, έκαναν την εμφάνιση τους προσφορές για εργασίες υψηλών αποδοχών, ή δουλειές από το σπίτι. Κάποια από αυτά τα site ζητούν χρήματα προκαταβολικά, ιδανικό σενάριο για τους επιτήδειους που παίρνουν μια… προκαταβολή, προτού ρημάξουν το λογαριασμό του θύματος.
7.Ψεύτικες online δημοπρασίες: Η McAfee έχει παρατηρήσει αύξηση στα ψεύτικα site δημοπρασιών την περίοδο των Χριστουγέννων. Καλύτερη προστασία είναι η αγορά από γνωστά site όπως το eBay, με μακρόχρονη παρουσία στο χώρο.
8.Απάτες κλοπής κωδικών: Τέτοια εργαλεία και προγράμματα έχουν πολύ χαμηλό κόστος, με πιο γνωστή μέθοδο την εγκατάσταση κάποιου προγράμματος που καταγράφει τα χτυπήματα στο πληκτρολόγιο. Η απόκτηση των κωδικών σημαίνει αυτόματα πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς και πιστωτικές κάρτες, με τις γνωστές δυσάρεστες συνέπειες.
9.Τραπεζικές απάτες: Από τις πιο γνωστές μεθόδους εξαπάτησης είναι η αποστολή e-mail που υποτίθεται ότι προέρχεται από την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται ο χρήστης, που ζητά την επιβεβαίωση κάποιων στοιχείων λογαριασμού. Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να πατηθεί κάποιο από τα link, αφού κρύβουν malware.
10.Κλείδωμα εξ' αποστάσεως: Η λιγότερο εκλεπτυσμένη μέθοδος εξαπάτησης, εγκαθιστά malware που κλειδώνει τον υπολογιστή και δίνει πρόσβαση στους χάκερς. Ακολουθούν τηλεφωνήματα που ζητούν στην ουσία λύτρα για να απελευθερώσουν τα αρχεία του υπολογιστή.
Η προστασία από τέτοιες απάτες είναι πολύ απλή και συνοψίζεται στην προσοχή των χρηστών.
Θα πρέπει να είμαστε πάντοτε σίγουροι ότι το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού είναι ασφαλές με κάποια μέθοδο κρυπτογράφησης, αλλά και ότι οι ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε για να ψωνίσουμε είναι ασφαλής: Αν και δεν είναι χρυσός κανόνας, η εμφάνιση ενός μικρού λουκέτου στην κάτω δεξιά γωνία του browser, αλλά και η διεύθυνση που αρχίζει με https προμηνύουν ασφαλή ιστοσελίδα συναλλαγής.

kathimerini με πληροφορίες Cnet

Πείνα στον Κόσμο (greek version) Hunger in the World

Posted: 08 Dec 2009 09:53 AM PST
Ένα παιδί πεθαίνει κάθε πέντε δευτερόλεπτα.
Το ρολόι αυτό πρέπει να σταματήσει.
Ας κάνουμε τον κόσμο καλύτερο
απ' ό,τι τον παραλάβαμε

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Φαγάκι για χαμομηλάκια, μικρά και μεγάλα!!
Posted: 08 Dec 2009 08:16 AM PST
Το αρκουδάκι μας κουράστηκε και είπε να ξαπλώσει
κάτω από ένα δέντρο, να ξεκουραστεί λιγάκι
Ας κάνουμε ησυχία για να μην το ξυπνήσουμε ...

Πουρές με κοτόπουλο λεμονάτο,
σαλάτα με αγγούρι και μαρούλι
και αρκετή φαντασία!!

Το ίδιο φαγάκι σερβιρισμένο σαν ελεφαντάκι.
από katelovegreg .-
**
** Εφαρμόζουμε το σχέδιό μας Πρώτος Στόχος‏
Από:
pasok webteam (mazi@pasok.gr)
Εστάλη:
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009 10:42:56 πμ
Προς:
stamatios N. skoulikas (snstam@gmail.com)
An den mporeis na diavaseis sosta ayto to email pata edw

Σταμάτη , Στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα έχουμε δεσμευτεί οτι θα αφήσουμε πίσω το πελατειακό κράτος και τη λογική του κράτους-λάφυρο και θα οικοδομήσουμε, επιτέλους, ένα κράτος που σέβεται και υπηρετεί τον πολίτη. Εργαζόμαστε δίνοντας λύσεις κάθε μέρα προς αυτή την κατεύθυνση και προγραμματίζουμε πραγματικές τομές για το 2010: στη Διοίκηση, στην Αυτοδιοίκηση, στο πολιτικό σύστημα. - Δώσαμε εμείς, η ίδια η κυβέρνηση, το παράδειγμα της αλλαγής νοοτροπίας στον τρόπο διακυβέρνησης και στο κράτος.- Σταματήσαμε την εξαγορά συνειδήσεων για μία θέση στο δημόσιο. Προωθήσαμε ήδη για κοινωνική διαβούλευση νομοθετική πρωτοβουλία για την καθολική υπαγωγή των προσλήψεων στο δημόσιο στον έλεγχο του ΑΣΕΠ με σκοπό...- Συγκροτήθηκε ήδη επιστημονική επιτροπή υψηλού κύρους η οποία ολοκληρώνει το πρώτο βήμα του σχεδιασμού για για μία νέα Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση που υπηρετούν αποτελεσματικά τον πολίτη. - Κάνουμε πράξη την προγραμματική μας δέσμευση για την ανάρτηση κάθε απόφασης, κάθε πολιτικής, διοικητικής ή άλλης αρχής, με πρώτες όσες συνεπάγονται δαπάνες σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου.- Δεσμευτήκαμε για μία Αστυνομία που προστατεύει αποτελεσματικά τη ζωή και την περιουσία του πολίτη, με πλήρη σεβασμό στα δικαιώματά του- Ανακοινώσαμε ήδη Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά της βίας σε βάρος των παιδιών και των γυναικών, με στόχο τη δημιουργία δικτύου προστασίας για παραμελημένα, κακοποιημένα παιδία σε συνεργασία με τον Συνήγορο του Πολίτη και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF- Δεσμευτήκαμε για αποτελεσματικές Ένοπλες Δυνάμεις, που λειτουργούν με διαφάνεια και με ενισχυμένο κοινωνικό ρόλο. Ανακοινώσαμε ήδη την κατάργηση της θητείας στην Πολεμική Αεροπορία και στο Πολεμικό Ναυτικό σε δύο χρόνια.Εφαρμόζουμε το σχέδιο μας για ένα κράτος που σέβεται τον πολίτη. Διάβασε όλα όσα έχουμε κάνει πράξη.

~***
Πρώτος στόχος: Να αλλάξουμε, μέρα με τη μέρα, το κράτος

Ημ. Δημοσίευσης : 08/12/2009 12:00
8/12/2009
Πρώτος στόχος μας: Να αλλάξουμε, μέρα με τη μέρα, το κράτοςΝα αφήσουμε πίσω το πελατειακό κράτος και τη λογική του κράτους-λάφυρο και να οικοδομήσουμε επιτέλους ένα κράτος που σέβεται και υπηρετεί τον πολίτη. Δίνουμε λύσεις κάθε μέρα. Και προγραμματίζουμε πραγματικές τομές για το 2010: στη Διοίκηση, στην Αυτοδιοίκηση, στο πολιτικό σύστημα. 1. Δεσμευτήκαμε να δώσουμε εμείς, η ίδια η κυβέρνηση, το παράδειγμα της αλλαγής νοοτροπίας στον τρόπο διακυβέρνησης και στο κράτος.
- Συγκροτήσαμε το μικρότερο σε αριθμό μελών υπουργικό συμβούλιο εδώ και χρόνια.
- Τολμήσαμε και αλλάξαμε πλήρως τη δομή της κυβέρνησης, θεραπεύοντας στρεβλώσεις και ανορθολογικές κατανομές αρμοδιοτήτων που υπήρχαν εδώ και δεκαετίες.
- Υλοποιήσαμε, από την πρώτη μέρα, την εξαγγελία μας για τη δημιουργία τριών υπουργείων που σηματοδοτούν το τρίπτυχο προτεραιοτήτων μας «νοικοκύρεμα οικονομίας - πράσινη ανάπτυξη - ασφάλεια για τον πολίτη»: το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
- Κάναμε πράξη το αυτονόητο: ουσιαστικές συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου, σε ρυθμό πρωτόγνωρο, κυρίως για τα δεδομένα της προηγούμενης κυβέρνησης. Γιατί οι σκληρά εργαζόμενοι Έλληνες αξίζουν μια κυβέρνηση που δουλεύει εντατικά και συλλογικά για να αντιμετωπίσει τα κρίσιμα προβλήματα της χώρας.
- Αποφασίσαμε την κατάργηση όλων των Επιτροπών που ίδρυσε η προηγούμενη κυβέρνηση, χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο, αλλά με παχυλές αμοιβές.
- Ξεκινήσαμε την πρωτοφανή για τα ελληνικά πολιτικά δεδομένα διαδικασία της ηλεκτρονικής διαβούλευσης για κάθε νομοθετική μας πρωτοβουλία. Δίνουμε την δυνατότητα σε χιλιάδες πολίτες να εκφράσουν την γνώμη τους και οι γνώμες τους λαμβάνονται υπόψη στην τελική μας νομοθετική πρόταση.
- Αποφασίσαμε να δώσουμε σε όλους τους πολίτες τη δυνατότητα να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για θέσεις ευθύνης στο Δημόσιο, ξεκινώντας από τις πολιτικές θέσεις-κλειδιά των Γενικών Γραμματέων. Σε αντίθεση με την προηγούμενη κυβέρνηση δεν πλημμύρισαν οι θέσεις αυτές από «κουμπάρους», κολλητούς και άσχετους. Αυτό θα ήταν για μας το πιο εύκολο. Θα είχαμε τελειώσει και γρήγορα τη διαδικασία. Αλλά είπαμε όχι. Αυτά που γίνονταν μέχρι τώρα, δεν πρέπει να συνεχιστούν.
- Αποφασίσαμε να βάλουμε τέλος στην προκλητική χλιδή των κρατικών αυτοκινήτων. Θέσαμε από την πρώτη στιγμή σε διαβούλευση υπουργική απόφαση για κρατικά αυτοκίνητα χαμηλού κυβισμού και αντιρρυπαντικής τεχνολογίας. Η τελική υπουργική απόφαση θα δημοσιοποιηθεί άμεσα, ενσωματώνοντας πολλές βελτιωτικές προτάσεις πολιτών και φορέων.2. Δεσμευτήκαμε για πραγματική αξιοκρατία και διαφάνεια στις προσλήψεις. Να σταματήσουμε τον εξαγορά συνειδήσεων για μία θέση στο δημόσιο. Προωθήσαμε ήδη για κοινωνική διαβούλευση νομοθετική πρωτοβουλία για την καθολική υπαγωγή των προσλήψεων στο δημόσιο στον έλεγχο του ΑΣΕΠ με σκοπό...
- Να διασφαλίσουμε την αξιοκρατία και τη διαφάνεια στις προσλήψεις και την ισότητα στα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών ιδίως των νέων.
- Να αποκαταστήσουμε αδικίες στη μοριοδότηση, για παράδειγμα σε σχέση με την εμπειρία εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.
- Να τερματίσουμε κάθε διαδικασία πρόσληψης με το προηγούμενο καθεστώς αυθαιρεσίας και αδιαφάνειας (π.χ. η «γαλάζια» συνέντευξη) αλλά και η πελατειακή και παράνομη ομηρία των νέων με τα stage.
Στο ίδιο πλαίσιο από την πρώτη στιγμή, καταργήσαμε το κριτήριο της συνέντευξης για την πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών στις Ένοπλες Δυνάμεις3. Δεσμευτήκαμε για μία νέα Διοίκηση και Αυτοδιοίκηση που υπηρετούν αποτελεσματικά τον πολίτη. Με ποιότητα. Με διαφάνεια. Με σεβασμό στο κάθε ευρώ του ελληνικού λαού.
- Συγκροτήθηκε ήδη επιστημονική επιτροπή υψηλού κύρους η οποία ολοκληρώνει το πρώτο βήμα του σχεδιασμού για νέους ισχυρότερους δήμους, περιφερειακή και μητροπολιτική αυτοδιοίκηση.4. Δεσμευτήκαμε για εκλογικό νόμο που θα μειώνει τις αλόγιστες εκλογικές δαπάνες και θα χτυπήσει το «μαύρο» πολιτικό χρήμα.
- Συγκροτήθηκε ήδη επιστημονική επιτροπή υψηλού κύρους η οποία προχώρησε στη διεξοδική επεξεργασία της προγραμματικής δέσμευσης του ΠΑΣΟΚ για ένα νέο εκλογικό σύστημα.5. Δεσμευτήκαμε να κάνουμε το κράτος υπόδειγμα διαφάνειας με την δημοσιοποίηση όλων των υπογραφών στο διαδίκτυο.
- Το σχετικό νομοσχέδιο είναι ήδη έτοιμο να εισαχθεί σε δημόσια διαβούλευση. Κάνουμε πράξη την προγραμματική μας δέσμευση για την ανάρτηση κάθε απόφασης, κάθε πολιτικής, διοικητικής ή άλλης αρχής, με πρώτες όσες συνεπάγονται δαπάνες σε βάρος του Έλληνα φορολογούμενου.6. Δεσμευτήκαμε για μία Αστυνομία που προστατεύει αποτελεσματικά τη ζωή και την περιουσία του πολίτη, με πλήρη σεβασμό στα δικαιώματά του
- Επέστρεψαν 600 άτομα από τη φύλαξη επώνυμων προσώπων στις οργανικές τους θέσεις, ενισχύοντας το έργο της Αστυνομίας στην καθημερινότητα του πολίτη.
- Ξεκινήσαμε την απομάκρυνση των ειδικών φρουρών και σκοπών από τα αστυνομικά τμήματα και την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων με ενεργούς αστυνομικούς, δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του.
- Θέσαμε ήδη σε διαβούλευση Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για το Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας από τα Σώματα Ασφαλείας, ώστε να πατάσσεται η αυθαιρεσία και η κρατική βία έναντι πολιτών.
- Δόθηκε εντολή σε όλους ανεξαιρέτως τους αστυνομικούς να φέρουν ευκρινή διακριτικά, ως δείγμα επαγγελματισμού και καλής συμπεριφοράς. Ενισχύουμε με κάθε τρόπο την λογοδοσία της Αστυνομίας. Θέλουμε μία Αστυνομία που βρίσκεται πραγματικά δίπλα στον πολίτη, όχι απέναντί του.
- Τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα αστυνομικοί οι οποίοι εμπλέκονται σε περιστατικά αυθαιρεσίας κατά πολιτών ή αμέλεια στην εκτέλεση των καθηκόντων τους.
- Ανοίξαμε τα άβατα και τα γκέτο. Το κέντρο της Αθήνας γίνεται ξανά ανθρώπινο με σημαντική μείωση της εγκληματικότητας και διασφάλιση της ομαλής εμπορικής, τουριστικής και οικονομικής δραστηριότητας.7. Δεσμευτήκαμε για μία μεταναστευτική πολιτική που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, διασφαλίζει τα σύνορά μας και δίνει σιγουριά στον πολίτη.
- Συγκροτήσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής.
- Δημιουργήσαμε διακλαδικά στρατηγικά όργανα Λιμενικού και Αστυνομίας για το συντονισμό της επιχειρησιακής μας δράσης στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης.
- Προχωρήσαμε στην απαγόρευση των απελάσεων μεταναστών δεύτερης γενιάς για τυπικούς λόγους, δηλαδή όσων παιδιών έχουν γεννηθεί, ενηλικιωθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα, και τα οποία εκπίπτουν από τη νομιμότητα διότι κατά την ενηλικίωση δεν πληρούν ορισμένες τυπικές παραμέτρους της κείμενης νομοθεσίας.
- Αποφασίσαμε την ελεύθερη κυκλοφορία των μεταναστών που είναι κάτοχοι μπλε βεβαίωσης τύπου Α' από και προς τη χώρα καταγωγής τους για την περίοδο από 15-11-2009 μέχρι και το τέλος του 2010. Δεσμευόμαστε για μόνιμη αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου ώστε να μπορούν να επισκέπτονται ελεύθερα τις χώρες καταγωγής τους και να συμμετέχουν στην κοινωνική και θρησκευτική τους ζωή χωρίς εμπόδια.
- Κλείσαμε το Χώρο Παραμονής Μεταναστών της Παγανής στη Μυτιλήνη. Εκατοντάδες πολίτες απελευθερώθηκαν από ένα «κολαστήριο ψυχών» που δυσφήμιζε τη χώρα μας.8. Δεσμευτήκαμε για φυλακές που δεν περιθωριοποιούν, δεν εξαθλιώνουν, αλλά βοηθούν τον κρατούμενο στην επανένταξή του στην κοινωνία.
- Καταθέσαμε ήδη νομοθετική ρύθμιση με στόχο τον εξανθρωπισμό των συνθηκών κράτησης και την αποσυμφόρηση των φυλακών, όπου η κατάσταση είναι απελπιστική. Στόχος: να μπει φρένο στην κατάχρηση του μέτρου της προφυλάκισης (το 30% των κρατουμένων είναι υπόδικοι) και να υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι υπόδικοι τοξικομανείς.
- Πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά επισκέψεις της αρμόδιας πολιτικής ηγεσίας σε σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας. Για πρώτη φορά, υπουργός και υφυπουργός επισκέφθηκαν κρατούμενους στα κελιά τους και είχαν ουσιαστικό διάλογο μαζί τους, αλλά και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους9. Δεσμευτήκαμε να αντιμετωπίσουμε άμεσα τα συνεχώς αυξανόμενα φαινόμενα βίας εναντίον παιδιών και γυναικών.
- Ανακοινώσαμε ήδη Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά της βίας σε βάρος των παιδιών και των γυναικών, με στόχο τη δημιουργία δικτύου προστασίας για παραμελημένα, κακοποιημένα παιδία σε συνεργασία με τον Συνήγορο του Πολίτη και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF
- Σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Ισότητας ανακοινώθηκε δέσμη μέτρων για την αντιμετώπιση της βίας σε βάρος των γυναικών, με στόχο τη βελτίωση του νομοθετικού πλαισίου, την εγκατάσταση μονίμου δικτύου δομών και τη λειτουργία μηχανισμού εποπτείας και συντονισμού των κρατικών δράσεων.10. Δεσμευτήκαμε για ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης.
- Συγκροτήσαμε ήδη 2 νομοπαρασκευαστικές επιτροπές με έργο την επεξεργασία σχεδίου νόμου για τον εξορθολογισμό και την επιτάχυνση στην απονομή της δικαιοσύνης.11. Δεσμευτήκαμε για αποτελεσματικές Ένοπλες Δυνάμεις, που λειτουργούν με διαφάνεια και με ενισχυμένο κοινωνικό ρόλο
- Ανακοινώσαμε ήδη την κατάργηση της θητείας στην Πολεμική Αεροπορία και στο Πολεμικό Ναυτικό σε δύο χρόνια.
- Προωθήσαμε την καταγραφή των κατατασσόμενων στον ΟΑΕΔ, καθώς και άλλες ευνοϊκές ρυθμίσεις που αφορούν την εκπαίδευση και την αναγνώριση προϋπηρεσίας ανάλογα με τις δραστηριότητές τους στη διάρκεια της θητείας τους.
- Παρουσιάσαμε συγκεκριμένο κώδικα δεοντολογίας και διαφάνειας στις επαφές των αξιωματικών με εταιρείες οπλικών συστημάτων.
- Ενεργοποιήσαμε τις υγειονομικές υπηρεσίες των Ε.Δ. για την γρίπη Α και την παροχή υπηρεσιών στις τοπικές κοινωνίες.
- Θέσαμε υπό έλεγχο την κρίση που είχε δημιουργηθεί στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά όπου κατασκευάζονται τα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού.- Εφαρμόζουμε το σχέδιό μας. - Οι πέντε στόχοι.



** Katerina Lafazanos commented on your photo...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com )
Εστάλη:
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009 12:39:53 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com )Katerina Lafazanos commented on your photo:
"geia stamati efxaristo kai pou mou milas kai ta xaireitismata pou stelnis apo tin patritha then ksereis ti einai afto gia mas filia apo australia"



Elena posted something on your Wall and wrote: "Καλησπέρα, προς απλή ενημέρωση εγώ είμαι η κόρη του Γιάννη (Σβώλου)Λαφαζάνου........και όχι η Κατερίνα (είναι θεία μου).........." To see your Wall or to write on Elena's Wall, follow the link below:http://www.facebook.com/n/?profile.php&v=feed&id=1037492258&story_fbid=1208293040953&mid=189e895G3dd6e022Gcaff6eG1 Thanks,The Facebook Team ___Find people from your Gmail address book on Facebook! Go to: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=emailTo see the comment thread, follow the link below:
http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30512621&id=1037492258&mid=1897b9fG3dd6e022Gcaa86fG9
Thanks,
The Facebook Team
**
http://www.youtube.com/watch?v=uene1vajOPo , Αισώπου μύθοι :
Elena Lafazanos wrote on your Wall
...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com )
Εστάλη:
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009 8:24:46 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com )Elena posted something on your Wall and wrote:
"Καλησπέρα, προς απλή ενημέρωση εγώ είμαι η κόρη του Γιάννη (Σβώλου)Λαφαζάνου........και όχι η Κατερίνα (είναι θεία μου).........."
To see your Wall or to write on Elena's Wall, follow the link below:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&v=feed&id=1037492258&story_fbid=1208293040953&mid=189e895G3dd6e022Gcaff6eG1

Thanks,
The Facebook Team
___
Find people from your Gmail address book on Facebook! Go to: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email
** "ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook...‏
Από:
Facebook (notification+ys==02sy@facebookmail.com )
Εστάλη:
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009 8:25:43 μμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com )Ο Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!! --------------------Θέμα: Από τις διδαχές του γέροντα Παϊσίου Κατάσταση Συναγερμού Μην ξεχνάτε ότι παίρνουμε δύσκολους καιρούς και χρειάζεται πολλή προσευχή. Να θυμάστε την μεγάλη ανάγκη που έχει ο κόσμος σήμερα και την μεγάλη απαίτηση που έχει ο Θεός από μας για προσευχή. Να εύχεστε για την γενική εξωφρενική κατάσταση όλου του κόσμου, να λυπηθεί ο Χριστός τα πλάσματά Του, γιατί βαδίζουν στην καταστροφή. Να επέμβει θεϊκά στην εξωφρενική εποχή που ζούμε, γιατί ο κόσμος οδηγείται στην σύγχυση, στην τρελά και στο αδιέξοδο. Μας κάλεσε ο Θεός να κάνουμε προσευχή για τον κόσμο, που έχει τόσα προβλήματα! Οι καημένοι δεν προλαβαίνουν έναν σταυρό να κάνουν. Εάν εμείς οι μονάχοι δεν κάνουμε προσευχή, ποίοι θα κάνουν; Ό στρατιώτης σε καιρό πολέμου είναι σε κατάσταση συναγερμού, έτοιμος με τα παπούτσια. Στην ίδια κατάσταση πρέπει να είναι και ο μοναχός. Αχ, Μακκαβαίος θα έβγαινα! Στα βουνά θα έφευγα, για να προσεύχομαι συνέχεια για τον κόσμο. Πρέπει να βοηθήσουμε με την προσευχή τον κόσμο, όλο, να μην κάνη ο διάβολος ό,τι θέλει. 'Έχει αποκτήσει δικαιώματα ο διάβολος. 'Όχι ότι τον αφήνει ο Θεός, αλλά δεν θέλει να παραβιάσει το αυτεξούσιο. Γι' αυτό εμείς να βοηθήσουμε με την προσευχή. Όταν πονάει κανείς για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο και προσεύχεται, τότε βοηθιούνται οι άνθρωποι, χωρίς να παραβιάζεται το αυτεξούσιο. Αν προχωρήσετε με τηv Χάρη του Θεού ακόμη λίγο, θα αρχίσουμε να κάνουμε μια προσπάθεια στο θέμα της προσευχής, να μπει μια σειρά, να γίνετε ραντάρ, γιατί και τα πράγματα ζορίζουν. Θα διοργανώσουμε ένα συνεργείο προσευχής. Να κάνετε πόλεμο με το κομποσχοίνι. Με πόνο να γίνεται η προσευχή. Ξέρετε τι δύναμη έχει τότε η προσευχή; ΓΕΡΩΝ ΠΑΙCIOC+ (1924-1994)-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1125851841268&mid=189e8d4G56358b7cG1359155G0


Find people from your Gmail address book on Facebook! Go to: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email

** "Ξανά Θυμήσου.. Η Αλήθεια δεν μπορεί να δοθεί. Αν δοθεί δεν είναι αλήθεια" σας έστειλε ένα μήνυμα στ...‏
Από:
Facebook (notification+ys==02sy@facebookmail.com)
Εστάλη:
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009 12:46:23 μμ
Προς:
Stamatios Skoulikas (stamoskal@windowslive.com) Η Theodosia Kriketou έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξανά Θυμήσου.. Η Αλήθεια δεν μπορεί να δοθεί. Αν δοθεί δεν είναι αλήθεια.

--------------------
Θέμα: Ιστορίες Φώτισης..

Πως μπορεί να φωτιστεί επομένως κάποιος? Έξω από τα πλοκάμια του εγωισμού και της λογικής. Χρησιμοποιώντας ιστορίες και Κοάν ο δάσκαλος Ζεν καθοδηγεί τον μαθητή στην φώτιση. Οι ιστορίες αυτές και τα Κοάν, σκοπό έχουν να βγάλουν την λογική από την μέση και να δώσουν μια άλλη οπτική του κόσμου. Τότε έρχεται η ξαφνική Διαφώτιση.

Εδώ έχω μαζέψει δέκα ιστορίες Κοάν που μου αρέσουν ιδιαίτερα πολύ και θέλω να τις σκεφτείς όχι με την λογική αλλά με την καρδιά. Είναι χρήσιμη η λογική για να μην πέσεις στην θάλασσα ενώ δεν ξέρεις κολύμπι, αλλά είναι άχρηστη στο μονοπάτι του πολεμιστή. Αν δεν θελήσεις να ψάξεις λογικές απαντήσεις και απλά τις αισθανθείς τότε ίσως φωτιστείς.


Αυτές είναι πνευματικές ασκήσεις του Πολεμιστή στον δρόμο της Μαγείας. Ασκήσεις που βγάζουν τον Νου από το μονοπάτι της λογικής, σταματούν τον κόσμο όπως τον ξέρεις, για να μπορέσεις να φτιάξεις έναν άλλο όπως τον θέλεις. Τον κόσμο του Μάγου.

Διάβασε περισσότερα στους ποιό κάτω συνδέσμους..Και μοιράσου την Γνώση με του φίλους σου, Χρησιμοποίησε την.
Καλημέρα και να περνάς ...καλά.

http://www.facebook.com/l/77826;theodosialife.blogspot.com/2009/12/blog-post_09.html
--------------------

** Οι δέκα απάτες των Χριστουγέννων από τους κάθε λογής επιτήδειους στο Internet

Οι έμποροι δεν είναι οι μόνοι που προετοιμάζονται για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο, το ίδιο κάνουν και οι κάθε λογής επιτήδειοι στο Διαδίκτυο. Θέλοντας να τονίσει την αυξημένη εγκληματικότητα στο Ίντερνετ την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, η εταιρεία ασφαλείας McAfee συνέταξε ένα κατάλο...
** Autonomia EXPO η μεγάλη έκθεση για την αναπηρία 21, 22 και 23 Μαΐου 2010‏
Από:
press@disabled.gr

Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2009 11:03:26 πμ
Προς:
snstam@gmail.com (Mailing list information, including unsubscription instructions, is located at the end of this message.)
__

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ετοιμάζεται η Autonomia EXPO http://www.autonomiaexpo.org/ η μεγαλύτερη έκθεση για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ειδική εκπαίδευση και την ανεξάρτητη διαβίωση που γίνεται στην Ελλάδα και πρόκειται να γίνει στις 21, 22 και 23 Μαΐου 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Στην Autonomia EXPO 2010 θα συγκεντρωθούν όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που απευθύνονται στους καταναλωτές με αναπηρίες και με ειδικές καταναλωτικές ανάγκες. Μολονότι βρισκόμαστε 7 μήνες πριν από το άνοιγμα της πόρτας της Autonomia EXPO στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου ήδη έχει γεμίσει το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου το μισό.

Αυτό που χρειάζεται να πούμε είναι πως η Autonomia EXPO είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για την αναπηρία: Είναι μια έκθεση αυτής καθεαυτής της αναπηρίας ως εμπειρίας και ως διαφοράς συνθηκών και όρων ζωής.

Η Autonomia EXPO είναι απολύτως προσπελάσιμη σε όλες τις γνωστές αναπηρίες και όλες οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης φαίνονται πάνω από το http://www.autonomiaexpo.org/ που ενημερώνεται συνεχώς. Στο http://www.autonomiaexpo.org/?page_id=630 μπορείτε να βρείτε τη λίστα των εκθετών (που μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους) καθώς επίσης την κάτοψη σε ψηφιακή μορφή.

Φωτογραφίες από τις προηγούμενες διοργανώσεις της Autonomia EXPO μπορείτε να δείτε στο http://www.autonomiaexpo.org/?p=169 για να διαπιστώσετε πως η Autonomia EXPO έχει αποτελέσει ένα εργαλείο έκφρασης και επικοινωνίας ενός νέου μοντέλου αξιοβίωτης και απελευθερωτικής αναπηρίας.

Η Autonomia EXPO διοργανώνεται από το περιοδικό ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2475 (που είναι το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία και σε ύλη περιοδικό στην ελληνική γλώσσα) και από το http://www.disabled.gr/ (που είναι το δημοφιλέστερο site αναπηρίας στον κόσμο). Για το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ και για τα υποστηρικτικά του προγράμματα μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.disabled.gr/lib/?page_id=2480 αφού πριν σας πούμε πως όλες οι υπηρεσίες του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ παρέχονται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Autonomia EXPO με κάθε διαθέσιμο τρόπο. Πληροφορίες για τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας με την Autonomia EXPO και με το ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ μπορείτε να διαβάσετε στο http://www.autonomiaexpo.org/?page_id=8

** Ο Kostas All έστειλε μήνυμα στα μέλη του Mikis Theodorakis (The Father of Composers). --------------------Θέμα: Διάδοση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Το ΕΡΓΟ και η ΑΓΩΝΙΑ ενός ΕΛΛΗΝΑ Δημιουργού για την Διάδοση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ http://www.facebook.com/l/77826;ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥhttp:/www.eurozoi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=716:2009-11-16-12-33-07&catid=62:2009-07-30-10-56-12&Itemid=66 Το ΕΡΓΟ και η ΑΓΩΝΙΑ ενός ΕΛΛΗΝΑ Δημιουργού για την Διάδοση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1063064715005&mid=189ba5fG56358b7cG1355d3aG0** DjAkis invited you to join the Facebook group "DANCE CLUB!!!!TO APOLUTO ELLINADIKO!!!". To see more details and confirm this group invitation, follow the link below:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=239232960128&mid=189b0ebG3dd6e022Gcad1e4G6 Thanks,The Facebook Team___Find people from your Gmail address book on Facebook! Go to: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email .-

** Eftichia Papatsirou commented on Anastasia Manolopoulou's link: "Μάλαμας συμφωνώ..." To see the comment thread, follow the link below:http://www.facebook.com/n/?posted.php&id=1437827580&share_id=219629906411&comments=1&mid=1895b87G3dd6e022Gca9520G13#s219629906411 Thanks,The Facebook Team

** Dimos Dimopoulos commented on Anastasia Manolopoulou's link: "opws palia!!" To see the comment thread, follow the link below:http://www.facebook.com/n/?posted.php&id=1437827580&share_id=219629906411&comments=1&mid=1895317G3dd6e022Gca90d5G13#s219629906411 Thanks,The Facebook Team

** Vasilis invited you to join the Facebook group "ALEXANDER -ΑΧΑΡΝΩΝ 125-ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ-ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ". To see more details and confirm this group invitation, follow the link below:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=154326233468&mid=1893f46G3dd6e022Gca891eG6 Thanks,The Facebook Team

** Dimitrios Frantzis commented on Anastasia Manolopoulou's link: "http://www.facebook.com/l/1ce66;www.youtube.com/watch?v=d0DeQ0ur0eE" To see the comment thread, follow the link below:http://www.facebook.com/n/?posted.php&id=1437827580&share_id=219629906411&comments=1&mid=1892dd1G3dd6e022Gca7cb1G13#s219629906411 Thanks,The Facebook Team

** Dimitrios Frantzis commented on Anastasia Manolopoulou's link: "Μαλαμας ρε παιδια σαυτο το τραγουδι......ΜΟΝΟ Μαλαμας. ο Βασιλης ειναι για αλλα ." To see the comment thread, follow the link below:http://www.facebook.com/n/?posted.php&id=1437827580&share_id=219629906411&comments=1&mid=1892db8G3dd6e022Gca7ca4G13#s219629906411 Thanks,The Facebook Team

**Dimitrios Frantzis commented on Anastasia Manolopoulou's link: "http://www.facebook.com/l/1ce66;www.youtube.com/watch?v=d0DeQ0ur0eE" To see the comment thread, follow the link below:http://www.facebook.com/n/?posted.php&id=1437827580&share_id=219629906411&comments=1&mid=1892ccbG3dd6e022Gca7c02G13#s219629906411 Thanks,The Facebook Team

**
Dear Stamatios ,I hope you have been enjoying the benefits of free access to Viadeo's premium services. In 7 days your account will revert to basic services. As this happens I would like to offer you 1 month of free premium membership if you chose to sign-up for 12 months. That means 13 months of:
· Full search features and viewing member profiles
· Find out who has looked at your profile
· Unlimited connections and communications
· Create forums and advertisements
· Post and manage events
Click here to sign up for the welcome offer
Thank you for your continued support,
Kind regards,
Wayne Gibbins Head of Marketing, UK & Ireland

**Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G karaoke show @ deco cafe bar" την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G karaoke show @ deco cafe barΤύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: Λ.Συγγρού 78 (metro fix) Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=365230730226&mid=1891029G56358b7cG134e0d3G7&bcode=aHCNS Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
**

Hi Stamatios,
小蓁 confirmed you as a friend on Facebook.

陳小蓁

Here are some of 小蓁's friends you might know:
徐大衛Add as Friend

Hideki EzAdd as Friend

Charlie ChouAdd as Friend

Vin YangAdd as Friend

謝舒琳Add as Friend

尤吃吃Add as Friend
Thanks,The Facebook Team
To view 小蓁's profile:
Login
To view 小蓁's profile or write on her Wall, follow this link:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=100000307656313&mid=1890682G3dd6e022Gca65b9G1b .-

**
stamos-dynami http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/
Arfara-Messinias http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/
STAMOS -ARFARA -GREECE http://snsarfara.blogspot.com/
Arfara-Messinias 2 http://snsstamoskal.blogspot.com/
Arfara-Messinias 1 - FOTOS http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/
vlasios http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου