ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Oι Φοβίες σήμερα Κυριακή , 02 Ιανουαρίου 2011 *

Οι Φοβίες .... σήμερα Κυριακή , 02 Ιανουαρίου 2011 :



ΩΡΑ ΑΡΦΑΡΩΝ –ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ …ΤΩΡΑ!





*** *** XRONIA POLLA KAI KALH XRONIA !!! σε όλες τις γλώσσες ...
~!! :Σκεφτήκατε ποτέ πώς λένε
Hellas : GREECE : «Χρόνια Πολλά», «Καλά Χριστούγεννα» και «Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος», σε άλλες γλώσσες;
Αγγλία - Merry Christmas and a Happy New Year
Γαλλία - Joyeux Noel et Bonne Année!Γερμανία - Frohe Weihnachten und ein glckliches Neues Jahr!
Ιταλία- Buon Natale e Felice Anno Nuovo!Ισπανία - Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo
Κίνα - Sing Dan Fae Lok. Gung Hai Fat Choi (Καντονέζικα)
Κίνα - Shen Dan Kuai Le Xin Nian Yu Kuai (Μανταρίνοι)
Κίνα - Shen tan jie kuai le. Hsin Nien Kuaile
Αφρικάανς - Geseknde Kersfees en 'n gelukkige nuwe jaar
Αργεντινή - Feliz Navidad y Feliz Año NuevoΒραζιλία - Boas Festas e Feliz Ano Novo
Βουλγαρία - Vesela Koleda i chestita nova godina!
Καταλονία - Bon Nadal i un Bon Any Nou!
Κροατία- Sretan BozicΤσεχία - Stastne a vesele vanoce a stastny novy rok!
Δανία - Glaedelig Jul og godt nyter
Ολλανδία - Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuw Jaar
Ολλανδία- Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar
Εσκιμώοι - (inupik) Jutdlime pivdluarit ukiortame pivdluaritlo!
Εσπεράντο - Felican Kristnaskon kaj Bonan Novjaron!
Εσθονία - Rõõmusaid jõulupühi ja head uut aastat!
Νησιά Φερόε - Gledhilig jol og eydnurikt nyggjar!
Φιλιππίνες - Maligayang Pasko
Φινλανδία - Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
Φλαμανδία (Βέλγιο και Ολλανδία) - Zalig Kerstfeest en Gelukkig nieuw jaar
Σκωτία - Nollaig chridheil agus Bliadhna mhath yr! - Bo Nadal
Χαβάη- Mele Kalikimaka ame Hauoli Makahiki Hou!
Ουγγαρία - Kellemes karacsonyi uennepeket es boldog ujevet!
Ισλανδία - Gledhileg jol og farsflt komandi ar!
Ινδονησία - Selamat Hari Natal dan Selamat Tahun Baru!
Ιράκ - Idah Saidan Wa Sanah JadidahΙρλανδία - Nollaig Shona duit
Ιρλανδία- Nollaig Shona
Ιρλανδία- Nollaig faoi shean agus faoi shonas duit agus bliain nua faoi mhaise dhuit!
Ιαπωνία - Meri Kurisumasu soshite Akemashite Omedeto!
Λάτβια- Priecigus Ziemsvetkus un Laimigu Jaungadu!
Λιθουανία- Linksmu KaleduΜάλτα - Nixtieklek Milied tajjeb u is-sena t-tabja!
Νορβηγία - God Jul Og Godt Nytt Aar
Πολωνία - Vesowe Boze Narodzeni
Πορτογαλία - Feliz Natal e um Prospero Ano Novo
Ρουμανία - Craciun fericit si un an nou fericit
Ρωσία- S nastupaiushchim Novym godom i s Rozhdestvom Khristovym!
Σερβία - Hristos se rodi
Σλοβακία - Sretan Bozic or Vesele vianoce
Σλοβενία - Vesele bozicne praznike in srecno novo leto
Ισπανία - Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo
Σουηδία - God Jul Och Ett Gott Nytt Ar
Τουρκία- Noeliniz kutlu olsun ve yeni yilinis kutlu olsun!
Ουκρανία - Z novym rokom i s rizdvom Hrystovym!
Βιετνάμ - Chuc mung nam moi va Giang Sinh vui ve
Ουαλία - Nadolig Llawen a Blwyddyn Newydd Da «Nollaig faoi shean agus faoi shonas duit agus bliain nua faoi mhaise dhuit»!!! «S nastupaiushchim Novym godom i s Rozhdestvom Khristovym» «Χρόνια Πολλά», «Καλά Χριστούγεννα» και «Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος»,

~**Οι Φοβίες:
Αυτά που χρειάζεται να ξέρετε
Οι φοβίες χαρακτηρίζονται από αδικαιολόγητο, υπερβολικό και παράλογο φόβο οι οποίες οδηγούν ένα άτομο στο να αποφεύγει συγκεκριμένες καταστάσεις ή όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με αυτές να τις βιώνει με πολύ έντονο άγχος.
Πρόκειται για μια μορφή αγχώδους διαταραχής που μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Οι φοβίες αποτελούν τη συνηθέστερη ψυχιατρική διαταραχή μεταξύ των γυναικών. Μεταξύ των ανδρών άνω των 25 ετών, οι φοβίες καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση μεταξύ των πιο συχνών ψυχιατρικών παθήσεων. Συνολικά υπολογίζεται ότι μέχρι 12% του πληθυσμού παρουσιάζουν τουλάχιστο μία φοβία. Οι λόγοι για τους οποίους αναπτύσσονται οι φοβίες δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Η έναρξη μιας φοβίας μπορεί να σχετιστεί με ένα τραυματικό γεγονός. Συχνά όμως δεν υπάρχει ένας τέτοιος συσχετισμός ή εάν υπάρχει μπορεί να μην γίνεται αντιληπτός.
Η φοβία μπορεί να αναπτυχθεί ακόμη και εάν το άτομο που υποφέρει από αυτήν, δεν έχει βιώσει το ίδιο απευθείας την κατάσταση που προκαλεί το φόβο. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να αναπτύξει φοβία για τις αεροπορικές πτήσεις λόγω του ότι είδε στις ειδήσεις στην τηλεόραση εικόνες από μια αεροπορική τραγωδία.
Οι περισσότεροι ασθενείς με φοβίες, θα κάνουν ότι μπορούν για να αποφύγουν να βρεθούν στην κατάσταση που τους προκαλεί τρόμο. Όταν οι προσπάθειες για αποφυγή της κατάστασης που ευθύνεται για τη φοβία, επηρεάζουν τη ζωή του ασθενούς, τότε επιβάλλεται να ζητηθεί βοήθεια από επαγγελματίες της υγείας με εξειδίκευση στο πρόβλημα.
Για παράδειγμα εάν η φοβία για τους σκύλους, αναγκάζει τον ασθενή να μη βγαίνει από το σπίτι του λόγω του ότι φοβάται μήπως συναντήσει το γείτονα που βγάζει έξω το σκύλο του για περίπατο, τότε χρειάζεται βοήθεια από τον ψυχίατρο ή και τον ψυχολόγο.
Τα συμπτώματα των ασθενών με φοβίες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:
1. Αισθήματα φόβου, πανικού, τρόμου, φρίκης
2. Αναγνώριση του γεγονότος ότι ο φόβος που εκδηλώνεται, επεκτείνεται πέραν από τα κανονικά όρια για τη συγκεκριμένη απειλή που βιώνει ο ασθενής
3. Οι αντιδράσεις είναι αυτόματες, εκτός ελέγχου του ασθενούς και στην ουσία κυριαρχούν στις σκέψεις του ασθενούς
4. Ταχυκαρδία, δύσπνοια, τρέμουλο και μια ακατανίκητη επιθυμία γρήγορης απομάκρυνσης από την κατάσταση που προκαλεί τη φοβία
5. Ακραία, υπερβολικά μέτρα για την αποφυγή αντιμετώπισης της κατάστασης ή του αντικειμένου που προκαλεί τη φοβία
Υπάρχουν διάφορες μορφές φοβίας. Η αγοραφοβία είναι ο φόβος που έχει ο ασθενής για να παραμένει μόνος σε οποιοδήποτε χώρο ή κατάσταση από την οποία θα του ήταν δύσκολο να φύγει ή δεν θα μπορούσε να έχει βοήθεια εάν προέκυπτε η ανάγκη. Τα άτομα με αγοραφοβία μπορεί να αποφεύγουν να πηγαίνουν σε καταστήματα με πολύ κόσμο, σε πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους ή σε γεφύρια.
Μερικοί ασθενείς με αγοραφοβία υποφέρουν τόσο πολύ που είναι δυνατόν να μη θέλουν να βγαίνουν από το σπίτι τους. Όταν βγαίνουν, το κάνουν με μεγάλη δυσκολία ή όταν συνοδεύονται από ένα μέλος της οικογένειας τους ή ένα φίλο τους.
Το 67% των ασθενών που πάσχουν από αγοραφοβία είναι γυναίκες. Η διαταραχή μπορεί να αρχίσει απότομα ή να εγκατασταθεί σταδιακά. Τα συμπτώματα αρχίζουν συνήθως κατά το τέλος της εφηβείας και μεταξύ 30 έως 40 ετών.
Η κοινωνική φοβία είναι ο υπερβολικός φόβος για λεπτομερή εξέταση και αρνητικής εκτίμησης σε κοινωνικές καταστάσεις. Το άτομο με κοινωνική φοβία έχει υπερβολικό φόβο ότι μπορεί να παρακολουθείται ή να εξευτελιστεί όταν κάνει κάτι ενώπιον άλλων. Είναι δυνατόν να βιώνει τη φοβία αυτή όταν κάνει πράγματα απλά όπως για παράδειγμα να υπογράφει μια επιταγή ή όταν τρωει ένα φαγητό.
Η πιο κοινή μορφή κοινωνικής φοβίας, είναι ο φόβος ομιλίας σε δημόσιο χώρο. Πολλοί ασθενείς παρουσιάζουν μια γενικευμένη μορφή κοινωνικής φοβίας με φόβο και αποφυγή διαπροσωπικών σχέσεων. Το γεγονός αυτό τους εμποδίζει από του να πηγαίνουν στη δουλειά τους, στο σχολείο ή να έχουν κοινωνικές σχέσεις.
Οι κοινωνικές φοβίες αναπτύσσονται συνήθως μετά την εφηβεία. Επηρεάζουν το 13% του πληθυσμού. Χωρίς θεραπεία διαρκούν για όλη τη ζωή.
Οι ειδικές φοβίες χαρακτηρίζονται από υπερβολικό, παράλογο φόβο για ορισμένα αντικείμενα ή καταστάσεις. Η πιο συνηθισμένη μορφή ειδικής φοβίας, είναι η φοβία για τα ζώα (σκύλοι φίδια, έντομα, ποντίκια). Άλλες μορφές ειδικής φοβίας είναι η κλειστοφοβία (ο φόβος για κλειστούς χώρους) και η ακροφοβία (φόβος του ασθενούς να βρίσκεται σε ψηλά σημεία).
Κάθε μορφή φοβίας που επηρεάζει την καθημερινή ζωή του ασθενούς και προκαλεί λειτουργικές ανεπάρκειες, πρέπει να τυγχάνει θεραπείας. Με την κατάλληλη αντιμετώπιση, οι περισσότερες περιπτώσεις φοβιών, μπορούν να ξεπεραστούν πλήρως για πολλά χρόνια ή ακόμη για όλη τη ζωή. Αυτό μπορεί να γίνει με την συνθετική ψυχοθεραπεία, με φάρμακα, ή και με συνδυασμό των δύο.
Η πιο συχνή θεραπεία που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των φοβιών, είναι η συνθετική ψυχοθεραπεία. Ο στόχος της είναι η αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο σκέπτεται και αντιλαμβάνεται ο ασθενής μια συγκεκριμένη κατάσταση που του προκαλεί τη φοβία.
Ο ψυχοθεραπευτής βοηθά τον ασθενή να αναλογιστεί όλα που έχουν σχέση και που οδηγούν στη γένεση της φοβίας. Κατανοώντας ορισμένα πράγματα που φυσιολογικά μπορούν να συμβούν, ο ασθενής σταδιακά αρχίζει να δίνει μια λογική αιτιολόγηση σε αυτά που αισθάνεται.
Στο δεύτερο σκέλος της εν λόγω θεραπείας, με βάση την κατανόηση που έχει επιτύχει ο ασθενής στην πρώτη φάση, πρέπει να αρχίσει να εξοικειώνεται με την κατάσταση όπως θα τη βιώνει στην πραγματικότητα. Για παράδειγμα μπορεί να σταδιακά να έρθει σε επαφή με εικόνες της κατάστασης που προκαλεί τη φοβία. Στη συνέχεια η εμπειρία μπορεί να γίνει πιο έντονη με στοιχεία πιο κοντά στην πραγματική κατάσταση που θα βρεθεί αντιμέτωπος ο ασθενής.
Κάποτε για να μπορέσει να περάσει το στάδιο αυτό της θεραπείας, ο ασθενής είναι δυνατόν να χρειαστεί βοήθεια με αγχολυτικά φάρμακα. Αυτό πρέπει να γίνεται μόνο όταν είναι απαραίτητο και για περιορισμένο χρόνο. Διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος, ο ασθενής να νιώθει ότι μόνο με τη βοήθεια των φαρμάκων θα μπορεί να αντεπεξέλθει στη μία ή περισσότερες φοβίες του.
Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να αντιμετωπίσουν την ή τις φοβίες τους μόνοι τους. Στις περιπτώσεις αυτές επιστρατεύεται η αποφασιστικότητα, το κουράγιο και το ενδιαφέρον του ασθενούς για να αναλύσει τα όσα σχετίζονται με αυτά που του προκαλούν τη φοβία. Με μικρά συχνά βήματα, με την επιμονή και τη συνέχεια στην προσπάθεια καταφέρνουν σταδιακά να ελέγξουν αποτελεσματικά τη φοβία τους.
Φυσικά η βοήθεια του θεραπευτή επιβάλλεται σε σοβαρές περιπτώσεις. Σε άλλες ο ασθενής μπορεί να κάνει την περισσότερη δουλειά δεδομένου ότι θα καθοδηγείται σωστά από τα πρώτα του βήματα από το θεραπευτή του.
Συνοπτικά βλέπουμε ότι οι φοβίες είναι πολύ συχνές παθήσεις. Το σημαντικό είναι να αναγνωρίζονται και να αναζητείται βοήθεια από εξειδικευμένους Ψυχολόγους – Ψυχοθεραπευτές. Με την κατάλληλη θεραπεία οι περισσότερες περιπτώσεις μπορούν να ξεπεραστούν πλήρως. -

** Γεια σας, Stamatios,
Ο/Η Apostolos Karamitsos σχολίασε τον σύνδεσμό σας.
Ο Apostolos έγραψε: "Στις φοβίες το άτομο περισσότερο φοβάται τις απροσδιόριστες συνέπειες ,αυτές που δεν έχει ακόμη γνωρίσει ,αυτές που δυνητικά μπορεί να εμφανιστούν. Γιαυτό όταν έλθει αντιμέτωπο με την φοβία του ξανά και ξανά στο τέλος βλέπει ότι δεν επαληθεύονται όλα αυτά που φοβόταν ότι θα γίνουν και έτσι η φοβία απομυθοποιείται και παύει να έχει συνέπειες."
Δείτε το νήμα σχολίωνΑπάντησε σε αυτό το email για να σχολιάσεις αυτόν το σύνδεσμο.
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** Παράξενα πού νιώθω ώρες ώρες
Κείμενο : Ν Ι Κ

Παράξενα πού νιώθω ώρες ώρες
οί σκέψεις μου παραξενα τρελές
ολο σέ σένα μέ πηγαίνουνε τις νυχτες
ολο γιά σένανε μού δίνουν συμβουλές

πολλές οι υποσχέσεις οι δικές σου
στό χρόνο ταχα περιμένουν οί χαρές
τίς μέρες μου μαζί σου άς περνούσα
καί οί νύχτες μου άς μού φένονταν τρελές

παράξενες στό νού μου και οί εικόνες
γυρεύουν από κάπου νά πιαστούν
μέ πολεμούν γιατί τίς έχω φυλακίσει
καί μου ζητούν ελεύθερες να ζούν

πολλές οι υποσχέσεις οι δικές σου
στό χρόνο ταχα περιμένουν οί χαρές
τίς μέρες μου μαζί σου άς περνούσα
καί οί νύχτες μου άς μού φένονταν τρελές !

**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - η girl15 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Σου εύχομαι ότι επιθυμείς για την νέα χρόνια.Υγεία κι ευτυχία για σένα και την οικογένεια σου http://denxeroun.blogspot.com/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/girl15/

** Σπουδές Εργασία και Sex !!!
Έπεσα τυχαία σ’ αυτό το άρθρο :
Στήν Ευρώπη όλο και περισσότερες φοιτήτριες στρέφονται στό σέξ γιά να συμπληρώσουν το εισόδημά τους....
http://jimmy278.blogspot.com/2010/12/blog-post_22.html
Κι επειδή έχω την εντύπωση τ' ακούω συχνά κατι τέτοια
Μ’ έπιασε το συνομωσιολογικό μου
Κι εγώ σαν εργαζόμενη φοιτήτρια προβληματίσθηκα.
Θέλουν να μας πουν κάτι;
Μας βάζουν ιδέες για ένα προσοδοφόρο επαγγελματικό προσανατολισμό;
Μας προετοιμάζουν για το μέλλον που ήδη είναι εδώ;

**Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Xartopontikas1954 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλή Χρονιά και μακάρι το 2011 να είναι λίγο καλύτερο από το 10!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Xartopontikas1954/


**ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010 ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2011 σας Γράφουμε :
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/12/29122010.html , Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010 , Λίγα απ΄ όλα ...Λιγό - λογα ...χθές και σήμερα Τετάρτη 29/12/2010 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/12/30122010.html , Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010 Σήμερα Πέμπτη 30/12/2010 σας ενημερώνουμε .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/12/3112-2010-2010.html , Παρασκευή 31/12 /2010 , τελευταία μέρα του 2010 σας λέμε .-
~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/01/2011-01012011.html , Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011 Ηρθε ο καινούργιος Χρόνος 2011 ...Αγάπη ,Ειρήνη , Ανθρωπιά 01/01/2011 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/01/02012011.html , Όντος ξέρουμε ...πραγματικά ...τι θέλουμε ; Κυριακή 02/01/2011 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/01/o-02-2011.html , Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011 Οι Φοβίες σήμερα Κυριακή , 02 Ιανουαρίου 2011 .-

** ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΑΚΙΑ :
Τα όμοια των ομοίων , εισί ιάματα .- (Ιπποκράτης).-
Βλέπουμε των ασθενή και όχι την ασθένεια .-
Πρέπει να θεραπεύουμε τον άνθρωπο και όχι την ασθένεια .-
Η Ασθένεια δεν είναι η εμφάνιση των συμπτωμάτων, αλλά τα συμπτώματα είναι πίσω από την ασθένεια .-
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΖΗΤΗΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ . ( ΜΑΡΞ).-
Κοντά σου ανθίζει η θλίψη σαν λουλούδι κι ανύποπτα περνάς μες στη ζωή σου…Κοντά σου όλα γλυκά κι όλα σα χνούδι , σα χάδι , σα δροσούλα , σα πνοή …..{ Μαρία Πολυδούρη}.-
Ρώτησα ένα λουλούδι , ένα πουλί και έναν άνθρωπο τι είναι η αγάπη , και το λουλούδι άνθισε, το πουλί κελάηδησε και ο άνθρωπος δάκρυσε .-
ΜΗ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ γιατί μπορεί να μην σε ακολουθήσω.
ΜΗ ΒΑΔΙΖΕΙς ΠΙΣΩ ΜΟΥ , γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω.
ΒΑΔΙΖΕ ΠΛΑΪ ΜΟΥ και γίνε ο σύντροφός μου .- ( AlbertCarnu s - Γαλλος Νομπελίστας 1957 ,συγχραφέας).-
~ Μια αστραπή είν΄ η ζωή μας….μα!! προλαβαίνουμε !.-
** Σαν το σιτάρι σπέρνεται στον κόσμο η αλήθεια . Κι΄ απ΄τον καθάριο σπόρο της φυτρώνουν παραμύθια. Καλότυχος , όποιος τα ατάχυα να θερίσει . Και το σιτάρι απ΄τ΄ άχυρο καλά να ξεχωρίσει. Για τον μικρό τον κόπο του μεγάλο κέρδος μένει : όλη η αλήθεια που θα βρει στα ψάμματα κρθμμένη!.-
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΚΕΡΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.-
Όταν σπαταλιέται ο χρόνος μιλούμε για ύπαρξη , όταν αξιοποιείται , μιλούμε για ζωή .- {ΓΙΟΥΝΓΚ}.-
~~~ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΕΜΕΡΕΣ : Γίγνωσκε δε τουτο, ότι εν ταις εσχάταις ημέραις θέλουσιν ελθεί καιροί κακοί .- διότι θέλουσιν είσθαι οι άνθρωποι φίλαθτοι , φιλάργυροι , αλαζόνες , υπερήφανοι , βλάσφημοι , απειθείς , εις τους γονείς , αχάριστοι , ανίσιοι , άσπλαγχνοι, αδιάλλακτοι , συκοφάνται , ακρατείς , αφιλάγαθοι, προδόται, προπετείς , τετυφωμένοι, φιλήδονοι, μάλλον παρά φιλόθεοι, έχοντες την μορφήν ευσεβείας , ηρνημένοι δε την δύναμιν αυτής . Και τουτους φεύγε. { Τιμόθεος Β΄ ,1-5 }.-
Α/ Μην κάθεστε να φάτε με τα εσώρουχα όταν έχει ζέστη, με το πρόσχημα ότι σας βλέπει « μονον η γυναίκα σας ,».- Είναι μια γυναίκα σαν τις άλλες . Της αξίζει η ευγένεια που δείχνετε σε όλες τις άλλες κυρίες και θα το εκτιμήσει .-{ από τα «ΜΗΝ.» του καλού συζύγου } .-
Β/ Μην ξεσπάτε στην καημένη τυη γυναίκα σας κάθε φορά που έχετε πονοκέφαλο ή είστε άρρωστος . Δεν φταίει εκείνη .- Της αρκεί ο επιπλέον κόπος να σας φροντίσει , δεν χρειάζεται ν΄άχεται και την κακή συμπεριφορά σας.- { ΑΠΟ τα «Μην,» του καλού συζύγου }.-
Α/ Μην περιμένετε μόνο λιακάδα στη ζωή σας. Άλλωστε , αν υπάρχουν σύννεφα , θα χάσετε την ευκαιρία να δείξετε στον άντρα σας καλή σύντροφος μπορείτε να γίνετε.- { Τα «ΜΗΝ,» της καλή συζύγου}.-
Β/ Μην αποθαρρύνεστε όταν η ζωή μοιάζει σκληρή . Ναπροβλέπετε στη στιγμή που όλα θα γίνουν καλύτερα και να την επισημάνετε στο σύζυγό σας.- { Τα « ΜΗΝ.» της καλής συζύγου}.-
α/ Μην αφήνετε τα παιδιά σας να σας φοβούνται. Το κλειδί για να διαμορφώσουν καλό χαρακτήρα είναι η αγάπη , όχι ο φόβος .- { ΑΠΟ ΤΑ «ΜΗΝ,» ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ }.-
β/ Μην επιτρέπετε σε άλλους να παρεμβαίνουν στα θέματα του νοικοκυριού σας. Ακόμα κι η μητέρα σας θα πρέπει να είναι διακριτική. { ΑΠΟ ΤΑ « ΜΗΝ ,» ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ.}.-
Την φωτιά της δημιουργίας τη συντηρούν οι ανυπόταχτοι, οι ανικανοποίητοι, οι τυχοδιώκτες της ψυχής και του πνεύματος. (Γ. Θεοτοκάς)
Αυτοί που δεν αγαπούν την αλήθεια κρύβονται στον συνωστισμό και καλούν τον αριθμό να τους συνδράμει (ΠΑΣΚΑΛ)
- Χωρίς κυβέρνηση ένα έθνος θα κατέρρεε αμέσως. Με κυβέρνηση θα χρειαστεί περισσότερο καιρό{{Cullen Hightower} .-
Kάποιος αποφάσισε να βγάλει από τη μέση τους Έλληνες. Τι μένει; Ένα συνεχές τραύλισμα! (Ηλίας Κανέττι)
έπιασαν τους συνδικαλιστές και δεν φώναξα γιατί δεν είμαι συνδικαλιστής
έπιασαν τους φοιτητές και δεν φώναξα γιατί δεν είμαι φοιτητής
έπιασαν τους εργάτες και δεν φώναξα γιατί δεν είμαι εργάτης
κι όταν ήρθαν να με πιάσουν κανείς δεν υπήρχε να φωνάξει!
(Μαρτιν Νιμελερ, γερμανός πάστορας που πέθανε στο Αουσβιτς)
«Κάτσε σε μια γωνιά και προσευχήσου,όσο εγώ θα εκπληρώνωαυτόν τον επικίνδυνο και άνισο αγώνα»(Δον Κιχώτης)
Άκου ανθρωπάκο«Είτε φταις είτε όχιΣαν δε μπορείς άλλο να παλέψειςΘα πεθάνεις.»Μπέρτολντ Μπρεχτ.-
«Βλέπουμε ότι η πρόοδος των τεχνών και όλων των άλλων γίνεται, όχι με αυτούς που εμμένουν στην καθεστηκυία τάξη, αλλά με αυτούς που διορθώνουν και τολμούν πάντοτε να κινούν κάτι των μη καλώς εχόντων».
«Τας επιδόσεις ορώμεν γινομένας και των τεχνών και των άλλων απάντων, ου δια τους εμμένοντας τοις καθεστώσιν, αλλά δια τους επανορθούντας και τολμώντας αεί τι κινείν των μη καλώς εχόντων» (Ισοκράτους. Ευαγόρου εγκώμιον).
- Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες .- Ιητροι φημη μεν πολλοι εργω δεν παγχυ βαιοι ( Ιπποκράτης ).-
...ΣΚΕΨΟΥ..
-Ο σοφός αναζητά την σοφία,ο τρελλός πιστεύει ότι την έχει βρεί.. (ΠΕΡΣΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ)
-Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι,όταν στο τέλος του έτους,αισθάνεσαι καλύτερα,από ότι στην αρχή του.. ( ΧΕΝΡΥ ΝΤΕΗΒΙΝΤ ΘΟΡΩ )
-Αν δεν επιθυμείς να κάνεις κακό,τότε δεν υπάρχει ούτε μια καλή πράξη που δεν μπορείς να κάνεις.. (ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ)
-θα πρέπει να ζείς την ζωή σου,έτσι ώστε να μην φοβάσαι τον θάνατο,και ταυτόχρονα να μην επιθυμείς να πεθάνεις.. ( ΚΑΠΟΙΟΣ..)
-Η ελικρίνεια,είναι το μόνο γνήσιο νόμισμα που κυκλοφορεί παντού...( ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ)
-Να μιλάς,μόνο όταν τα λόγια σου είναι καλύτερα από την σιωπή...( ΑΡΑΒΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ)
-Η φύση χρειάζεται λίγα πράγματα,όμως η φαντασία σου χρειάζεται πολλά... ( ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ) .-

** Τα κτήνη...
Ένας 66χρονος, από το Ηράκλειο, συνεληφθη για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης. Επίσης, συνελήφθησαν η μητέρα και η αδελφή της ανήλικης, για μαστροπεία. Σύμφωνα με την αστυνομία, σε απομονωμένο και σκοτεινό σημείο περιοχής του Ηρακλείου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντόπισαν τον 66χρονο εντός του ΙΧ αυτοκινήτου του, μαζί με τη 12χρονη ανήλικη και να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή της ανήλικης και κατασχέθηκαν, ένα πακέτο τσιγάρα, μία πορτοκαλάδα, ένα ποτό βότκα, ένα πακέτο σποράκια και τέσσερις τυποποιημένους στιγμιαίους καφέδες. Τα παραπάνω είδη τα προσέφερε στην ανήλικη ο 66χρονος, ως υλικό αντάλλαγμα για τις ασελγείς του πράξεις. Από την προανάκριση προέκυψε, ότι η 46χρονη μητέρα της ανήλικης, με την άμεση συνδρομή της 23χρονης κόρη της, εξωθούσε στην πορνεία την μικρή κόρη της, έναντι χρηματικής αμοιβής και υλικών ανταλλαγμάτων. Όπως διαπιστώθηκε, η 46χρονη αφού επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον 66χρονο - μέσω του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης και μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του - παρέδιδε η ίδια την ανήλικη κόρη της, προκειμένου ο 66χρονος να ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος της, έναντι του χρηματικού ποσού των σαράντα ευρώ και διαφόρων υλικών ανταλλαγμάτων (τσιγάρα και φαγώσιμα είδη).
Στη συνέχεια ο 66χρονος επέστρεφε την ανήλικη στο σπίτι της και την παρέδιδε στην μητέρα της. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.- Πηγή: roufianos

** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - η nitsa2009 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Σού εύχομαι το 2011 να είσαι πάντα καλά και πάντα κεφάτος.Ποτέ να μην χτυπήσει την πόρτα σου η ΘΛΙΨΗ- - - - - - - - http://nitsa2009.blogspot.com/ - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/nitsa2009/

** οι ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ :
1a/.- http://www.facebook.com/home.php?=home#!/profile.php?id=1446349692 , 598/filoi
1.- http://facebook.com/home.php?=home#!/?ref=home , 598 ΦίλοιΠροβολή Όλων , και 360 αγαπημένες σελίδες μου .- 3.390 mynhmata .-
http://www.facebook.com/home.php?=home#!/profile.php?id=100000233647236 , 67 mynhmata.-
http://www.skoost.com/web/fbshare.aspx?type=message&mid=28636227&pid=456447958&+ .- 19- http://skoost.com/social/messages/Default.aspx?fid=113579763 - 48 -
, http://www.skoost.com/social/messages/ ,
http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/10/14102010.html , ΑΡΦΑΡΑ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2010.- 41-
http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΧΩΡΙΟΥ , ΑΡΦΑΡΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2010 .-
2.- http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=1037492258 , Σταμάτης Σκούλικας (2) .- 332 Φίλοι Προβολή , Όλων & 224 αγαπημένες σελίδες μου .-
** http://snsarfara.blogspot.com/ , ( Αναγνώστες (84) , ΣΤΑΜΟΣ - Αρφαρά - ΕΛΛΑΔΑ .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , {20 } Αναγνώστες Βλάσης .- (20).-
http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/12/01122010.html , (110) αναγνώστες .- http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ ( , αναγνώστες 34) .- Stamos - Δύναμηhttp://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfara - Μεσσηνίας .- (76)http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Αρφαρά - Μεσσηνίας 2 .- (41).-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Αρφαρά - Μεσσηνίας 1 - FOTOS .- (33).-αναγνώστες (17).-
http://www.blogger.com/posts.g?blogID=131888153212697465 , (29) bloggers asteras arfaron
http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/07/blog-post.html , Η Ιστορία του χωριού μας Αρφαρά - Καλαμάτας - Μεσσηνίας .- http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , Στάμος 264 ΦίλοιΠροβολή Όλων , και 348 αγαπημένες σελίδες μου .- http://www.blogger.com/posts.g?blogID=7613279330500520820 , ( αναγνώστες 24).-http://www.sync.gr/stamos1 , 3121 φίλοι , 1195 μέλη σέ έχουν φίλο , ... ... Σταμάτιος Ν. Skoulikas Αρφαρά - Μεσσηνίας 2010 .-
*** facebook : 346 Φίλοι Προβολή , Όλων & 226 αγαπημένες σελίδες μου .- - & 264 ΦίλοιΠροβολή Όλων , και 348 αγαπημένες σελίδες μου .-
** http://www.youtube.com/stamos01 , 288 βίντεο
~** http://my.live.com/ ,
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 , Picasa,
~ ~ ** http://www.livebet.com/ , ''''' ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ " "
http://www.livebet.com/ ,
~ ** mporeite edw na parakolou8isete live apo ton στο διαδίκτυο simerino filiko PANATHINAIKOU tou χαλιά ! ;-)
http://www.fromsport.com/ , ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ http://twitter.com/stamos01/ http://www.livebet.com/index.asp?fh4sp=1285427064188 , Ζωντανά αποτελέσματα ποδοσφαιρικών αγώνων και στοιχήματος .- http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fnemu-tv.blogspot.com%2F2010%2F07%2Fmainz-vs-panathinaikos-live-stream.html&h=ca64a- Ζωντανά όλα τα αθλήματα !
http://www.sport-fm.gr/ , ...
http://www.derby.gr/ ..
http://panathinaikospanathinaikospa.blogspot.com/ , ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .- http://www.blogger.com/posts.g?blogID=1348236129800595557 ,
http://www.grhgorhs.gr/
~** http://facebook.com/group.php?gid=26476774455 , Αρφαρά - Μεσσηνίας .-

*** ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :
**Στις Τρίτ., 07/12/10, ο/η AGGELOS CHATZIFRANTZIS < chatzifrantzis.a@hotmail.com > έγραψε:
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου στέλνουν e - mail , γιατί:
1. Σταμάτησα να πίνω Coca Cola, αφού έμαθα ότι χρησιμοποιείται για να καθαρίζουν τους λεκέδες στα WC.
2. Σταμάτησα να καταναλώνω ότι είχαμε στο ψυγείο γιατί το σελοφάν και τα τάπερ έχουν ουσίες που σου τρώνε τα σωθικά. Πέταξα και το φούρνο μικροκυμάτων γιατί είχα μια βόμβα μέσα στο ίδιο μου το σπίτι.
3. Δεν πάω πλέον κινηματογράφο, για να μην κάτσω σε κάθισμα που ίσως να έχει καρφίτσα που φέρει τον ιό του AIDS.
4. Δεν αγοράζω πια από ντελικατέσσεν σπιτικά ντολμαδάκια της κυρά-Μαρίας από τότε που διάβασα ότι είναι της κονσέρβας και με δουλεύουν.
5. Μυρίζω άσχημα, αφού δεν βάζω πλέον αποσμητικό διότι ίσως μου προκαλέσει καρκίνο. Δεν λούζομαι γιατί φοβάμαι τις εγκεφαλίτιδες.
6. Δεν παρκάρω πλέον το αυτοκίνητό μου στα supermarkets, ούτε μετακινούμαι με το μετρό διότι ίσως κάποιος μου δώσει να δοκιμάσω κάποιο άρωμα ή μου βάλει σπρέι, για να με βιάσει ή/και ληστέψει αργότερα.
7. Δεν απαντώ το κινητό μου, διότι ίσως μετά μου πουν να πάρω σε κανένα παράξενο νούμερο και μου έρθει μετά ο λογαριασμός με κλήσεις σε Τζούνω στην Αλάσκα, Χαράρε ή Τιχουάνα. Από τότε μάλιστα που έμαθα ότι μπορεί κάποιος να σε παρακολουθεί, ακόμα και αν το έχεις κλειστό, στο σπίτι μιλάμε με σημειωματάκια.
8. Δεν πίνω πλέον ποτά από τενεκεδάκι, διότι φοβάμαι ότι ίσως μου προκαλέσουν κάποια ασθένεια διότι έμαθα ότι τα χρησιμοποιούν οι αρουραίοι για να κάνουν κακά επάνω τους.
9. Όταν βγαίνω έξω σε κάποιο κλαμπ, δεν κοιτάζω κανέναν, ακόμα και αν είναι ωραία γυναίκα, διότι ίσως μετά μου δώσει ναρκωτικά, με πάρει σε κάποιο ξενοδοχείο και μου βγάλει το συκώτι ή άλλο όργανο για να το πουλήσει στη μαύρη αγορά και ξυπνήσω σε μια μπανιέρα γεμάτη παγάκια.
10. Κατέθεσα όλες τις οικονομίες μου στον λογαριασμό της Αmy Bruce, που είναι άρρωστη στο νοσοκομείο, 7.000 περίπου φορές. Είναι αξιοθαύμαστο, αυτό το παιδί είναι 8 χρόνων από το 1995!!!
11. Δεν τρώω πια χάμπουργκερ στα Mc Donald's γιατί δεν είναι πραγματικό κρέας.
12. Δεν τρώω πια κρέας από τότε που είδα σε εκείνο το e-mail με τι ταΐζουν τα μοσχάρια και τις αγελάδες. Εννοείται ότι έκοψα και το γάλα αφού διάβασα ότι στα σούπερ μάρκετ πουλάνε, με μαιμουδιά, ληγμένο. Εννοείται ότι μετά το mail που έδειχνε ότι ποτίζουν τα λαχανικά με ακάθαρτα νερά, τα έκοψα και αυτά.
13. Από τα πολλά mails με τσόντες που λαμβάνω, γέμισα κόμπλεξ από τα μεγέθη των ανδρικών μορίων και τα καμασουτρικά που είδα..που ντρέπομαι πια να πηδήξω.
10. Έγραψα το όνομά μου περίπου 3.000 φορές σε μια λίστα για να σώσω ένα σπάνιο είδος σκίουρου και άλλες 34.967 για να επιστρέψουν οι Άγγλοι τα Ελγίνεια.
11. Έχω μαζέψει περίπου 3.000 χρόνια με κακή τύχη, 18 χρόνια σεξουαλικής ανικανότητας, οι δικοί μου έχουν αρρωστήσει βαριά 7.954 φορές, και έχω πεθάνει 67 φορές από τα chain letters που μου έστειλαν.
Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ε-ΜΑΙL ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8.500.000 ΑΤΟΜΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 18:34 ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΝΑΣ ΑΡΑΠΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.
Αν και αυτό κατά κάποιο τρόπο γίνεται ήδη...

*** ΑΚΥΡΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

Η Γέννηση ματαιώνεται!!!

Ο Ιωσήφ πρέπει να πληρώσει περαίωση,
Η Φάτνη να τακτοποιηθεί ως ημιυπαίθριος,
Η Παναγία δεν παίρνει επίδομα τοκετού,
Οι Άγγελοι δεν πετάνε λόγω απεργίας των ελεγκτών και
Οι 3 Μάγοι φοβούνται οτι θα απελαθούν ως Λαθρομετανάστες...!!!!!

GEORGE J. Y.

** Best Wishes ... !!!‏Φτιάξε τον χιονάνθρωπο....MaDLiN http://www.musicwave.gr/
*
http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1Αγαπητοί φίλοι και φίλες, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος.
http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1Τ

** Δέντρα όπου δεν φανταζόμαστε!!!‏MaDLiN http://www.musicwave.gr/ :Λήψη(4,7 MB) .... Λήψη ως συμπιεσμένο αρχείο .-

** Το 1ο οδοντιατρικό forum στην Ελλάδα‏
Το πρώτο οδοντιατρικό forum στην Ελλάδα είναι γεγονός: www.dentforum.gr Πολυθεματικό forum για οδοντιάτρους, οδοντοτεχνίτες, φοιτητές, ασθενείςαλλά και για όποιον ενδιαφέρεται για την οδοντιατρική. Δοκιμάσατε ένα νέο υλικό; Διαβάσατε ένα βιβλίο; Γράψτε την άποψη σας.Μάθατε για κάποια νέα τεχνική ή για ένα νέο σεμινάριο; Πείτε το και στουςάλλους. Πώς σας φαίνεται η σχολή σας; Έχετε απορίες σχετικά με κάποιαοδοντιατρική πράξη; Γράψτε την στο dentforum.gr και σίγουρα κάποιος θα σαςαπαντήσει. Πρέπει να σταματήσουμε να δρούμε μεμονωμένα. Πρέπει να αρχίσουμε ναβοηθάμε ο ένας τον άλλον. Με εκτίμηση,DentForum.gr -- DentForumΤο 1ο οδοντιατρικό Forum στην Ελλάδα info@dentforum.gr .-

** "Σκυλάδικο" στο DUBAI...τι λουλούδια και βλακείες.....‏ : MaDLiN http://www.musicwave.gr/ :_________...wmv
Λήψη(7,0 MB) ... Λήψη ως συμπιεσμένο αρχείο .-Οι εντυπω...pps
Λήψη(6,3 MB) ... Λήψη ως συμπιεσμένο αρχείο .-

** Γεια σας, Stamatios,
Η Μυρτώ Δάρα σχολίασε την κατάσταση του Γιάννης Κ. Ιωάννου.
Η Μυρτώ έγραψε: "Kαλή χρονιά με επιτυχίες στις νέες σας δημιουργίες!" Δείτε το νήμα σχολίων
Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτή την κατάσταση.
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** πω πω υπογραφές..ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ - μπράβο στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ή αλλιώς ΚΕΠΚΑ !!!‏
Ποιος επιτέλους θα σταματήσει την κ. Angela Merkel και τους Γερμανούς ακολούθους της;
01.03.10 Το ΚΕ.Π.ΚΑ. ανέλαβε πρωτοβουλία να αποστείλει την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας, στην Καγκελάριο της Γερμανίας, κ.Angela Merkel, την οποία κοινοποίησε, στους:
Πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Γεώργιο Παπανδρέου, Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, Αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Αντώνη Σαμαρά, Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Λούκα Κατσέλη, Γενική Γραμματέα Κ.Κ.Ε., κ. Αλέκα Παπαρήγα, Πρόεδρο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κ. Αλέξη Τσίπρα, Πρόεδρο ΛΑ.Ο.Σ., κ.Γεώργιο Καρατζαφέρη, Υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, Υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μάρκο Μπόλαρη, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. José Manuel Barroso, Όλους του Επιτρόπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Jerzy Buzek, Έλληνες Ευρωβουλευτές, Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, κ. Wolfgang Schultheiss, Πρόεδρο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Μαΐλλη Μιχάλη και Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή, κ. Δημήτρη Σπυράκο:
«Κυρία Καγκελάριε, Εκφράζουμε την βαθύτατη απογοήτευσή μας, για τον τρόπο με τον οποίο η Γερμανία συμπεριφέρεται, προς την Ελλάδα, εξαιτίας των προβλημάτων της οικονομίας μας. Η δική σας συμπεριφορά και οι ανακοινώσεις μελών της Κυβέρνησής σας, Γερμανών πολιτικών και αξιωματούχων έχουν πυροδοτήσει υστερικά άρθρα και αναφορές, εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνικού Λαού, σε όλα σχεδόν τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο Ελληνικός Λαός έχει προσβληθεί, βαθύτατα, από αυτές τις συμπεριφορές. Γενικεύσεις και κατηγορίες εναντίον 11 εκατομμυρίων ανθρώπων, εξαιτίας των παραποιημένων οικονομικών στοιχείων, που η προηγούμενη Ελληνική Κυβέρνηση υπέβαλλε, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δυναμιτίζουν την Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, ενότητα και συνοχή. Πιστεύετε ότι η ποινικοποίηση όλων των Ελλήνων Πολιτών βοηθάει την Ευρώπη να λύσει τα προβλήματα, που της δημιούργησε η οικονομική κρίση; Τι θα είχε συμβεί αν ο Ελληνικός Λαός είχεποινικοποιήσει όλο το Γερμανικό Λαό, για το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο; Πιστεύουμε, ακράδαντα, ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή γνώριζε την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, εδώ και χρόνια. Η Ελλάδα εισάγει στρατιωτικό εξοπλισμό, αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές κ.λπ., από άλλα κράτη – μέλη. Η Γερμανία είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές της Ελλάδας. Πώς μπορείτε και ισχυρίζεστε ότι δεν ξέρατε τίποτε; Ζητάτε θυσίες, από τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει όλοι να θυσιάσουμε ένα τμήμα των μισθών μας, παρόλο που σύμφωνα με έρευνες του ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών η ζωή στην Ελλάδα, είναι ακριβότερη, από ό,τι στη Γερμανία (γεγονός, που οφείλεται και στις εμπορικές πρακτικές εταιρειών, πολλές από τις οποίες είναι γερμανικών συμφερόντων) και οι μισθοί και τα ημερομίσθια των Ελλήνων είναι χαμηλότερα. Επίσης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιθυμεί να απελευθερωθεί το ποσοστό των απολύσεων.Πιστεύετε, πραγματικά, ότι αυτά τα μέτρα θα βοηθήσουν την Ελλάδα να αντιμετωπίσει το εθνικό έλλειμμα ή ο τελικός στόχος είναι να δώσουν περισσότερα πλεονεκτήματα, στις πολυεθνικές επιχειρήσεις (πολλές εκ των οποίων γερμανικές); Γιατί εσείς και η Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνετε τέτοιο μένος εναντίον του Ελληνικού Λαού; Ήδη έχουμε επιβαρυνθεί, με αυξήσεις, στη φορολογία. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι η μείωση της κατανάλωσης, στην Ελλάδα, θα έχει αρκετές συνέπειες, όχι μόνον, στις γερμανικές επιχειρήσεις, που λειτουργούν, στηχώρα μας, αλλά σε όλη τη γερμανική οικονομία. Γνωρίζετε, πολύ καλά, ότι η οικονομική κρίση δεν έχει προκληθεί, από το Ελληνικό εθνικό έλλειμμα, αλλά από την απληστία των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και την απροθυμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ρυθμίσει το χρηματοπιστωτικό τομέα. Ακόμα και όταν η κρίση είχε ξεσπάσει, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αρνούνταν, να λάβει μέτρα, για την προστασία των καταναλωτών και των πολιτών. Αντίθετα, έδινε τα δικά μας χρήματα, για να στηρίξει τις τράπεζες, που είχαν προκαλέσει τα προβλήματα, χωρίς να θέτει όρους και προαπαιτούμενα σε αυτές. Πιστεύουμε ότι είναι, πλέον, ώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση να ασχοληθεί, με τη διεθνή κερδοσκοπία και να σταματήσει να «φορτώνει» και άλλα βάρη, στους καταναλωτές. Είναι ώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση να επιστρέψει, στην ουσία και τον πολιτισμό της, ενσωματώνοντας κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς δείκτες, στις πολιτικές της. Έτσι, θα αποδείξει ότι δεν ξέχασε τους λαούς της, τις ρίζες της, τις αξίες της. Γνωρίζετε, επίσης, ότι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να πληρώνει πολλά χρήματα, για αμυντικούς εξοπλισμούς. Εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε εγγυηθεί τα Ελληνικά σύνορα, δηλαδή τα ευρωπαϊκά σύνορα, η Ελλάδα θα είχε εξοικονομήσει δισεκατομμύρια ευρώ και θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε, αποτελεσματικά, την κρίση. Αναρωτιόμαστε μήπως αυτή η εγγύηση επηρέαζε τη Γερμανική βιομηχανία. Από όσα γνωρίζουμε, η νομοθεσία σας επιτρέπει, στις επιχειρήσεις, να κάνουν δώρα, νόμιμα στους πελάτες τους, για να προωθήσουν τις πωλήσεις τους. Γιατί, λοιπόν, κατηγορείτε όλο τον Ελληνικό Λαό, για διαφθορά; Τέλος, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι είμαστε ο ίδιος λαός, τον οποίο όλοι οι ηγέτες του κόσμου συνέχαιραν, πριν πέντε χρόνια, για την τέλεια διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, στην Ελλάδα. Είναι δυνατόν να έχουμε μετατραπεί σε «απατεώνες», τόσο σύντομα; Για τους παραπάνω λόγους, διαμαρτυρόμαστε, για τη συμπεριφορά σας και σας ζητούμε να αναλάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε να σταματήσουν, αμέσως, αυτές οι προσβλητικές και απαξιωτικές συμπεριφορές. Διαφορετικά, επιθυμούμε να σας γνωρίσουμε ότι θα αναλάβουμε, εναντίον των Γερμανικών επιχειρήσεων και προϊόντων όλα τα νόμιμα μέτρα, που διαθέτουμε». Το ΚΕ.Π.ΚΑ. απέστειλε την παραπάνω επιστολή, σε όλες τις αναγνωρισμένες, πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες Ενώσεις Καταναλωτών, ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΣΕΓΕΣ, ΓΕΣΑΣΕ, Συνδικαλιστικούς φορείς, Σωματεία Εργαζομένων και σε άλλους φορείς ζητώντας να την υπογράψουν (εφόσον συμφωνούν, με το περιεχόμενο) και να την αποστείλουν, στη Γερμανική Καγκελαρία. Οι πολίτες της Ελλάδας έχουμε συνείδηση των προβλημάτων της οικονομίας μας. Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι, όταν χρειάζεται, «βάζουμε πλάτη» και πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Όμως, παρόλα τα λάθη μας, δεν επιτρέπουμε, σε κανένα να μας προσβάλλει και να καταρρακώνει την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, την αξιοπρέπειά μας. Όλοι υπογράφουμε τη διαμαρτυρία κατά της κ. A. Merkel και του διασυρμού του Ελληνικού Λαού. ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ====http://kepka.org/index.php?option=com_content&task=view&id=1159&Itemid=150 .-

* * kanto forward oposdipote!!‏ :
--- Στις Τετ., 22/12/10, ο/η Δήμητρα Μπους < dimbous@hotmail.com > έγραψε:----- Original Message -----
From: Stelios Tsimerikas
To: http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=alluarxo@otenet.gr ; ALCON ; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=archal_archontakis@yahoo.gr ; Athanasiadis Giorgos ; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=AKONSTANTAS@ROTOX.COM ; ΞΕΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ ; ALEKOSG ; ecohome sa ; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=fourlak@internet.gr ; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=g.kasfikis@gema.gr ; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=GMOURATIDIS@YAHOO.GR ; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=jeangrammen@yahoo.gr ; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=KARAKAXOUDIS@YAHOO.GR ; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=KOSTAS@ZPRIME.GR ; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=kemalakis@yahoo.gr ; ΑΓΓΙΑΝΙΔΗΣ ; Makis Ptinopoulos ; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=nickfour2@gmail.com ; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=openclip@otenet.gr ; panagiotis ; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=ro_al_an@yahoo.gr ; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=trekouniotis@veka.com ; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=WINPLAST.STOGIANNIS@YAHOO.GR
Sent: Tuesday, December 21, 2010 9:24 AM
Subject: FW: kanto forward oposdipote!!From: stelios tsimerikas [ mailto:s.tsimerikas@hotmail.com ] Sent: Tuesday, December 21, 2010 9:28 AMTo: Stelios Tsimerikas; http://gr.mc295.mail.yahoo.com/mc/compose?to=s.tsimerikas@yahoo.grSubject: FW: kanto forward oposdipote!!

** Γεια σας, Stamatios,
Ο/Η Kali Ferri B σχολίασε τον σύνδεσμό σας.
Η Kali έγραψε: "EYXARISTW POLY!!!WRAIA AYTA!!ALHTHINA!!!XRONIA POLLA!!!" Δείτε το νήμα σχολίων
Απάντησε σε αυτό το email για να σχολιάσεις αυτόν το σύνδεσμο.
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** Ο/Η Stavros Valassis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΥΜΝΑΚΗΣ.

Stavros ValassisJanuary 2, 2011 at 4:47pm
Θέμα: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2011
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Η ΠΑΛΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ (ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΛΛΑΝΑ) ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΙΑ. ΠΛΕΟΝ ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΜΕ ΒΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΩΣ (STAVROS VALASSIS). ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ. EYXOMAΙ ΧΑΡΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΛΑΣΣΗΣ (ΠΕΛΛΑΝΑ ΛΑΚΩΝΙΑ) .-

** Stamoskal S I'd like to add you as my friend on Skoost, Hudson Batista. To see some friend photos and find out more, follow the link below:http://www.skoost.com/social/?pid=113579763&eml=stamoskal@windowslive.com&fid=407137354&blk=0&pge=21& - Skoost Team

** Stamoskal S Eddy Gal confirmed you as a friend on Skoost. To see what your friends are up to, follow the link below:http://www.skoost.com/social/?pid=113579763&eml=stamoskal@windowslive.com& - Skoost Team

**ΤΑ 12 ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ‏
** Φωτεινή-Βασιλική Νιχωρίτου < v.fotini.nix@gmail.com >

ΤΑ 12 ΘΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

1. Θα αναβιώσει το συσσίτιο της γειτονιάς και έτσι θα αναθερμανθούν και πάλι οι σχέσεις στις γειτονιές όπου κανείς πλέον δε λέει καλημέρα στον άλλον.2. Τα παιδιά δε θα φεύγουν ούτε στα 40 από το πατρικό τους και θα μπορούν έτσι να φροντίζουν τους γονείς τους χωρίς να ξοδεύουν σε γηροκομεία και αποκλειστικές.3. Θα ξαναζωντανέψει το ταβερνάκι της γειτονιάς, που με ελάχιστα ή και βερεσέ θα καλύπτει τη βραδινή έξοδο.4. Θα λανσαριστεί νέα μόδα διατροφής, όπως ρεβίθια αλάδωτα με ρίγανη, ρύζι με μαραθόσπορο και ραδίκια ποσέ.5. Θα γνωρίσει νέες δόξες ο Καραγκιόζης με παραστάσεις όπως Ο Καραγκιόζης στο Βατοπέδι, Ο Καραγκιόζης Υπουργός, Ο Καραγκιόζης τραπεζίτης, Ο Καραγκιόζης χρηματιστής...6. Δεν θα χρειασθεί να ολοκληρωθεί το πείραμα CERN, μιας και οι επιστήμονες θα έχουν μπροστά τους ολοζώντανο το μεγάλο «ΜΠΑΜ».7. Ο ρατσισμός θα δεχθεί ένα ισχυρό χτύπημα, γιατί οι αλλοδαποί ξέρουν περισσότερα από φτώχεια και πείνα, και μπορούν να μας διδάξουν τα «μυστικά» της επιβίωσης.8. Θα εκτιναχθεί στα ύψη ο δημογραφικός δείκτης - κάτι πρέπει να κάνεις για να σκοτώσεις την ώρα σου όταν δεν έχεις δουλειά.9. Θα ανέβει το μορφωτικό επίπεδο, αφού οι μαθητές θα το ρίξουν στο διάβασμα λόγω αφραγκιάς.10. Θα αναβιώσει η φιλική εταιρία, η γιάφκα, το κρυφό σχολείο, οι αντιστασιακές ομάδες ενάντια στο ανάλγητο χρηματοπιστωτικό σύστημα και τις παραφυάδες αυτού.11.Θα αυξηθούν οι συνδέσεις adsl γιατί το internet είναι φτηνό μέσο "διασκέδασης". Που λεφτά για έξω...12. Τέλος στην παχυσαρκία, η οποία κάνει θραύση στην Ελλάδα! Θα τρώμε λιγότερο (οι τιμές έχουν κορυφωθεί ενώ οι μισθοί έχουν πατώσει), θα κάνουμε περισσότερη γυμναστική (για να ζεσταθεί το κοκαλάκι μας εκεί που πήγε το πετρέλαιο), θα περπατάμε περισσότερο (εκεί που πήγε η βενζίνη). Θα γίνουμε ένας λαός κομψός και «φιτ».
Για εσάς δουλεύει ο Γιωργάκης ρεεεεεεεεεε

**Γεια σας, Stamatios,
Η Vassia Karabelias σχολίασε την κατάσταση του Γιάννης Κ. Ιωάννου.
Η Vassia έγραψε: "kali chronia!!!!"
Δείτε το νήμα σχολίωνΑπαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτή την κατάσταση.
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook





** Happy (Almost) Birthday! Thanks to Facebook, in one week all of your friends will see that it's your birthday. Instead of just writing on your wall, or giving you something you don't need, what if they had a chance to help a cause you believe in? Whether you want to raise money for clean water in Ethiopia, vaccinations for children in Haiti, or a safe home for a puppy in Mississippi, with a Birthday Wish your friends can give in honor of your special day. Have a very happy birthday,The Causes Team

Make your Birthday Wish today:
Make a Wish
or Learn More

**Gεια σας, Stamatios,
Ο/Η Elia Galetaki σχολίασε τον σύνδεσμό σας.
Η Elia έγραψε: "rio antirio...ax re naupakto na eimouna ekei tora na kathomouna sto panemorfo limani k na epina kafedaki...san merikous merikous...onomata den leme!!!!xixixiii!!!!"
Δείτε το νήμα σχολίωνΑπάντησε σε αυτό το email για να σχολιάσεις αυτόν το σύνδεσμο.
Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

** Καλησπέρα Φίλε Σταμάτη

Πιστεύω να πέρασες καλά .

Εγω πήγα με την οικογένεια την Κυριακή Εκδομούλα στο Μέτοβο -Ιωάννινα απο την Ενγατία .Μεγάλο εργο με αμέτρητα τούνελ.
Πολύς κόσμος ,όλα τα μαγαζιά γεμάτα
Αυτά βλέπουν οι Γερμανοί και τα έχουν βάλει με εμάς .
Αν όλοι πεινάνε όπως λένε στις TV ,αυτοί που τα βρίσκουν και γεμίζουν τα μαγαζιά ;

Οι γερμανοί δεν ζουν έτσι .Λίγη μπύρα και ξανά στα κρεβάτια

Αυριο θα στείλω επιστολή στο υπουργείο υγείας για το προσόν διορισμού.

Εκτός απο τα στοιχεία μου ( διεύθυνση ,ταυτότητα , ΑΦΜ , ιδιότητα ,επάγγελμα ) θέλεις κανένα άλλο δικαιολογητικό να επισυνάψω ;

Ευχαριστώ

** Stamoskal S Mehrdad M confirmed you as a friend on Skoost. To see what your friends are up to, follow the link below:http://www.skoost.com/social/?pid=113579763&eml=stamoskal@windowslive.com& - Skoost Team

** ME ME just wrote on your Skoost page. "καλη χρονια" To reply or view your messages, follow the link below:http://www.skoost.com/social/?pid=113579763&eml=stamoskal@windowslive.com&fid=435381590&pge=4 - Skoost Team

** Ο/Η Kavvadias Stelios έστειλε μήνυμα στα μέλη του KARDU ELLINADIKO CLUB.

Kavvadias SteliosJanuary 2, 2011 at 12:31am
Θέμα: XRONIA POLLA
KALH XRONIA PADA ME YGEIA
.......

**Stamoskal S Marleny Mejia confirmed you as a friend on Skoost. To see what your friends are up to, follow the link below:http://www.skoost.com/social/?pid=113579763&eml=stamoskal@windowslive.com& - Skoost Team

** ΛΕΙΠΕΙΣ ( μελοποιημένο απο τον TASSO )http://www.musicwave.gr/ :
Κείμενο : ΣΙΜΩΝ
Στην άκρη μόνες
του χρόνου μου οι φιλικές ορμόνες
καμένοι δείκτες
αποκαΐδια παγωνιά και άδειες νύχτες

Σε σιέλ σταγόνες
ασθενικές της ερημιάς γοργόνες
οβάλ αλήθειες
στρογγυλεμένες από άσκοπες συνήθειες

και ότι ζήτησα χαμένο μα αδιάφανο
να το κοιτώ και να στοιχειώνω πιο πολύ
και ότι θέλησα στα χείλη μου παράπονο
να με φιλά από το βράδυ ως το πρωί.

Λευκές αισθήσεις
μα δεν δαμάζουν την ανάγκη να γυρίσεις
μαύρες εικόνες
βάφουν στον τοίχο της απουσίας σου οι αιώνες

~** (ΠΑΙΔΙΚΟ) ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ
Κείμενο : ΚΛΕΟΝΙΚΗ

http://www.musicwave.gr/mw/genre/?section=20

Πού είναι μαμά τα πουλια;
Πώς ειναι τ'αστέρια ψηλά;
Πού είν'το φεγγάρι
που λες με καμάρι μας φωτιζε στα σκοτεινά;

Βλέπω μονάχα ουρανό
γεμάτος με μαύρο καπνό
φωτιές παραπέρα
και βρωμικο αέρα δεν ξέρω αν είναι καλό!!!

Τι είναι μαμά Πασχαλιά;
Τι ειν'τα ρόδα,γάρυφαλιά;
Πού είναι οι κρίνοι
που λές πως εκείνη
μας έστειλε θεία χαρά;

ΚΛΕΟΝΙΚΗ

** Αφιερωμενο στις γυναικες!!!!‏

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (ΙΣΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ)C Aoia_ea...pps ... Λήψη(2,2 MB) ... Λήψη ως συμπιεσμένο αρχείο .-

** Stamoskal S Erick Merida confirmed you as a friend on Skoost. To see what your friends are up to, follow the link below:http://www.skoost.com/social/?pid=113579763&eml=stamoskal@windowslive.com& - Skoost Team

*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου