ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ *

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ :

·

· ~** Οι υπνόσακοι και τα υποστρώματα στα χέρια των αστέγων

· Πράσινες συμβουλές για τη σωτηρία του Πλανήτη μας!

· Απίστευτο!! Έκλεψε βρέφος μέσα από μαιευτήριο!



Οι υπνόσακοι και τα υποστρώματα στα χέρια των αστέγων
Posted: 18 Feb 2010 11:43 AM PST
12 Φεβ 2010 Παρόλη την κακοκαιρία και τη δυνατή βροχή που έπεφτε όλη την ημέρα της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας, δεκάδες συμπολίτες μας αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και προσέφεραν υποστρώματα καθώς και παλιούς αλλά και καινούργιους υπνόσακους στους συνανθρώπους μας που στερούνται στέγης. Για άλλη μια φορά οι πολίτες έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Η ανθρωπιά δεν σταματά ούτε στις κακές καιρικές συνθήκες, παραμένει ισχυρή. Όλη η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε την Κυριακή, αλλά και τις επόμενες μέρες, διανεμήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με τη συνδρομή πολλών φίλων που διέθεσαν για ακόμα μια φορά το χρόνο τους, το μεταφορικό τους μέσο, την καλή τους διάθεση. Αυτή τη φορά παραδόθηκε όλο το υλικό με μία μόνο εξόρμηση στους δρόμους, στα στενά και στις πλατείες της Αθήνας. Η υψηλού επιπέδου πληροφόρηση που μας παρείχαν οι συμπολίτες μας, σχετικά με τις τοποθεσίες που έχουν βρει προσωρινό καταφύγιο οι άστεγοι αυτής της πόλης, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία της διαδικασίας της διανομής. Παράλληλα όμως, το γεγονός ότι η διανομή έγινε τόσο γρήγορα μας οδήγησε σε μια κοινή διαπίστωση πως ο αριθμός των αστέγων στην πόλη μας έχει αυξηθεί δραματικά. Γεγονός, που κάνει επιτακτική την ανάγκη για πιο δυναμικές δράσεις και νέες πρωτοβουλίες, από όλους τους κατοίκους αυτής της χώρας. Εκ μέρους των Ελλήνων Ενεργών Πολιτών και των Homeless Support ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους προσέφεραν με όποιο τρόπο μπορούσαν. Σε εκείνους που συμμετείχαν στη συγκέντρωση αλλά και στη διανομή. Μια ξεχωριστή αναφορά σε όλα τα blogs, τις ιστοσελίδες και τα μέσα ενημέρωσης που υποστήριξαν την πρωτοβουλία και τη δημοσιοποίησαν. Χωρίς αυτή την ενημέρωση δεν θα υπήρχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση. Το γνωρίζουμε όλοι μας πως το σοβαρό αυτό κοινωνικό πρόβλημα δε λύνεται με τέτοιου είδους μεμονωμένες δράσεις. Πιστεύουμε όμως, ότι βάλαμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι ώστε να ακουστεί πιο δυνατά η φωνή όλων όσων πιέζουν τους αρμόδιους φορείς, τις δημοτικές αρχές και την κρατική εξουσία να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ανταποκριθούν υποχρεώσεις τους. Οι φωτογραφίες είναι του Αυγερινού Φ. Πατήστε "Διαβάστε περισσότερα" για να δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες...

Πράσινες συμβουλές για τη σωτηρία του Πλανήτη μας!
Posted: 18 Feb 2010 11:24 AM PST
Όλοι μπορούμε να βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να διασωθεί ο Πλανήτης που μας φιλοξενεί.
Όλοι μπορούμε να ενημερωθούμε σωστά ώστε να ενημερώσουμε με τη σειρά μας και τα παιδιά σχετικά με το «πληγωμένο» περιβάλλον.
Σχετικά με τα οικολογικά προβλήματα που έχουν διογκωθεί από τις εγκληματικές ανθρώπινες δραστηριότητες.
Είναι στο χέρι όλων μας να αλλάξουμε αυτή την ξέφρενη πορεία που οδεύει να γίνει μονόδρομος προς την καταστροφή της Γης.
Μέσα από απλές και ανέξοδες κινήσεις μπορούμε να βάλουμε ένα φρένο και να σώσουμε ότι έχει απομείνει.

Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε τη Γη!

Δείτε στο πράσινο χαμομηλάκι
έναν κατάλογο με πράσινες συμβουλές που μπορούμε να ακολουθήσουμε και να εντάξουμε στο ημερήσιο πρόγραμμά μας.

Απίστευτο!! Έκλεψε βρέφος μέσα από μαιευτήριο!
Posted: 18 Feb 2010 06:32 AM PST

Hugging mum and newborn baby
Τρεις μήνες σχεδίαζε την απαγωγή του βρέφους η 38χρονη
Επέστρεψε στην αγκαλιά της μητέρας του το νεογέννητο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από το μαιευτήριο «ΕΛΕΝΑ».
Η γυναίκα, ελληνικής καταγωγής, η οποία το άρπαξε από το καλαθάκι δίπλα στη μητέρα του, τηλεφώνησε στο μαιευτήριο «Αλεξάνδρα» και είπε ότι είχε γεννήσει μόνη στο σπίτι της στο Αιγάλεω.
για περισσότερα...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now


** "Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη " σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 4:57:26 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com)Η Giwta Kreta έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη .
Θέμα: Υπογραψατε;
"Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!! Φιλακια ρουφηχτά..... Οοοοοοοοοο σουλταν.... Αστες ελευθρερες...."
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1392396372723&mid=1e8a395G3dd6e022G10f2a82G0
___
Find people from your Gmail address book on Facebook! Go to: http://www.facebook.com/find-friends/?ref=email




** Aleksandara and the Hellinites‏
Από:
History Of Macedonia Press (historyblog.macedonia@gmail.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 2:50:26 πμ
Προς:
snstam@gmail.com; snstam@gmail.com
Ο Αλεκσάνταρ κι οι Ελληνίτες πάνε διακοπές
Γνωρίζετε τους αρχαίους Ελληνίτες; Το αρχαίο ανδρικό όνομα Αλεκσάνταρ; Όχι; Λοιπόν, ευκαιρία να τα μάθετε – και να τα δείτε – όλα, με τη βοήθεια του ταξιδιωτικού οδηγού «Macedonia» από τις εκδόσεις Bradt.
Συγγραφέας η Ουαλοκινεζομαλαισιανή Λονδρέζα Thammy Evans. Η Thammy έχει κάνει αρκετές γυροβολιές ανά την υφήλιο και ειδικεύεται στην πολιτική ανάλυση και τη διαχείριση της δημόσιας πληροφορίας. Τα προσόντα αυτής της πατριωτοπούλας κρίθηκαν σημαντικά, ώστε να αξιοποιηθεί κατάλληλα σε μονάδες του Βρετανικού στρατού στη Βοσνία και το Ιράκ. Έζησε για πέντε χρόνια στην όμορφη χώρα των γειτόνων μας και έκρινε πως, εκεί ψηλά στον Αξιό (Βαρντάρ για τους φίλους), υπάρχει κάποιο μυστικό που πρέπει να μοιραστεί μαζί μας. Ο Βρετανός πρέσβης συμφωνεί και επαυξάνει. Τόσο πολύ, ώστε να στηρίξει την έκδοση αυτού του «εκτενούς» οδηγού, με το να βάλει την υπογραφή του στον πρόλογο. Η Thammy χάρηκε πολύ και ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε πως έκανε πλατς-πλατς-πλατς με τα ποδαράκια της στη θάλασσα, στο εξοχικό της στην Istria.
Ας κοιτάξουμε, όμως, αναλυτικότερα την επίμαχη έκδοση. Πριν απ’ όλα, να συστηθούμε.
Η συνέχεια στο History-of-Macedonia.com
Share on Facebook



** Ο Kostoulas Vassilis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ. Θέμα: SOS ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ 11 ΛΕΠΤΑ? "http://www.facebook.com/l/bdea2;www.youtube.com/watch?v=gK8cqL8sl5k" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1324991158838&mid=1e7da98G56358b7cG18cab51G0&bcode=zASFY



** Επιβεβαιωνόμαστε!! Ο νόμος περί τύπου δεν ισχύει στο διαδίκτυο!‏
Από:
alkis (anemos521@gmail.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 1:54:11 πμ
Προς:
EPANASTATO (epanastato@googlegroups.com)Στη συνείδηση των χρηστών του διαδικτύου, τα ιστολόγια έχουν τη θέση
του μέσου όπου η ελευθερία της έκφρασης εφαρμόζεται στην απόλυτη μορφή
της.
http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/02/blog-post_19.html

--
Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε εγγραφεί στην ομάδα EPANASTATO των Ομάδων Google.

Για να αναρτήσετε κάτι σε αυτήν την ομάδα, αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.com.
Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από αυτήν την ομάδα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato+unsubscribe@googlegroups.com.
Για περισσότερες επιλογές, επισκεφθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/epanastato?hl=el.


Με τη με αριθμό 4890/2009 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά
που εκδόθηκε κατά τη διαδικασία των εργατικών διαφορών, κρίθηκε ξεκάθαρα ότι ο νόμος 1178/1981, "περί αστικής ευθύνης τύπου", δεν ισχύει στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στα :"ιστολόγια (blogs) που είναι επιγραμμικά διαδικτυακά ημερολόγια
που περιλαμβάνουν υπερζεύξεις και καταχωρήσεις απόψεων. ... Ο κάτοχος – διαχειριστής του διαδικτυακού ημερολογίου (blogger), ο οποίος λόγω του εξειδικευμένου λογισμικού τους δεν είναι ανάγκη να διαθέτει ιδιαίτερο τεχνικό υπόβαθρο για να το ενημερώνει ή να το διατηρεί, καταγράφει, ανακοινώνει και καταθέτει τις απόψεις του για διάφορα ζητήματα που τον απασχολούν και που αυτός επιλέγει, ενώ τα ιστολόγια είναι δυνατό να συνδέονται με άλλους ιστότοπους και άλλα blogs και πολλά επιτρέπουν στους αναγνώστες τους, ανταποκρινόμενοι στα ερεθίσματα που λαμβάνουν από την ανάγνωση των απόψεων του κατόχου – διαχειριστή του ιστολογίου, να απαντήσουν στις απόψεις του γράφοντος, ανακοινώνοντας, στο ίδιο ιστολόγιο, τα δικά τους σχόλια, τα οποία είναι επίσης αναγνώσιμα καθώς και να σχολιάσουν την αρχική θέση του κατόχου – διαχειριστή. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο ενισχύονται οι συζητήσεις και οι ανταλλαγές απόψεων μεταξύ του κατόχου και των αναγνωστών. Τα ιστολόγια τα συντηρούν οι χρήστες τους, οι οποίοι αποκαλούνται bloggers και σε αυτά μπορεί να παρουσιάζουν την προσωπική τους εμπειρία και άποψη για γεγονότα που τους απασχολούν, ως μέρη ενός κοινωνικού συνόλου, να μοιράζονται τεχνογνωσία σχετικά με διάφορα θέματα και να συμμετέχουν ή να εκκινούν συζητησεις για πολυποίκιλα θέματα που μπορεί να φανταστεί κανείς. Τα διαδικτυακά ημερολόγια συνδέονται μεταξύ τους στενά και έτσι έχουν αναπτύξει το δικό τους πολιτισμό, ενώ για το χαρακτηρισμό όλων των ημερολογίων του ιστού, ως κοινότητας και ως κοινωνικού δικτύου χρησιμοποιείται ο όρος “blogosphere”. Στη συνείδηση των χρηστών του διαδικτύου, τα ιστολόγια έχουν τη θέση του μέσου όπου η ελευθερία της έκφρασης εφαρμόζεται στην απόλυτη μορφή της.ο δικαιολογητικός λόγος της θέσπισης της αντικειμενικής ευθύνης του ιδιοκτήτη του εντύπου έχει προβλεφθεί λόγω του γεγονότος ότι τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν επιχειρηματική διάρθρωση. Οι ως άνω όμως δικαιολογητικοί λόγοι που οδήγησαν στη θέσπιση των προαναφερόμενων διατάξεων περί τύπου, δεν συντρέχουν στην περίπτωση των ιστολογίων, τα οποία δεν παρουσιάζουν επιχειρηματική διάρθρωση ενός παραδοσιακού εντύπου ούτε έχουν ιεραρχική δομή οργάνωσης ώστε να εμπίπτουν στις ρυθμίσεις τους.Τα ιστολόγια δεν αντιμετωπίζονται ως τύπος και δεν περιλαμβάνονται στην ως άνω ρύθμιση ακόμα και όταν το αντικείμενο των δημοσιεύσεων αφορά σε δημοσκοπήσεις, ήτοι σε έρευνες που εξ ορισμού επηρεάζουν την κοινή γνώμη."Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το σκεπτικό της θαρραλλέας αυτής απόφασης, που εξέδωσαν δικαστές που τόλμησαν να διαφοροποιηθούν από τις "νομικίστικες" γνωμοδοτήσεις εγκάθετων ανώτατων εισαγγελικών λειτουργών. Επομένως κύριοι επώνυμοι δημοσιογράφοι και τσάμπα μάγκες του τύπου, καμία σχέση δεν έχουν οι μπλόγκερς με εσάς!!Πάψτε λοιπόν να μπλέκεστε ανάμεσά μας. ΚαιΠάψτε να κραυγάζετε εναντίον μας!Δεν ακούγεστε!



** Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G live @ Αίγλη bar" την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G live @ Αίγλη bar'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: Iera odos k Thivon Aigaleo Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=310619520207&mid=1e7dab8G56358b7cG18cab69G7&bcode=zASFY Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook



** "ΣΩΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ" σας έστειλε ένα μήνυμα στο Facebook...‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 3:05:57 πμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com)Ο Anastasiadis Antonios έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΣΩΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

--------------------
Θέμα: 10 όροι διαλόγου στις συζητήσεις

Εδώ κάνω μια γενική τοποθέτηση, φυσικά γενικά, αλλά ορμώμενος από τον διάλογο στη συζήτηση ‘Αλήθεια’:
1ον ψάχνουμε καλοπροαίρετα την αλήθεια και όχι τι θα αποδείξουμε για αλήθεια. Η βασική διαφορά φιλοσοφίας και σοφιστικής, αν και συνήθως ακολουθούσαν σχεδόν παρόμοιους δρόμους.
2ον ας διαβάζουμε με λίγο περισσότερη προσοχή τα γραφόμενα του άμεσου συνομιλητή μας. Αν μας διαφύγει κάτι είναι ανθρώπινο, να μας διαφύγουν πολλά ή ακόμα και ολόκληρη απάντηση, τότε είναι βιαστικό.
3ον ορισμένες φορές μου δημιουργείται η αίσθηση του ‘μονόλογου’. Δικαιολογείται ορισμένες φορές, αφού δεν μπορεί να υπάρχει άμεση και τακτική συζήτηση με τα μέλη (χρόνος, υποχρεώσεις, κτλ). Καλον θα είναι να απαντούμε στις διαφορετικές τοποθετήσεις όσο μπορούμε περισσότερο, τεκμηριώνοντας τη δική μας θέση.
4ον Να προσπαθήσουμε να λειτουργούμε συλλογικά, να συναποφασίζουμε για κάθε τυχών αλλαγή, να είμαστε επιεικής σε περίπτωση λάθους διατύπωσης ή λάθους ερμηνείας.
5ον να από φεύγουμε προσωπικές τοποθετήσεις όπως: ‘κάνεις λάθος’, ‘δεν έχεις δίκιο’, ‘δεν διάβασες τι σου έγραψα’ κτλ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, μπορούμε να λέμε: ‘η δική μου άποψη…’, ‘εγώ νομίζω…’, ‘πιθανότατα σου διέφυγε ότι...’ κτλ. Όλα αυτά είναι χρησιμότατα και τα καταλαβαίνουμε αν γνωρίζουμε τη λειτουργία και τις αντιδράσεις του μυαλού ενός ενήλικα.
6ον να ενισχύουμε τα θετικά στοιχεία του συνομιλητή μας, να εξασθενούμε όσο γίνεται τα αρνητικά στοιχεία του συνομιλητή μας. Αν νομίζουμε ότι μπορούμε να τον βοηθήσουμε σε κάτι, τότε ίσως με ιδιαίτερα ευγενικό τρόπο και σε απευθείας μήνυμα.
7ον να νοιώθουμε πραγματική ενσυναίσθηση για τον συνομιλητή μας. Να μπαίνουμε στη θέση του: Τι εννοούσε; Πως νοιώθει ή θα νοιώσει; Θα προσβληθεί; κτλ.
8ον να ψάχνουμε πρώτα να δούμε που έχει δίκιο σε μια τοποθέτησή του και όχι που έχει άδικο. Όταν ξεκινάμε από τη θέση ότι «έχει άδικο», τότε και δίκιο να έχει, δεν πρόκειται (ή πολύ δύσκολα) να το καταλάβουμε.
9ον όταν υπάρχει αρχινημένος διάλογος μεταξύ δύο μελών, ο οποιοσδήποτε θέλει να λάβει μέρος, να είναι στο πνεύμα και το θέμα των δύο, ώστε να μη ξεφεύγουμε από την πορεία μας.
10ον Ενσυναίσθηση, Αλληλοσεβασμός, Αλληλοκατανόηση, Ανοικτό μυαλό.
Σας ευχαριστώ πολύ
Από το Σωκρατικό Καφενείο
Αντώνης Αναστασιάδης
--------------------

Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1184996314688&mid=1e7e05cG3dd6e022G10ea5f6G0


** Η Nektaria έγινε θαυμαστής της σελίδας VASSILIS KAZOULIS στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FVASSILIS-KAZOULIS%2F51909809883&mid=1e7e072G3dd6e022G10ea609G4c Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook


** Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G karaoke nights @ ΤΖΟΤΖΟ cafe bar" την Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G karaoke nights @ ΤΖΟΤΖΟ cafe barΤύπος: Ξέφρενη νύχτα'Ωρα Έναρξης: Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στις 5:00 π.μ. Τοποθεσία: G.PAPANDREOU 87 GOUDI Για περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=326114719312&mid=1e7debdG56358b7cG18cafd9G7&bcode=zASFY Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook

**

** Ο George σας προσκαλεί στην εκδήλωση "3G live @ Αίγλη bar" την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ. Εκδήλωση: 3G live @ Αίγλη barΤύπος: Συναυλία'Ωρα Έναρξης: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου στις 10:00 μ.μ. Ώρα Λήξης: Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου στις 6:00 π.μ. Τοποθεσία: Iera odos 253 k Thivon AigaleoΓια περισσότερες πληροφορίες και απαντητική επιστολή (RSVP), ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?event.php&eid=309861333847&mid=1e8144aG56358b7cG18ce60aG7&bcode=zASFYΕυχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook




** Ο Ibrahim Ateş έστειλε μήνυμα στα μέλη του YEDİ DEVLET BİR MİLLET OTAGI. --------------------Θέμα: EDİRNE DEN KARS A DEGİŞEN !!!!!!! Bu destan bir neslin acı destanı, Bu destan gençliğin çürümüş yanı, Bu destanla tarif ettin vatanı Yüce Türk Milleti nasıl değişmiş, Edirne'den Kars'a nesil değişmiş. Ecdadında yoktu,nereden kapmış, Bu nasıl huy ise,yolundan sapmış, Kimisinin ipi diskoda kopmuş, Eğlenmekte bile usul değişmiş, Edirne'den Kars'a nesil değişmiş. Hak sanmayın!Hep şeytanın gürzüler, Adına aşk derler,kirli arzular, Dine de çağ atlatacak dürzüler, Fetva bozulunca,gusul değişmiş, Edirne'den Kars'a nesil değişmiş. Sinsice düşünce,sinsice plan, Televizyon evde en büyük yılan, Bu vatanı mankenler mi kurdu lan! Kafalar yozlaşmış,usul değişmiş, Edirne'den Kars'a nesil değişmiş. Doğuştan gözleri açlar türemiş, Dininden habersiz hiçler türemiş, Soyunu bilmeyen piçler türemiş, Asalet kaybolmuş,asıl değişmiş, Edirne'den Kars'a nesil değişmiş. İyi yok mu?Var,var da kaç kafile, OZAN İBRAHİM ne anlatsa nafile, İngilizce artık,müzikler bile, Türküler,şarkılar,fasıl değişmiş, Edirne'den Kars'a nesil değişmiş. TÖRESİZLER Yeter artık yeter!Taştı sabırlar, Bizlere töreyi öğretmesinler. Töresizler,töreden dem vururlar, Hocaya süreyi öğretmesinler. Biz töreyi,töresizden almadık, Dışına çıkmadık,ayrı kalmadık, Yüzme bilmeyenle suya dalmadık, Dalgıca dereyi öğretmesinler. Başımıza gelip çıkan ağalar, İstiyorlar tutup bizi boğalar, İneklerden ders alır mı Boğalar Yiğide yüreği öğretmesinler. O dağlar ki,yankılanır sesinden, Sağlam çıkar itlerin arasından, Kurdun hası bellidir yarasından, Kurtlara yarayı öğretmesinler. AH AH OZAN İBRAHİM,iman varsa insanda, Haksıza,haksızsın der zamanında, Ayıdan korkanlar gezmez ormanda, Aslana yöreyi öğretmesinler. ÇANAKKALE YE SOR Bir toprak ne için vatan olurmuş? Sor Çanakkale'ye anlatsın sana. İnsan vatan için neden ölürmüş, Sor Çanakkale'ye anlatsın sana. Sanma can verilen vatan bölünür, Yedi düvel tarafından bilinir, Üç mermiyle beş can nasıl alınır, Sor Çanakkale'ye anlatsın sana. Savaş dinlermi hiç dert,keder,acı, Vatan aşkı her çilenin ilacı, Seyit onbaşıya güç veren gücü, Sor Çanakkale'ye anlatsın sana. Zemheride elbisesiz neferi, Bir kuru ekmekle gelen zaferi, Tek koluyla süngü tutan askeri, Sor Çanakkale'ye anlatsın sana. Tek yürektir Anadolu insanı, Beraber verdiler bayrağa kanı, Laz Ömer,Kürt Ahmet,Çerkez Hasan'ı, Sor Çanakkale'ye anlatsın sana. Bu toprak ecdattan bize hediye, OZANIM,şimdi soralım niye, Bu vatanın ismi neden TÜRKİYE? Sor Çanakkale'ye anlatsın sana. TÜRK'ÜM BEN Şimdi iyi dinleyin, Türk'üm,Türk'üm,Türk'üm ben. Tekrar ettim anlayın, Türk'üm,Türk'üm,Türk'üm ben. Tarihte dimdik durdum, On altı devlet kurdum, Sayısız şehit verdim, Türk'üm,Türk'üm,Türk'üm ben. Ben iz vurdum Asya'ya, Uzandım Avrupa'ya, Nizam verdim dünyaya, Türk'üm,Türk'üm,Türk'üm ben. Destanı ben yazarım, Oyunu ben bozarım, Sınırı ben çizerim, Türk'üm,Türk'üm,Türk'üm ben. İslam benim dinimdir, Şerefimdir,şanımdır, Bayrak benim kanımdır, Türk'üm,Türk'üm,Türk'üm ben. Düşmanım çoktur benim, Hiç korkum yoktur benim, Yardımcım Hak'tır benim, Türk'üm,Türk'üm,Türk'üm ben. Candan aziz vatanım, Vatana kurban canım, Türkçedir tek lisanım, Türk'üm,Türk'üm,Türk'üm ben. Hainler şaşırmasın, Aklıma düşürmesin, Sabrımı taşırmasın, Türk'üm,Türk'üm,Türk'üm ben. Taşar sabrım giderim, Kin ise kin güderim, Dünyayı dar ederim, Türk'üm,Türk'üm,Türk'üm ben. Söylüyorum herkese, Kulak verin bu sese, TÜRK'ÜM DEMEK SUÇ İSE, Türk'üm,Türk'üm,Türk'üm ben. AH AH OZANIM bak hele! Ne etseler nafile, Allah'ın izni ile Türk'üm,Türk'üm,Türk'üm ben. ''DOSTLAR IRMAK GİBİDİR, KİMİNİN SUYU AZ AKAR, KİMİNİN ÇOK. KİMİNDE ELLERİN ISLANIR YALNIZCA, KİMİNDE RUHUN YIKANIR BOYDAN BOYA-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1336045608410&mid=1e81071G3dd6e022G10ec74bG0 .-



** Η Xenia έγινε θαυμαστής της σελίδας Σκύλος, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FSkylos-o-kalyteros-philos-tou-anthrpou%2F210226372534&mid=1e80f76G3dd6e022G10ec6b9G4cΕυχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook



** Ο Giannis έγινε θαυμαστής της σελίδας WORLD OF MUSIC !!! DJZAN 91 στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?pages%2FWORLD-OF-MUSIC-DJZAN-91%2F310785052495&mid=1e806c4G3dd6e022G10ec0d8G4c Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook


** Ο Vassilis Papaioannou έστειλε μήνυμα στα μέλη του "Patras, a City of Carvinal", Photo Exhibition by Vassilis Papaioannou. --------------------Θέμα: Vote for me!!! Happy Faces Awards 2009 (Κατηγορία Πολιτισμός) Το περιοδικό HAPPYWEEK με τίμησε θέτοντας με υποψήφιο για τα Happy Faces Awards 2009 στην Κατηγορία Πολιτισμός.Είναι στο χέρι σας να με ψηφίσετε στην παρακάτω σελίδα εφόσον επιθυμείτε. :) http://www.facebook.com/l/59709;www.happy.com.gr/awards/poll.php-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1237382820821&mid=1e7fd78G3dd6e022G10ebae7G0 .-


** Ο Vagelis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "The Hotel Inspector". Vagelis says, "Ας στηρίξουμε την προσπάθεια της διαδικτυακής μου φίλης, Βίκης Βαμιεδάκη, καλό κουράγιο και καλή δύναμη να την ευχηθώ....". Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=275572794558&mid=1e7ed63G3dd6e022G10eaf1cG6 Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook


**Ο Max Charalabopoulos έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΔΩΣΕ ΗΙΤ GR!!!!! --------------------Θέμα: ΕΚΤΑΚΤΟ EUROVISIONIKO NEO/ΣΗΜΕΡΑ 22.00!!!! ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 22.ΟΟ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ GREEK EUROVISION FANCLUB,ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ.ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΣΩ ΚΟΛΥΔΑ.ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ GOSSIP TV.TO RENDEZ VOUS MAΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 21.ΟΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΓΟΥΜΕΝΙΔΗ,ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ/ΣΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΚΑΛΗ....ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ KAI ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!! http://www.facebook.com/l/59709;www.gossip-tv.gr/-------------------- Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1219743339913&mid=1e7e4b4G3dd6e022G10ea908G0 .-



** Να τελειώνει ο φασισμός των επώνυμων δημοσιογράφων προς τους ανώνυμους μπλόγκερ‏
Από:
alkis (anemos521@gmail.com)
Εστάλη:
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010 1:52:59 πμ
Προς:
EPANASTATO (epanastato@googlegroups.com)http://enomenoiblogers.blogspot.com/2010/02/blog-post_18.html

--
Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε εγγραφεί στην ομάδα EPANASTATO των Ομάδων Google.

Για να αναρτήσετε κάτι σε αυτήν την ομάδα, αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato@googlegroups.com.
Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από αυτήν την ομάδα, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epanastato+unsubscribe@googlegroups.com.
Για περισσότερες επιλογές, επισκεφθείτε αυτήν την ομάδα στη διεύθυνση http://groups.google.com/group/epanastato?hl=el.


** Ο Ioannis έγινε θαυμαστής της σελίδας Inclusion Europe στο Facebook και σας προτείνει να γίνετε και εσείς. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να επιβεβαιώσετε αυτή την πρόσκληση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inclusioneurope&mid=1e7b5d5G3dd6e022G10e7aacG4c Ευχαριστώ,Η Ομάδα του Facebook



** Η Kapsi Maria έστειλε μήνυμα στα μέλη του Lonely Tunes. Θέμα: Μπες στο mediasoup και κέρδισε πρόσκληση για την παράσταση! "http://www.facebook.com/l/66799;www.mediasoup.gr/node/9984" Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1285749196337&mid=1e7b5b7G3dd6e022G10e7a92G0 .-

**
** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/02/ston-erxomo-toy-agiou-pasxa.html , Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010
STON ERXOMO TOY AGIOU PASXA
Στον ερχομό του ΠΑΣΧΑ ΤΟ έτος 2010


**

** http://www.youtube.com/watch?v=HPxcPcPGDdc ,
Schnappi με στίχους :


http://www.youtube.com/watch?v=2ZjovVZapW4 , Σκύλος κοπελιά .-
http://www.youtube.com/watch?v=CSD0-OKTxIo ., Σκύλος- κότα .-
http://www.youtube.com/watch?v=aHS9kbSqHgI , Worlds πιο έξυπνος Dog
http://www.youtube.com/watch?v=xD4MSUbBkto , Κόσμους πιο έξυπνος Dog!
http://www.youtube.com/watch?v=4UoaTak9TDg , Κόσμους πιο έξυπνος Dog Britains Got Tale
http://www.youtube.com/watch?v=bt8U97bUgWo , Το πιο έξυπνο σκυλί που έχω γνωρίσει ποτέ
http://www.youtube.com/watch?v=0X-VlxWMH5U , ευφυέστερο σκυλί έκανε την πιο απίστευτη απόδραση
http://www.youtube.com/watch?v=y8dAzeulssg , Άλμα Από 50 μέτρα ύψος στο νερό.

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου