ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΑΣ !!

Ατάκες γάμου που έγραψαν ιστορία Νο1


Το τελευταίο διάστημα με προβληματίζει ιδιαίτερα το θέμα του γάμου…Όχι δεν σκέφτομαι να παντρευτώ, απλά απορώ γιατί παντρεύεται ο κόσμος! Το Myday έψαξε, ρώτησε και συγκέντρωσε τις καλύτερες ατάκες που έχουν ειπωθεί για τον έγγαμο βίο και τις παρουσιάζει σε όσους σκέφτονται να κάνουν το ... λάθος;!;

Γνωριμία "Η γυναίκα μου κι εγώ ζούσαμε ευτυχισμένοι για 25 ολόκληρα χρόνια. Μετά γνωριστήκαμε..." Χαραγμένο στο μνημείο του Άγνωστου Συζύγου.

Απιστία "Όταν ένας άνδρας σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει" Σάσα Γκιστρί, Γάλλος ηθοποιός που είπε επίσης ότι "η γυναίκα που το σκάει με τον εραστή της δεν εγκαταλείπει τον άνδρα της, τον απαλλάσσει από μια άπιστη σύζυγο.

" Ταχύτητα "Φυσικά και υπάρχει τρόπος να μεταφέρεις χρήματα και ο οποίος να είναι πιο γρήγορος και από το e-banking.

Ονομάζεται γάμος" Ανώνυμος τραπεζίτης, αποκαλύπτει το υπέρτατο μυστικό που απειλεί τον τομέα εργασίας του.

Θέμα Τύχης "Μη το σκέφτεσαι, παντρέψου. Αν σου τύχει μια καλή σύζυγος, θα γίνεις ευτυχισμένος. Αν σου τύχει μια κακή σύζυγος, θα γίνει φιλόσοφος" Φράση που αποδίδεται στον Έλληνα φιλόσοφο, Σωκράτη. Μήπως τελικά το κώνειο προήλθε... εκ των έσω;

Ατυχία "Ήμουν φοβερά άτυχος και με τις δυο μου γυναίκες. Η πρώτη με εγκατέλειψε και η δεύτερη όχι" Πάτρικ Μάρεϊ, πρωταγωνιστής στη δημοφιλή κωμική σειρά "Only Fools and Horses" που παιζόταν στην Αγγλία μέχρι και το 2003.


φαρμακοποιός
Πιάνει δουλειά ένας νεαρός σε ένα φαρμακείο. Μετά την πρώτη διανυκτέρευση ο φαρμακοποιός τον ρωτά πως πήγε η δουλειά: - “Ήρθαν πελάτες χθες;” - “Ναι, ήρθε μια κυρία που την πονούσε το κεφάλι της”. - “Εσύ, τι έκανες;” - “Της έδωσα ένα κουτί ασπιρίνες”. - “Μπράβο!” - “Μετά ήρθε ένας κύριος με πόνο στη μέση”. - “Εσύ τι έκανες;” - “Του έδωσα ένα έμπλαστρο”. - “Μπράβο, παιδί μου, θα γίνεις καλός φαρμακοποιός”. - “Επίσης, γύρω στα μεσάνυχτα ήρθε μια πανέμορφη γυναίκα, ψηλή, ξανθιά και φορούσε γούνα. Τη βγάζει μένει ολόγυμνη και μου λέει: Έχω πέντε μήνες να δω άντρα, αγόρι μου!!” - “Και εσύ τι έκανες παιδί μου;” - “Της έδωσα κολλύριο!!”
IKA Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η γυναίκα να ζήσουν υγιεινά και παντοτινά. Ο σατανάς όμως δημιούργησε τα Haagen Dazs και τα διάφορα cookies. Και ρώτησε: «Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου;» και ο άνδρας απήντησε: «Ευχαρίστως!» και η γυναίκα πρόσθεσε: «Παρακαλώ για μένα άλλη μια ζεστή βάφλα με σαντιγύ!». Και έτσι πήραν και οι δύο από 5 κιλά. Και ο Θεός δημιούργησε το γιαούρτι, ώστε να διατηρήσει η γυναίκα το σώμα της όπως άρεσε στον άνδρα. Και ο σατανάς δημιούργησε από το σιτάρι το άσπρο αλεύρι και από το ζαχαροκάλαμο τη ζάχαρη και τα συνδύασε. Και η γυναίκα άλλαξε νούμερο στην ένδυσή της και πήγε από το 38 στο 46. Και έτσι είπε ο Κύριος: «Δοκίμασε το φρέσκο μαρούλι μου!» Και ο σατανάς εφεύρε το ντρέσσιγκ και το σκορδόψωμο ως συνοδευτικά. Και οι άνδρες και οι γυναίκες μετά από αυτή την απόλαυση άνοιξαν τις ζώνες τους κατά τουλάχιστον μία τρύπα. Ο Κύριος όμως είπε: «Σας έδωσα φρέσκα λαχανικά και ελαιόλαδο, στο οποίο να μαγειρεύετε υγιεινά!» Και ο σατανάς συνόδεψε τα φαγητά αυτά με δεύτερο πιάτο, από νόστιμες μπουκίτσες από ψωμάκια, τυράκια camembert, αστακό σε βούτυρο μυρωδάτο και φιλετάκια κοτόπουλου. Και οι τιμές χοληστερίνης του ανθρώπου ανέβηκαν στα ουράνια. Ετσι ο Θεός έδωσε στον άνθρωπο αθλητικά παπούτσια, ώστε να χάσει μερικά κιλά με την άθληση. Και ο σατανάς δημιούργησε την δορυφορική τηλεόραση και τα DVD μαζί με τα τηλεχειριστήρια, για να μην κουράζεται ο άνθρωπος με το ζάπινγκ. Και οι άνδρες και οι γυναίκες γελούσαν και έκλαιγαν μπροστά την οθόνη και άρχισαν να φοράνε ελαστικές φόρμες αδυνατίσματος. Ετσι ο Θεός δημιούργησε την πατάτα, φτωχή σε λίπος και κάλιο και γεμάτη θρεπτικές ουσίες. Και ο σατανάς αφαίρεσε την φλούδα και έκοψε το εσωτερικό της σε πατατάκια, τα οποία τηγάνησε και τα κάλυψε με πολύ αλάτι. Και ο άνθρωπος πήρε μερικά κιλά ακόμη... Ο Θεός όμως έφερε το άπαχο κρέας, ώστε τα τέκνα του να χορταίνουν προλαμβάνοντας λιγότερες θερμίδες. Και ο σατανάς έφερε τα Goodys και το τσίζμπουργκερ των 99 λεπτών. Και ρώτησε ο σατανάς: «Θέλεις και τηγανητές πατάτες;» Και είπε ο άνθρωπος: «Βεβαίως, μια μεγάλη μερίδα με μαγιονέζα!». Kαι σχολίασε ο σατανάς: «Ετσι μπράβο!» Και ο άνθρωπος έπαθε έμφραγμα. Και ο Θεός αναστέναξε και δημιούργησε το τετραπλό μπαϊ-πάς της καρδιάς. Και τότε ο σατανάς είπε 'είπαμε να παίζουμε τίμια'... ...Και δημιούργησε το ΙΚΑ.
Με αυτό το τεστ θα κουφαθείτε!! Σκεφτείτε έναν αριθμό. Πολλαπλασιάστε τον με το 9 Γράψτε τον αριθμό που βγήκε από τον πολλαπλασιασμό. Προσθέστε τα ψηφία του αριθμού που βρήκατε μέχρι να βγει έναν μονοψήφιος αριθμός Αφαιρέστε από τον μονοψήφιο αριθμό το 5. Βρείτε το αντίστοιχο γράμμα της αλφαβήτας από τον αριθμό που προέκυψε από την αφαίρεση. Σκεφτείτε μια χώρα της Ευρώπης που αρχίζει από το συγκεκριμένο γράμμα. Μετά σκεφτείτε ένα χρώμα που να αρχίζει από το δεύτερο γράμμα της χώρας Τώρα σκεφτείτε ένα μεγάλο ζώο που να αρχίζει από το τέταρτο γράμμα του χρώματος ...; Γράψτε τις 3 λέξεις που έχετε βρει ...;
Μήπως βρήκατε έναν Άσπρο Ρινόκερο από τη Δανία;
101 sexy jokes!
Περιέχει και γελιογραφίες!!
Code:
http://www.uploadjockey.com/download/7p3zfavh/101_sexy_jokes.rar

Οι 13 πιο ηλίθιες ερωτήσεις... 01. Γυρίζεις σπίτι κατάκοπος και σου λένε: - Ήρθες; (Όχι έρχομαι σε 10 λεπτά!) 02. Σε παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό: - Έλα ρε σπίτι είσαι; ( Όχι, είμαι στο χωράφι κι έχω κάνει εκτροπή!) 03. Σε καφετέρια: - Ένα φραπέ γλυκό, χωρίς. - Χωρίς γάλα; (Όχι, χωρίς καλαμάκι!) 04. Συναντιέσαι με ένα φίλο: - Έλα ρε που είσαι; (Στην απέναντι γωνία!) 05. Ανάβεις στο θερμοσίφωνο: - Θα κάνεις μπάνιο; (Όχι το άναψα για να καίει ρεύμα!) 06. Ντύνεσαι και ετοιμάζεσαι να φύγεις, οπότε ακούς: - Θα βγεις; ( Όχι, προβάρω ρούχα!) 07. Τρως το φαΐ, ζητάς δεύτερο πιάτο και σου λένε: - Σ' άρεσε; (Όχι, αλλά μη σε προσβάλω!) 08. Λες στον άλλο ότι βρήκες κοπέλα και σου λέει: - Καλή είναι; (Όχι αλλά μια ψυχή που είναι να βγει...) 09. Έρχεται ο υδραυλικός σπίτι και ο ιδιοκτήτης τον ρωτάει: - Ήρθατε για τη βρύση; (Όχι! Ν' αλλάξω μια λάμπα & να κρεμάσω και τις κουρτίνες!) 10. Δώδεκα τη νύχτα, βάζεις πιτζάμες, λες καληνύχτα και πας στο δωμάτιό σου οπότε σε ρωτάνε: - Πας για ύπνο; (Όχι πάω να ρίξω μπετά σε μια οικοδομή!) 11. Κάθεσαι σε καφετέρια και περνάει γνωστός: - Α, εδώ κάτσατε; ( Όχι, ολογράμματα είμαστε) 12. Πας στο βενζινάδικο, κατεβαίνεις από το αμάξι και ανοίγεις το πορτάκι της βενζίνης: - Βενζίνη θέλεις; (Όχι, να του βάλω πορτοκαλάδα). 13. Καλείς κλειδαρά, έρχεται μετά από 40 λεπτά και σε βρίσκει από έξω: -Κλειδώθηκες από έξω; ( Όχι, απλά βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να ανοίγω πόρτες)

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ


Όταν ο Θεός δημιούργησε το γάιδαρο του είπε ................ Θα δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ και θα κουβαλάς βαριά πράγματα στην πλάτη σου . Θα τρως χόρτο και θα έχεις πολύ λίγη νοημοσύνη . Θα ζεις 50 χρόνια " . Τότε ο γάιδαρος του απάντησε: " 50 χρόνια τέτοια ζωή είναι πολύ σκληρό . Δώσε μου μόνο 30 χρόνια " . Έτσι κι έγινε . Μετά ο Θεός δημιούργησε το σκύλο και του είπε : " Σαν σκύλος θα φυλάς την ιδιοκτησία του ανθρώπου και θα είσαι ο πιο αφοσιωμένος φίλος του . Θα τρως ότι περισσεύει από τον άνθρωπο και θα ζεις για 25 χρόνια " . Τότε ο σκύλος απάντησε: " Θεέ μου , 25 χρόνια τέτοια ζωή δεν αντέχεται . Δώσε μου μόνο 10 χρόνια " . Έτσι κι έγινε . Μετά ο Θεός δημιούργησε τον πίθηκο και του είπε : " Θα πηδάς από δέντρο σε δέντρο και θα συμπεριφέρεσαι σαν βλάκας . Θα κάνεις το γελωτοποιό και θα ζεις για 20 χρόνια " . Τότε ο πίθηκος απάντησε: " Θεέ μου , 20 χρόνια σαν γελωτοποιός του κόσμου πάει πολύ . Δώσε μου μόνο 10 χρόνια " . Έτσι κι έγινε . Τελικά ο Θεός δημιούργησε τον άντρα και του είπε : " Είσαι άντρας , το μόνο λογικό ων που θα κατοικεί στη γη . Θα χρησιμοποιείς τη νοημοσύνη σου για να επιβάλλεσαι στα άλλα δημιουργήματα . Θα εξουσιάζεις τη γη και θα ζεις για 20 χρόνια " . Τότε ο άντρας απάντησε : " Θεέ μου , να είμαι άντρας μόνο για 20 χρόνια δεν αρκεί . Δώσε μου σε παρακαλώ τα 20 χρόνια που άφησε ο γάιδαρος , τα 15 χρόνια που άφησε ο σκύλος και τα 10 χρόνια που άφησε ο πίθηκος " . Έτσι κι έγινε . Από τότε ο άντρας ζει 20 χρόνια σαν άντρας , μετά παντρεύεται και δουλεύει 20 χρόνια σαν γάιδαρος και από το πρωί ως το βράδυ κουβαλά τα βάρη . Μετά αποκτά παιδιά και ζει 15 χρόνια σαν σκύλος φρουρώντας το σπίτι και την περιουσία του τρώγοντας ότι περισσεύει από την οικογένεια . Και αφού γεράσει πια ζει σαν πίθηκος , συμπεριφέρεται σαν βλάκας και κάνει τον γελωτοποιό στα εγγόνια του.

Πολυκαταστήματα ανδρών και γυναικών Άνοιξε στην Νέα Υόρκη ένα μαγαζί που πουλάει άντρες και πάει μία γυναίκα να βρει σύζυγο. Στην είσοδο του μαγαζιού υπάρχει μια επιγραφή με τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι πελάτες. Ο πρώτος κανόνας λέει ότι μπορείς να μπεις στο μαγαζί μόνο μια φορά. Υπάρχουν 6 όροφοι και σε κάθε όροφο μπορείς να επιλέξεις σύζυγο ή να ανέβεις στον επόμενο. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να κατέβεις όροφο παρά μόνο για να βγεις από το κτίριο. Μπαίνει λοιπόν η κυρία και ανεβαίνει στον πρώτο όροφο. Η επιγραφή λέει: · Άνδρες με δουλειά. Η κυρία συνεχίζει στον δεύτερο όροφο: · Άνδρες με δουλειά που αγαπάνε τα παιδιά. Στον τρίτο όροφο η επιγραφή λέει: · Άνδρες με λεφτά που αγαπάνε τα παιδιά και είναι όμορφοι. Καλοί σκέφτεται η κυρία αλλά ανεβαίνει στον τέταρτο όροφο: · Άνδρες με λεφτά που αγαπάνε τα παιδιά είναι όμορφοι και βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού. Ας ανέβω έναν ακόμη όροφο λέει η κυρία και στον πέμπτο διαβάζει: · Άνδρες με λεφτά που αγαπάνε τα παιδιά είναι όμορφοι βοηθούν στις δουλειές του σπιτιού και είναι πολύ ρομαντικοί. Η κυρία το έχει πάρει απόφαση θα πάρει άντρα από τον πέμπτο όροφο αλλά δεν αντέχει να μην ανέβει στον έκτο. Εκεί η επιγραφή λέει: · Είστε η επισκέπτης 31.456.012 σε αυτόν τον όροφο. · Δεν υπάρχουν άντρες εδώ. · Ο όροφος αυτός υπάρχει μόνο ως απόδειξη ότι οι γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με τίποτα.
& ΑΝΤΡΕΣ… Στο απέναντι 6όροφο κτίριο άνοιξε ένα μαγαζί που πουλάει γυναίκες. Στον πρώτο όροφο η επιγραφή γράφει : · Γυναίκες που τρελαίνονται για σεξ. Στον δεύτερο όροφο η επιγραφή γράφει : · Γυναίκες που τρελαίνονται για σεξ και έχουν λεφτά. Στον τρίτο όροφο η επιγραφή γράφει : · Γυναίκες που τρελαίνονται για σεξ έχουν λεφτά και μεγάλα *****. Κανένας δεν έχει ανέβει στους παραπάνω ορόφους.

Μπλε κοστούμι Ένας άντρας που μόλις απεβίωσε μεταφέρεται στο γραφείο τελετών φορώντας ένα ακριβό, μαύρο κοστούμι. Ο υπάλληλος του γραφείου ρωτάει τη σύζυγο του νεκρού πως θα ήθελε να τον ντύσουν. Της επισημαίνει ότι ο άντρας δείχνει ωραίος με το μαύρο κοστούμι που ήδη φοράει. Η χήρα διαφωνεί ,ωστόσο, λέγοντας ότι πάντα έδειχνε καλύτερος με μπλε κοστούμι. Του δίνει μια λευκή επιταγή και του λέει, "Δεν με απασχολεί το κόστος, μόνο ντύστε τον σύζυγό μου με το καλύτερο μπλε κοστούμι που μπορείτε να βρείτε." Την επομένη η γυναίκα επιστρέφει στο γραφείο λίγο πριν την κηδεία. Μένει ιδιαίτερα ικανοποιημένη, όταν βρίσκει τον άντρα της ντυμένο με ένα εξαιρετικό μπλε κοστούμι, ακριβώς στα μέτρα του. Λέει στον υπάλληλο του γραφείου, "Ότι και να κόστισε, είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τις υπηρεσίες σας. Αλήθεια πόσα ξοδέψατε" Προς μεγάλη της έκπληξη, εκείνος της επιστρέφει τη λευκή επιταγή. "Καμία απολύτως χρέωση," της λέει. "Όχι, μα επιμένω, πρέπει να σας αποζημιώσω για το κόστος αυτού του υπέροχου κουστουμιού!" του λέει. "Ειλικρινά μαντάμ," της λέει εκείνος, "Δεν κόστισε απολύτως τίποτα. Βλέπετε, ένας άλλος νεκρός τζέντλμαν, περίπου στις διαστάσεις του άντρα σας ντυμένος με ένα πολύ ωραίο μπλε κοστούμι μεταφέρθηκε εδώ λίγο μετά τη χθεσινή σας αναχώρηση. Ρώτησα τη σύζυγό του αν θα την πείραζε να κηδευτεί φορώντας ένα μαύρο κοστούμι κι εκείνη δέχθηκε, αρκεί να έδειχνε ωραίος … οπότε άλλαξα τα κεφάλια."

Αγαπημένη στάση Ένας Γάλλος, ένας Εγγλέζος και ένας Έλληνας συζητούν για τις στάσεις που προτιμούν. Ο Γάλλος λέει ότι προτιμάει να είναι από πάνω, γιατί τότε βλέπει τα όμορφά της μάτια. Ο Εγγλέζος προτιμάει να είναι από κάτω για να βλέπει τα όμορφα στήθη της. Ό Έλληνας λέει ότι προτιμάει από πίσω. Καλά και τι βλέπεις, τον ρωτάνε; - Βλέπω διάφορα κάθε φορά. Τελευταία έβλεπα Champions League. Σαδιστής

Μαζοχιστής: "χτύπα με.. χτύπα με.." Σαδιστής: «ΟΧΙ!»

Οικογενειάρχης Ένας 40άρης οικογενειάρχης ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ. Κάποια στιγμή παρατηρεί μια εντυπωσιακή ξανθιά και ασυναίσθητα τη χαζεύει. Η ξανθιά του γυρίζει το βλέμμα. Την ξανακοιτάζει πιο έντονα, τον κοιτάζει και αυτή. Aυτό τραβάει κάμποση ώρα και αποφασίζει να της μιλήσει: - "Συγνώμη", της λέει, "μήπως γνωριζόμαστε;" - "Βέβαια", του απαντάει. "Ένα από τα παιδιά μου είναι δικό σας!" Ο τύπος σαστίζει, σκέφτεται και ξαφνικά θυμάται τη μοναδική φορά που απάτησε τη γυναίκα του. Τη ρωτάει λοιπόν: - "Μήπως είστε εκείνη η στριπτιζέζ που είχανε καλέσει σε ένα μπάτσελορ πάρτυ στην Πεύκη πρόπερσι την άνοιξη και είχαμε καταλήξει να κάνουμε άγριο σεξ στην κουζίνα; Μου είχατε δέσει τα χέρια με χειροπέδες και μου χώσατε και ένα καρότο στον κ....! Συνοφρυωμένη αυτή του απαντάει: - Όχι, είμαι η φιλόλογος του γιου σας...

Ζευγάρι πάει κρουαζιέρα Μετά από 20 χρόνια γάμου, το ζευγάρι πάει κρουαζΙέρα. Μια νύχτα με πανσέληνο βρίσκονται στο κατάστρωμα και με πολύ ρομαντική διάθεση λέει η γυναίκα: - Αγάπη μου, αν έπεφτα στη θάλασσα θα μ' έσωνες; - Αν σου πω "ναι", θα πέσεις; Μαυρισμένο μάτι
Μια όμορφη χειμωνιάτικη μέρα συναντιούνται δυο φίλοι και όλως περιέργως έχουν και οι δυο μαυρισμένο το ένα μάτι τους. - Έλα, βρε Στέφανε, πώς είσαι έτσι; Από τι το έπαθες; - Πού να στα λέω, απαντάει ο άλλος, από σαρδάμ το έπαθα. Πήγα χθες στο σταθμό λεωφορείων να κλείσω ένα εισιτήριο για Ξυλόκαστρο, αλλά στο ταμείο ήταν μια ξανθιά με κάτι τεράστια "μπαλκόνια", οπότε κάνω σαρδάμ και αντί για "ένα εισιτήριο για Ξυλόκαστρο", της λέω "ένα εισιτήριο για το Βυζόκαστρο"! Εκεί απάνω μου χώνει μια μπουνιά και να τα αποτελέσματα! Αλλά εσύ πώς το έπαθες; - Α, και εγώ από σαρδάμ. Συνέβη χθες το πρωί, όταν τρώγαμε με τη γυναίκα μου πρωινό. Πάω να της πω "Φέρε χρυσή μου τη μαρμελάδα", αλλά κάνω σαρδάμ και της λέω "Μου κατέστρεψες τη ζωή, παλιοσ*ρόφ@"!

Επίσκεψη στον ψυχίατρο Ο Πάτροκλος επισκέπτεται έναν ψυχίατρο να παραπονεθεί ότι έχει υπερβολικό άγχος επειδή πιστεύει πως είναι γκέι. «Πως κατέληξες σ’ αυτό το συμπέρασμα;» των ρωτά ο ψυχίατρος. «Επειδή ο πατέρας μου ήταν γκέι», απαντάει ο Πάτροκλος. «Μην ανησυχείς, δεν είναι κληρονομικό» λέει ο ψυχίατρος. «Αλλά και ο αδερφός μου είναι γκέι», επιμένει ο Πάτροκλος. «Αυτό δε σημαίνει ότι είσαι κι εσύ», λέει ο ψυχίατρος. «Ο θείος μου και ο ξάδερφός μου είναι επίσης γκέι», λέει ο Πάτροκλος. «Θεέ μου» λέει ο ιατρός. «Υπάρχει ΚΑΠΟΙΟΣ στην οικογένειά σας που να έχει σεξουαλική επαφή με γυναίκες;» «Ναι», απαντά ο Πάτροκλος. «Η αδερφή μου!».

Πάρτι μεταμφιεσμένων Ένα ζευγάρι ήταν καλεσμένο σε ένα πάρτι μεταμφιεσμένων. Την σύζυγο την τελευταία στιγμή την έπιασε ένας φοβερός πονοκέφαλος κι έτσι είπε στον σύζυγο να πάει μόνος του. Σαν καλός σύζυγος που ήταν, αρνήθηκε, αλλά εκείνη επέμεινε λέγοντας ότι θα έπαιρνε μια ασπιρίνη και θα πήγαινε για ύπνο, γι' αυτό δεν υπήρχε λόγος να χαλάσει τη διασκέδασή του. Έτσι, ο σύζυγος φόρεσε το κουστούμι του King Kong, κι έφυγε. Η σύζυγος, μετά από μιας ώρας ύπνο, ξύπνησε χωρίς πονοκέφαλο και καθώς ήταν ακόμα νωρίς, αποφάσισε να πάει στο πάρτι. Και μια και ο σύζυγος δεν γνώριζε τι κοστούμι θα φορούσε εκείνη, σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να διασκεδάσει παρακολουθώντας τη συμπεριφορά του όταν δεν ήταν παρούσα. Φτάνοντας στο πάρτι, αμέσως εντόπισε τον σύζυγο που χόρευε με όποια ωραία ύπαρξη μπορούσε, χουφτώνοντας λίγο απο 'δω και κλέβοντας κάποιο φιλί από κει. Τον πλησίασε και, καθώς η ίδια ήταν αρκετά ελκυστική, ο σύζυγος άφησε την προηγούμενη παρτενέρ του σύξυλη και αφιέρωσε όλη του την προσοχή στη νεοφερμένη. Εκείνη τον άφησε να προχωρήσει όσο ήθελε. Ήταν φυσικό άλλωστε μια και ήταν ο σύζυγός της. Τελικά, της ψιθύρισε μια πρόταση στο αυτί κι εκείνη συμφώνησε. Έτσι βρέθηκαν μέσα σ' ένα αυτοκίνητο στη σκοτεινή πλευρά του πάρκινγκ όπου το έκαναν στα γρήγορα με εξαιρετικό πάθος. Λίγο πριν βγουν οι μάσκες τα μεσάνυχτα, η σύζυγος αποχώρησε διακριτικά, πήγε σπίτι, έκρυψε το κοστούμι της και ξάπλωσε στο κρεβάτι αναρωτώμενη τι εξήγηση θα έδινε ο σύζυγός της για τη συμπεριφορά του. Διάβαζε καθιστή όταν εκείνος επέστρεψε. Τον ρωτά: -Πως πέρασες αγάπη μου? Εκείνος απάντησε: -"Ααα, τα ίδια και τα ίδια. Αφού ξέρεις ότι δεν περνάω καλά αν δεν είσαι μαζί μου. -"Χόρεψες καθόλου;", τον ρώτησε εκείνη. -"Μπα!", της απάντησε, "ούτε μια φορά. Όταν έφτασα στο πάρτι, βρήκα τον Γιάννη , τον Γιώργο και μερικούς άλλους από την παρέα. Ανεβήκαμε σε κάποιο δωμάτιο και παίξαμε χαρτιά…. - "Θα δείχνατε γελοίοι παίζοντας χαρτιά όλο το βράδυ με τις μεταμφιέσεις σας!" του είπε - “Όχι γιατί δάνεισα την μεταμφίεσή μου στον πατέρα σου, που απ’ ότι φαίνεται πέρασε καταπληκτικά!»

ΑΝΕΚΔΟΤΟ! - Η ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ Η ΣΤΗΝ ΕΚΟΨΑ Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δυό σακκούλες σκουπιδιών, μιά σε κάθε χέρι. Μια από αυτές έχει μια τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά-σιγά από το ελαφρό αεράκι. Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς λέγοντας... - Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα απο τη σακκούλα. Η γριά σταματάει και λέει... - Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά. - Εεεεπ, που πας; Που βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες; - Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει για κατούρημα του λέω: ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα! - Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά, λέει το όργανο της τάξης. Πολύ καλά τους κάνεις. Αντε να πας στο καλό... Α! και τι έχεις στην άλλη σακκούλα; - Ε, δεν πληρώνουν και όλοι...

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά... Ο σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ.... και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος: - Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει πολλά μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ! Γύρνα τα. *Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. * *Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... * *Μη, ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... * *ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν μ'' ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! * *Γρήγορα Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει;

* *Μην ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι... * *Βάλε αλάτι, ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!!! Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη. - "Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;", τον ρωτάει... Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει... - " Ήθελα απλά να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό..."

Είναι ένας τύπος, εντελώς μαμάκιας, κολλημένος δηλαδή με τη μάνα του... Και κάποια στιγμή αποφασίζει να παντρευτεί. Η γυναίκα του, του μαγειρεύει, και όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο και δοκιμάζει το φαγητό λέει: -Καλό το φαγητό που μαγείρεψες γυναίκα αλλά της μαμάς είναι καλύτερο! Η γυναίκα του σιδερώνει αλλά όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο λέει: -Καλά σιδερώνεις γυναίκα αλλά η μαμά μου τα ρούχα τα κολάριζε! Η γυναίκα του συγυρίζει το σπίτι αλλά όταν αυτός γυρίζει από το γραφείο λέει: -Ωραία έχεις τακτοποιήσει το σπίτι αλλά η μαμά μου όταν συγύριζε το διακοσμούσε κιόλας...! Τα παίρνει κι η γυναίκα του μια μέρα, και πάει σε ένα μαγαζί και αγοράζει κάτι σέξι μαύρα εσώρουχα, ζαρτιέρες, στριγκ κ.λ.π. Σκέφτεται, θα τα φορέσω, θα ανάψω κεριά, θα βάλω απαλή μουσική και θα τον περιμένω. Τι στο καλό, θα την ξεχάσει τουλάχιστον για απόψε τη μάνα του... Με το που γυρίζει ο τύπος από το γραφείο βλέπει τα φώτα στο σπίτι κλειστά, και τη γυναίκα του με τα μαύρα εσώρουχα και τρελαίνεται.... "Γιατί φοράς μαύρα";;; Έπαθε τίποτα η μάνα μου;;;!!!!

Ένας παπάς είχε έναν παπαγάλο και επειδή αυτός κυνηγούσε τις κότες με πονηρούς σκοπούς , ο παπάς θύμωσε με την αμαρτία αυτή και τον έπιασε από τα πόδια για να τον ρίξει μέσα στη χύτρα με το καυτό νερό που έβραζε η γυναίκα του. Ωστόσο η παπαδιά του λέει: Βρε παπά, άφησε τον αμαρτωλό και πάρε τον στην εκκλησία να κάνει θελήματα, για να συγχωρεθεί. Βρίσκοντας την ιδέα ο παπάς σωστή, τον παίρνει και τον πάει στην εκκλησία, τον τοποθετεί στην είσοδο και του λέει: Στο εξής, όταν βλέπεις να μπαίνει κόσμος στην εκκλησία θα λες «Δεξιά οι γυναίκες και αριστερά οι άνδρες». Εντάξει; Εντάξει, λέει ο παπαγάλος, που εν τω μεταξύ, λόγω της χύτρας, είχε μείνει φαλακρός. Και ενώ έκανε αυτό καθημερινά, μια μέρα βλέπει να περνά από μπροστά του συνάμα και ένας φαλακρός, οπότε βλέποντας αυτό λέει: Δεξιά οι άντρες, αριστερά οι γυναίκες και από δώ οι γκομενιαριδες!

Ο George Bush πηγαίνει σε ένα Δημοτικό σχολείο να μιλήσει για τον πόλεμο. Όταν τελείωσε την ομιλία του λέει στα παιδιά οτι μπορούν να τον ρωτήσουν ότι θέλουν. Ένα μικρό αγόρι σηκώνει το χέρι του και ο George λέει: - Ναι, πώς σε λένε; - Bob. - Και ποιά είναι η ερώτηση σου Bob; - Λοιπόν, έχω τρεις ερωτήσεις. 1. Γιατί οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Ιράκ χωρίς την υποστήριξη των Η.Ε; 2. Γιατί είστε Πρόεδρος εάν ο Al Gore πήρε περισσότερες ψήφους από σας; 3. Τι συνέβη στον Osama Bin Laden; Όταν ακριβώς τελείωσε τις ερωτήσεις του, το κουδούνι χτυπά και ο George λέει στα παιδιά ότι θα συνεχίσουν μετά από το διάλειμμα. Όταν το διάλειμμα τελείωσε ο George λέει: - Eεε, πού είχαμε μείνει; A, στις ερωτήσεις! Ένα μικρό κορίτσι σηκώνει το χέρι του. Ο George της λέει: - Πώς σε λένε; - Sally - Και ποιά είναι η ερώτηση σου Sally; - Λοιπόν, έχω πέντε ερωτήσεις. 1. Γιατί οι ΗΠΑ εισέβαλαν στο Ιράκ χωρίς την υποστήριξη των Η.Ε; 2. Γιατί είστε Πρόεδρος εάν ο Al Gore πήρε περισσότερες ψήφους από σας; 3. Τι συνέβη στον Osama Bin Laden; 4. Γιατί το κουδούνι χτύπησε 20 λεπτά πριν από την κανονική του ώρα; Και 5. Πού είναι ο Bob;

ήταν 2 ξανθιές, η μια μέσα στο σπίτι και η άλλη στην αυλή και έξω έβρεχε. οπότε λέει η μια που ήταν μέσα στο σπίτι στην άλλη: -Έλα στο σπίτι βρέχει! και η άλλη απαντάει: -κι εδώ βρέχει!

itan mia fora enas mayros stin nea iorki kai perpatouse ston dromokratontas to radiofono tou ston omo kai akouge mousiki ksafnika se enan ouranoksisti ston teleuteo orofo vgeni mia gria apo to parathiro kai fonaze tou mayrou -MAYRE E MAYRE o mayros lei i gri theli boithia afini ta pragmata tou kai trexi na voithisi tin gria patai to koumpi tou ansanser tpt xalasmeno.pai apo ta skalia anebeni anebeni ftani ston teleyteo orofo ke xilia zoria perni fora spazi tin porta kai ti blepi? itan i gria kai taize ena moro kai girizi kai lei tou morou -AMA DEN FAS TO FAI SOU THA TO DOSO TOU MAYROU neyriazmenos o mauros feygi apo ton ouranoksisti katebeni kato perni ta pragmata tou kai pai na figi ksafnika ston diplano ouranoksisti dipla akrivos apo to parathiro tis grias vgeni enas geros kai fonazi tou mayrou MAYRO MAYRO -a@lei o mauros theli voithia o geros afini pale ta pragmata tou traxi na boithisi ton gero spasmeno pali to ansanser aneveni apo tis skala spazi tin pora vlepi to gero kai tou lei -ELA RE GERO TI INE tou lei o geros -TI P**STIA SOU EKANE I GRIA .-



ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ !!!ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ !! :

** Η Georgia Koupanou έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook.com/l/0db51;www.apoel-radio.tk. Θέμα: KOPI VASILOPITTAS STO SYFI PAFOU "TO SAVVATO 02/01/2010 WRA 2 KALEISTE STO SYFI APOEL PAFOU GIA KOPI THS VASILOPITTAS EN PAROUSIA TOY PROEDROU FOIVOU EROTOKRITOU KAI MERIKWN PAIKTWN. OLOI EKEI..." Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1233214992336&mid=1a3024eG56358b7cG14b9b8fG0 .-

** Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G karaoke show @ Αίγλη cafe " την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G karaoke show @ Αίγλη cafe Τύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: Ιερά Οδός & Θηβών Αιγάλεω Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=264208539127&mid=1a300faG56358b7cG14b999dG7 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Γεια σου Stamatios
Η Dora σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Dora Κουλουμπή Μανατάκη
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Dora που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Nikos ParasiannisΠροσθέστε ως Φίλο

Takis TsantilasΠροσθέστε ως Φίλο

Γιάννης ΠρεβενιόςΠροσθέστε ως Φίλο

Georgios TsoupakisΠροσθέστε ως Φίλο

Perivoli KerkyraΠροσθέστε ως Φίλο

Dimitris ArnisΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Dora:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Dora ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1530579073&mid=1a2ff80G3dd6e022Gdbbe3eG1b

**Γεια σου Stamatios
Η Angela σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Angela Kopakaki
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Angela που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Antonios KalatzakisΠροσθέστε ως Φίλο

Dimitra SarikouΠροσθέστε ως Φίλο

Manolis KypraiosΠροσθέστε ως Φίλο

Michalis KorkondeilasΠροσθέστε ως Φίλο

Piraeus StefΠροσθέστε ως Φίλο

Cissy HadzinikolaouΠροσθέστε ως Φίλο
Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Angela:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Angela ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1071408233&mid=1a2df47G3dd6e022Gdba03cG1b

**Ο Sotiris έγινε θαυμαστής της σελίδας ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2F-%2F173940601811&mid=1a2de3cG56358b7cG14b7470G4c Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Feed a Child with just a Click! Bulletin
Posted by Friends of the World Food Program
Dear Supporter,
If you've already made a gift this month -- thank you! If you haven't yet made your year-end gift, you still have the chance to change the life of a hungry person and receive a tax deduction.
Thanks to donors like you, the United Nations World Food Program (WFP) is able to impact the lives of schoolchildren, mothers, people affected by disasters and countless others living with hunger around the world. Donate now and you may be eligible for a tax deduction on your 2009 tax return.
How does your donation help?
With just $50, WFP can provide food to a child in school for one year. Your donation will help that child receive an education and end the cycle of hunger and poverty.
WFP's Mother-and-Child Health and Nutrition program helps mothers ensure that their babies get a healthy start to life.
Your gift enables WFP to respond immediately to emergencies, ensuring that life-saving assistance reaches those in need.
Donate Now. (http://bit.ly/7LW1GU)
Thank you for your dedication to ending global hunger.
Sincerely,
Karen SendelbackPresident and CEOFriends of the World Food Program
Go to Cause Invite Friends

**Ο/Η spartinos σας πρόσθεσε στους φίλους του στο Poihtikh gwnia Για να αποδεχτείτε την αίτηση, επισκεφτείτε:http://spartinos.ning.com/profiles/friendrequest/listReceived?c=1&xg_source=msg_friend_req --Για να ελέγξετε ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνετε στο Poihtikh gwnia, μεταβείτε στο:http://spartinos.ning.com/?xgo=5Tsc-kaSMVHRkdujbCeJpYogwr/r0ltexUxeLcrfxeQjtzqkKV65mw&xg_source=msg_friend_req .-

** Ο Haris σας προσκαλεί στην εκδήλωση " DJ ANGELA PANDELIS @ FACES CLUB - PAPHOS 30122009" την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου στις 12:00 π.μ. Εκδήλωση: DJ ANGELA PANDELIS @ FACES CLUB - PAPHOS 30122009Τύπος: Πάρτυ σε Κλάμπ'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου στις 12:00 π.μ. Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: ALIATHON PLAZA Theas Aphrodites Ave. Paphos-Cyprus Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=224278491842&mid=1a30aa2G56358b7cG14ba625G7&bcode=AjZsI Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** χρήστης spartinos πρόσθεσε ένα σχόλιο στο προφίλ σας στο Poihtikh gwnia: Καλως ηρθες στη γωνια μαςTo view and reply to the new comment, visit:http://spartinos.ning.com/profiles/comment/list?attachedToType=User&attachedTo=3ejdfh9rs728b&commentId=2305295:Comment:108833&xgsi=1&xg_source=msg_com_profile --Για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για σχόλια στο προφίλ σας, μεταβείτε στη σελίδα:http://spartinos.ning.com/profile/StamhatiosSkohulikas?xgsi=1&unfollowMyPage=1&xg_source=msg_com_profile
http://spartinos.ning.com/friends/MIMEMETROPOYLOY , Μιμή Μητροπούλου http://spartinos.ning.com/profile/MIMEMETROPOYLOY#add_comment , ΜΙΜΗ Π. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ .-

**Η Georgia Koupanou έστειλε μήνυμα στα μέλη του http://www.facebook.com/l/0db51;www.apoel-radio.tk. Θέμα: APOEL RADIO "ADERFIA APOELISTES SINDETHEITE STIN KATHIMERINI EKPOMPI PAREA ME TON AETW EKPEMPOUME TORA KAI STIN KAINOURGIA SELIDA http://www.facebook.com/l/0db51;www.apoel-makedonias.gr/apoelradio.html KATHOS KAI STO PALIO SITE http://www.facebook.com/l/0db51;www.apoel-radio.tk.SINDETHITE KAI APOLAFSTE ENA APOELISTIKO PROGRAMMA. XRONIA POLLA KAI KALI XRONIA SE OLOUS KAI TO MAIO ME TO DOUBLE:)" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1298847147550&mid=1a30df5G56358b7cG14ba9a9G0.-

** Γεια σου Stamatios
Η Maria σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Maria Kaouni
Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους της Maria που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Emmanouil KastrinakisΠροσθέστε ως Φίλο

Daisy Di MarchoΠροσθέστε ως Φίλο

Angela TassovaliΠροσθέστε ως Φίλο

Yiorgos AlimonosΠροσθέστε ως Φίλο

Simon H.HatziioannouΠροσθέστε ως Φίλο

Elena PalΠροσθέστε ως Φίλο
Ι.Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2008

Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook
Για να δείτε το προφίλ της Maria:
Σύνδεση
Για να δείτε το προφίλ της Maria ή να γράψετε στον Τοίχο της, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1671000224&mid=1a309c3G3dd6e022Gdbc753G1b

** Ο/Η Dora Κουλουμπή Μανατάκη σχολίασε την φωτογραφία σας. «χρόνια πολλά κι απο μένα !!!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30564902&id=1037492258&mid=1a30980G3dd6e022Gdbc721G9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**Η Giwta Kreta έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη . --------------------Θέμα: Tο χωριό με …τις λεσβίες! Γονάτισε το internet το χωριό με …τις λεσβίες! 25000 Σουηδεζες ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ το διαδικτυο http://www.facebook.com/l/50ab3;news24.gr http://www.facebook.com/l/50ab3;miss24.gr-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1184273135527&mid=1a2d76dG3dd6e022Gdb9985G0 .-

** Ο χρήστης NIKH-ANNA Π. πρόσθεσε ένα σχόλιο στο προφίλ σας στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ: Kαλησπέρα κι από εδώ και Χρόνια Πολλά!! Ευχαριστώ για τα σχόλια...αλλά εκείνο με τον ιο δεν το κατάλαβα.... To view and reply to the new comment, visit:http://poiisi.ning.com/profiles/comment/list?attachedToType=User&attachedTo=3ejdfh9rs728b&commentId=2282474%3AComment%3A37179&xgsi=1&xg_source=msg_com_profile

** Σταμάτιος Σκούλικας, Καλώς ήλθατε στο Ning! Τώρα που είσαστε μέλος, μπορείτε να φτιάξετε εύκολα ένα δικό σας φιλικό δίκτυο (social network ), ή να γίνετε μέλος ενός φιλικού δικτύου στο Ning με την δική σας Ning ID. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Ning εδώ:http://www.ning.com/ Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Ning --To control which emails you receive from Ning, go to: http://www.ning.com/?xgo=TeZR_7l8NANf5doA6PbLvrDaKSSzMX3NkeZcIIEY89paDIC1dVxDjf22medxg85p .-** http://poiisi.ning.com/ .- Πέρασα για μια καλησπέρα !, μαζί με διαρκείς ολόθερμες ευχές ! για όλες τις γιορτές που φεύγουν και έρχονται! Πάντα με Φιλία , εκτίμηση , αγάπη και ανθρωπιά ! Σταμάτης Αρφαρά Μεσσηνίας ...** Η ζωήμας είναι μια τομάτα ! άλλος την τρώει σαλάτα , κι΄άλλος στην μάπα !!! ---------------------------------------------------------------------Στείλατε ένα μήνυμα στον Νίκη-Αννα Παπουλάκου από ένα προφίλ στο Google. Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι για το αρχείο σας. Μπορείτε να δείτε το προφίλ του Νίκη-Αννα στο http://www.google.com/profiles/npapoulakou?hl=el .-

**

** Ο Djkostis Α' έστειλε μήνυμα στα μέλη του DJKOSTIS FUN CLUB. --------------------Θέμα: --djkostis web radio live-- ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ......ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ...ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ----- DJKOSTIS WEB RADIO-----ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ http://www.facebook.com/l/50ab3;www.djkostis.gr - ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ LIVE ΤΩΡΑ ΣΤΟ http://www.facebook.com/l/50ab3;www.djkostis.gr/fc ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΡΝΕΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΣhttp://www.facebook.com/pages/DJKOSTIS-WEB-RADIO/152227207981?ref=ts-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1188851482672&mid=1a313b0G3dd6e022Gdbd041G0 .-

** Ο/Η Maria Kaouni σχολίασε την φωτογραφία σας. «AX TI GLUKOOO S EUXARISTO POLY EXO GATOULA STO SPITI MOU. XRONIA POLLA»Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30564917&id=1037492258&mid=1a312d0G3dd6e022Gdbcfa2G9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

** Ο/Η Dora Κουλουμπή Μανατάκη σχολίασε την φωτογραφία σας.
«ΥΠΈΡΟΧΗ ΦΏΤΟ!!!!!» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30564902&id=1037492258&mid=1a30fe6G3dd6e022Gdbcd5aG9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook .-

** Ο χρήστης NIKH-ANNA Π. σχολίασε την καταχώριση ιστολογίου σας "STAMOS1" στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Για την προβολή του νέου σας σχολίου, επισκεφτείτε:http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2?commentId=2282474:Comment:37193&xg_source=msg_com_blogpost

Ο χρήστης spartinos πρόσθεσε ένα σχόλιο στο προφίλ σας στο Poihtikh gwnia: Σου ευχωμαι καλη χρονια με υγεια αγαπη και χαρα!!! To view and reply to the new comment, visit:http://spartinos.ning.com/profiles/comment/list?attachedToType=User&attachedTo=3ejdfh9rs728b&commentId=2305295:Comment:108948&xgsi=1&xg_source=msg_com_profile 966.spaces.live.com/photos/fakehandlerpage.aΟ Sotiris σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Φίλοι της Jazz...Funky Jazz...Soul...Bossa Nova... oloi edw....". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=254560028528&mid=1a322cbG56358b7cG14bc184G6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

Ο/Η Angela Kopakaki σχολίασε την φωτογραφία σας. «Sas euxaristo polu episeis» Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?%2Fphoto.php&pid=30564905&id=1037492258&mid=1a3202eG3dd6e022Gdbdf26G9 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

Ο χρήστης NIKH-ANNA Π. πρόσθεσε ένα σχόλιο στο προφίλ σας στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ: Κατάλαβα τι είναι αλλά δεν αντέχω να βλέπω τέτοια...sorry αλλα διέγραψα τις φωτο από τη σελίδα μου ....ανατριχιάζω...ας αφεθούμε για λίγο στην ομορφιά της ζωής λόγω των ημερών...στα καλά που μπορεί ν... To view and reply to the new comment, visit:http://poiisi.ning.com/profiles/comment/list?attachedToType=User&attachedTo=3ejdfh9rs728b&commentId=2282474%3AComment%3A37192&xgsi=1&xg_source=msg_com_profile

Η Katerina έγινε θαυμαστής της σελίδας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FOLOI-MAZI-GIA-TEN-ELLADA%2F220471271545&mid=1a31d27G3dd6e022Gdbdc86G4c Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

Ο/Η NIKH-ANNA Π. σας πρόσθεσε στους φίλους του στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Για να αποδεχτείτε την αίτηση, επισκεφτείτε:http://poiisi.ning.com/profiles/friendrequest/listReceived?c=1&xg_source=msg_friend_req --Για να ελέγξετε ποια μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνετε στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, μεταβείτε στο:http://poiisi.ning.com/?xgo=/Mr4outlYBSseaXougEBzCiDZs7Tj0bhKFHbX31VGWdUYrbA2ed4lw&xg_source=msg_friend_req Ο/Η

Maria Kaouni επισήμανε τον/την Agape Alexomanolaki σε μία από τις φωτογραφίες σας. Για να δείτε τη φωτογραφία, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30564917&id=1037492258&mid=1a313a2G3dd6e022Gdbd033G34 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook hi5 Μήνυμα από το χρήστη Dark AngelΓεια σου Stamoskal,Έχετε ένα μήνυμα hi5 από το χρήστη Dark Angel. Μπορείτε να δείτε το μήνυμα στην ακόλουθη τοποθεσία:Προβολή Μηνύματος»Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας,Η ομάδα hi5

* spx?_c=PhotoAlbum&_c01_photoalbum=showdefaulthttp://cyndiroom.spaces.live.com/http://cyndiroom.spaces.live.com/http://cyndiroom.spaces.live.com/http://ladyofavalon.spaces.live.com/ http://stincogrimaux.spaces.live.com/default.aspx?mkt=el-GR&partner=Live.SpacesΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΝΝ,ΜΝΙΝΑ ,


Ο 'Skorpideas Fotis έστειλε μήνυμα στα μέλη του Skorpideas Fotis Fun club. --------------------Θέμα: New promo...se liges meres etoimo!! Elpizw na sas aresei.. http://www.facebook.com/l/50ab3;www.youtube.com/watch?v=QVr6X04ks7U-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1304002848304&mid=1a32dacG3dd6e022Gdbea98G0 .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου